KaizerSoze Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Καλα συγνωμη τι λες τωρα φιλε μου; Θα συζητησουμε τι θα γινοταν και ΑΝ δεν διαξεγονταν ο αγωνας στις 7 αλλα στις 7¨15; Αυτο εγινε αυτο σου λεω. Προλαβαινει την διεκδικηση περνει μπαλα γινεται κατοχος τον ριχνει πεναλτυ τελος ολα τα αλλα ειναι εικασιες. Τι μου λες τωρα αν δεν και αν ετσι.. Ρε φιλε ειλικρινα εχεις μετρησει ποτε το IQ σου?? Σου λεω τι θα ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ελεγε καποιος ΑΝ ηθελε να βρει δικαιολογια,οχι τι λεω εγω.Και στο φιναλε εκτος του οτι το παραδειγμα σου ειναι ισαξιο της εκπομπης της θυρας Λ7 αμα εμπαινε γκολ και ελεγε "Δεν μετραει,πεναλτυ" και το εχανε,να δω τι θα ελεγες...Και φυσικα η μεγαλυτερη μπαρουφα ειναι το "Ε,με τα ΑΝ δεν βγαζουμε ακρη"...Ειναι μιλαμε χαλαρα το επιχειρημα μπαρουφα,ειναι η διαστραβλωμενη επιτομη του "ο σκοπΟς αγιαζει τα μεσα". Τετοιες μαλακιες λεγαμε και εμεις στην Ριζουπολη οταν λεγαμε "Αν δεν γινοταν με τετοια εκτροπα δεν χαναμε" και μας ελεγε η διοικηση "Αφηστε τα Αν,οι παικτες ειναι λουζερς" και απο τοτε τρωμε την μια ψωλια πισω απο την αλλη και οι λουζερς πανε μια χαρα.Ναι, υπαρχουν ΑΝ μια χαρα στο ποδοσφαιρο,το οτι εγινε κατι δεν αναιρει την διαδικασια με την οποια εγινε ή την αφετηρια απο την οποια προηλθε,γκεγκε? Αν για ενα πραγμα κατηγορειται ο ΟΣΦΠ ειναι για τα χαλαρα μαρκαρισματα του.. Εσεις οι ιδιοι το λετε οτι δεν μαρκαρουν τα χαφ του ΟΣΦΠ την εχουν δει κυριοι τωρα τα γυριζετε; Αποφασιστε τελικα και πειτε μας τι απο τα 2 συβαινει να ξερουμε δλδ..Ενα δυο ζωα σαν τον Ανατολακη βαρανε στο ψαχνο. Μην μου συγκρινεις τωρα εμας με τα δικα σας μαρκαρισματα και πολυ περισσοτερο των ΑΕΚτζηδων.. Οταν βαρατε 100φορες ειναι λογικο στατιστικα να περνετε περισσοτερες καρτες απο καποιον που βαραει 50.. Πας καλα?Ποιος ειπε ποτε οτι δεν μαρκαρουν τα χαφ ασας?Πλην Ριβαλντο και πιθανως Οκκα ολοι οι αλλοι μαρκαρουν μια χαρα ΣΚΛΗΡΑ.Αλλο το δεν αντεχει πλεον ο Τζολε και αλλο το οτι οταν μαρκαρει παιζει το ξυλο του. Να στους παρω 1-1 απο πισω? Ζεβλακοφ=δεν εχω παραπονο,σκληρος αλλα δεν εκτρεπεται Ανατολ=δρεπανι (εναλλακτικητ ωρα τελευταια) Κωστουλας=Αγαρμπος(δεν παει για ποδια,απλα δεν ελεγχει το σωμα του πολλες φορες) Σεζαρ=σε λογικα πλαισια Γεωργατος=.... Στολτιδης=Μαρκαρει και παραμαρκαρει και σκληρος ειναι κιαπολα Τζορτζεβιτς=Απο τους πλεον σιχαμενους στα μαρκαρισματα.Τουλαχιστον ο Στολτιδης ξερει και να κοβει,ο καραφλος παει μονο για ποδι Ριβαλντο=δεν υπαρχει Καστιγιο=πεφτει με δυναμη,εχει και πνευμονια αλλα το μια φορα τουλαχιστον ανα ματς θα ριξει την υπουλη.Ασε τις διαμαρτυριες Οκκας=μετρια πραγματα Κωνσταντινου=Ο Ντινο ο Ρατζα λιγοτερο επαιζε με τους αγκωνες Ε ελεος ρε φιλε,που θα πεις για τα δικα μας,που ο Βικτορ εχει ενα κακο οτι δεν ριχνει καμια κλωτσια,ο Μορις προτιμαει να κανει γκελα παρα να να χτυπησει(ελπιζω να μην πεταξεις την βλακεια για το περσυνο με τον Τζορτζεβιτς), ο Παπ με τον Σαλπιγγιδη δεν κλωτσανε γιατι δεν εχουν ποδια απο το ξυλο που τρωνε, ο Τζιωλης δεν πρεπει να εχει κανει ενα τακλιν εδω και 12 αγωνιστικες,ο Σεριτς δεν ξερει τι θα πει μαρκαρισμα και ο Βυντρα δεν προλαβαινει να μαρκαρει γιατι τον περνανε ολοι....