Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά η μόνη διαφορά σου από τους σκληροπηρυνικούς είναι ο τρόπος έκφρασης των σκέψεων (πχ, "φετινή σοδειά = η επόμενη της περσινής εσοδείας"). Οι σκέψεις όμως αυτές καθ'αυτές είναι απόλυτα ταυτόσημες με των κολλημένων. Πχ, χλευάζουμε το dvd αλλά δε μιλάμε για τα περιεχόμενα του (γιατί άραγε), οι ομάδες όλες φωνάζουν κατά του ολυμπιακού μόνο και αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει και γιατι γίνεται (αλλά δεν το εξηγείς και σε μας) κτλ κτλ.

Και αφού θες να πούμε για φέτος, ας πούμε. Έχει χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς από διαιτητικά λάθη? Ο Ολυμπιακός? Η ΑΕΚ? Και πόσους? Απάντησε σε αυτά και συνεχίζουμε.

Και πρόσεξε. Δε μιλάω για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Μιλάω για τους βαθμούς που αφήνει ή κερδίζει μία ομάδα από διαιτητικά λάθη. Για θύμησε μου λοιπόν, ποια χρονιά θυμάσαι που ο ολυμπιακός έχασε περισσότερους ή κέρδισε λιγότερους βαθμούς από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ λόγω διαιτησίας.

Αααα, μην μου πεις "δεν κοιτάτε τα χάλια σας και τα ρίχνετε στη διαιτησία" κτλ. Δεν το δέχομαι αυτό, τα χάλια μου τα ξέρω, όπως βλέπω και τα δικά σας. Δες τη διαιτησία ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση των διεκδικητών.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν το έπιασες αυτό που έγραψα. Κρίμα. Παρόλο που προφανώς το διάβασες ολόκληρο :-D.

οκ

Κουκιά με αγκινάρες

Υλικά:

1 κιλό κουκιά

3 αγκινάρες κομμένες στα δύο

2 πατάτες κομμένες στα τέσσερα

1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

χυμό από 1 λεμόνι

1 κουτ. σούπας αλεύρι

Αλάτι, πιπέρι

Δημοσ.

Αν είναι να μιλήσετε γενικά για διαιτησία, τότε δεν μπορώ να συμμετάσχω ενεργά. Κυρίως γιατί έχω μνήμη για τα μπάζα και δεν συγκρατώ παιχνίδια, συμβάντα και αδικίες. Και γιατί βρίσκω και το θέμα εντελώς αντιτουριστικό.

Αλλά αν συζητάτε το παιχνίδι με τον Άρη, θεωρώ ότι θα ήταν άδικο οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης του Ολυμπιακού, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι.

Για μένα ήταν τόσο προφανές με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ότι θα ανατραπεί το σκορ που θα στοιχημάτιζα τον δεξί μου όρχι (ποντάροντας κυρίως στο γεγονός ότι κανείς δεν θα τον ήθελε).

Το μόνο σοβαρό "λάθος" του διαιτητή είναι ότι είχε επιτρέψει το σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν. Και αυτό πάντα μα πάντα, οδηγεί σε γκρίνιες στο τέλος ενός αγώνα μιας και κάθε πλευρά μπορεί να επικαλείται φάσεις που έπρεπε να βγει κίτρινη. Και αυτός που χάνει βέβαια, φωνάζει πιο δυνατά. Και ναι ο Γεωργάτος έπρεπε να φάει κόκκινη. Όπως έπρεπε να σφυριχτούν εις βάρος του Άρη όσα επεσήμανε ο Kandinsky, όμως.

Για μένα είναι πολύ απλό. Ο Άρης μπήκε σαν μικρή ομάδα στο 2ο ημίχρονο. Τιμωρήθηκε δικαίως για αυτό από τον αντίπαλο. Και συνέχισε να γκρινιάζει σαν μικρή ομάδα, και στο τρίτο ημίχρονο.

Και το λέει αυτό ένας άνθρωπος που όταν βρέχει λέει "γαμιέται ο καιρός κι ο (τίτλος του thread)".

Δημοσ.
οκ

Κουκιά με αγκινάρες

Υλικά:

1 κιλό κουκιά

3 αγκινάρες κομμένες στα δύο

2 πατάτες κομμένες στα τέσσερα

1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο

3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

χυμό από 1 λεμόνι

1 κουτ. σούπας αλεύρι

Αλάτι, πιπέρι

Για συνέχισε.... Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που σκέφτεσαι!!

Δημοσ.
Τελικά η μόνη διαφορά σου από τους σκληροπηρυνικούς είναι ο τρόπος έκφρασης των σκέψεων (πχ, "φετινή σοδειά = η επόμενη της περσινής εσοδείας"). Οι σκέψεις όμως αυτές καθ'αυτές είναι απόλυτα ταυτόσημες με των κολλημένων. Πχ, χλευάζουμε το dvd αλλά δε μιλάμε για τα περιεχόμενα του (γιατί άραγε), οι ομάδες όλες φωνάζουν κατά του ολυμπιακού μόνο και αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει και γιατι γίνεται (αλλά δεν το εξηγείς και σε μας) κτλ κτλ.

Και αφού θες να πούμε για φέτος, ας πούμε. Έχει χάσει ο Παναθηναϊκός βαθμούς από διαιτητικά λάθη? Ο Ολυμπιακός? Η ΑΕΚ? Και πόσους? Απάντησε σε αυτά και συνεχίζουμε.

