Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια όταν λέτε ότι με τον Τάκη ριχναμε 6αρες κτλ.μηπως θυμαστε σε τι ηλικία ήταν τοτε ο Τζόλε και όλοι οι υπολοιποι,4 χρονια πιο νεοι.Τώρα σίγα που θα ριξουν τόσα οι ίδιοι παιχτες.Πιστεύω δεν ηταν θεμα προπονητη αλλά συγκυριών.Δεν λέω ειναι ίσως ο καλυτερος Ελλην προπονητης αλλά μεχρι εκει..

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έναν γύρο και μία αγωνιστική συμπλήρωσε αήττητος ο Ολυμπιακός, που διασκέδασε στο κολυμβητήριο του Πειραιά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 18-5, σε ένα ματς που συνοδεύτηκε από επεισόδια στην πρώτη περίοδο.

Μπραβο στους μαγκες που δε χανουν απο κανεναν ντροπη στους μλκες που πανε στο γηπεδο για να τα σπασουν

Δημοσ.

Το οτι ενα αθλημα δεν ειναι διαδεδομενο στην ελλαδα δε σημαινει οτι δεν ειναι αθλημα.

Τι σε νοιαζει λοιπον εσενα αν εγω γουσταρω να βλεπω πολο χοκει επι χορτου ταβλι σκακι και ολα τα συναφη?

Δημοσ.

μακαρι θεε μου σε παρακαλω

κανε να χασουμε το πρωταθλημα αυτο!

Οεοοο

Πραγματικα αυτο αξιζει με τους μλκες που εχουμε μπλεξει. Δεν ειναι δυνατον να γινονται συνεχεια τα ιδια λαθη να τα γνωριζουν και να τα ξανακανουν. Τι υπεροψια και ηλιθιοτητα ειναι αυτη?? Τι θελει να μας πει ο κυριος κοκαλης, οτι και με τον τακης και με τον ανιψιο του τακη ακομα αν χρειαστει, μπορο να παρω προταθλημα? Ε μακαρι να μην το παρει! Γιατι οι ηλιθιοι δεν αξιζουν δοξες και επιτυχιες. Ποτε θα μπουν οι σωστοι ανθροποι στις σωστες θεσεις και να φτιαξουν ενα προγραμα για την ομαδα? Ο τακης θα τα κανει ολα αυτα? Αυτος κοιμαται χειροτερα απο τον σολιντ, η ομαδα ηταν παλι για τα πανυγηρια και μου εκανε αλλαγες στο 87.

Ο καραγκιοζης ο ξεφτιλισμενος που παρατησε την ομαδα του για να το πεξει σκυλακι του κοκαλη για 5 μηνες. Που παει και λεει στους παιχτες μαζι θα αρχισουμε να ριχνουμε 6ρες παλι και μετα απαιτει σοβαροτητα και σεβασμο. Που οταν τον συστησε λεει ο σαβας στους παιχτες, τους λεει με τον κυριο τακις ειχαμε παρει νταμπλ και πεταγετε ο μλκας και λεει οχι οχι η ομαδα το πηρε οχι εγω. Μπραβο για να πουλησεις γαβροφροσυνη βγαζεις τον εαυτο σου αχρηστο και θες και σεβασμο. Τι μπορει να προσφερει ρε παιδια αυτος στον ολυμπιακο?? Κουκουτσι μυαλο δεν εχει ο κοκαλης? Που ειναι ο δικος μας νινης, ο παπασταθοπουλος? Τι σκατα κανουν τοσα χρονια εκει και εχουμε μεινει με τα 3/4 της ομαδας να ειναι στα 30φευγα χωρις διαδοχο κατασταση. Εχουμε φωρτοθει ενα ματσο αχρηστους ξενους, οι καλοι μας γερασανε και τωρα πηραμε και τον τακις να μας πουλαει γαβροφροσυνη. Σκατα στα μουτρα τους, μακαρι να το χασουνε το πρωταθλημα, οχι οτι θα αλλαξει τιποτα.

Και δεν ξεσπαο για την κακη σημερινη εμφανιση, στην τελικη αυξησαμε την διαφορα απο τον 2ρο. Αλλα η κατασταση ειναι για ντοματες στον ολυμπιακο και ουσιαστικα βηματα να την φτιαξει δεν κανει κανεις.

Δημοσ.

Τι θα γίνει επιτέλους;Χτες δε δόθηκε πεναλντάρα(μέχρι και ο Βαζελόδρακος το πε) στο Νέρι 0-1.ανύπαρκτα δυο οφσαιντ στον Οκκά τρίτο στο γεωργάτο ,0-2 τουλ.θα βγάλει η διοικηση ανακοίνωση η πάλι ο μπαρμπής θα βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά που στην ουσία τον ακούμε μόνο εμείς.

Δημοσ.

Και σε μας το γκολ του Γκουμα μετραγε με την Καλαμαρια και το πεναλτυ της Κερκυρας δεν ηταν. Αλλα ξεχασα,μονο σε μας ισχυει το "Ε αφου δεν επαιξες, τι γκρινιαζεις για 2 σφυριγματα" και σε σας "μα ηταν αλλοιωση αποτελεσματος"

Εγω μεσα ειμαι και στις δυο οπτικες, το παιζουμε σε οποια θελετε, αλλα αποφασιστε

ΥΓ. Ποιος ειναι ο Βαζελοδρακος?