Και σου μενει ενας Μποβιο που οντως ριχνει,ενας αγαρμπος Γκουμας(περισσοτερο Κωστουλας παρα Ανατολακης) και ο Ρομερο που ειναι περιπτωση Καστιγιο χωρις τις διαμαρτυριες Σχολιασε οσο θες ειμαι σιγουρος οτι αν δουμε τον αγωνα μαζι ξανα θα το δεις και εσυ οτι ο διαιτητης ΚΑΝΕΝΑ δεν ευνοησε συνολικα.. Ωπα,τι εγινε?Κωλοτουμπα? Εγω απο την αρχη δεν ελεγα οτι αμα τελειωνε σημερα ΔΕΝ θα φωναζα για διαιτησια γιατι ΔΕΝ θεωρω πως εχουν γινει οργια? Τα παραδειγματα που σου εφερα ηταν για να σου δειξω οτι αμα θες να μπεις σε λεπτομεριες-στις οποιες ΕΣΥ ΜΠΗΚΕΣ οταν εγω μιλησα για 3 αγωνες τον δυο ομαδων φετος ΣΥΝΟΛΟ και αρχισες να μου λες φασεις απο 6 αγωνες δικους μας-βρισκεις οσες θες... Πραγματικα βλεπω τον ζηλο με τον οποιο παρακολουθειτε τους αγωνες του ΟΣΦΠ.. Εγω απο την αλλη δεν ασχολουμαι τοσο με εσας ουτε θα κατσω να σας δω εξονυχιστικα και να σας γραψω στο video.. Ψυχωτικη κατασταση εχετε καταντησει..χαχαχ Εκτος απο το ντερμπυ και το ΤΛ δεν εχω δει φετος ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ δικο σας για πανω απο 10 λεπτα. Οι φασεις ειναι ΕΙΤΕ απο Αθλ.Κυριακη ΕΙΤΕ απο κανα σαιτ-εφημεριδες εκοψα- να υποθεσω οτι και συ τις δικες σου αποκει τις βρηκες αφου δεν βλεπεις τα ματς μας? Σωπα ρε φιλε κερδισες ε; Πω πω στερηση.. Χαχχ.. Ασε δεν θα μπω καν στην διαδικασια να αρχισω να μετραω νικες εναντιον σου..Τις ξερεις αλλωστε καλα με νιωθεις καλα χρονια τωρα και που και που κανεις και καμια εκλαμψη.. Α,ναι ρε ξεχασα,μπασκετ υπαρχει μονο 1993-1997,τα αλλα αθληματα δεν εχουν αξια κτλ Εξαλλου η λεξη "φετος" μαλλον δεν ανηκει στο λεξιλογιο σου γιατι δεν δειχνεις να καταλαβαινεις το νοημα της. Μα δεν σε πηγα εγω σε αυτη την λογικη εσυ την υιοθετεις συνεχεια.. Αμα και αμα και αν η γιαγια μου ειχε @@ θα ταν παππους.. Ψυχωση λεμε.. Εχεις δικιο,το παρακατω,στο οποιο το quote που κανεις ειναι απαντηση εγω το ειπα Και ναι και να εβγαινε παλι 3 θα τους βαζαμε Νομιζω οτι στο ειπα και εγω ο ιδιος, και σου εδωσα και λογο.. Πανω απο ολα εισαι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μετα βαζελος.. Αλλα σιγα μην το παραδεχτεις.. Kαι σου απαντησα οτι γιαυτο ολοι στεναχωριομαστε πρωτα για την Ευρωπη και μετα για το πρωταθλημα.Και αποτι θυμαμαι καθε Μαη τα ξεχνας τα φθινοπωρινα χαλια,αρα μαλλον αλλος ειναι αυτος που του αρκει να ειναι πανω απο μενα... Xaxxax. Keep walking and whining... Το διασκεδαζω.. Τι επιχειρημα σταθμος ειναι αυτος? Τι βραχος τις διαλεκτικης? Τι επιτομη ταπας? Πωπω,πως μου την ειπες με αυτο... :mrgreen: Ναι ναι χαχαχ.. Πρωτιστα η Ευρωπη (μεταξυ σας αυτα λετε.. χαχαχ) Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. Πεθαινεις για τιτλο στην Ψαροκωσταινα και ασε τις προτεραιοτητες κατα μερος... Αυτα στα παιδακια που τα πιστευουν.. Οπως και εγω πεθαινω για κατι περισσοτερο στην Ευρωπη. Οχι φιλε!!!