Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δηλαδή συγγνώμη, θες να πεις ότι ο Λούβαρης είναι ο Σατανάς και φταίει ΚΑΙ για τα χάλια του Μπλα Μπλα; Έτσι θα εξηγείται ότι ξεπέρασε και την ανίατο ασθένεια...

Πάντως, είναι πραγματικά τρομερό αυτό που γίνεται με το Λούβαρη. Πόσα λεφτά να καθαρίζει για να κάθεται να ακούει αυτά που ακούει;

εχχμμ αν διαβασες καλα λεο το αντιθετο, οτι ναι μεν μου πανε οτι τη μεταγραφη την χαλασε ο λουβαρης, αλλα εγω δεν πιστευο ολο τον σαματα που γινετε με τον λουβαρη και τον παρουσιαζουν σαν το πιρανχα που τα ισοπεδωνει ολλα και φτεει σε οτι παει στραβα στον ολυμπιακο. παρολαυτα ο μαλακας ο κοκκαλης τον κραταει διπλα του! ε για να τον κραταει, ξερει τι κανει.

ενταξει γαυραρα ο κοκκαλης, πειτε του οτι θελετε αλλα ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους επιχειρηματιες στην ελλαδα δεν ειναι χαζος οποτε νομιζω ξερει τι ανθρωπους εχει διπλα του

• Super Moderators
Δημοσ.

Μετά το μνημειώδες "Η άμυνα στα κόρνερ δε διδάσκεται" δεν νομίζω ότι υφίσταται καν δίλλημα.

Απλά, όπως μας πρήζανε τον έρωτα με τον "ψυχρό μάγο", έτσι τώρα μας πλασάρουν ως χρυσή ελπίδα της Μεγάλης των Ελλήνων Προπονητικής Σχολής τον Σερ. Μπορεί να είναι οι άπλυτες οι κάλτσες που φοράω, αλλά κάτι μου βρομάει...

Πολύ απλά, τις έχω βαρεθεί αυτές τις ιστορίες. Έδωσε "ευκαιρία" ο Τάκης στον Καψή να βγει από την πισίνα και να παίξει με τον ΠΑΣ. Και μετά τον στείλανε για βρούβες στην τιμημένην μεγαλόνησον. Καλά, για πόσο ηλίθιους μας περνάνε; Έχουν μιάμιση ομάδα και κάθεται και περίμεναν να τη δουν και να την κρίνουν σε ένα παιχνίδι; Και μετά οι εγκάθετοι αστειεύονται ότι αφήσανε το κύπελλο για να έχει να χαίρεται ο "αιώνιος". Ουστ, από 'δω, χαμένα.

Δεν μπορώ το δούλεμα και δόξω το Θείω, μας έχουνε φλομώσει στις μπαρούφες.

Χιλιάδες ευρώ στο Λέμενς και το Μπούτινα, και ο Γιάννου αγροτικό στο Αιγάλεω. Ήμαρτον. Τον βλέπω το Νικοπολίδη να παίζει μέχρι τα 45, όπως ο Σίλτον.

Μεταγραφές της πλάκας. Να Γκίλι Ντάιετ για τον Ντάνι, να ψυχοθεραπεύτρια για τον Ουαντού και όλα καλά. Και μετά, σου βγαίνει ο κάθε Θεωδορίδης και σου λέει θα φωνάζεις μονάχα Ολυμπιακός αλλιώς μόκο.

Τώρα, ζούμε με την ελπίδα ότι το καλοκαίρι θα γίνουν καλές κινήσεις, δε θα πεταχτούν λεφτά σε ελεύθερους και πολιορκημένους της πλάκας, και λόγω ανανέωσης διαρκείας θα έρθουν κάνα-δυο παίκτες.

Για να δούμε. Επειδή εγώ τους μετά Χριστόν προφήτες δεν τους χωνεύω, τα λέω από νωρίς ώστε σε περίπτωση που πέσω έξω να υπάρχει υλικό να μου τη λέει άνετα όποιος θέλει. Αν πέσω μέσα...

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/html/ent/115/ent.163115.asp

πριν λιγη ωρα το θυμηθηκα...φανταζομουν οτι εσεις οι Ολυμπιακοι θα δειχνατε περισσοτερη ευαισθησια και ομως δεν το ανεφερε κανενας σας...

δεν εχει και σημασια...

ευχομαι ρε γαμωτο, να μην ξανασυμβει κατι παρομοιο...

να ειναι ολοι καλα εκει που ειναι...

Δημοσ.

Και για να γελάσουμε και λίγο:

"Στο ετήσιο συνέδριο αθλητικών δημοσιογράφων παρευρίσκονται οι

σημαντικότεροι δημοσιογράφοι από όλες τις αθλητικές εφημερίδες της

χώρας.

Έξω από το συνέδριο σε ένα πάρκο ένα παιδάκι παίζει αμέριμνο όταν

ξαφνικά πετάγεται ένα Rotwailer από έναν θάμνο και το γραπώνει από

το λαιμό έτοιμο να το σκοτώσει.

