Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κaizer, αν ήταν ο Ολυμπιακός στη θέση της ΑΕΛ θα της έκοβες το δρόμο. Όπως κάναμε εμείς με την ομάδα του Κυράστα. Όπως κάνατε κι εσείς με τα καπνογόνα και τα φώτα. Διότι εσείς τα κάνατε ρε kaizer, σιγά μην κάτσω να πιστέψω ότι στην καταπράσινη τότε ΕΠΟ θα μπορούσε να επιβάλλει η ΑΕΚ κάτι. Όχι, το μόνο που μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει ήταν ο φυσικός επηρεασμός (sic) των διαιτητών.

Διότι όπως σου είπα, στόχος του ΠΑΟ όταν δεν πάρει πρωτάθλημα είναι να μην το πάρει ο Ολυμπιακός. Και το αντίθετο, γι' αυτό άλλωσε το δώσαμε τότε στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα τα εγκλήματα του καθενός έχουν καταγραφεί στην ιστορία.

Για φέτος, προσπαθώ να δω πού βρίσκεται αυτή η τεράστια διαφορά στα σφυρίγματα που υποστηρίζεται από ΠΑΟ-ΑΕΚ και δεν μπορώ. Αλλά να σου πω και κάτι? Ίσως δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε, διότι αν όπως είπα βγαίνουν και λένε οι της ΑΕΚ για σφάξιμο και παράγκα τη στιγμή που παίρνουν 2 τραβηγμένα απ' τα μαλλιά πέναλτι, απ' τη στιγμή που ενώ παίρνει ο ΠΑΟ το -μη- σφύριγμα και αλλοιώνεται καίρια το αποτέλεσμα μια και η φάση έγινε στο τέλος του αγώνα (μιλάω μόνο για τα φρέσκα "κουλούρια" όπως καταλαβαίνεις) και η κύρια συζήτηση είναι ακόμη ο Ζωγράφος που δεν έδωσε........ δεύτερη κίτρινη στον Γεωργάτο (!), όχι ρε φίλε, δεν θα κάτσω ν' ασχοληθώ περαιτέρω και να προσπαθήσω να αποδείξω οτιδήποτε. Παραπάει......

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κaizer, αν ήταν ο Ολυμπιακός στη θέση της ΑΕΛ θα της έκοβες το δρόμο. Όπως κάναμε εμείς με την ομάδα του Κυράστα. Όπως κάνατε κι εσείς με τα καπνογόνα και τα φώτα. Διότι εσείς τα κάνατε ρε kaizer, σιγά μην κάτσω να πιστέψω ότι στην καταπράσινη τότε ΕΠΟ θα μπορούσε να επιβάλλει η ΑΕΚ κάτι. Όχι, το μόνο που μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει ήταν ο φυσικός επηρεασμός (sic) των διαιτητών.

Α,δηλαδη εμεις ειμαστε οι καταβαση αντιΟλυμπιακοι αλλα εσεις το δεχεστε για τον Κυραστα.Ωραια...

Καλα,οσο για το τελευταιο bold ειναι νομιζω το αριστουργημα σου...

Διότι όπως σου είπα, στόχος του ΠΑΟ όταν δεν πάρει πρωτάθλημα είναι να μην το πάρει ο Ολυμπιακός. Και το αντίθετο, γι' αυτό άλλωσε το δώσαμε τότε στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα τα εγκλήματα του καθενός έχουν καταγραφεί στην ιστορία.

Διοτι οπως ξαναλεω,ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι αντιΟλυμπιακοι,αλλοι χανανε 2-0 στο 10' στα Φιλαδελφεια....

Για φέτος, προσπαθώ να δω πού βρίσκεται αυτή η τεράστια διαφορά στα σφυρίγματα που υποστηρίζεται από ΠΑΟ-ΑΕΚ και δεν μπορώ. Αλλά να σου πω και κάτι? Ίσως δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε, διότι αν όπως είπα βγαίνουν και λένε οι της ΑΕΚ για σφάξιμο και παράγκα τη στιγμή που παίρνουν 2 τραβηγμένα απ' τα μαλλιά πέναλτι, απ' τη στιγμή που ενώ παίρνει ο ΠΑΟ το -μη- σφύριγμα και αλλοιώνεται καίρια το αποτέλεσμα μια και η φάση έγινε στο τέλος του αγώνα (μιλάω μόνο για τα φρέσκα "κουλούρια" όπως καταλαβαίνεις) και η κύρια συζήτηση είναι ακόμη ο Ζωγράφος που δεν έδωσε........ δεύτερη κίτρινη στον Γεωργάτο (!), όχι ρε φίλε, δεν θα κάτσω ν' ασχοληθώ περαιτέρω και να προσπαθήσω να αποδείξω οτιδήποτε. Παραπάει......

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΙΑ (ΑΚΟΜΑ) ???ποσες???

Αν ειναι δυνατον ρε πουστη μου,μαθηματικα θελει?

Οσο για το τι συζητιεται,σε παραπεμπω στα εξωφυλλα του Φιλαθλου που ποσταρα και στο σημερινο του Πρωκταθλητη. Διοτι εμεις μαιμουδες δεν βγαλαμε ακομα.Αλλα ισως επρεπε.Καραφλες μαιμουδες μαλιστα...

