littlelouievegos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Αμ εδω διαφωνουμε .. Εγω πιστευω οτι ΠΟΤΕ δεν θα κανει το μεγαλο βημα για να φτιαξει μια ομαδα οπως την ονειρευεται ο καθε σωστος οπαδος. Η τουλαχιστον να δω οτι προσπαθει ρε παιδι μου, αλλα δεν του καθεται..Και ανθρωπος τοσο επιτυχημενος στις επιχειρησεις ε δεν μπορει να ειναι τοσο μαλακας στο ποδοσφαιρο και ολοι εμεις εξυπνοι.. Μας δουλευει και θα μας δουλευει παντα.. Απλα παντα θα κοιταει να ειναι ενα βημα μπροστα απο τους αλλους στην Ελλαδα. Ερχονται και τα τριχρονα αντε ισως κατι να δεις το καλοκαιρι.Οχι τπτ το τρομερο ετσι; Απλα καμια 2 τρανταχτες για τα ελληνικα δεδομενα μεταγραφες αντε να βαλει και τον Carembeu τεχνικο διευθυντη και αντε μετα ποιος μας πιανει.. Το ζητημα ειναι φιλε Bleuviper οτι επενδυτες αλλοι δεν υπαρχουν σαν και αυτον στην Ελλαδα. Και το ξερει καλα αυτο ο Σωκρατες.. Και μαλλον αυτη ειναι και η ευχη και η καταρα μας.. Να τον ευχαριστουμε για οτι καλο εκανε αλλα ταυτοχρονα μαζι να δεχομαστε και τις μαλακιες που μας πασαρει καθε τρεις και λιγο. Και αν φυγει σου λεω εγω, ποιος θα σε παρει; Πες μου εσυ ΕΝΑΝ που εχει ή πιθανον να εκδηλωσει ενδιαφερον για το ποδοσφαιρικο τμημα του ΟΣΦΠ. Μονος σου ειπες οτι τραβηχτηκε απο το μπασκετ και ειδες τι εγινε τοσα χρονια.. Και τωρα ναι μεν μας πηραν οι Αγγελοπουλοι με τις ευλογιες του αλλα μην ξεχνας οτι αλλo τα budget του μπασκετ και αλλo του ποδοσφαιρου.. Εκει λοιπον θα παταει στην ελλειψη αλλου σοβαρου επενδυτη και θα κανει οτι θελει.. Αντε φετος που βλεπει το μενος του κοσμου να αυξανεται να ριξει 5 φραγκα παραπανω.. Και τι εγινε; Θα αλλαξει τπτ; Ετσι γινονται οι σοβαρες ομαδες; Αστο ρε Blueviper δυστυχως ετσι ειναι και ετσι θα παραμεινει.. Εκτος και αν θες να γυρισουμε στους απατεωνες.. Κανεις επισης δεν παραμυθιαζεται με το να κατακταει τον τιτλο τον Μαιο ουτε ειναι επουλωμα πληγων αυτο.. Δεν υφισταται αυτη η πλυση εγκεφαλου..Αλλα ομως οχι επειδη ειμαι μονφθαλμος να γινω τυφλος και να δωσω την θεση μου στον τυφλο. Εκει κοντευουν να μας φτασουν οι αλλοι με την κλαψα τους και την "αντικειμενικοτητα" τους... Να νιωσουμε και ενοχες που περνουμε το πρωταθλημα δλδ γιατι δεν κανουμε κατι στην Ευρωπη!!Αυτο το χατηρι ΕΓΩ προσωπικα δεν θελω να γινει στους ειδημονες/λατρεις/γνωστες του αληθινου ποδοσφαιρου που οταν περνει ο ΟΣΦΠ πρωταθλημα ειμαστε σε ποδοσφαιρικο μεσαιωνα και οταν το περνουν αυτοι ζουμε την ανοιξη του ελληνικου ποδοσφαιρου.. Με τπτ..
blueviper Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Βάσει όσων αναφέρεις παραπάνω ένα μεγαλύτερο Καραϊσκάκη θα είχε μεγαλύτερα έσοδα αλλά και ένα μεγαλύτερο μειονέκτημα: Με μικρό γήπεδο κρατάς συνδέσμους και κόσμο απο τα @@. Με μεγάλο γήπεδο τους παρακαλάς να μπουν. Σκέψου μόνο ότι στα του οίκου μου, το χτικιό τα βρήκε με τους συνδέσμους μόνο όταν πήγαμε στο ΟΑΚΑ. Επι ημερών λεωφόρου υπήρχαν λίγοι και εκλεκτοί. Got it? Δε διαφωνώ...απλά κι αυτό το γαμήδι, φεύγει πάλι από τη λογική μιας υγειούς επιχείρησης (ας αφήσουμε την "ιδέα" στην άκρη) και μπαίνει στα γνωστά λημέρια της ρεμούλας, των δημοσίων σχέσεων, της σκοπιμότητας και της οπαδικής εκμετάλλευσης, την οποία και προσπαθώ να αποφύγω, όχι γιατί προσποιούμαι το ρομαντικό, αλλά γιατί βαρέθηκα την ύπαρξή μου συγχρωτιζόμενος με όλη αυτήν την αρρώστεια χρόνια τώρα. @littlelouievegos Όπως είπα, δεν μπαίνω στη λογική ή Σώκρατες ή απατεώνες, ίσως γιατί ανάμεσα στους δεύτερους συμπεριλαμβάνω και τον πρώτο. Αν φυσικά στόχος του 007 είναι να μην κάνει ποτέ την υπέρβαση, τότε πραγματικά προτιμώ το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.