ΕΤΣΙ σκεφτεσαι εσυ που σουβλιζεις αρνια καθε Μαη και καθε Νοεμβρη σουβλιζουν εσενα. Κατι τετοιο πιστευα και εγω αλλα εδω και 2 χρονια που και στην Ευρωπη επεφτε φαπα ειδα τι μου λειπει περισσοτερο,και αυτο ειναι η πορεια στην Ευρωπη. Φετος δεν εχω παει ουτε σε ενα ματς Ελλαδας,πρωτη φορα θα παω με Ραπιντ Διαφορετικοι τροποι σκεψης. Και στην Ευρωπη φιλε μου συνολικα δεν παω χαλια.. Εχω μεινει εξω και με 9-10 οταν εσυ εχεις περασει με 6-7 εχω χασει προκρισεις στο τσακ και εχω δει μεχρι και την μπαλα να πιανουν με τα χερια και να συνεχιζεται το ματς.. Οχι,εξω πας γαματα!!!Δεν λεω,εγω το καταδιασκεδαζω οποτε σας βλεπω εξω Εχεις κανει 2!!! φορες 9-10 βαθμους και τις 2 αποκλειστικες.Οταν εγω περναγα με 7 ηταν σε ομιλο φωτια με ολους ισαξιους Ρε η ΑΕΚ φετος εχει παρει περισσοτερους βαθμους αποσους εχεις παρει εσυ σε 2 χρονια!!! και μιλας?? Αλλα εγω βλεπεις δεν εχω ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΕΞΩ.. 1. Κακως,τοσους εχεις μεσα,ουτε ενας δεν κανει για εξω??? Αλλα ξεχασα,εξω εχει Παραγκα,μεσα κανει Φουτζιτσου 2. Για πες ρε μαγκα ποτε ευννοηθηκα? Φιλε την ισοτιμια στην Ευρωπη την ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ,δεν την εχεις.ΣΤΑ @@ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ο Μαυροκουκουλακης και ο ΚΑΘΕ μΜαυροκουκουλακης!!Οι ομαδες μας και τα κερδη που μπορουμε να φερουμε στην ΟΥΕΦΑ ειναι μια τριχα απο τα @@ του Κακα και του Ραουλ. Με το τσουκου-τσουκου μπολ που καποτε επαιζα και εκραζες αλλα φετος εγινε "ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΜΕΓΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" στην Ουκρανια και την Ρωμη επερνα κανα 0-1 στην Γερμανια,στην Πορτογαλια,κερδισα την Αρσεναλ,βρηκα μποσικη την Γιουβε και της εριξα 3,απεκλεισα την Γιουβε παλια-ΑΝ θυμασαι-με το 1-0 και 3-2 εκει,πηγα στους 4 και νικησα στο Αμστερνταμ, ΕΣΤΩ με Λεγκια και Ναντ,εκανα την Μπαρτσα να παρακαλει να σφυριξει στο σουτ του Βλαοβιτς και του Κυριακου και γενικα οποτε μου δωθηκε η ευκαιρια την αρπαξα απο τα μαλλια Εσυ εφαγες γκολ στο 85 απο την Λυον μεσα και ετρεχες μετα στην Γαλλια,εφαγες 3 σε ενα ημιχρονο στο Λιβερπουλ, εφαγες 3 απο την Ροζενμποργκ, εφαγες γκολ στο 94 απο την ΛαΚορουνια, σου εφταιγε ο αερας με την Γιουβεντους και γενικα δεν εχεις αρπαξει τις ευκαιριες σου.Πως περιμενεις να σε σεβεται η ΟΥΕΦΑ?? Και ουτε ψαχνω τις ευθυνες σε αλλους για την ανικανοτητα μου να κρατησω το αποτελεσμα εκτος σε μυριαδες ματς που θα μπορουσα να εχω κερδισει.. Αλλα εσυ χαιρεσαι που εχεις παει τελικο πρωταθλητριων λες και εχεις σηκωσει τιτλο και βαφτιζεσαι Ευρωπαιος και κανεις και επετειο για την ηττα σου (ακουσον ακουσον που να το σηκωνες κιολας). Καλα,δεν εχεις δει και συ και κανενας αλλος πολλες φορες πως ειναι οι Ευρωπαικες χωρες τον Φλεβαρη για να ειρωνευεσαι,νομιζω?