Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

lucifer δεν θελω να γινω υπερβολικος αλλα μαλλον το παραεκανες..υπαρχουν χιλιαδες οφτοπικ μηνυματα στο ινσομνια δεν το βλεπω σωστο να γινονται ολοι μπαν..

και σιγουρα αυτο το ειρωνικο στυλ "τι καλα τι καλα" δεν ταιριαζει σε moderator..

ισως θα πρεπει να ηρεμησουν ΟΛΟΙ και να γυρισει η συζητηση σιγα σιγα στα του ολυμπιακου...

Υ.Γ. να φανταστω οτι θα φαω και εγω μπαν????

Δημοσ.

δικιο εχει ο vlachaquito και απο οτι βλεπω μονο ολυμπιακοι γινονται banaki

αλλοι που βριζουν απλα τους σβηνεται το μηνυμα και ολα καλα

μην ειμαστε τοσο υπερβολικοι

Δημοσ.

Χοχο, λοιπόν ακούστε τι γίνεται.

1) Παρά τις συχνά διαδιδόμενες φήμες πως ο μοντερέητορ είναι ένα τεράστιο κουτί γάλακτος με ένα χέρι στο λουκέτο κ το άλλο στα κυκλώματα καφεΐνης, μπορώ με πάσα βεβαιότητα να σας πω πως ο εκάστοτε μοντερέητορ είναι ένα ανθρώπινο πλάσμα σαν εσάς και ειδικά σαν εμένα, το οποίο μπορεί να είναι ευγενικός, καλοπροαίρετος, ειρωνικός και τσαντισμένος. -Συμπτωματικά η πορεία που ακολούθησα εγώ στο παρόν θρεντ.-

2) Δευτερευόντως, δν είμαι βάζελος, ούτε γαύρος. Θυμάμαι τι σχήμα έχει η μπάλα μόνο όποτε έχει τσάμπιονς ληγκ και παγκόσμιο, και αλήθεια σας λέω, αν δν έπαιζαν γερμανικές ομάδες, δν θα ήξερα καν τι είναι το πέναλτυ.

3) Σε αυτό το χαρωπό και ξέγνοιαστο σαμπφόρουμ, νομίζω είναι φανερό πως υπάρχει ένα γενικά χαλαρό κλίμα. Θέματα που εγώ θεωρώ ακαλαίσθητα ή μηδαμινού βάθους δν διαγράφονται εκτός αν ξεφύγουν, προκλήσεις και φλέημ στα αθλητικά περνάνε πιο πολύ στο ντούκου εξ' αιτίας της φύσης των θεμάτων, προσπαθώ να συμβιβάζω τα πνεύματα και να σβήνω τις προσβολές αντί να μοιράζω δεκαήμερα μπαν, και γενικά προσπαθώ να πάρω τους πεντάχρονους χρήστες στο φιλότιμο και να γεννήσω ένα πρώιμο (στα 25 τους ανά μ.ο.) πνεύμα υπευθυνότητας.

Όταν αυτό δεν πιάνει, μοιράζω μπαν. Δν την βρίσκω να σκάω μπαν, όχι ότι νοιώθω άσχημα, ούτε καν φαγούρα, απλώς δν είναι κάτι που ψήνομαι να κάνω -και το λέω έχοντας φάει 2 ε. Όταν λοιπόν μοιράζω μπαν και λέω μείνετε στο θέμα, δν το κάνω για να νοιώσω πως την έχω μεγάλη (περαιτέρω πληροφορίες σε πηεμ για τις κοπελιές), αλλά επειδή επιδιώκω να αποτρέψω τον εκάστοτε βαρεμένο αργόσχολο χρήστη από το να σχολιάσει όχι την απόδοση του γαύρου χθες/προχθές/στην ευρώπη, αλλά το φλέημ που προηγήθηκε. Αν αυτό συμβεί, είναι ιδιαίτερα πιθανό κάποιος να σχολιάσει κατά πόσο κάποιος εκ των φλέημερ είχε δίκιο ή άδικο και κάποιος να διαφωνήσει και γενικά να πάει στο διάολο η καλοήθης και διακριτική απόπειρα καταστολής μου.

Και γενικότερα, αν έχετε κάποιο παράπονο με το μοντερέησον, έχουμε και ιεραρχία, πείτε το σε κάποιον πάνω από εμένα, αν έχετε κάποια πρόταση, με χαρά να την ακούσω σε πηεμ -αυτό το καταραμένο τόπικ είναι για τον ολυμπιακό.

Και ως εκ τούτου δν θα συζητήσω το τι κάνω ή όχι σωστά σε ένα θρεντ με άσχετο θέμα. Ναι? Όχι? Πείτε μας την γνώμη σας με ένα πηεμ.

Χρόνια πολλά και για σήμερα btw.

Δημοσ.