Arxon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 και ομως χτες η Θυρα 7 αποδοκίμαζε τον προεδρο και φωναζε τα συνθηματα. Το υπολοιπο γηπεδο απλα χειροκροτησε τα συνθηματα της θυρας 7. Οι δηλωσεις του Σαββα ηταν ολα τα λεφτα...
antreaslam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μην μου αγχωνεστε... Σε λιγο θα γινει το 3-2, ο Σολιντ θα πρεπει να παρει πουλο αλλα ευτυχως εχουμε προεδραρα που εφερε τους παικταραδες που μπορει να γερασαν αλλα εχουν καρδια πρωταθλητη και στο φιναλε ετσι κανουμε ρομπα τον Σολιντ αλλα δεν χανουμε και βαθμους και θα παρουμε το νταμπλ και τι ωρα που θαναι τον Μαιο και τα γνωστα... ΠΡΟΦΗΤΗΣ!!!
punky Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Οι δηλωσεις του Σαββα ηταν ολα τα λεφτα... Η ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων, σε τέτοια πόστα, ενισχύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την άποψη του blueviper όσον αφορά τον Σόκρατες. Αν ήμουν γαβρος, θα έπαιρνα πίσω όσα υποστηρίζω για τη βία στα γήπεδα. Κι ένα μπουκαλάκι θα του το πέταγα.
antreaslam Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Η ύπαρξη τέτοιων ανθρώπων, σε τέτοια πόστα, ενισχύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την άποψη του blueviper όσον αφορά τον Σόκρατες. Αν ήμουν γαβρος, θα έπαιρνα πίσω όσα υποστηρίζω για τη βία στα γήπεδα. Κι ένα μπουκαλάκι θα του το πέταγα. Αρκεί να έχεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ σημάδι,μην πάει κ το μπουκαλάκι άδικα....
punky Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Έλα μωρέ. Εκεί που κάθεται ο Θεοδωρίδης, όποιον και να πετύχεις, εύστοχος είσαι.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Περα απο το καφριλικι... Σαββατο επινα καφεδακι βλεποντας τον Παναθηναικο.Μιλαμε τόση αναισθησια ουτε Βαλενθια-Μαγιορκα να εβλεπα.Αφου δεν υποφερεται πια το θεαμα Και οσο σκεφτομαι οτι χανω την Γιουναιτεντ που φετος παει τρενο-καλα,το 1ο ημιχρονο μετα το γκολ της Μπενφικα ηταν σαν την πολιορκια του Χελμς Ντιπ,σε ορδες κατεβαιναμε-για να δω τα δικα μας τα καραγκιοζακια και τα δικα σας και του 44 ( που στην ουσια τα ΜΜΕ τα θεοποιουν γιατι απλα περιμενανε να ειναι ακομα περισσοτερο καραγκιοζακια) αναρωτιεμαι αν ο Κριστιανο Ροναλντο και ο Τζιωλης,που ειναι και συνομηλικοι, παιζουν το ιδιο αθλημα
Arxon Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 απο sport24 δηλώσεις Σαββα Θεοδωριδη "Τα όσα ακούστηκαν για τον πρόεδρο, τα θεωρώ απαράδεκτα. Εγώ δε νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μία ομάδα που δημιουργεί 16 ευκαιρίες, όταν είναι σε τέτοια κατάσταση, με τα πόδια βαριά είναι φοβερή. Είχαμε καταπληκτική απόδοση. Είναι απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν. Βρίζουν έναν άνθρωπο σαν τον Κόκκαλη, που έβγαλε τον Ολυμπιακό από την ανυποληψία, τον έκανε μεγάλη ομάδα, πήρε 9 πρωταθλήματα, που δεν ξεχνιούνται και δημιούργησε μια τρομακτικά μεγάλη ιστορία", τόνισε αρχικά ο Σάββας Θεοδωρίδης και συνέχισε: "Συζητάγανε, βρίζανε, απαράδεκτα πράγματα. Δεν τους οφείλει τίποτα οι Ολυμπιακός. Ρόλος των οπαδών είναι να έρχονται εδώ και να στηρίζουν την ομάδα κοσμίως, ούτε να το παίζουν προπονητές και να αποθεώνουν την ομάδα. Δηλαδή βρίζουν έναν άνθρωπος σαν Κόκκαλη, που έχει βάλει εκατομμύρια, εκείνοι ποιοι είναι; Αηδίασα από αυτά που άκουγα και 10 λεπτά πριν τη λήξη του ματς μπήκα στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει τέτοιες καταστάσεις. Είμαι δυσαρεστημένος από τον κόσμο. Επιμένω ότι ο κόσμος πρέπει να φωνάζει μόνο ο "Ολυμπιακός", τίποτε άλλο. Ποτέ δεν πρέπει να τα βάζουν με τους παίκτες. Στο εξωτερικό χτυπάνε τα ματς μέχρι το 90', εδώ στην Ελλάδα πώς προδικάζουν την αποτυχία και γιουχάρουν;". Ο εκνευρισμένος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε πως ήταν δική του πρωτοβουλία να παρευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου. "Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, είναι ο μισός ελληνικός πληθυσμός. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε 300-400 άτομα ταραξίες. Κι εμείς στενοχωρηθήκαμε που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη. Τί προσπαθούν να κάνουν με το να γιουχάρουν τον πρόεδρο; Έχουν εκατομμύρια; Να αναλάβουν αυτοί. Πιστεύω ότι τα 4 εκατομμύρια οπαδοί μας θα με ακολουθήσουν και θα καταλάβουν. Ελπίζω και οι ταραξίες να πράξουν το ίδιο για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος. Όχι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Αυτά τα λόγια είναι δικά μου, είναι από την ψυχή μου".
