Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλα ρε για την διαιτησια στην ελλαδα δε μπορω να καταλαβω τη κλαιγεσε λεσ και ευνοησε μονο εμας αφου φετος τουλαχιστον και τα 3 τελευταια χρονια δεν ευνοει μονο εμασ.απλως ειναι για το πεο .αντε σιγα σιγα να κοψουμε αυτο το παραμυθι με τη διαιτησια.δε λεω μπορει να πηραμε καποια πρωταθληματα στο παρελθον με ευνοικη διαιτησια αλλα ως εδω φετος ειμαστε για το πεο αλλα απο οτι βλεπω και δε θα μαρεσει πιστεψε το και φετος θα παρουμε πρωταθλημα και με τον κουτσο το χωμα τον τζολε τι φταιμε εμεις ρε φιλε η διαιτησια τα κανει ολα??

Δυστυχως φιλε μου ναι......φταει για πολλα η διαιτησια! Θα μου πεις ευνοει τους μεγαλους η διαιτησια....οκ! Υπαρχει παντως και καποιο οριο! Εννοω το πεναλτι της καλαμαριας που φωναζε ..εννοω την κοκκινη του γεωργατου!!!!

-2 βαθμους ο Παο λοιπον ...-2(μαλλον) βαθμους ο ολυμπιακος επισης! Αλλη τροπη θα ειχε το πρωταθλημα! Θα στο πω ομως και αλλιως...ποιος ο λογος να πηγαινει καποιος στο γηπεδο και να βλεπει το ποσο στημενο ειναι ενα πρωταθλημα....και ποιος ο λογος ενας επιχειρηματιας να παρει μια ομαδα της πολης μου απο την στιγμη που ξερει οτι σε περιπτωση που αξιζει να ειναι στην πρωτη τριαδα δεν θα τον αφησουν καποοι!

Με αλλα λογια.....το πρωταθλημα ετσι που ειναι ......ειναι για να το βλεπουν οι οπαδοι του ΠΟΚ. Και αυτο που σου λεω δεν ειναι καραμελα! Απλα δεν το εχεις νιωσει στο πετσι σου!

Ζηταω να παιρνει κοκκινη ο Γεωργατος οταν κλαδευει τον Χαβιτο(και εχει μια κιτρινη). Ζηταω να βγαινει ο γεωργατος οταν κανει κοντρολ με το χερι!! Και ο καθε Γεωργατος!!!!!!!!! Θελω καλη διατησια! Και ας το παρει το πρωταθλημα ο καλυτερος!!! Θελω να σφυριζει ι διατητης πεναλτι στο 92 οταν ο εμπεντε κατεδαφιζει στην κυριολεξια τον επιθετικο της καλαμαριας! Αυτα θελω να δινονται!!! Διοτι αλλιως ολοι αυτοι οι 'κυριοι΄ που δεν τα δινουν..με θεωρουν ηλιθιο! Οπως νομιζω οτι ηλιθιο θεωρουν και εσενα που σου δινουν μια καλπικη νικη να πανυγηρισεις!

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ώχου, να σου πω κάτι;

Μιλάμε έχω σκυλοβαρεθεί αυτές τις συζητήσεις για τη διαιτησία.

Αν σου αρέσει τόσο πολύ η μπάλα και στη χαλάει το κατεστημένο της Αθήνας, μάζεψε 10 φίλους σου και παίξε. Εγώ αυτό κάνω.

Δημοσ.

Να πω και εγω τις αποψεις μου χωρις ακροτητες και καφριλικια..Οποιος δεν βαριεται ας το διαβασει..

Προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω την εννοια της ευρωπαικης καταξιωσης ετσι οπως οριοθετειται απο την διοικηση του ΟΣΦΠ, αλλα και απο μεγαλη μεριδα του κοσμου. Τι ακριβως οριζεται "υπερβαση" ; Η προκριση στην επομενη φαση; Στους 8; Στους 4; Στον τελικο; Να (τους) το σηκωσουμε; Και ποιο ειναι το χρονικο "οριο" μεσα στο οποιο πρεπει να γινει αυτο; (τα 3 χρονια του Σωκρατες που οταν το χα ακουσει ειπα οτι αυτος ο ανθρωπος ποτε δεν προκειται να δει στα σοβαρα τον ΟΣΦΠ);

Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα τους στοχους αυτης της ομαδας .Aυτο που βλεπω ειναι ενα αοριστο "αντε να παμε καλα φετος στην Ευρωπη" και μεχρι εκει... Για μενα αυτο που καλειται "Ευρωπαικη καταξιωση" ειναι να κανεις ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ το καλυτερο δυνατον απο συγκομιδη βαθμων, και σε αυτο ειλικρινα ειμαστε απογοητευτικοι ειδικα τα τελευταια 2 χρονια.. Τα αποτελεσματα ομως αυτα ειναι (ή τουλαχιστον πρεπει να ειναι) απορροια επαγγελματικης δουλειας σε ολους τους τομεις..Και αυτη η ομαδα περα απο το διαφημιστικο τμημα της ειναι η εννοια του "καφενειου" σε ολους τους αλλους τομεις. Δεν με νοιαζει η ευρωπαικη πορεια που ουτως ή αλλως δεν εξασφαλιζεται σε κανενα.. Εδω ολοκληρες ομαδαρες με budget τρελλο και δεν περνανε καποιες χρονιες δευτερο γυρο και βλεπεις ομαδες οπως η Barca και η Manchester να παλευουν μεχρι τελευταια αγωνιστικη για να περασουν στον επομενο γυρο , και περυσι το ειχαν σηκωσει ας πουμε. Μια δυο αποτυχημενες χρονιες στην Ευρωπη μπορει να ειναι και θεμα συγκυριων ή κακης στιγμης οπως λεμε.. Εαν εχεις ανταγωνιστικη και εππαγελματικη ομαδα τα αποτελεσματα θα ερθουν. Ειναι αληθεια οτι οι κληρωσεις παντως καθως και το προγραμμα των αγωνιστικων ηταν και αυτο προκλητικα κακο για τον ΟΣΦΠ στο συνολο της δεκαετιας. Σε σημειο που να λες κοιτα ρε πουστη μου εισαι που σαι χαλια σε γαμ.. προκλητικα και η τυχη.. Αλλα αν σταθουμε εκει ειμαστε το λιγοτερο γελιοι.. Γιατι σε βαθος χρονου αν κανεις δουλεια ε του πουστη θα φανει η δουλεια σου..Αν οχι την μια χρονια σε βαθος χρονου θα φανει η ευρωπαικη αξια σου. Και η βερντερ δεν εχει περασει εδω και 2 χρονια δεν νομιζω ομως εστω και ενας νοημων ποδοσφαιροφιλος να μην αναγνωριζει την αξια της σαν ομαδα και την ατυχια της να πεφτει σε μεγαθηρια και για αυτο να μην περναει..Οταν ομως βλεπεις οτι αυτο επαναλαμβανεται με προκλητικο τροπο καθε χρονο και μαλιστα δεν γινεται τπτ σοβαρο για να αντιμετωπιστει λες οτι αυτη η κατασταση θα διαιωνιζεται για παντα σε αυτο το συλλογο.

Το προβλημα με τον ΟΣΦΠ δεν ειναι σε ενα τομεα.. Ξεκιναει απο την ελλειψη ανθρωπων που εχουν αμεση σχεση με τα ποδοσφαιρικα δρωμενα σε διοικητικο επιπεδο, και καταληγει στην στελεχωση του ποδοσφαιρικου τμηματος με παικτες "μετριους" ή "τελειωμενους".

