vlachaquito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Τελικα το χρηματικο προστιμο ηταν 45000 ευρω.. Επισης δεν νομιζω να μην τον υπολογιζαν, ο Γκερσον δηλωσε οτι τα αστερια της ομαδας θα ηταν ο σοφο και ο ματσε..ποιος λογικος προπονητης δεν θα ηθελε στην ομαδα του 1 σεντερ που στην κανονικη του μερα ειναι φοβερος και στην καλη του μερα ασταματητος απο τους περισσοτερους σεντερ παγκοσμιος...και ειδικα ξερωντας οτι ο βασικος σου αντιπαλος χωλενει στην συγκεκριμενη θεση.. Απλα πιστευω οτι εφτασε ο κομπος στο χτενι και αν συνεχισουν να τον καλυπτουν θα επαναστατησουν οι υπολοιποι.. Κριμα κριμα κριμα για αυτο το τεραστιο ταλεντο που αν συνεχισει ετσι θα ειναι απλα ενα τεραστιο αξιοθεατο... Υ.Γ. δεν ειδα κανενα να σχολιαζει τις δηλωσεις κοκκαλη περι τακη/υεφα κλπκλπ...
adi32 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 ο Κοκκαλης θελει πολλες σφαλιαρες αυτα για τα 2 χρονια με το Λεμονη να παει να τα πει αλλου
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Υ.Γ. δεν ειδα κανενα να σχολιαζει τις δηλωσεις κοκκαλη περι τακη/υεφα κλπκλπ... Μα, τι να σχολιάσεις; Ο άνθρωπος που βγήκε και είπε ότι "ο κος Σόλιντ κάνει έργο στον Ολυμπιακό που πρώτη φορά βλέπω" βγήκε και μας είπε ότι "επί ενάμιση χρόνο δεν είδαμε διαφορά με τον κο. Σόλιντ". Εντάξει, αν είναι να αρχίσουμε τα σουρεαλιστικά... Πάντως, μακάρι να σοβαρολογεί για το πλαίσιο των στόχων, αν και πιστεύω πως μία στις δύο γκέλες (πιθανότερη στο Κύπελο) θα σημάνει το τέλος του Σερ και όλα αυτά θα μείνουν λόγια.
revil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ειναι απλο ρε μαγκες. Ο Σωκ δεν απευθυνεται σε νοημονες ανθρωπους. Απευθυνεται στους γνωστους πιθηκους. Ακουγα σημερα στο ματζικ 2 παληκαρακια που προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι ο Σολιντ ηταν της πλακας ενω πριν απο 3 βδομαδες τον ειχαν σα θεο. Και οτι ο mr president δεν κανει ποτε λαθος. Σαυτο βεβαια θα μου επιτρεψετε να συμφωνησω. Κατεμε ο Σωκ δεν κανει ποτε λαθος. Κανει ακριβως οτι χρειαζεται για να τα κονομαει.Στον λουτσο του ο ολυμπιακος.
vlachaquito Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Και οτι ο mr president δεν κανει ποτε λαθος.Σαυτο βεβαια θα μου επιτρεψετε να συμφωνησω. Κατεμε ο Σωκ δεν κανει ποτε λαθος. Κανει ακριβως οτι χρειαζεται για να τα κονομαει.. απειρα μαλωματα με τον αδερφο μου και αρκετους γαβρους πανω σε αυτο το θεμα...τουλαχιστον μεχρι τα τελευταια χρονια οταν και μαλλον αρχιζουν να συνειδητοποιουν το εργο του σωκρατες...