revil Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 αναρωτιεμαι αν ο Κριστιανο Ροναλντο και ο Τζιωλης,που ειναι και συνομηλικοι, παιζουν το ιδιο αθλημα loooooool respec που λες και συ
Cromb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ωραίος ο Σάββας... καλά τα πε. Απλά να ατου θυμίσει κάποιος οτι πληρώνεται από τα λεφτά των φιλάθλων. Και όταν πας στον φούρναρη και σου πουλάει μπαγιάτικο ψωμί για φρέσκο, έχεις το δικαίωμα να του το πετάξεις στη μούρη συνοδεία μπινελικιού.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Ο Θεοδωριδης εχει δικιο ΕΑΝ θεωρει τους φιλαθλους πελατες, οποτε γιαυτον η λογικη αντιμετωπιση ειναι "Αν δεν σαρεσει μην ερχεσαι" Ρισπεκ' γιατι ειναι κιαυτο μια αποψη ΑΛΛΑΑΑΑ επειδη το Καραισκακη δεν ηταν γεματο χθες, και αν δεν γεμισει στα επομενα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ και να λεει που ειναι ο κοσμος Η θα θεωρεις οτι το ποδοσφαιρο ειναι πανω απο επιχειρηση και αρα ο κοσμος πρεπει να ερχεται και στα δυσκολα ΑΛΛΑ εφοσον ειναι ετσι,τοτε ο κοσμος ειναι κομματι της ομαδας και αρα εχει δικαιωμα να κραζει Η ειναι σαν μια οποιαδηποτε πελατειακη σχεση και ο κοσμος ειναι λογικο να κανει ειναι να μην ξαναπατησει στο γηπεδο αν δεν του αρεσει αυτο που βλεπει Δεν μπορει να θες ΚΑΙ ο κοσμος απεναντι σου να ειναι "συναισθηματικος" αλλα ΚΑΙ εσυ απεναντι του να εισαι "τεχνοκρατικος"
Cromb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Απλά να συμπληρώσω οτι και στη "πελατειακή" σχέση ο πελάτης έχει το δικαίωμα να σε κράξει, όταν τον κοροιδεύεις. Να βγεί το "μαγαζί" και να πεί : κύριοι, αυτά προσφέρουμε, αυτά θα ξοδέψουμε και αυτά θα δείτε...αν θέλετε ελάτε. Όχι όμως να σου λέει οτι διοργανώνει συναυλία U2, να πληρώνεις τα λεφτάκια σου και να βγαίνει τελικά η Εφη Θόδη.Και να σου λέει να μη βρίζεις κιόλας.
greekboy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Μερικα απο τα συνθηματα της Θύρας 7.... «Σωκράτη σεβάσου τον Ολυμπιακό, φέρε άλλους παίκτες και φύγε από ʽδω»! «Παίξτε μπάλα οεοεοε». «Θρύλε ντροπή σου, σε βλέπουν και οι νεκροί σου». «Εεε, οοο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ». «Κόκκαλη Ξύλνα και άκου την 7, ομάδα για να φτιάξεις χρειάζεται λεφτά». «Ξύπνα μαλ… Νορβηγέ». «Εεε, οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». πηγή http://www.sportime.gr
blueviper Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2006 και ομως χτες η Θυρα 7 αποδοκίμαζε τον προεδρο και φωναζε τα συνθηματα. Το υπολοιπο γηπεδο απλα χειροκροτησε τα συνθηματα της θυρας 7. Έπρεπε τότε να ακούσεις τον Άκη το βραδάκι, που έπνεε μένεα εναντίον εκείνων που φώναζαν και ήταν ξεκάθαρος πως η ηγεσία της Θύρας 7 δεν ενστερνίζεται κανένα από τα συνθήματα και πως δεν έχει πρόβλημα με το Σωκράτη. Και φτου κι απ' την αρχή όλες οι αγαθοεργίες του Πρόεδρα, μήπως και τις ξεχάσαμε στο μεταξύ...ο σύελος έφτανε ως το πάτωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.