Οταν πριν απο 2 χρονια ο βατραχος εφυγε κακην κακως, οπως και ο Ιωαννιδης καποτε απο το μπασκετικο τμημα ειπα οτι ή θα επιστρεψουμε στα πετρινα χρονια ή θα ασχοληθει σοβαρα με την ομαδα ο Σωκρατες και θα κανουμε κατι.. Δυστυχως μαλλον προς το πρωτο παει η υποθεση και αν δεν εχουμε πιασει πατο στην Ελλαδα σε αυτο φταιει και η καταντια του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, και γενικα του Ελληνικου ποδοσφαιρου που δινει παρηγορια σε μια σαπια σε υποβαθρο ομαδα..

Δεν θα το παιξω προφητης να πω οτι ο Sollied δεν ηταν η ενδεδειγμενη λυση, ουτε οτι η φυγη του Μπαγεβιτς ηταν λανθασμενη εφοσον εκ των προτερων ηξερα οτι ΚΑΝΕΙΣ με το υπαρχον budget και την χρονια ποδοσφαιρικη νοοτροπια του ΟΣΦΠ δεν μπορουσε να κανει καλυτερη δουλεια απο τον απατεωνα και "ατζεντη" βατραχο που η πικρη αληθεια ειναι ομως οτι εχει "PhD" στην ελληνικη ψυχοσυνθεση και ποδοσφαιρικη νοοτροπια καθως και στο να δουλευει ακομα και με "ζωα"και να φερνει αποτελεσματα..

Το οτι ο ΟΣΦΠ δεν κανει αυτες τις εκτος εδρας νικες, ή δεν εχει ποδοσφαιρικο τσαγανο και δεν μαθαινει απο τις σφαλιαρες που δεχεται κανοντας προκλητικα τα ιδια λαθη καθε χρονο ή ακομα και την ποδοσφαιρικη πουτανια οπως ειχε πει ο Schurrer περυσι μετα την ισοπαλια με την Rosenborg ΔΕΝ ειναι μονο θεμα προπονητη ειναι και θεμα νοοτροπιας και φιλοσοφιας του ποδοσφαιρικου τμηματος γενικοτερα.. Και για να υπαρξει μια "Α" φιλοσοφια ποδοσφαιρικη πρεπει να υπαρχουν και οι καταλληλοι ανθρωποι για να την κανουν πραγματικοτητα..Ανθρωποι που να ξερουν το τοπι καλα απο τον τεχνικο διευθυντη μεχρι τον γυμναστη και τον τελευταιο scouter..Αυτο ειναι ισως το μονο πραγμα στο οποιο δινω τα ευσημα στον ΠΑΟ, ο οποιος με συνηθως μικροτερο budget απο τον ΟΣΦΠ καταφερνει να βγαζει/φερνει λαυρακια, να κανει το καλυτερο δυνατο στις πορειες του με βαση το εκαστοτε υλικο που διαθετει, και να διαθετει και ποδοσφαιρικη πουτανια και εμπειρια.. Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.. Αλλα ετσι οπως βαδιζει και ο ΠΑΟ με τον σωφερ στο τιμονι του μαλλον προς την δικια μας νοοτροπια παει παρα προς το καλυτερο.. Τεσπα το θεμα μας δεν ειναι ο ΠΑΟ εδω, και ουτε εχω σκοπο να το επεκτεινω.

Και ουτε χρειαζεται οπως πολλοι ειδημονες εχουν πει κατα καιρους να θυσιασεις την ελληνικη πραγματικοτα για να κανεις μια επαγγελματικη ομαδα.

Με βαση λοιπον το φτωχο μου μυαλο,προτεινω και εγω σαν ενας απλος ανθρωπος που αγαπαει την μπαλα..