βασικα δεν συμετεχο στα περι μπαναρισματος

παμε τα δικα μου, λοιπον δηλωνο τελευταιος αντιλεμονικος φανατικος. Καποιος κυριος αποψε, μεγαλουτσικος, σεβαστος και καλος επαγγελματιας μεγαλης εταιριας, αλλα και ολυμπιακος και απο οτι λεει απο αυτους που γνωριζουν πραγματα. Γενικος αυτους που λενε οτι γνωριζουν πραγματα και λενε ιστοριες, οτι γνωριζο τον ταδε, εφαγα με αυτον, ηρθε στο σπιτι μου ο τετοιος..... δεν τους πολυπιστευο. Αλλα ας πουμε οτι τα μισα που μου ειπε ειναι αληθεια και μιας και προκειται περι σοβαρου ανθροπου, ας τον πιστεψουμε.

Λοιπον για να μην πολυλογο μου ειπε οτι κανω λαθος για τον λεμονη, οτι αυτος εφερε τον καρεμπε, τον ντρασενα και αλλα παιχτακια στον γαυριδιον, οτι εχει καλο δικτυο μανατζερ και οτι μπορει να βρει καλους παιχτες. Επισης οτι ο ντρασενα λεει ηταν το πουλεν του και τον εφαγε ο λουβαρης. Τωρα αυτο με τον λουβαρη εχω βαρεθει να το ακουο, μονο σατανα δεν τον εχουν βγαλει και μονο κακο λενε οτι κανει συνεχεια, ε πως τον εχει ο κοκκαλης διπλα του ακομα? Ακομα οτι ατομα σαν τον καρεμπε τον ειχαν σε εκτιμηση(τον λεμονη) και του το εχει πει ο ιδιος(ο καρεμπε)! Μου πε οτι γνωριζει και τον λεμονη και τον καρεμπε... ..και αλλα.

εξακολουθο να πιτσευω οτι δεν παμε πουθενα με τον λεμονη, αλλα περιμενο με αλλο ενδιαφερον τις μεταγραφικες κινησεις του ολυμπιακου το καλοκαιρι να δω αν οντως εχει καλο δικτυο μανατζερ και πληροφορηση ο σιρ τακις. μακαρι να εχει δικιο ο ανθρωπος

Δημοσ.
Λοιπον για να μην πολυλογο μου ειπε οτι κανω λαθος για τον λεμονη, οτι αυτος εφερε τον καρεμπε, τον ντρασενα και αλλα παιχτακια στον γαυριδιον, οτι εχει καλο δικτυο μανατζερ και οτι μπορει να βρει καλους παιχτες. Επισης οτι ο ντρασενα λεει ηταν το πουλεν του και τον εφαγε ο λουβαρης. Τωρα αυτο με τον λουβαρη εχω βαρεθει να το ακουο, μονο σατανα δεν τον εχουν βγαλει και μονο κακο λενε οτι κανει συνεχεια, ε πως τον εχει ο κοκκαλης διπλα του ακομα? Ακομα οτι ατομα σαν τον καρεμπε τον ειχαν σε εκτιμηση(τον λεμονη) και του το εχει πει ο ιδιος(ο καρεμπε)! Μου πε οτι γνωριζει και τον λεμονη και τον καρεμπε... ..και αλλα.

εξακολουθο να πιτσευω οτι δεν παμε πουθενα με τον λεμονη, αλλα περιμενο με αλλο ενδιαφερον τις μεταγραφικες κινησεις του ολυμπιακου το καλοκαιρι να δω αν οντως εχει καλο δικτυο μανατζερ και πληροφορηση ο σιρ τακις. μακαρι να εχει δικιο ο ανθρωπος

Μερικες σελιδες πιο πριν ανεφερα την γνωμη μου για τον τακη και λεω να την επαναλαβω.

Οταν ο φιλαθλος κοσμος του γαβρου καταλαβει οτι ο σωκρατης δεν προκειτε να δωσει λεφτα για την ομαδα τοτε θα καταλαβει οτι ο τακης ειναι η καλυτερη επιλογη για τον ολυμπιακο.

Ξερει με τι εχει να κανει, ξερει το μπατζετ της ομαδας και θα προσπαθησει να φερει οτι μπορει, και οχι οτι θελει. εχει μια αλφα γνωμη για την ελληνικη πραγματικοτητα και δεν θα χασκει οταν του λενε το ονομα σπυροπουλος π.χ.

και επειδη στον γαβρο δεν προκειτε να πεσουν λεφτα, θα κανει οτι μπορει με αυτα που θα του δωσουν..

Ποιος ξενος αναγνωρισμενης αξιας θα κανει κατι τετοιο ποτε στον γαβρο??

Με γνωμονα αυτα και προσθετοντας τις καλες σχεσεις με καρεμπε και ριβαλντο ξανασκεφτειτε την ανανεωση του συμβολαιου..

στο κατω κατω η πρωτη υπογραφη στο συμβολαιο δεν ηταν του τακη...η κανω λαθος???

Δημοσ.