Και πρόσεξε. Δε μιλάω για την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Μιλάω για τους βαθμούς που αφήνει ή κερδίζει μία ομάδα από διαιτητικά λάθη. Για θύμησε μου λοιπόν, ποια χρονιά θυμάσαι που ο ολυμπιακός έχασε περισσότερους ή κέρδισε λιγότερους βαθμούς από τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ λόγω διαιτησίας.

Αααα, μην μου πεις "δεν κοιτάτε τα χάλια σας και τα ρίχνετε στη διαιτησία" κτλ. Δεν το δέχομαι αυτό, τα χάλια μου τα ξέρω, όπως βλέπω και τα δικά σας. Δες τη διαιτησία ανεξάρτητα από την αγωνιστική κατάσταση των διεκδικητών.

λοιπον περα της πλακας, η διαιτησια κανει συνεχως λαθη.

Αυτο δεν παναπει οτι ευνοουν καποιο συγκεκριμενο. Ειναι φυσιολογικο τον ισχυρο να τον πανε με τα χιλια οπως γινεται με ολους μας στην Ευρωπη. Απλα με τον Ολυμπιακο γκρινιαζουν ολοι. Για αυτο τον λογο στην Ελλαδα ολοι οι "μεγαλοι" παιρνουν σφυριγματα.Διαφωνει κανεις με αυτο?

Να κανουμε ενα γκαλοπ με το ποιος ευνοειται περισσοτερο. Πλακα θα εχει...

Για συνέχισε.... Έχει ενδιαφέρον ο τρόπος που σκέφτεσαι!!

Εκτέλεση:

Πλένετε και καθαρίζετε τα κουκιά και τις αγκινάρες. Σε μία κατσαρόλα σωτάρετε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά. Προσθέτετε τις πατάτες και ένα φλιτζάνι τσαγιού νερό και σιγοβράζετε για 10 λεπτά, με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας. Προσθέτετε τα κουκιά, τις αγκινάρες, άνηθο, αλάτι και πιπέρι. Ψήνετε για 25-30 λεπτά και σε όλη τη διάρκεια ελέγχετε αν χρειάζεται λίγο ακόμα νερό, και αποσύρετε από τη φωτιά. Διαλύετε το αλεύρι στο χυμό του λεμονιού και το προσθέτετε στο φαγητό. Ανακινείτε ελαφρά την κατσαρόλα, ώστε να απλωθεί παντού και τοποθετείτε την κατσαρόλα πάνω στο μάτι της κουζίνας, για να δέσει η σάλτσα. Σερβίρονται ζεστά αλλά και κρύα. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ενταξει τωρα?

Δημοσ.
λοιπον περα της πλακας, η διαιτησια κανει συνεχως λαθη.

Αυτο δεν παναπει οτι ευνοουν καποιο συγκεκριμενο. Ειναι φυσιολογικο τον ισχυρο να τον πανε με τα χιλια οπως γινεται με ολους μας στην Ευρωπη. Απλα με τον Ολυμπιακο γκρινιαζουν ολοι. Για αυτο τον λογο στην Ελλαδα ολοι οι "μεγαλοι" παιρνουν σφυριγματα.Διαφωνει κανεις με αυτο?

Να κανουμε ενα γκαλοπ με το ποιος ευνοειται περισσοτερο. Πλακα θα εχει...

Κάτι συγκεκριμένο στις ερωτήσεις που έκανα έχεις να απαντήσεις?

Δημοσ.

Για άνθρωπος που το παίζει ανήξερος περί των αθλητικών δρώμενων υποστηρίζοντας ότι δε γνωρίζει για ποιό λόγο φωνασκούν όσοι φωνασκούν και "ζητάει ειλικρινά να μάθει", βλέπω ότι έχεις και συγκεκριμένο λόγο και διαμορφωμένη άποψη για αρκετά από αυτά όσο και για τους συνομιλητές σου. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν και μένα να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα διότι καλή η υποκρισία αρκεί να μην ξεκουκουλωνόμαστε μόνοι μας. Παίξτο και συ λίγο πιό έξυπνα για να υποστηρίξεις το σκετσάκι του "αγνού και άσχετου" που έπαιζες ως τώρα. Πες ένα "νομίζω" στην πρόταση που με λες καλοστεκούμενο κάφρο μπας και γίνεις πιστευτός........εσύ που προφανώς δεν έχεις ίδιες απόψεις με τους δικούς σας σκληροπυρηνικούς, είσαι οπως είπαμε αγνός και αμόλυντος σαν την Αγνή του λιμανιού....

Δημοσ.

Θα απαντήσεις καμμία από τις ερωτήσεις που σου έχω κάνει από χτες μέχρι σήμερα ή θα συνεχίσεις το παραλήρημα σου?

Δημοσ.

Ίσως χάσουμε ίσως κερδίσουμε εκτός κι αν έρθει ισοπαλία. Ίσως μπουν πολλά ίσως και λίγα ίσως και καθόλου γκολ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να διαψευστώ, στηριχθείτε πάνω μου.....

Δημοσ.

Εγω θελω να αναβληθει ρε καντινσκυ :D

Μετα ομως θα μου πεις 40 νουμερα στο λοττο για να παιξω τα 5 που μενουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...