Τοποθετηση αγγελιας για αναληψη του ποδοσφαιρικου τμηματος απο προεδρο ευπορο και με πραγματικη αναγκη για να δημιουργησει ενα μεγαλο ποδοσφαιρικο σωματειο.. Επειδη ομως Ρωσοι αλλοι οπλεμποροι να θελουν να κανουν ξεπλυμα δυσκολα θα βρεθουν, αλλα και να βρισκοντουσαν ειμαστε στην Ελλαδα με το χαλια πρωταθλημα μας, και τα εσοδα ειναι συγκριτικα πολυ μικρα με αλλα Ευρωπαικα πρωταθληματα και το σημαντικοτερο δεν υπαρχει προβολη του πρωταθληματος μας προς τα εξω για εισροη ξενου κεφαλαιου και χορηγων μενουμε με τους εκαστοτε απατεωνες Ελληνες προεδρους, που και χαρη μας κανουν και παμε σε αλλες λυσεις πιο ρεαλιστικες :P

ΛΥΣΗ ΝΟ1 Επιπονη και χρονοβορα..

1. Επαγγελματικη και αμυδρως ποδοσφαιρικη στελεχωση του ποδοσφαιρικου τμηματος απο την κορυφη μεχρι τα νυχια(απο τεχνικο διευθυντη μεχρι scouter) απο ανθρωπους εμπειρους που να εχουν ορεξη για δουλεια και οραμα, και απομακρυνση των "μνηστηρων" και "κολακων" που κατεχουν καιριες θεσεις στο ποδοσφαιρικο τμημα αυτη την στιγμη.

2. Αποκτηση προπονητη που να συμβαδιζει σε νοοτροπια με την ποδοσφαιρικες αρχες που ΠΑΝΤΑ οριοθετει η διοικηση. Δεν ειναι αναγκη να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αρκει να ειναι εξυπνιος προσαρμοσιμος στα εκαστοτε δεδομενα και να εχει οραμα και ανησυχο πνευμα χωρις να συμβιβαζεται..

3. Εξυπνη αντιμετωπιση του budget που θα διαθεσει ο προεδρος για στελεχωση της ομαδας με ξενους και Ελληνες παικτες,και αυτο φυσικα προυποθετει ανθρωπους που γνωριζουν το τοπι και δεν κοιταν να κανουν αρπαχτες ουτε θα μπορουν και να θελουν καθως τα παντα θα ειναι ενας διαφανης κυκλος κοινων αποφασεων που θα ελαχιστοποιει τις οποιες ατομικες προσπαθειες να εκμεταλλευτουν το ποδοσφαιρικο τμημα προς προσωπικο οφελος τους..

4. Ο τυπος. Και ειδικα ο τυπος που προσκειται στον ΟΣΦΠ. Να σταματησουν πια αυτα τα ανοητα και γελοια πρωτοσελιδα καθε καλοκαιρι στην προετοιμασια για "μεγαλη" ομαδα, για φρουδες υποσχεσεις για στηριξη ανθρωπων που δεν το αξιζουν κατα καιρους και οταν χωνουν το μαχαιρι στο κοκκαλο καποιες φορες να το στριβουν κιολας και οχι την επομενη ή μετα απο κανα μηνα παλι τα ιδια, μην δυσαρεστησουμε τον προεδραρα και χασουμε το ψωμι μας. Εαν μπορουμε να σταματησουμε να περνουμε και εφημεριδα ολοι θα ηταν οτι το καλυτερο.. Δεν εχει κανενα νοημα να βλεπω την αποψη πληρωμενων δημοσιογραφων που σε βαθος χρονου θελουν να περασουν την δικια τους νοοτροπια και να μας κοιμησουν. Ακομα και οι δηθεν επαναστασεις ολων των ελληνικων "αντικειμενικων" εφημεριδων ειναι για γελια και ολες παντα εχουν σκοπο να πουλησουν την αμεση ειδηση και οχι κατι ιδιαιτερο που θα περιμενε να διαβασει κανεις απο αυτες, οταν δινει τον οβολο του. BTW η νεα εφημεριδα απο οτι ακουσα ανηκει στον Τραγκα τον "Ολυμπιακαρα".. Χμμ..

