omnislash Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ε γιατί νομίζεις βγάζει τόση χολή κατά της ομαδας του;Και αυτός και ο γλόμπος ο φίλος του γράφανε στο επίσημο περιοδικό του Ολυμπιακού
cmelegos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Κοίτα ότι είναι Ολυμπιακοί το γνωρίζα, αλλά όχι και διευθυντής του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού!Το άρθρο του είναι καλό (εγώ συμφωνώ σε όλο, σε καλώ να συμφωνήσεις μόνο στην τελευταία παράγραφο). Αν θέλουμε πραγματική εξυγίανση που φαντάζομαι ότι όλοι οι φίλαθλοι τη θέλουν πρέπει να συμμεριζόμαστε αυτές τις παραγράφους.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δεν είδα τράβηγμα. Από όσο γνωρίζω αν θεωρήσουμε πως δεν υπήρχε χέρι (έχω αποφανθεί επ' αυτού) κι η μπάλα έφυγε από τον τερματοφύλακα, από τη στιγμή που δεν είναι εντός της μικρής του περιοχής (όπου και είναι άρχοντας και δεν τον αγγίζει μύγα), ήταν υπό διεκδίκηση. Ο Κωνσταντίνου πιθανότατα πέρνει την μπάλα με το χέρι. Δεν είναι απόλυτα σίγουρο όμως. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σπρώχνει τον τερματοφύλακα αμέσως μετά, ενώ για μένα στο replay ο Κωνσταντίνου φαίνεται να πέφτει πάνω στα χέρια του τερματοφύλακα, πράγμα που δεν κατάλαβα στο live. Στο δεύτερο γκολ ο Κωνσταντίνου σπρώχνει τον αμυντικό και με τα δύο χέρια και πέρνει την κεφαλιά. Όχι με το σώμα, όχι λίγο με το ένα χέρι, κανονικό σπρώξιμο και με τα δυο. Αλλά όταν πέρνουν τέτοιες κεφαλιές οι παίκτες του Ολυμπιακού, βάζουν τον παίκτη μέσα στ δίκτυα, όπως είχε ακουστεί εδώ μετά την τρομερή κεφαλιά του Ριβάλντο στην Κρήτη. Ο Ριβάλντο, ρίχνει αγκωνιά στο πρόσωπο, ο διαιτητής κοντά, τίποτα. Πετάει τη μπάλα στο πρόσωπο Γιαννώτη αμέσως μετά το γκολ, τίποτα. Σε όλο το παιχνίδι: Πέφτει κάτω παίκτης του Ολυμπιακού, ο διαιτητής τον βοηθάει να σηκωθεί, του ρίχνει και φιλικό χτυπηματάκι στην πλάτη. Highfive δεν κάνει όμως. Πέφτει παίκτης του ΠΑΣ, του κάνει νόημα αυστηρά να σηκωθεί. Πριν λίγες μέρες, διατητής σε αγώνα της ΑΕΚ διακόπτει το παιχνίδι για περίπου 10 λεπτά, επειδή ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα και πήγε στη φυσούνα. Εχτές η εξέδρα έβιζε με τις ώρες τον Γήττα και την μάνα του, έλεγε ρατσιστικά συνθήματα ενταντίων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ, πέταξε αντικείμενα και κροτίδες στους παίκτες του ΠΑΣ, τραυμάτισε παίκτη του ΠΑΣ, μπήκαν οπαδοί μέσα με μάλλον όχι αγαθές προθέσεις, ο διατητής δεν κατάλαβε τίποτα. @adi32: Ναι σαν τα σαλιγκάρια κτλ κτλ κτλ. Εσύ κάτι καινούργιο μπορείς να πεις. Όχι. Έχω καταλήξει ότι στα αθλητικά δε μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση. @σφαγέα της λογικής aka omlislash: Έχω καταλήξει ότι μαζί σου δε μπορεί να γίνει ΚΑΜΙΑ σοβαρή συζήτηση.