Forensick

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,διοτι ο καθενας πρεπει να μιλαει για τον εαυτο του,οταν εκφερει γνωμη εγω πει επανηλλειμενος οτι ο εποπτης κανει ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ (ο διαιτητης εφοσον του αναφερει ο εποτης βιαιοπραγια εντος περιοχης δινει ΟΡΘΟΤΑΤΑ πεναλτυ και κοκκινη,την μεγαλη μαλακια την κανει ο πλαινος).Αν και,χωρις να αποτελει ελαφρυντικο διοτι η καθε περιπτωση οφειλει να αντιμετωπιζεται ξεχωριστα,ο Τσιριλο μαλλον πληρωσε τον χαρακτηρα του σε αλλα ματς και την τοτε ασυλια του.Κατι σαν τον λυκο με τα προβατα,τοσο καιρο φωναζανε οι αντιπαλοι,μια φορα οντως δεν εκανε τιποτα και την πληρωσε αδικα

Δημοσ.
Καποιοι εχουμε ξεπερασει προ ΠΑΡΑ πολλου τα 20 και θυμομαστε μια χαρα,οτι κανεις δεν εκοψε το δρομο στην ΑΕΛ

Εμ, εγώ γιατί ξέρω ότι στην ΑΕΛ την χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα είχαν αφαιρεθεί βαθμοί (αν δεν κάνω λάθος για συμπεριφορά οπαδών), ίσα ίσα για να μην το πάρει και έκλεισε τους δρόμους ο κόσμος για να τους ξαναπάρει πίσω;

Αυτό έχω ακούσει. Ούτε ξέρω τι είχε γίνει τότε ή ποιος ήταν ο λόγος που αφαιρέθηκαν βαθμοί (μπορεί να ήταν και δικαιολογημένος), αλλά δεν έχω ξανακούσει κάτι αντίστοιχο (στην Ελλάδα φυσικά πάντα).

Δημοσ.
οι βαθμοι δεν αφαιρεθηκαν τελικα, και ηταν για χρησιμοποιηση σε αγωνα ενος παιχτη που δεν ειχε δικαιωμα συμμετοχης...

Ναι μπράβο, αυτό είναι. Ε, δεν μπορεί λοιπόν να λέει κάποιος ότι δεν προσπάθησαν να κόψουν τον δρόμο της ΑΕΛ, έτσι δεν είναι; ;)

Το ότι δεν αφαιρέθηκαν οι βαθμοί, οφείλετε τελικά στην αντίδραση του κόσμου, η οποία ήταν και εντελώς ακραία, αλλιώς σιγά μην τους άκουγε κανένας. Δε θα είχε πάρει ποτέ πρωτάθλημα η Λάρισα και η ιστορία θα είχε γραφτεί τώρα και κανείς δε θα θυμόταν ότι κάποτε παραλίγο να γίνει η μεγάλη έκπληξη.

Δημοσ.
Ναι μπράβο, αυτό είναι. Ε, δεν μπορεί λοιπόν να λέει κάποιος ότι δεν προσπάθησαν να κόψουν τον δρόμο της ΑΕΛ, έτσι δεν είναι;[/QUOTe]

Δλδ για να καταλάβω. Σου φαίνεται μπινιά να τιμωρηθεί μια ομάδα η οποία βάζει να παίξει παίχτης χωρίς δικαίωμα;

Δημοσ.

Ε, και τι ήθελες να γίνει δηλαδή;

Αφού παράνομα χρησιμοποιήθηκε ο παίκτης, να μην της κόψουν βαθμούς όπως και προβλεπόταν από τους κανονισμούς της διοργανώτριας αρχής;

Ντε και καλά έπρεπε να γίνει η "έκπληξη";

Ας είναι καλά η μπανανία που ζούμε.

Που μας βγάζουν στους δρόμους οι Χριστόδουλοι και το σουζάτο αλογάκι.

Δημοσ.

A,και μειωθηκε και η ποινη σας σε μια αγωνιστικη,αυτη που παιξατε με τον Αρη!

ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αφου σας σιγονταρουν,τους δερνετε και σας ξανασιγονταρουν,ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ!!!Σε αυτο μαζι σας,εγω ειλικρινα-ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ- θα ηθελα να δερνετε τους δημοσιοκαφρους σε καθε ματς και να μην ξανατιμωρηθειτε

Δημοσ.

Kaizer ειλικρινα ρε φιλαρακι και ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι δεν εχω τπτ μαζι σου αλλα με τοσο ζηλο που ασχολεισαι με το τοπικ του ολυμπιακου και με τα θεματα του γενικα θα αρχισω να πιστευω οτι γινεσαι γαυρακι σιγα σιγα :D

Δημοσ.

Έλα ρε παιδιά, πλάκα πρέπει να κάνετε. Αυτά συμβαίνουν συνέχεια. Οι κανονισμοί στην Ελλάδα έχουν καταντήσει να υπάρχουν μόνο για να υπάρχει μια δικαιολογία να τιμωρούνται οι μικρές ομάδες. Ξέρετε ότι σχεδόν όλα τα ελληνικά γήπεδα όπου παίζεται η super league δεν έχουν άδεια λειτουργίας;

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/134073.html

Υπάρχει περίπτωση να πάρουν το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ επειδή δεν έχει άδεια το γήπεδο; Τέλος πάντων, το τόπικ είναι του Ολυμπιακού. Σταματάω.

Δημοσ.
Kaizer ειλικρινα ρε φιλαρακι και ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι δεν εχω τπτ μαζι σου αλλα με τοσο ζηλο που ασχολεισαι με το τοπικ του ολυμπιακου και με τα θεματα του γενικα θα αρχισω να πιστευω οτι γινεσαι γαυρακι σιγα σιγα :D

Προσεχε τα λογια σου,τοσο ασχημα εγω δεν σε εβρισα....:-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...