ΛΥΣΗ ΝΟ2. Η ευκολη και αρπακολλα λυση

Επειδη ο ΟΣΦΠ ειναι ομαδα που δεν μπορει να περιμενει για να δει καρπους η δουλεια της πρωτης λυσης, και επειδη πολλες φορες εχουν ακουστει αυτα αλλα απο το ενα αυτι μπαινουν και απο το αλλο βγαινουν (για τον ΟΣΦΠ μιλαμε και για την νοοτροπια των οπαδων και των εκαστοτε προεδρων του) υπαρχει η ευκολη και γρηγορη λυση που μεταξυ μας ειναι και η πιο ρεαλιστικη αν κρινει κανεις την ιστορια αυτου του συλλογου και τις δραστικες αποφασεις που εχουν παρθει σε περιοδους κρισης..

1. Να πεσει ΚΑΛΟ χρημα. Αντε ερχονται και τα τριχρονα ευκαιρια ειναι να πληρωσει και καμια ομαδα και αν σταθει τυχερος να του κατσει ενας δυο Τζορτζεβιτς και να την βγαλει καθαρη παλι για καμια δεκαετια.. Αλλα με τον τροπο που δουλευει ο ΟΣΦΠ για να αλλιευσει παικτες θελει πολυ κολωφαρδια..

2. Ταυτοχρονα να σαρωσει την Ελληνικη αγορα για οτι καλυτερο οχι με βαση τα λεγομενα των εφημεριδων και αυτων που θελουν να πουλησουν την πραματεια τους αλλα με πραγματικη μελετη των δεδομενων και στενη παρακολουθηση των παικτων.. Τουλαχιστον εδω στην Ελλαδα ειναι πιο ευκολο.

3. Απομακρυνση του Nορβηγου που ζει στον κοσμο του..ο ανθρωπος νομιζει οτι μπορει να παιζει το συστημα της Chelsea και της Barcelona με τα χαφ του ΟΣΦΠ.. Δεν ειμαι σιγουρος οτι οι επιλογες αυτες ηταν οι πρωτες του αλλα ποσως με ενφιαφερει αφου εχει εμμονες πολλες και δεν ειναι προσαρμοσιμος στα εκαστοτε δεδομενα..Δεν ταιριαζει επισης στην μεσογειακη νοοτροπια κανει μπαμ αυτο..

Αυτα τα ολιγα ελπιζω εστω και ενας να το διαβασε .. :P

Να μην ξεχασω να ευχηθω καλη επιτυχια στην ΑΕΚ σημερα ολοψυχα..

Μπορει η κληρωση να της χαμογελασε οταν επεσε με Αντερλεχτ,Λιλ και αυτη την Μιλαν αλλα μην γινουμε καφροι.. Με το υλικο που διεθετε και την κατασταση της στην αρχη της χρονιας αυτο που παει να κανει ειναι πραγματικα ηρωικο και δειχνει χαρακτηρα σοβαρης ομαδας.. Αρκει να μην ονειροβατουν οι φιλτατοι ΑΕΚτζηδες οτι γινανε ομαδα γιατι η αληθεια μπορει να αποβει συντριπτικη στους 16 για το επιπεδο της ομαδας.. Παρα ταυτα ενα μεγαλο μπραβο ξανα στην ΑΕΚ και καλη επιτυχια οπως προειπα.

Δημοσ.

Αν τις βαριεσαι μην μαζοχιζεσαι...και μην τις διαβαζεις!

Πολυ απλο και προτιμοτερο απτο να ψαχνω εγω να κανω ομαδες 5χ5!!!!!

Δημοσ.

Αυτοκράτορα...ξέχασες κι άλλες παράμετρους στο σύστημα που δημιούργησες. Το σενάριο επιστημονικής φαντασίας περί χαμένου παιχνιδιού με τον Αυτοκράτορα του ποδοσφαίρου που θα οδηγούσε σε σκεπτικισμό, αναδιάρθρωση και τελικώς νίκη επί των Ουκρανών, μπορεί να γίνει πολύ πιο σύνθετο κι ενδιαφέρον.