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 σαν τα δικα σας τα καινουρια εννοεις? για τις παραγκες τον προδοτη κοκκαλη τις ευρωπαικες πορειες τα πεναλτυ του τζολε (πρωτο φετος).............. που περιμενετε να κανει ενα κακο αποτελεσμα ο Ολυμπιακος με μια αλλη ομαδα για να χαρειτε? γιατι δεν ασχολειστε με την ομαδα σας με τοσο ζηλο οσο με τη δικη μας? εγω προσωπικα δεν μπορω να κατσω να δω παιχνιδι αλλων ομαδων εσεις βλεπω παρακολουθειτε μετα μεγαλης προσοχης τα παιχνιδια του Ολυμπιακου ωστε να σημειωνετε καθε αναποδο αραουτ φαουλ...........
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχω μια ιδέα.Τι λέτε να μοιράσουμε το ποστ στη μέση;Δλδ στο ένα θα γράφετε εσείς οι αντιολυμπιακοί(ρε παιδά η Ωρα και το score υποστηριζουν Γιάννενα για διατησίες για πέναλντι για οφσαιντ για αραουτ για χλέπες για ότι θέλετε.Στο αλλο θα γράφουμε εμείς οι Ολυμπιακοί για τον Ολυμπιακό παλι.Ζητάω πολλά;ασχοληθείτε λίγο με τις ομαδες σας δε κάνει κακό.[...] Δώσε βάση να δεις πώς παίζεται το παιχνίδι στο forum αυτό πολύ πριν έρθεις εσύ: Σε κάθε topic ομάδας μπορεί να γράφει ο καθένας. Ναι, υφίσταται ελευθερία έκφρασης! Μέχρι την έλευσή σου, περιέργως, το topic είχε μία αρμονία, ήτοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού συζήταγαν ως επί το πλείστον ήρεμα με τους οπαδούς των υπολοίπων ομάδων. Κάπου κάνανε την πλάκα τους, κάπου γέλαγε ο καθένας με τα 'χάλια' του άλλου, κανένας δεν παρεξηγιόταν, όλοι ζούσαν μια χαρά. Μετά ήρθες εσύ. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τι λέω. :neutral:
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 σαν τα δικα σας τα καινουρια εννοεις?για τις παραγκες τον προδοτη κοκκαλη τις ευρωπαικες πορειες τα πεναλτυ του τζολε (πρωτο φετος).............. Δεν αντελιφθην...?Καινουρια "ανθρωπινα λαθη", καινουριο κραξιμο. Αυτο που περιγραφεις θα γινοταν αν ακουγες να λεμε οτι τα περασμενα φταινε για τα τωρινα.Ο σχολιασμος ομως γινεται πανω σε "φρεσκα κουλουρια".Δεν ηξερα να αφησω τον αντικαταστατη του Μασιγιαουσκας να κανει ενα mix στα αθληματα γιατι βαρεθηκες να ακους για διαιτησια.Σταματα να τα κανεις για να σταματησεις να τ'ακους. που περιμενετε να κανει ενα κακο αποτελεσμα ο Ολυμπιακος με μια αλλη ομαδα για να χαρειτε? Επισης δεν αντεληφθην...με εχεις κερδισει φετος???Αποσο θυμαμαι εχασες στο μοναδικο ματς που παιξαμε.Γιατι λοιπον χαιρεσαι που εισαι πρωτος? Αποτι φαινεται ΕΣΥ κανεις "κηδεια με ξενα κολυβα", για την ακριβεια με τα @@ της Κερκυρας,του ΟΦΗ,της Ξανθης,του Ιωνικου και της ΑΕΚ,σωστα??? ΣΗΜΕΙΩΣΗ Προφανως ΚΑΛΑ κανεις και χαιρεσαι.Ετσι ειναι το αθλημα,αλλιως θα παιζαμε 4-5 φορες μεταξυ μας και θα βγαζαμε πρωταθλητη.Αλλα απο που και ως που δεν δεχεσαι την καζουρα για μια διοργανωση που ΕΓΩ συνεχιζω και ΕΣΥ μας χαιρετησες νωρις? γιατι δεν ασχολειστε με την ομαδα σας με τοσο ζηλο οσο με τη δικη μας? Για δες ποιο απο τα 2 τοπικ εχει περισσοτερες σελιδες ΠΑΡΟΤΙ αρχισε δευτερο... εσεις βλεπω παρακολουθειτε μετα μεγαλης προσοχης τα παιχνιδια του Ολυμπιακου ωστε να σημειωνετε καθε αναποδο αραουτ φαουλ........... Ειχα μαλλια ακομα την πρωτη φορα που ακουσα για μουφα πεναλτυ/ανυπαρκτο οφσαιντ/ακυρωθεν γκολ την περιφημη ατακα "αναποδο αραουτ".Εμ βεβαια,αυτο ειναι,εκει με τον Κων/νου πλαγιο αουτ εδωσε(αραουτ προερχεται απο το our out οποτε δεν σημαινει το πλαγιο,θα μπορουσε να σημαινει και το ελευθερο) γιαυτο βρε την πηρε με τα χερια.Σωστος...