μεταξυ μας τον Ντρασενα τον εφαγε ο κατανετς,που πιστευε οτι η ομαδα δε χρειαζεται πιτσιρικαδες αλλα ετοιμους παιχτες.γτπ

Δημοσ.

δεν ξερω ποιος τον εφαγε απλα μεταφερω στο περιπου τι μου ειπαν. μπαι δε γουει ο ντρασενα νομιζω προσφατα πηγε τουρκια (h fener, h galata h besiktas)με μερικα εκατομυριακια ευρα και ηταν σταθερα απο τους καλυτερους αμυντικους στο μπραζιλ

Δημοσ.

πιστεύω ότι η κίνηση αυτή με το λεμονή είναι ορθή και έπρεπε να

είχε γίνει από καιρό.τι σκέφτονταν με το σόλι?

Δημοσ.
δεν ξερω ποιος τον εφαγε απλα μεταφερω στο περιπου τι μου ειπαν. μπαι δε γουει ο ντρασενα νομιζω προσφατα πηγε τουρκια με μερικα εκατομυριακια ευρα και ηταν σταθερα απο τους καλυτερους αμυντικους στο μπραζιλ

οντως, παιζει Τουρκια σε καποια ομαδα, δεν θυμαμαι καλα...

αλλα στο Football manager εχει αρκετα καλα στατς! :-D

Δημοσ.
Λοιπον για να μην πολυλογο μου ειπε οτι κανω λαθος για τον λεμονη, οτι αυτος εφερε τον καρεμπε, τον ντρασενα και αλλα παιχτακια στον γαυριδιον, οτι εχει καλο δικτυο μανατζερ και οτι μπορει να βρει καλους παιχτες. Επισης οτι ο ντρασενα λεει ηταν το πουλεν του και τον εφαγε ο λουβαρης. Τωρα αυτο με τον λουβαρη εχω βαρεθει να το ακουο, μονο σατανα δεν τον εχουν βγαλει και μονο κακο λενε οτι κανει συνεχεια, ε πως τον εχει ο κοκκαλης διπλα του ακομα?

Δηλαδή συγγνώμη, θες να πεις ότι ο Λούβαρης είναι ο Σατανάς και φταίει ΚΑΙ για τα χάλια του Μπλα Μπλα; Έτσι θα εξηγείται ότι ξεπέρασε και την ανίατο ασθένεια...

Πάντως, είναι πραγματικά τρομερό αυτό που γίνεται με το Λούβαρη. Πόσα λεφτά να καθαρίζει για να κάθεται να ακούει αυτά που ακούει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, οι διοικήσεις αλλάζουνε, οι προπονητές (χο, χο, χο) φέρνουν μια βόλτα από Λεβαδέα μεριά και ξαναγυρνάνε για χταποδάκι και ούζο στο λιμάνι, αλλά...

...ο Λούβαρης μένει. Βρε τι Κοσκωτάδες, τι σκληρύνσεις κατά πλάκα, ο παράγοντας εκεί, επιμένει με ορμή.

Υ.Γ. 1 Πού να τρέχουμε για προπονητή σε τρεις μήνες, κράτα το πουλέν της Ελληνικής προπονητικής σχολής που επανέκαμψε ωριμότερο και ξέχνα τους τεχνικούς διευθυντές. Προπονητής ο σερ Τάκης; Δεν ξέρω, μετά τον Ρέγγα και η θεία μου η Κίτσα καλύτερα θα κοουτσάριζε τον Ολυμπιακό. Για να δούμε, αν και η π@π@ρ!@ με τον ΠΑΣ και εκείνο το καραγκιοζιλίκι με Ξάνθη δεν με καλάρεσαν καρντάσηδες. Για να μην πω για κάτι νίκες με περίεργα γκολάκια, κουτουλουπού, κουτουλουπού, άμυνες χωνί με τον τιμημένο Γιώργη Ανατολάκη να κρατά ψηλά τη σημαία.

Υ.Γ. 2 Νέρι είσαι τρέλα με το σομπρέρο για φανέλα. Τραυματίας ήντονε, ζέστανε όμως τον πάγκο με όρεξη. Θυμηθείτε με, μέχρι το Δεκέμβρη θα ζητάει μεταγγραφή (ειδικά αν γράψει η ομάδα νέο Ευρωπαϊκό έπος). Ο δε Ούγος ο Τρομερός, άρπαξε δυο τεμάχια από τους Αμερικανούς, έπρεπε να είχε τσιμπήσει άλλα τρία, διαβάζω, και βγήκε και είπε πως η ισοπαλία θα ήταν καλύτερο αποτέλεσμα. Εύγε, σοφέ Ούγο. Και η νίκη θα ήταν ακόμη καλύτερο. Κάτι άλλο, έχεις να μας πεις;

Δημοσ.

snoob στο ''δίλλημα'' σόλι ή τάκης τί θα προτιμούσες?

επαναλαμβάνω ότι ο σόλιντ ήταν πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...