Λίγες μέρες πριν από το χθεσινό ματς, πέφτει ο ζεματιστός καφές του Σόλιντ στο δεξί του αρτίδι και τον τρέχουμε με έγκαυμα β' βαθμού στο Ασκληπιείο Βούλας που διανυκτερεύει. Εκεί διαπιστώνεται πως πρέπει να τον κόψουμε, καθότι νεκρώθηκε εντελώς και παρεμποδίζει την ούρηση. Μέσα στην καλή χαρά ο Σόλιντ, αποφασίζει να διακόψει τη σχέση του με την προπονητική και τον Ολυμπιακό και να καταλήξει στο Άγιο Όρος.

Την ίδια ώρα ο Σωκράτης σε ταξίδι του στην Ισπανία βλέπει 5 μαντράχαλους να κάνουν τόπι στο ξύλο έναν φουκαρά με κάτι εξογκωμένα δόντια. Με περίσσευμα ανθρωπισμού και θάρρους πετάει μερικά αστεράκια νίντζα, ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει επίθεση με πολώνιο, όπως του δίδαξαν στην ταινία "ο κατάσκοπος των 5 ηπείρων" κι ο σύντροφος Πούτιν κατ' ιδίαν. Αποδεικνύεται πως ο εν λόγω νεαρός είναι ο χαμένος αδελφός του Ροναλντίνιο και προκειμένου να δείξει την ευγνωμοσύνη του, πείθει τον πανέμορφο αδελφό του να μετακομίσει στον Πειραιά άμεσα.

Και οι συγκυρίες συνεχίζονται...καθώς ο Νικοπολίδης ξεναγεί το Ριβάλντο στη σοφίτα του σπιτιού του, μία ραδιενεργή αράχνη τους τσιμπάει κι ο μεν Αντωνάκης μετατρέπεται σε Spiderman, ο δε Ribo γίνεται Flash Gordon.

Ο Ολυμπιακός παίρνει μια άνετη νίκη με 18-1 (είχε πάει για κατούρημα ο Αντωνάκης) και κατακτάει πανηγυρικά κι αήττητος το UEFA.

Τι να κλάσει κι ο Ζωγράφος μετά...

Δημοσ.

bonomania φιλαρακι μου εγω σου λεω οτι ο Αρης εχει καλη ομαδα και ο ολυμπιακος οχι.και σου λεω οτι και στο β γυρο ετσι θα σε κερδισω.

Αν ομως μας αποκαλεις "κοριτσια" και μιλας με ενα α υφακι μη περιμενεις να σου δωσουμε και πολυ σημασια.Γιαυτο και δε καθομαι να σου απαντησω αλλωστε

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να ειρωνευτουμε τον γαβρο. Ο μονος λογος που εγω

προσωπικα κραζω και μερικοι εκνευριζονται ειναι το παραμυθιασμα που ριχνει ο

κατασκοπος στον λαο του γαβρου και κανει την δουλεια του ησυχα και ωραια.

δεν μπορω να βλεπω κοσμο να παραμυθιαζετε γενικα εκνευριζομαι. και μετα

βγαινουν οι εκπροσωποι τυπου και οι υπαλληλοι του μετα στις τηλεορασεις και

τους φταινε οι παιχτες. ο παιχτης οτι μπορει παιζει τι θελεις να κανει. ας επερνες

αλλους.

Δημοσ.
bonomania φιλαρακι μου εγω σου λεω οτι ο Αρης εχει καλη ομαδα και ο ολυμπιακος οχι.και σου λεω οτι και στο β γυρο ετσι θα σε κερδισω.

Αν ομως μας αποκαλεις "κοριτσια" και μιλας με ενα α υφακι μη περιμενεις να σου δωσουμε και πολυ σημασια.Γιαυτο και δε καθομαι να σου απαντησω αλλωστε

Λαθος μου ηταν ρεβιλ! Ειχα καταλαβει λαθος το νοημα του ποστ σου!

Παντως κραταω το δικαιωμα μου να απανταω με υφακι σε οσους το χρησιμοποιουν οταν απευθυνονται σε μενα.(π.χ να παω για 5χ5 γιατι καποιος δεν αντεχει να διαβαζει για διαιτησια!!!) Ελεος!