Ξαφνικά ένα παλικάρι πετάγεται από το πουθενά, πιάνει το τεράστιο

σκυλί από το σβέρκο και με μία κίνηση καράτε του σπάει τον αυχένα.

Όλοι οι δημοσιογράφοι είδαν τη σκηνή και έκπληκτοι βγαίνουν να

μιλήσουν στο παλικάρι.

Πετάγεται όμως ο δημοσιογράφος από το DERBY και λέει:

''Μεγάλε, αυτό που έκανες θα είναι αύριο σε όλες τις εφημερίδες.

Στο αυριανό μας πρωτοσέλιδο θα γράψουμε:

«ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ

ΚΤΗΝΟΣ.»

"Μα δεν είμαι Παναθηναϊκός" λέει το παλικάρι.

"Εντάξει, τότε θα γράψουμε:

«ΑΦΟΒΟ ΧΑΝΟΥΜΙ ΣΩΖΕΙ ΠΑΙΔΑKΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΡΕΛΟΥ ΣKΥΛΙΟΥ»

" Μα ούτε ΑΕK είμαι" λέει το παλικάρι

"Καλά και τι ομάδα είσαι; ρωτάει ο δημοσιογράφος από το DERBY .

"Είμαι Ολυμπιακός"

Οπότε την επόμενη μέρα ο τίτλος ήταν:

«ΓΑΥΡΟΣ ΑΡΧΙΔ* ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΟΙKΟΓΕΝΕΙΑKΟ KΑΤΟΙKΙΔΙΟ ΖΩΑKΙ»"

Δημοσ.

M' αυτα και μ ʼαυτα τσιμπησαμε και μια "αγωνιστικουλα" απο την Ουεφα επειδη καποιος ανεγκεφαλος πεταξε κατι που τον βαρυνε... Καλα να παθουμε μπας και βαλουν μυαλο μερικοι. Οχι τιποτα αλλο αλλα και μια εφεση ειναι επικυνδινη να την πατησουμε σαν τη Φεγενορντ... :-)

Δημοσ.

apo to sportime.gr

To πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Ολυμπιακό και για το Στάδιο Καραϊσκάκη. Μετά από 27 τιμωρίες σε πέντε χρόνια, τα έκτροπα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Σαχτάρ, ξεχείλισαν το ποτήρι και η UEFA αποφάσισε να λάβει πιο σκληρά μέτρα. Επίσημο έγγραφο δεν έχει φτάσει ακόμα στην ΠΑΕ, όμως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η λυπητερή δεν θα αργήσει να κοινοποηθεί.

Καπου σε αυτο το σημειο εχω αρχισει και ανυσηχο, τι 2ετης αποκλεισμους σκεφτομαι, τι κλεισιμο της εδρας για ολη τη σεζον, τι χρηματικα προστιμα βαρια και ασηκωτα, οτι θα μας επιβαλουν να ξεκιναει βασικος ο μπορχα, τι οτι θα μας στειλουν πισω τον λεμενς..... και αλλα τρομακτικα σεναρια. Ελεος δηλαδη εντελος τρομοκρατικη εισαγωγη κανανε οι τυποι στο θεμα.

Και η συνεχεια....

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για αντικείμενο που χτύπησε τον φροντιστή της ουκρανικής ομάδας στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Champions League. Κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους την επόμενη σεζόν χωρίς κόσμο.

Μια αγωνιστικη τελικα, που να τρωγαμε καμια σοβαρη ποινη, τι θα γραφανε τοτε??

• Super Moderators
Δημοσ.

Ευτυχώς πρόλαβε η Φέγενορντ να κάνει έφεση κατά του πρωτόδικου αποκλεισμού της από το ΟΥΕΦΑ, τσιμπώντας επιπλέον του αποκλεισμού και ένα προστιμούλι 40.000 λιρόνια Αγγλιας για το θράσσος της...

...ικανούς τους είχα και τους δικούς μας να τρέχανε για εφέσεις.

Δημοσ.
Έχεις ακούσει πολλούς αγώνες Champions League να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών;

αν δεν κανω λαθος και η ρομα ειχε παιξει σε αδειο γηπεδο και πιθανον να υπαρχουν και αλλα παραδειγματα. Που ειναι το περιεργο?

Δημοσ.
exxmm ναι

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών

και αν δεν κανω λαθος και η ρομα ειχε παιξει σε αδειο γηπεδο και πιθανον να υπαρχουν και αλλα παραδειγματα. Που ειναι το περιεργο?

Διάβασε λίγο πιο προσεκτικά τι λέω.

Έχεις ακούσει πολλούς αγώνες να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ρώμα αν θυμάσαι είχε παίξει επειδή γιατί είχαν γίνει επεισόδια που έκαναν το διαιτητή να σταματήσει τη διατησία. Οπότε είναι ένα μέτρο που λαμβάνει σπάνια και θεωρείται extreme. Και αν συνεχιστούν τα ίδια, μάντεψε τι θα είναι το επόμενο βήμα...

Δημοσ.

σου λεει πολυ απλα οτι ειναι πολυ σοβαρο για την ουεφα να κλεισει ενα γηπεδο για μια αγωνιστικη. κανει πολυ κακο στο προφιλ της διοργανωσης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...