Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι ΟΚ whatever να σας την πω ήθελα το βρήκες μπράβο. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι του Φασούλα και ήρθε να καταθέσει στεφάνι....

Δεν ξερω αν ηθελες να μου την πεις και ειλικρινα δεν με νοιαζει κιολας εγω απανταω σε αυτα που βλεπω να γραφεις..

Ε τοτε να σταματησουμε να εχουμε επετειους, γιορτες, μνημοσυνα, κηδειες γιατι αρκετοι απο αυτους που ερχονται το κανουν απλα τυπικα και για τα προσχηματα.. Ειδες τι ειπα.. Ο κοσμος ειναι οπως τον βλεπουμε μεσα απο τα ματια μας.. Ομορφο,ρομαντικο,ασχημο,κυνικο,αισχρο και οτι αλλο επιθετο θες βαλτο απο διπλα..

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε γμτ δε καταλαβαινω χριστο πια.

ο βαζελος για μενα εχει πολυ καλους παιχτες.πολυ καλους ομως.

εχει επισης εναν παρα πολυ καλο προπονητη.

ρε γμτ δε ξερω πως να το πω για να μη φαω μπαν και να μη γινω γραφικος.

θα το πω απλα οπως μου βγαινει και ας ελπισουμε οτι δε θα φαω μπαν.

Γιατι στο διαλο δε κερδιζετε?

Δημοσ.

Γιατι δεν εχουμε τερμα και αμυνα.Οσο καλη επιθεση και κεντρο και αν εχεις η αμυνα ειναι το πιο βασικο στοιχειο για την νικη

Δημοσ.
ρε γμτ δε καταλαβαινω χριστο πια.

ο βαζελος για μενα εχει πολυ καλους παιχτες.πολυ καλους ομως.

εχει επισης εναν παρα πολυ καλο προπονητη.

ρε γμτ δε ξερω πως να το πω για να μη φαω μπαν και να μη γινω γραφικος.

θα το πω απλα οπως μου βγαινει και ας ελπισουμε οτι δε θα φαω μπαν.

Γιατι στο διαλο δε κερδιζετε?

Διάφοροι λόγοι.

Άμυνα που μπάζει. Τα χαφ δεν κόβουν όσο θα έπρεπε και τα μπακ είναι for the festivels.

Αγχος. Όσο περνάει η ώρα το άγχος γίνεται όλο και πιο μεγάλο όταν δεν είναι μπροστά στο σκορ, και φυσικά δε μπαίνει γκολ με τίποτα.

Οι μικρές ομάδες βλέπουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Κάτι που με άλλες δεν το πιστεύουν, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αντε παιδιά, με το καλό τώρα. Ευκαιρία τώρα που πήρατε την Superleague, να προεξοφήσετε γραμματιάκια για του χρόνου...

Δημοσ.

Αντε παιδιά, με το καλό τώρα. Ευκαιρία τώρα που πήρατε την Superleague, να προεξοφήσετε γραματιάκια για του χρόνου...

Λες?? Εχουμε και το μεταξυ μας παιχνιδι, λες να μας κανουν κανα δωρακι??

Ασχετο, υπαρχει πιο πουλημενη ομαδα απο τον παοκ?? Καθε χρονο ακουμπαει τα ποντακια του ευλαβικα στον βωμο της καλαμαριας...εχουν γινει αστειοι

Δημοσ.

Δε με χαλαγανε στον ολυμπιακο

Μορις

Νινης

Γκονζαλεζ

Σαλπιγγιδης

Ματζιος

Βικτορ

Μποβιο

Ιβανσιτς

Και φυσικα ο Μουνιοθ.

Και να σου πω την αληθεια απο τον ολυμπιακο μαρεσουν

Ριβαλντο τζολε οκ κλασικοι

Σεζαρ

Τοροσιδης

Καστιγιο

Αυτοι...

Δημοσ.

Παιδιά αυτή η ιστορία με τα μνημόσυνα κάθε χρόνο πρέπει επί τέλους να σταματήσει τουλάχιστον όσον αφορά στο θεατρινίστικο στυλ της όλης υπόθεσης.Νομίζετε τώρα ότι η διοίκηση τού Ολυμπιακού καί οι προύχοντες της περιοχής δεν τρώνε από τη στενοχώρια τους γιά τα παιδιά της θύρας 7.Τα πάντα σήμερα χρησιμοποιούνται γιά προσωπική προβολή.

Καί να θυσιάζονταν ρε σείς τα παιδιά γιά κανένα υψηλό ιδανικό αλλά για το τόπι ρε γμτ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...