Δημοσ.

Παιδια μην <<βαραμε>> οποιον να ναι ενταξει υπαρχει προβλημα με την ομαδα...

Κατι θα κανει ο Σωκρατης δεν θα την αφησει ετσι την ομαδα.

Δημοσ.
Παντως κραταω το δικαιωμα μου να απανταω με υφακι σε οσους το χρησιμοποιουν οταν απευθυνονται σε μενα.(π.χ να παω για 5χ5 γιατι καποιος δεν αντεχει να διαβαζει για διαιτησια!!!) Ελεος!

Έλεος εσύ ρε. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε τις δακρύβρεχτες ιστορίες σας για το κατεστημένο της Αθήνας. Είστε τρεις κι ο κούκος οι αρειανοί και παραμυθιάζεστε ότι δεν βρίσκεται ένας ζάμπλουτος σαλονικιός να σας πάρει γιατί δεν σας σφυράει καλά η διαιτησία; Θα μας τρελάνεις;

Τι έχεις; Το σύνδρομο του ορφανού;

Και φαντασιώνεσαι ότι ο μπαμπάς σου είναι ένας πλούσιος βιομήχανος που θα έρθει να σε πάρει μια μέρα από το ορφανοτροφείο αλλά δεν τον αφήνει η Ματζίκα Ντε Σπελ;

Να έρθει να πάρει τι, κάποιος επενδυτής; Το μαγαζάκι του τρόμου; Επειδή εσύ νομίζεις ότι είστε μαγαζί-γωνία;

Και φυσικά βαριέμαι να διαβάζω τις ίδιες μπούρδες, που τις ποστάρεις σε thread άλλης ομάδας. Και ειδικά όταν μνημονεύεις ένα παιχνίδι που για μένα σε πήρε στα ίσια ο γάβρος ακριβώς επειδή είσαι μικρή ομάδα και δεν μπορείς να κρατήσεις το σκορ.

Δημοσ.

antreaslam συμφωνω σε αυτα που λες.

μεγαλος προπονητης δεν προκειται να ερθει στον Ολυμπιακο ή σε καμία άλλη Ελληνικη ομαδα. Αυτο γιατι δεν εχουν σχεση τα λεφτα που του κανεις προταση. Μπορεις να του δωσεις 10 εκτ. ευρω αλλα θα ζητησει και αλλα 40 για μεταγραφες(το πιο απλο). Βρειτε μου εναν προεδρο Ελληνικης ομαδας που να δινει το 1/10 και σταματαω. Ο Σολιντ ηρθε στον Ολυμπιακο και η Μπριζ πανηγυριζε. Εδω ο κοσμος καιγεται που δεν εχει κανει νικη στο CL και αυτος μιλαει για την Ρωμη και τον Νερωνα. Καθεται πανω στην ρητρα του συμβολαιου του και δεν παραιτειται γιατι θα χασει τα λεφτακια του. Θελει να πιστευει οτι η προκριση και στα 2 χρονια χαθηκε στις λεπτομεριες!!!!!Ελεος. Ετσι και αλλιως ηρθε στην ομαδα για να κανει το ενα βημα παραπανω οπως ειχε πει. Ειδε τον Ολυμπιακο σαν το επομενο σκαλοπατι απο την Μπριζ. Αυτος ειναι τοσο τρελος που μπορει να νομιζει οτι θα τον παρει η Μπαρτσελονα μετα απο εμας. Εγω τον βλεπω σαν τον Μαλεζανι να παρακαλαει να τον παρει ομαδα να δουλεψει.

ΥΓ Οι οργανομενοι πρωτη φορα φετος στο παιχνιδι με την Σαχταρ εκραζαν τους παικτες. Τους αλλους που φταινε ομως τιποτα...

Δημοσ.