Αληθεια,ο Ανατολακης φοραει τις μακρυμανικες απο Σεπτεμβρη γιατι ξερει οτι δεν θα τις χρειαστει στα κρυα του Φλεβαρη? Συμπεριφερεσαι λες και εισαι η Πορτο ή η Μπενφικα.. Αλλα στην Ελλαδα ζουμε οτι θεμε λεμε και κατι πρεπει εν τελει να βρουμε για να την λεμε στον γαυρο που μας εχει απο κατω στο χωριο. Ξερετε εσεις εκει που στε μονιμα δευτεροι.. Μονιμα? Μονιμα? Μαλιστα,υποθετω οτι εκτος απο το μπασκετ που ειναι ενα αθλημα που παιζεται μονο τις χρονιες που αρχιζουν με 1992 και τελειωνουν σε 1997 θα εχουμε τωρα και το ποδοσφαιρο που αρχιζει τις χρονιες με 1997 και τελειωνει 2006? Αυτη την αλαζονεια την ειχα καποτε εγω για 10 χρονια,δεν πειραζει,τα μαθηματα δεν σου εγιναν παθηματα. Ε ναι αφου αποτυχα στα μεγαλα σαλονια που εσυ ελειπες τωρα παω στα μικρα.. Καλα,μην περνεις κιορκο μην πας σε κανα χωλ,ουτε καν σε μιρκο σαλονι. Μετα ομως οχι απο την αρχη και να κανω τον σταυρο μου με την ζαποριζια αν θα περασω στους ομιλους του ουεφα να παω στους 32.. Ελεος τωρα θα μου πεις και για φετος.. Ε τοτε ρε πηγαινε με την Σαχταρ να τους αποθεωσεις για την μεγαλη Ευρωπαικη χαρα και φετος. Βεβαια,αυτο ειναι,δεν ειναι οτι δεν μπορουσατε να περασετε τους ομιλους,ειναι οτι δεν θελατε...πες το ετσι. Και τι μου δειχνεις τωρα; Μηπως να αρχισω να βγαζω αρχειο απο αυτα που κατα καιρους γραφουν την απομενη των αγωνων του ΟΣΦΠ; Δεν σε περνει για τον τυπο και τα ΜΜΕ να μιλας εσυ αμα αρχισω και γραφω δεν μας φτανει ολο το bandwith του insomnia....Ασε ρε φιλαρακι τωρα την κολοκυθια θα παιξουμε; Για δειξε κανα Φιλαθλο,κανα Σπορντευ,για δειξε. Ε οχι ρε πουστη μου,ολα τα περιμενα αλλα στην πιο γαυροπροπανδιστικη περιοδο της ιστοριας οτι ΕΜΕΙΣ ελεγχουμε τα ΜΜΕ!!??? Απο που να αρχισω?Απο τον Καραγιαννιδη που απο τοτε που του εδωσε συνεντευξη ο Ροκο πριν καμποσα χρονια εχει κανει τον Φιλαθλο Πρωταθλητη απλα οχι σε ταμπλοιντ?Απο την Σπορντευ του Χελακη και του Χριστογλου με Πανουτσο-Καρπετοπουλο?? Απο το Γκολ με τα υπεροχα πρωτοσελιδα του? Για να μην παω στο μπασκετ με το υπεροχο "μπασκετ-νιουζ" που στα 2 ματς φετος στο ΣΕΦ δεν ανεφερε ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ οτι εγινε παιχνιδι!!!Γιασου ρε Σκουντη "παναθηναικαρα" Αμ στο ραδιο?ΣπορΦΜ?ΕραΣπορ? Που ακους να τους βριζουν ολοι οι Παναθηναικοι? Στο ιντερνετ? ΚΟντρα με τον Μαγουλα να προσπαθει να μας πεισει οτι στον ασο εχετε υπεροπλια στο μπασκετ γιατι ο Πεν ειναι καλυτερος του Διαμαντιδη και ο Χαρισης του Ντελκ? σπορφμ και σπορτ24? Ναι το ξερω το θυμαμαι με την Γιουβε, την ΣεβιλληΠεριμενω βιντεο απο τις πορειες μας υπερ τους!!(το πολυ πολυ να σκασεις με κανα βιντεο οταν ηρθε ο Σουκερ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ στο αεροδρομιο) τους τελικους μαπσκετ που ανημπορος να καθαρισεις με τα @@ σου εβαζες το κασκολ των αλλων και εξυμνουσες την μπανταλονα και τη ρεαλ.. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ?Εγω?Με ειδες?Για τον Αλβερτη στο εξηγησα. Μηπως θες να σε παραπεμψω στα αμετρητα πρωτοσελιδα του Φωτος και του Πρωταθλητη με δηλωσεις παικτων σας οταν τελειωναν οι πορειες μας?(κανα 3μηνο-4μηνο μετα τις δικες σας)?? Εσυ να υποθεσω εισαι γνησιος Ελληνας και μεθαυριο θα εισαι με μας? Α ρε γελια που θα χουμε να πεσουμε στο final four φετος και να χασεις ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ απο τον γαυρο.. Θα πεθανετε..