Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ευτιχως που εχουμε και ρεβανς!!!εγω νομιζα οτι δεν ειχαμε!!!

Σωστα!Και ευτυχως που έχουμε Λεμονη γιατι τωρα θα μπορουμε στην ρεβανς να ρίξουμε ετσι για πλακα μια 6αρα

Δημοσ.

Μπραβο στον τακη για την ωραια εντεκαδα και εμφανιση

Ευτυχως που διωξαμε το Σολιντ και φεραμε τον ελπιδοφορο προπονηταρα

συμπληρωσε 3 τραγικες εμφανισεις

Δημοσ.
Ενταξει, ας κρινουμε το εργο ενος προπονητη απο τρεις εμφανισεις.

Δεν τον κρίνουμε.Αλλά μην κοροιδευόμαστε ότι θα πάμε με Λεμονη στην Ευρωπη

Δημοσ.

εμενα παλι αυτο που μου εμεινε απο τον αγωνα ειναι οτι ο γαβρος απο τους 11 που κατεβηκαν πρεπει να διωξει το λιγοτερο 9 παιχτες..μερικοι ειδικα δεν παιζουν ευκολα πρωτη εθνικη..μου αρεσει που ο εργοτελης ηθελε τον ταραλιδη δανεικο...μια χαρα ειναι ο μελισσας...

Δημοσ.

Σωκράτης Κόκκαλης: Κάποτε η Ελλάδα θα πρέπει να αναδείξει έναν Έλληνα προπονητή που θα διαπρέψει και διεθνώς (15/01/2007 14:48)

Λογια μεγαλων ανδρων

Καφές, Καψής, Μάριτς, Μπόρχα, Μπουλούτ, Μπαμπαγκίντα

ΛΕΜΕΝΣ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΝΤΟΜΙ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ

μαζι με Λεμονιδες Λουβαρεους και ΣΙΑ

ΔΡΟΜΟ αλλιως θα εχει κορνε παρτυ

ειδικα αυτος που εφερε τον Μπορχα πρεπει να λιθοβολιστει

Δημοσ.
Ενταξει, ας κρινουμε το εργο ενος προπονητη απο τρεις εμφανισεις.

Aυτο εχει εφαρμογη αν

1. Πας χαλια

2. Μιλας για αρχη της χρονιας

3. οι 3 αγωνες ειναι Γιουνατεντ-Ντερμπυ-Σαχταρ

Οταν ομως αφενος, παιζεις χαλια-ξεχαλια αλλα εχεις χασει μονο στο ντερμπυ και στο Περιστερι και Κυπελλο δεν εχεις βρει προβλημα,δηλαδη μεσα στην μαυριλα σου περνεις τα αποτελεσματα, αφαιτερου εισαι στην μεση της χρονιας αρα εχεις ενα μπουσουλα και τελος οταν παιζεις με Ξανθη-Πανιωνιωνιο-ΠΑΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ τον πρωτοπορο δηλαδη μιας κατηγοριας ΚΑΤΩ απο σενα πουσαι πρωτος στην Α' ) ε σορρυ κιολας, δηλαδη αν κατεβαζες εσυ ή ο αντι την ομαδα στα Γιαννενα 2-0 και κυριως ΕΥΚΟΛΑ δεν θα εχανες

• Super Moderators
Δημοσ.
Εντωμεταξύ, ανέβηκαν στα Γιάννενα μισοί (ο ΠΑΣ έχει αποκλείσει Αιγάλεω και Ηρακλή που εντάξει, δε συγκρίνονται, αλλά πολύ χαλαρούς τους βλέπω) και αν γίνει καμιά στραβή με τον Κούγια και το Μουστάκια παραδίπλα, θα αρχίσουν τα όργανα νωρίς.

Και τώρα, τα νούμερα για το τζόκερ: 4,7,21,44,47, τζόκερ ο αριθμός 2 (συμβολικός)

Ένα έχω να πω: αχαχούχα. Και το λέω χωρίς φόβο και πάθος, και όποιος θέλει βρίζει ελεύθερα: το άξιζε ο ΠΑΣ και δεν ακούω τίποτε για το γήπεδο (λες και το Καραϊσκάκη ήταν ιδανικό κάτι μήνες πριν).

Να δω τώρα στη ρεβάνς φουλ ομάδα και τον Τάκη να ιδρωκοπάει.

Και συγνώμη, τι ακριβώς μπάτζετ χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννενα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...