sniper_206 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Αυτοί οι παίκτες δεν έχουν παίξει μαζί ούτε στην προπόνηση και πριμένετε να παίξουν μπαλάρα σε επίσημο παιχνίδι; Εντάξει δε λέω, ας ξεκούραζε Ρίμπο, Στολτίδη και Τζόλε αλλά οι μικροί Καστίγιο και Νε γιατι να μείνουν στην Αθήνα; Προσέφερε κάτι καλύτερο ο Μπαμπαγκίντα δηλαδή; Εκτός από Τοροσίδη και λίγο το Ζεβλάκοφ όλοι οι άλλοι ήταν για εξορία! Στον επαναληπτικό μετράνε τα εκτός έδρας γκολ; Δηλαδή αν κερδίσει ο γαύρος 3-1 περνάει ό ΠΑΣ ή πάει παράταση όπως τον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου; Edit: Δεν ήταν πέναλτι το μαρκάρισμα του Καψή στο 80κάτι αν εννοείτε γι'αυτό. Πήγε καθαρά στη μπάλα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Τα εκτός έδρας μετράνε. Το αίσχος στο μπάσκετ το βλέπει κανείς;
revil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μολις γυρισα απο το μπασκετ. Αυτα ειδα εγω σημερα απο την ομαδα και αυτα λεω Περαστικα μας εντιτ : εντωμεταξυ σημερα χασαμε μπασκετ ποδοσφαιρο και βολευ. Δε θα μου κανει εντυπωση αν μαθω οτι χασαμε και σε κανα χοκευ επι χορτου
LL_NEO Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 μη σκας εδώ χάσαμε εμείς ρε στο μπάσκετ δε θα χάνατε εσείς;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 @ revil Έμεινες μέχρι τέλους; Ρωτάω, γιατί έχω εκνευριστεί τόσο πολύ με τον "Αντιπρόεδρο" που θα μιμηθώ τον LL και θα το γυρίσω στο Γεωργίου mode...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ε, όχι, δεν τρέφω τέτοιες αυταπάτες. Απλά, είπα να χρησιμοποιήσω εποικοδομητικά το περίφημο π@π@κι... Ήμαρτον, δεν το ματαξαναεπαναλαμβάνω.
revil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 εφυγα κανα δυο λεπτα πριν το τελος.εντωμεταξυ κατι παληκαρια διπλα μου αλλαζανε θεσεις καθε λιγο και λιγακι μπας και αλλαξει το γουρι
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Ε, άλλαξε. Οι 34 γίνανε 19. Εγώ, από το σπίτι, έφριξα. Υποκλίνομαι σε όσους έμειναν μέχρι τέλους. Όμως, το να σηκώνεται και να φεύγει ο κορυφαίος εκεί μέσα παράγοντας της ομάδας, είναι απαράδεκτο. Να κάτσει να τα λουστεί. Έγινε "προγραμματισμός" για φέτος με έναν ικανότατο αλλά χρόνια τραυματία και έναν ογκόλιθο με χρόνιο πρόβλημα βάρους. Αυτός είναι προγραμματισμός. Σολιντικού επιπέδου.
omnislash Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Αυτός είναι προγραμματισμός. Σολιντικού επιπέδου Μήπως με το Σόλιντ σήμερα κρατάγαμε το 0;Δεν είμαι καθολου σίγουρος αν θα το ανατρέψουμε στο Καραισκάκη το αποτέλσμα
KaizerSoze Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Η μεγαλη πλακα ειναι οτι και σεις και μεις αυριο στις δουλειες μας δεν θα την λεμε ο ενας στον αλλο!!!Οτι αθλημα παιξαμε μεσοβδομαδα τον ηπιαμε...Ενταξυ,εμεις κερδισαμε και την Κουνεο στο βολλευ αλλα ειλικρινα δεν προκειται να ψαξω κανα Ιταλο να κοροιδεψω
revil Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 kaizer οσο και να θελω να το δω ετσι αυριο στη δουλεια θα μου την πουνε,δεν υπαρχει περιπτωση. Αλλο να χανεις απο τον παοκ 2-1 και αλλο απο τον πας 2-0, επισης αλλο να χανεις μετα απο 156165 αγωνες εκτος εδρας και αλλο να μαθαινεις απο πρωτο χερι τι εστι οθωμανικο
blueviper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Νομιζω το ειπε ειρωνικα Μη νομίζεις καν! Ο αγύρτης χρησιμοποίησε τεχνηέντως και μαεστρικά το κληρονομικό του χάρισμα και τις γνώσεις του πάνω στη θεωρία του χάους, για να σφυράει 8 λεπτά πριν από τη φάση που θα οδηγούσε σε σίγουρο γκολ και να ανατρέπει την φυσική της εξέλιξη εις βάρος μας. Αλητεία!!!
Sinclair Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Και εδω τιθεται πλεον το εξης ερωτημα: Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε ;; Με τις υγιες μας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.