χαχαχ Συμφωνω απολυτα,δεν θα το πιστευω αλλα και μονο οτι ο ανθρωπος που λεει "Με τα αν δεν βγαζουμε ακρη" οτι "Α ρε και να...' περισσοτερο δειχνει τραβηγμενη επιθυμια παρα ελπιδα.Προς το παρον λεω την επομενη φορα να κατεβω με Ξανθοπουλο-Μπετσιροβιτς-Παπανικολαου-Σακοτα-Γιαφτοκας μονο μπας και εχει πιο πλακα.Εμαθα οτι αμα τιμωρηθουμε αποδω και περα θα δηλωνουμε εδρα μας το ΣΕΦ,ισχυει? Αλλα βλεπεις αφου δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις μιας και στην Ελλαδα περνας καλα σε περιποιουμαι, θα ασχοληθεις πρωτιστα με τον γαυρο στην Ευρωπη να ξεσπασεις..Γουσταρω Ε,καλα,στην Ελλαδα συνηθως με κρατανε και 3 κορακια σφιχτοδεμενο ετσι? Α,παρεπιπτοντως καλα με περιποιηθηκες πριν 3 βδομαδες ρε,θελω κιαλλο,τι λες? Εγω προσωπικα δεν θα συνεχισω να απαντω σε αυτα τα threads το δηλωνω απο τωρα.. Δεν εμπαινα ποτε στην ζωη μου σε αυτη την διαδικασια, τα θεωρω ανουσιο και γελοιο αυτο το γαιτανακι της ευνοιας που σερνεται.. Πιστευω πρωτιστα στην κακη εικονα της ομαδας μου και δεν ψαχνω υπευθυνους, ουτε εχω αναγκη την συγκαταθεση σας για να νιωσω ωραια..Πολλες φορες αδικηθηκα αυτα τα χρονια στο μπασκετ αλλα ποτε μα ποτε δεν μιλησα για γιανακοπουλους βασιλακοπουλους και τετοια.. Αυτα τα "Εγω δεν συμμετεχω πλεον" αφου εχω συμμετασχει αλλα βλεπω οτι οι αποψεις μου μπαζουν απο παντου εχουν πολυ πλακα.Σαν την Πατουλιδου που μετα την Βαρκελωνη το γυρισε στο μηκος... Στο βασιλια των σπορ ομως ειμαι το νο1 στην Ελλαδα και δεν το αντεχεις ουτε εσυ ουτε το αεκακι.. Και λεω και γω,αργησε να το πει...εμ βεβαια,ετσι ειναι,στα αλλα αθληματα δεν χανουμε,απλα δεν μας νοιαζει!!Βεβαια φετος μας ενοιαξε Ιουλιο-Σεπτεμβριο,μετα ειδαμε την αληθεια και ξαναγυρισαμε στα παλια Εισαι δευτερος και θα μεινεις μια ζωη στην Ελλαδα, και δεν το αντεχεις.. Το 2003 ελεγες τα ιδια? Κρατα τα πρωτεια στο water tavliΜα εσυ δεν μας ελεγες-οχι εσυ συγκεκριμενα-οτι φετος "Θα αναστηθει η Αυτοκρατορια"??Στο γουοτερ ταβλι εννουσες?Α,γιαυτο ρε... Παρεπιπτοντως το Α ρε γελια που θα χουμε να πεσουμε στο final four φετος και να χασεις ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ απο τον γαυρο.. Θα πεθανετε..χαχαχ πως συνδεεται με το Κρατα τα πρωτεια στο water tavli? Σεναριο επιστημονικης φαντασιας-Αμα με κερδισεις στο μπασκετ λοιπον,να υποθεσω δεν θα μου την πεις,ετσι? Eιναι παντως καπως γραφικο το οτι στο ποδοσφαιρο "θα ειστε παντα 2οι και μονο εμεις υπαρχουμε" αλλα στο μπασκετ "Ελα μωρε,δεν ασχολουμαστε" και για καποιο λογο στο κεφαλι σας αυτα τα 2 συνυπαρχουν μια χαρα Κανε λοιπον τις μηχονορραφιες σου πες για Ευρωπη διαιτησιες ευνοια του ΟΣΦΠ και τα γνωστα σου ξερεις εσυ και οι υπολοιποι .. Γιατι η αληθεια ειναι μια.. Ολοι με τον πρωτο ασχολουνται και σκοπευουν τα πυρα , και οπως λενε και οι Αμερικανοι..Ο πρωτος ειναι πρωτος και ο δευτερος τπτ.. Αρα ο 2ος και ο τελευταιος ειναι το ιδιο? Αρα αμα φετος ας πουμε το χασεις, θα εισαι τελευταιος? Οι Αμερικανοι το εκτιμουν πολυ μετα το Μουντομπασκετ? Α,παρεπιπτοντως,το ρητο βγηκε για "ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ" αγωνα ετσι?