Φύγει δέν φύγει τώρα πιά ο Σόλιντ, είναι το ίδιο πράγμα μάλλον θα τον κρατήσει τουλάχιστον ώς τον Μάιο.

Ελπίδες να γίνει κάτι καλό θα υπήρχαν μόνο άν έφευγε πολύ πρίν απο το καλοκαίρι του 2006. Τώρα το καταστροφικό του έργο το έχει ολοκληρώσει επιτυχώς:mrgreen: :evil:

Δημοσ.

για τις εμφανισεις της ομαδας πιο πολυ φταινε οι παικτες

οχι γιατι δεν παιζουν οσο μπορουν αλλα γιατι δεν μπορουν αλλο

Κατ επεκταση ευθυνεται αυτος που τους επελεξε

Αν τους επελεξε ο Σολιντ και ειπε οτι με αυτους θα παμε καλα στην Ευρωπη

να παρει δρομο

Αν του τους φορτωσανε αλλοι και του ειπανε δε μας νοιαζει η Ευρωπη παρε το νταμπλ και κανε το κοροιδο δε φταει και πολυ

Ο καλυτερος προπονητης να ερθει με αυτους του παικτες του χρονου δεν θα καταφερει τιποτα καλυτερο

Γι αυτο πρωτα πρεπει να παρει καποιες αποφασεις η διοικηση για καλες μεταγραφες και ξεκαθαρισμα και μετα να δει τι προπονητη θα φερει

Δημοσ.
Έλεος εσύ ρε. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε τις δακρύβρεχτες ιστορίες σας για το κατεστημένο της Αθήνας. Είστε τρεις κι ο κούκος οι αρειανοί και παραμυθιάζεστε ότι δεν βρίσκεται ένας ζάμπλουτος σαλονικιός να σας πάρει γιατί δεν σας σφυράει καλά η διαιτησία; Θα μας τρελάνεις;

Τι έχεις; Το σύνδρομο του ορφανού;

Και φαντασιώνεσαι ότι ο μπαμπάς σου είναι ένας πλούσιος βιομήχανος που θα έρθει να σε πάρει μια μέρα από το ορφανοτροφείο αλλά δεν τον αφήνει η Ματζίκα Ντε Σπελ;

Να έρθει να πάρει τι, κάποιος επενδυτής; Το μαγαζάκι του τρόμου; Επειδή εσύ νομίζεις ότι είστε μαγαζί-γωνία;

Και φυσικά βαριέμαι να διαβάζω τις ίδιες μπούρδες, που τις ποστάρεις σε thread άλλης ομάδας. Και ειδικά όταν μνημονεύεις ένα παιχνίδι που για μένα σε πήρε στα ίσια ο γάβρος ακριβώς επειδή είσαι μικρή ομάδα και δεν μπορείς να κρατήσεις το σκορ.

Καταρχάς προσπάθησε να αποβάλεις το εμφυτο συνδρομο ειρωνιας που σε διακατεχει! Η ειρωνια δεν αποτελει επιχειρημα.....και ισα ισα που καποιες φορες χανεις το δικιο σου χρησιμοποιοντας την. Δεν χρειαζεται να μειωνεις παντα οσους εχουν διαφορετικη αποψη απο σενα. Δεν κερδιζεις τιποτα απο αυτο. Φιλικη συμβουλη.

Στην ουσια του θεματος δεν θα μπω διοτι θα ακουσω παλι επιχειρηματα του στυλ '5χ5' και 'ορφανα'.

Δημοσ.

Όταν κάποιος μιζεριάζει σαν γκρινιάρικο παιδί, δεν βρίσκω άλλο τρόπο από υπεραπλουστευμένα παραδείγματα για να του δώσω να καταλάβει.

Α, και γενικά, δεν με νοιάζει αν χάνω το δίκιο μου, πια. Έχω βαρεθεί να έχω δίκιο.

Ούτε έχω τίποτα μαζί σου.

Η γκρίνια με ενοχλεί.

Δεν το βρίσκω αντρίκιο. Τόσο απλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...