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 με το να μιλαμε συνεχεια για διαιτησιες δε νομιζω οτι βγαινει κατι θα αρχισουμε παλι τα ιδια ποσα πεναλτυ πηρες εσυ ποσα εγω μετα θα παμε στις ευρωπαικες πορειες το γουεμπλει τη χουντα το ποιος εχει πιο πολλα πρωταθληματα κυπελλα σε ποια αθληματα στο σκακι στο πολο στο ταβλι και λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια
KWSN_Men Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 σαν τα δικα σας τα καινουρια εννοεις?για τις παραγκες τον προδοτη κοκκαλη τις ευρωπαικες πορειες τα πεναλτυ του τζολε (πρωτο φετος).............. που περιμενετε να κανει ενα κακο αποτελεσμα ο Ολυμπιακος με μια αλλη ομαδα για να χαρειτε? γιατι δεν ασχολειστε με την ομαδα σας με τοσο ζηλο οσο με τη δικη μας? εγω προσωπικα δεν μπορω να κατσω να δω παιχνιδι αλλων ομαδων εσεις βλεπω παρακολουθειτε μετα μεγαλης προσοχης τα παιχνιδια του Ολυμπιακου ωστε να σημειωνετε καθε αναποδο αραουτ φαουλ........... Η αλήθεια είναι ότι αδικείστε φέτος. Πρώτο πέναλτυ φέτος... Πόσα έχουν δώσει εναντίον σας; Α, ξέρω, οι παιχταράδες της άμυνας δεν κάνουν πέναλτυ. Πόσες κάρτες έχουν δώσει εναντίον σας; Α, ξέρω, παίζουν πεντακάθαρα και ποτέ δεν διαμαρτύρονται, άσε που δεν έχουν προκαλέσει ποτέ μέσα στο γήπεδο. Πόσα φάουλ; Οι παικταράδες παίζουν διαστημική μπάλα και δεν χρειάζεται ποτέ να κάνουν φάουλ. Για το αν παρακολουθώ παιχνίδια του Ολυμπιακού, μια και έχω την ατυχία ο πατέρας μου να είναι κωλόγαυρος του κερατά, βλέπω και Ολυμπιακό. Δεν ήξερα ότι απαγορεύεται εξάλλου. Κλασσικό δείγμα γαύρου πρέπει να πω ο πατέρας μου. Πριν 20 λεπτά μου έλεγε ότι στα χτεσινά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλύτερα από τον Παναθηναϊκό. με το να μιλαμε συνεχεια για διαιτησιες δε νομιζω οτι βγαινει κατιθα αρχισουμε παλι τα ιδια ποσα πεναλτυ πηρες εσυ ποσα εγω μετα θα παμε στις ευρωπαικες πορειες το γουεμπλει τη χουντα το ποιος εχει πιο πολλα πρωταθληματα κυπελλα σε ποια αθληματα στο σκακι στο πολο στο ταβλι και λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια Κοίταξε, είναι και αυτό μια άποψη. Ειδικά όταν δε σε συμφέρει να μιλάς για αυτές.