revil Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 kaizer πρεπει να εσπασες καθε ρεκορ σε ποσοτητα μηνυματος.
littlelouievegos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Oπως υποσχεθηκα δεν θα απαντησω σε τιποτα, για τους λογους τους δικους μου και οχι για αυτους που βολευει τον καθε χρηστη να πιστευει.. Θα μπορουσαμε να κανουμε αυτη την συζητηση μερες δεν θα βγαλει πουθενα ειναι το μονο σιγουρο... Οι αποψεις διατυπωθηκαν και διαστρεβλωθηκαν απο καποιους απαντωντας μονο εκει που τους συμφερει και οπως τους συμφερει εμμεσα, ο καθεις βγαζει τα συμπερασματα του. Θα παρακαλουσα μονο τον Kaiser να παρει πισω το προσωπικο σχολιο προς το ατομο μου γιατι αν και ειπωθηκαν πολλα προσωπικη επιθεση δεν εκανα. Καλο ειναι να μην το παμε στο προσωπικο γιατι θα το κανουμε Πουτ.. το thread. Υ.Γ : Αυτα τα "Εγω δεν συμμετεχω πλεον" αφου εχω συμμετασχει αλλα βλεπω οτι οι αποψεις μου μπαζουν απο παντου εχουν πολυ πλακα.Σαν την Πατουλιδου που μετα την Βαρκελωνη το γυρισε στο μηκος... Χρειαζεται να πω κατι αλλο ; Μου θυμιζει παιδακια 10 χρονων που λεγαμε "χα χα σε ταπωσα δεν εχεις τι να πεις.." . Αυτο κανω ναι !! με ταπωσες εχεις δικιο κερδισες δεν εχω τι να πω.. χαχα κερδισες !!
KWSN_Men Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Oπως υποσχεθηκα δεν θα απαντησω σε τιποτα, για τους λογους τους δικους μου και οχι για αυτους που βολευει τον καθε χρηστη να πιστευει..Θα μπορουσαμε να κανουμε αυτη την συζητηση μερες δεν θα βγαλει πουθενα ειναι το μονο σιγουρο... Οι αποψεις διατυπωθηκαν και διαστρεβλωθηκαν απο καποιους απαντωντας μονο εκει που τους συμφερει και οπως τους συμφερει εμμεσα, ο καθεις βγαζει τα συμπερασματα του. Θα παρακαλουσα μονο τον Kaiser να παρει πισω το προσωπικο σχολιο προς το ατομο μου γιατι αν και ειπωθηκαν πολλα προσωπικη επιθεση δεν εκανα. Καλο ειναι να μην το παμε στο προσωπικο γιατι θα το κανουμε Πουτ.. το thread. Υ.Γ : Αυτα τα "Εγω δεν συμμετεχω πλεον" αφου εχω συμμετασχει αλλα βλεπω οτι οι αποψεις μου μπαζουν απο παντου εχουν πολυ πλακα.Σαν την Πατουλιδου που μετα την Βαρκελωνη το γυρισε στο μηκος... Χρειαζεται να πω κατι αλλο ; Μου θυμιζει παιδακια 10 χρονων που λεγαμε "χα χα σε ταπωσα δεν εχεις τι να πεις.." . Αυτο κανω ναι !! με ταπωσες εχεις δικιο Τι να πεις κανεις;
littlelouievegos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Φοβερο !! Βαλε κανα 2 κιλα αστεια και συ να τα παρω για σπιτι μην τα τρωω στο ποδι...
KWSN_Men Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Φοβερο !! Βαλε κανα 2 κιλα αστεια και συ να τα παρω για σπιτι μην τα τρωω στο ποδι... Έχεις δίκιο, πρέπει να διδαχθώ από εσένα και τα κιλά χιούμορ σου προφανώς... :roll:
littlelouievegos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2006 δσκγδκσγδασγδκασκδασγδαδαφτάνει. sry sry Εχεις δικιο το γαμησ.. και ψοφισε .. σταματαω ..
KaizerSoze Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Φοβερο !! Βαλε κανα 2 κιλα αστεια και συ να τα παρω για σπιτι μην τα τρωω στο ποδι... Ελα πρεπει να το παραδεχτεις...ήταν καλο....