Giourkas1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 αρχιζουν να συνειδητοποιουν το εργο του σωκρατες... To έργο του σωκρατες δεν είναι βέβαια αμελητέο όλα αυτά τα χρόνια αλλά θα έπρεπε να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα(και να μην την σκέφτεται μόνο επιχειρησιακά)για να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Να μην είμαστε γενικά μηδενιστές αλλά να κριτικάρουμε τα κακώς κείμενα.
talikra Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά τι ασχολείστε με λαλακίες. Ή εχει στόχους και προχωράς ή δεν έχεις και σταματάς. Συγκεκρίμενα ο Κόκκαλης έχει σαν στόχο πρωτιά στην Ελλάντα και ότι κάτσει στη Ευρώπη. Αφού το πρώτο το πετυχαίνει είναι κομπλέ.
Arxon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Eισαι στην Ελλαδα, εισαι 2,08, 170 κιλα και μαυρος.Και μιλας Ελληνικα. Και αθλητης. Και περιμενεις να μην σε αναγνωρισουν στα μπουζουκια και να γινεις βουκινο? και αλλοι παικτες πανε στα μπουζουκια,και καλα κανουν. Το θεμα ειναι οτι την επομενη πανε στην προπονηση και κανουν κανονικα το προγραμμα. Ο Σοφοκλης πηγαινε στα μπουζουκια και στα clubakia και την επομενη δηλωνε αρρωστος... P.S. Μου ηρθε στο μυαλο ο παικταρας ο Tαρπλευ...οποτε εβγαινα εξω βραδυ καπου θα τον πετυχαινα μαζι με τον Παπαδακη.
VISMA Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ο Σοφο δεν ειναι μονο οτι εβγαινε εξω τα εσπαγε κιολας και πλακωνόταν και στο ξυλο απο οτο εχω ακουσει. Σε καθε περιπτωση αοτι ακουστηκε για στοχους ειναι σωστο. Οταν ηρθε ειπε πως εβαλε μυαλο και θα προχωρησει τωρα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου! ή σοφοκλή μου καλητερα!
tornado21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Το ζήτημα ειναι ότι ο κοσμος δυστυχως δεν ξυπναει.Και όχι για να βρίσει το Κοκκαλη απλα να καταλαβει οτι δεν ειναι διατεθημενος.Εγω την συνέντευξη του την είδα σαν να λέει ευγενικα ότι αυτα κανω και σας γουσταρει-αλλά για το προϊόν που προσφερει ειναι αρκετα αυτα που ζητα-.Όσο για το "και άλλους Ρίμπο" να μην εκφραστω καλύτερα.Μα καλα για πόσο λαλακες μας έχεις.Γιατι άραγε τώρα έκανε αυτη την δήλωση και΄όχι πριν ενα ή 2 χρόνια???Μηπως για τα διαρκείας?Όχι καλε
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Πιπέρι στο στόμα για όποιον πει ότι ο πρόεδρος σκέφτεται τα διαρκείας όταν κάνει τέτοιες δηλώσεις. Εντωμεταξύ, ανέβηκαν στα Γιάννενα μισοί (ο ΠΑΣ έχει αποκλείσει Αιγάλεω και Ηρακλή που εντάξει, δε συγκρίνονται, αλλά πολύ χαλαρούς τους βλέπω) και αν γίνει καμιά στραβή με τον Κούγια και το Μουστάκια παραδίπλα, θα αρχίσουν τα όργανα νωρίς.
greekboy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ναι ρε γμτ πολυ χαλαρους τους βλεπω να πηγαινουν...να φανταστητε οτι στο στοιχημα τον βρηκα στο 1,63!!!ελπιζω να μην γινει καμια στραβη
tornado21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Προς το παρον παιζουν σαν κάτι ψαρομένα παιδάκια β'εθνικης.Κριμα
Freakster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Καλα, δεν το χρησιμοποιω ως δικαιολογια, αλλα ειναι και το γηπεδο, ΛΟΥΞ! Ουτε να ''φρεναρουν'' δε μπορουν βλεπω. Γηπεδο στολιδι, καμαρι του αγιαξ της ηπειρου και τετοια.
Freakster Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Ετσι μωρη ομαδαρααα... Γκοολ! Ουπς, λαθος ομαδα, ολυμπιακος ειμαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.