Δημοσ.
Και σε μας το γκολ του Γκουμα μετραγε με την Καλαμαρια και το πεναλτυ της Κερκυρας δεν ηταν. Αλλα ξεχασα,μονο σε μας ισχυει το "Ε αφου δεν επαιξες, τι γκρινιαζεις για 2 σφυριγματα" και σε σας "μα ηταν αλλοιωση αποτελεσματος"

Εγω μεσα ειμαι και στις δυο οπτικες, το παιζουμε σε οποια θελετε, αλλα αποφασιστε

ΥΓ. Ποιος ειναι ο Βαζελοδρακος?

σωστος ο καιζερ, η διαιτησια θα μπορουσε να ειναι δικαιολογια μονο σε ντερμπυ μεταξυ ισοδυναμων αντιπαλων που μπορει 1 παιχνιδι να παιχτει σε λεπτομερειες...διαφορετικα ειναι δικαιολογια για να καλυψεις μια κακη εμφανιση....

Δημοσ.

Tzinos σε καταλαβαίνω απόλυτα.Και μακάρι να βγω ψευτης μα θα ανανεωθούν συμβόλαια Τζόλε,Ανατολακη,Γεωργάτου και θα πάρει και κανένα όνομα στα 32 του,όπως με τον Ριμπο(εχει να πουλήσει και τα 3ετή διαρκείας) και αυτη θα ναι η ανανέωση.Που είναι ρε ο Παππάς ο Μενδρινός να πέξουνε να τους δούμε.Μας τα χουν πρίξει με Μαριτσ και Οκκά.Αφου δεν τραβάει αυτη η ομάδα γιατί δεν δίνουν ευκαιρίες και σε άλλους.Γιατι???

• Super Moderators
Δημοσ.

Υποψιάζομαι ότι ο λόγος που δε δίνονται ευκαιρίες είναι γιατί ο κος Λεμονής εφόσον δεν προφταίνει να (μας) δουλέψει, μπολιάζοντας τα τζόβενα των 30 και κάτι με 22χρονα φυντάνια, θα πάει στα σίγουρα, ποντάροντας στον τσαμπουκά και την κεκτημένη ταχύτητα των παλιών.

Α, και παρακαλώ να μην πιάσουμε την κουβέντα της πίστωσης χρόνου, αυτά είναι φαιδρά πράγματα στο μέσο του πρωταθλήματος.

Παρεμπιπτόντως, η ομάδα με Ξάνθη, χάρη και στην απουσία Τζόρτζεβιτς, έπεσε κάτω από τα 30 χρόνια μ.ο. ηλικίας. Η ανανέωση άρχισε.

Χαραμίζονται όλοι αυτοί, παίζοντας μπάλα. Κρίκετ έπρεπε να παίζουν. Εκεί, ο παίκτης θεωρείται στα καλύτερά του πάνω από τα πρώτα -άντα.

Δημοσ.
Και σε μας το γκολ του Γκουμα μετραγε με την Καλαμαρια και το πεναλτυ της Κερκυρας δεν ηταν.

Εγώ δεν πήρα πέναλντι στη Ξάνθη ,στον Εργοτέλη με τον Ηρακλή ενώ συ με τον Ηρακλή κέρδισες με γκολ 10 μέτρα οφσαιντ.Α και πέτσινο πέναλντι με Ξάνθη μην τα ξεχνάμε.μονευ μονευ η διαφροά εσού και εμού πρέπει να ταν 12 βαθμοί.για να μη μιλήσω για τους άλλους που ακομα ακυρώνουν γκολ στην Καλαμαριά

σωστος ο καιζερ, η διαιτησια θα μπορουσε να ειναι δικαιολογια μονο σε ντερμπυ μεταξυ ισοδυναμων αντιπαλων που μπορει 1 παιχνιδι να παιχτει σε λεπτομερειες...διαφορετικα ειναι δικαιολογια για να καλυψεις μια κακη εμφανιση....

Γεια σου ρε κρυφοβάζελε.Ναι είσαι γιατί δε θυμάμαι ποτέ από το 97 που παρακολουθώ μπάλα τα βαζέλια να έχουν βγει και να πουν κερδίσατε δίκαια.

Δημοσ.
Εγώ δεν πήρα πέναλντι στη Ξάνθη ,στον Εργοτέλη με τον Ηρακλή ενώ συ με τον Ηρακλή κέρδισες με γκολ 10 μέτρα οφσαιντ.Α και πέτσινο πέναλντι με Ξάνθη μην τα ξεχνάμε.μονευ μονευ η διαφροά εσού και εμού πρέπει να ταν 12 βαθμοί.για να μη μιλήσω για τους άλλους που ακομα ακυρώνουν γκολ στην Καλαμαριά

Γεια σου ρε κρυφοβάζελε.Ναι είσαι γιατί δε θυμάμαι ποτέ από το 97 που παρακολουθώ μπάλα τα βαζέλια να έχουν βγει και να πουν κερδίσατε δίκαια.

Εδώ στα πιο απλά θέματα λες τα αχαρακτήριστα, υπήρχε περίπτωση στα αθλητικά να μη λες μαλακίες;

Δημοσ.

Ναι τώρα η διαιτησία μας φταιει.Αντε ρε παιδια ξεκολλάτε με αυτο.Αυτα τα λένε οι βάζελοι για να παρηγοριούνται και θα τα λέμε και εμεις τωρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...