Str Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 (ΣΟΖ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ!!!) ε λοιπον θα το παραδεχτω και πρεπει να το παραδεχτειτε και σεις.... ΕΧΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!!! για αυτο τρωγομαι να παει καλα...γιατι βγαζω λεφτα... για αυτο τσακωνομαι με φιλους και γνωστους...γιατι εχω μετοχες για αυτο σπαζομαι με τους αντιπαλους... μου ριχνουνε το μερισμα οταν νικανε... μια ερωτηση που την κανω και σε μενα... τι σκατα μας κανουν οι ομαδες και τις υποστηριζουμε??? θελω να πω...τι κερδιζουμε??? αντε και πηρε η ΑΕΚ τα επομενα 5 πρωταθληματα... μη σας πω στο 5ο πανω, εχουμε τοσο καλη ομαδα που φτανουμε τελικο ΤΛ... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΩ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΓΩ που να μου δινει το δικαιωμα να παθιαζομαι??? αν μπορει καποιος γιατι εγω δε βγαζω ακρη...
revil Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Οι περισοτεροι απο μας εχουμε μεγαλωσει υποστηριζοντας μια ομαδα. Οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο βαθια μπαινει στο υποσυνειδητο σου η αγαπη σου για αυτη. Κατεμε ειναι πολυ καλυτερο να παθιαζεσαι για ομαδες παρα για κωματα ας πουμε. Το θεμα ειναι να μη γινεσαι καφρος γιατι οπως ειπες και συ στην τελικη δε κερδιζεις τιποτα και αν το δεις εντελως κυνικα κανεις δεν αγαπαει την ομαδα στην οποια παιζει αγαπαει απλα τα μωβ. Και να σου πω και κατι αλλο.Ειναι στην ανθρωπινη φυση να γουσταρει τον ανταγωνισμο.Αν ηταν στο πρωταθλημα ο ολυμπιακος ο αο γαλατσιου και η κορινθος τοτε κανεις δε θα εδινε σημασια.Ενω υπαρχει ομως αντιπαλο δεος τοτε υποστηριζεις αυτο που αγαπας οσο πιο πολυ μπορεις.απλα ξαναλεω χωρις ακροτητες του στυλ χανουμε ας τους πεταξουμε κανα δυο καθισματα
Critter Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Εγω παντως εχω να πω το εξης. Φετος εχω παει σε 2 παιχνιδια του ολυμπιακου στο ποδοσφαιρο στο champions league.Πλήρωσα συνολο 50 euro. Ενδιαμεσα, πηγα επιπολαια και ψωνισα ενα πουκαμισο που εκανε 80 euro και τελικα αφου το φορεσα μια φορα και το επλυνα, δεν μου αρεσε και δεν θα το ξαναφορεσω. Κι'ομως τα λεφτα που κλαιω περισσοτερο ειναι αυτα που εδωσα στον ολυμπιακο. Οι λογοι ειναι οι εξής : 1.Παιζει το πιο χαλια ποδοσφαιρο της δεκαετιας. 2.Απομακρυνεται ολο και περισσοτερο απο τους στοχους του. 3.Απομακρυνεται ολο και περισσοτερο απο το μεσο ορο του ευρωπαικου ποδοσφαιρου. 4.Ξερω οτι τα λεφτα πανε στον κοκκαλη ο οποιος για τους γνωστους λογους ξερουμε οτι ειδικα φετος μας κοροιδεψε (βλ ζε ρομπερτο - διαρκειας, μεταγραφες, υποσχεσεις). Δεν ανεχομαι στη ζωη μου κανεις να με πιανει κοτσο. 5.Εχει μεγαλη μεριδα οργανωμενων οπαδων που κανουν χειροτερο κακο στον ολυμπιακο απ'οτι οι παοκτσηδες στον ΠΑΟΚ. 6.κτλ Και ο συσχετισμος με το πουκαμισο?Μα θα το δωσω σε ενα κολλητο, σε ενα ξαδερφο και θα το χαρει, ενω αντιθετα η μονη αξια που ειχαν τα εισητηρια που πηρα για τον ολυμπιακο, ηταν το κοστος του χαρτιου και της εκτυπωσης. Πραγματικα η απογοητευση μου ειναι τοσο μεγαλη που θεωρω το κοστος του χαρτιου πιο σημαντικο. Και να σας πω κατι? Ας μην περασω στην επομενη φαση του ch.l αλλα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ στο καραισκακη? Στην εδρα μου? Εκει που ειχε μονο η μαντσεστερ 7 χρόνια στο ch.l? Αυτα εχω και πω και δηλωνω οτι μου ειναι παγερα αδιαφορο το αν θα περασει ο ολυμπιακος στο uefa. Ουτως ή αλλως και να περασω, στον πρωτο αγωνα θα αποκλειστω. Καλυτερα να χασω για να κερδισω και το στοιχημα που φυσικα θα το παιξω εναντια στον ολυμπιακο και μαλιστα με μεγαλη σιγουρια. Οσο για τους παναθηναικους? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι τοσο χαρούμενοι με την ομαδα τους πλεον. Δηλαδη χαιρονται τι? Ωραια συμφωνω οτι παιζει αρκετα καλυτερα απ'οτι επαιζε στην αρχη (επιπεδο κατω απο β κατηγορια). Ωραιααααα....Αυτο ηταν. Τπτ αλλο? Συγκρινεται ο ΠΑΟ με καποια απο τις μεσαιες - μεγαλες ευρωπαικες ομαδες του ch.l οπως γινοτανε καποτε?Θα κερδιζε εστω εναν εντος εδρας αγωνα με μια απο αυτες τις ομαδες? Και μονο που η συγκριση που ΠΑΟ γινεται με τον ολυμπιακο που περιεγραψα παραπάνω, αυτο λεει πολλα. Ακομα και λιγο καλυτερος να ειναι (που δεν ειναι), και παλι στον πατο ειναι. Ειμαστε ενα μηδενικο στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Αυτο εχω να πω. Αν καποιοι καταφερνετε και χαιρεστε μεσα απο αυτο, μπραβο σας. Εγω πλεον δεν χανω ουτε λεπτο παρακολουθωντας τους καραγκιοζηδες και βγαινω για καφε εκεινες τις ωρες. Το ειπα αλλωστε και σε αλλο τοπικ οτι τους τελευταιους αγωνες δεν τους εχω δει καν. Αυριο λοιπον, μπασκετακι και ολα καλα. Κι'ας προσπαθουν καποιοι να μηδενισουνε τα παντα.
punky Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέσες-άκρες δεν έχεις άδικο. Αν απευθύνεσαι σε φίλαθλο και όχι σε οπαδό. Εδώ εγώ θα έκλαιγα τα λεφτά μου αν είχα πληρώσει το εισητήριο που μου κάναν δώρο στο ΑΕΚ-Μίλαν, αφού στην ουσία μπάλα δεν παίχτηκε και ΑΕΚτζής δεν είμαι για να εκστασιαστώ με τη σημαντική νίκη. Αλλά οι βραδιές CL είναι πολύ ξεχωριστές. Παρέα με φίλους, σουβλάκια κερασμένα. Και μετά απάνθρωπο δούλεμα με SMS και τηλέφωνα στους γάβρους κολλητούς, που δήθεν μας ρωτάνε πόσο ήρθε ο Ολυμπιακός γιατί έβλεπαν μια ταινία στο Μακεδονία TV εκείνη την ώρα.
Arxon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 εχει πεισμωσει ο Μιχαλακης... απο sport24 http://www.sport24.gr/html/ent/593/ent.152593.asp
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Τη φανέλα με το εθνόσημο του Μεξικού αποφάσισε να φορέσει τελικά ο Νέρι Καστίγιο. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού είχε το δικαίωμα να επιλέξει να γίνει διεθνής με την Ελλάδα (εφόσον προχωρούσε το θέμα της ελληνοποίησής του) ή την Ουρουγουάη (όπου και γεννήθηκε), ωστόσο προτίμησε τη χώρα καταγωγής του πατέρα του. Όπως δήλωσε ο Καστίγιο στον «Πρωταθλητή», ήδη ενημέρωσε σχετικά τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό του Μεξικού, Ούγκο Σάντσες. «Μίλησα πριν από μερικές μέρες με τον κύριο Σάντσες. Και μόνο που με πήρε τηλέφωνο ένας άνθρωπος που έχει γράψει ιστορία ως ποδοσφαιριστής και τώρα είναι προπονητής του Μεξικού, ήταν για μένα μεγάλη τιμή. Αυτή η κίνηση μού έδειξε πόσο με υπολογίζει. Μου εξήγησε πως με πιστεύει και πως θέλει να με εντάξει στην ομάδα μαζί με ένα ακόμη νέο παιδί που παίζει στην Ευρώπη, τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος της Μπαρτσελόνα. Του είπα πως θα είμαι στη διάθεσή του, όταν με καλέσει. Από το Μεξικό μου είχε τηλεφωνήσει παλαιότερα και ο Ρικάρντο Λαβόλπε (πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός), αλλά δεν με είχε καλέσει. Ο Σάντσες όμως μου έδειξε πως με θέλει πραγματικά, γιʼαυτό και είπα το ʽναιʼ», δήλωσε σχετικά ο Καστίγιο. http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=66856
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.