adi32 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ειδες που απαντας και μονος σου ? ειναι γνωστα πλεον το τι λεμε εδω μεσα συνεχεια
KWSN_Men Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Μπλα, μπλαμπλα μπλαμπλαμπλα, μπλαμπλα. Άκουσα κάτι;
LL_NEO Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 ρε adi32 ακριβώς πότε ανακάλυψες ότι όποιος παρακαλουθεί και άλλες ομάδες πλην της δικιάς του είναι ότι λες ότι είναι; Δλδ ήμαρτον...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Επειδη εγω θυμαμαι περσυ απο την Ταου και φετος με την Ολυμπιαδα τον κυριο adi32 να μας ποσταρει κατι τραινακια και να λεει για εκτροχιασμενα εξπρες, ΕΙΔΙΚΑ μαλιστα περσυ μιλωντας για μια διοργανωση που αυτος ειχε αποκλειστει(εγω τουλαχιστον τον περασα τον ΠΑΟΚ οποτε κατι εχω να πω και για τον εαυτο μου) Αλλα τοτε επιτρεποταν μαλλον να κοιταμε αλλες ομαδες. ΒΕΒΑΙΑ ακομα δεν μου απαντησε οτι ΓΙΑΤΙ χαιρεται που ειναι πρωτος και μου την λεει απο την στιγμη που φετος τον κερδισα και ειναι πρωτος λογω ΟΦΗ,Ξανθης,Ιωνικου κτλ...
vlachaquito Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Ωραια ολα αυτα που γραφονται εδω...Αυτο που μου προκαλει απορια ειναι το εξης Διαβαζοντας και το παραπανω αρθρο καταλαβα οτι για ολη την καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου φταιει ο κοκκαλης..για τισ διαιτησιες το ασχημο ποδοσφαιρο και τον λιγο κοσμο... Καλα μιλαμε τετοια κυριαρχια ουτε ο μοτζι με τον ανιελι!! και εδω τον κατηγορησαν για σχεδον τα παντα, αλλα οταν καποια ομαδα επαιζε μπαλα την σηκωνε την κουπα..μονο για 1 πρωταθλημα εχουν να λενε οτι ηταν χαλια η γιουβε, αυτο με τον ροναλντο στην ιντερ..αλλα απο εκει και περα οι αλλοι ηταν χαλια.. Με τον γαβρο το μονο αδικο πρωταθλημα που θυμαμαι ηταν με τον συγχωρεμενο τον κυραστα.. Π.χ. φετος...φωναζει για διαιτησιες ο παο και αεκ..πιστευετε οτι απο την αρχη παιζουν καλυτερα??? γιατι ρε παιδια επειδη βλεπω ολες τις ομαδες, εμενα δυο φορες χειροτερα χαλια μου φαινονται.. Θελω να καταληξω οτι η διαιτησια και ο κοκκαλης ειναι μια καλη δικαιολογια...αλλα για τον εργοτελη, που καθε βαθμος ειναι χρυσαφι, γιατι το 1-0 ειναι για μενα σωτηρια..οχι για τα παιχνιδια ιωνικος-παο που πρεπει να μοιραζει 3 μπαλλακια στην καθησια του.. Σιγουρα περνει ΚΑΙ ο γαβρος ευνοικες διαιτησιες, αλλα παιζει και καλυτερα τα τελευταια χρονια...
anthony_88 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Το μπασκετ παιδια καταρεει!! Κατι να γινει γρηγορα, να βαλουμε μυαλο. Πλεον μαθανε το παιχνιδι μας και κοντεψε να μας κερδισει η χειροτερη ομαδα της Ευρωλιγκα!!
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2007 Όπως εξήγησα παραπάνω, το ότι κάποια ομάδα παίζει καλύτερα, δε σημαίνει απαραιτήτως ότι θα νικάει κιόλας ή ότι θα παίρνει πρωτάθλημα. Εξου και είναι αδικία που παίρνει πρωταθλήματα όπως τα παίρνει ο Ολυμπιακός. Να πω και κάτι σε σύγκριση με το εξωτερικό: ναι, και στο εξωτερικό υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν, αλλά αυτές οι ομάδες κερδίζουν με μεγάλα σκορ σχεδόν συνέχεια ενώ παίζουν και ταυτόχρονα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Όχι σε στυλ ΠΑΟ που μόλις τώρα κατάφερε να πάρει νίκη με πάνω από 1 γκολ διαφορά. Η νίκη με ένα γκολ είναι εύθραυστη, και το γεγονός πως κάποια ομάδα που έχει ΤΟΣΟ μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες, είχε μόνο τέτοιες νίκες για πολύ καιρό, δείχνει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.