Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάμε πάλι?!

Και παλι και παλι μεχρι να δουμε αν θα βγει νοημα απο αυτα που λετε..

Γιατι επιλεκτικο quoting ρε Lucifer; το νοημα βγαινει αν το διαβασεις ολο το post μου.. Σε εχω για πολυ λογικο..

Ωραια ρε φιλε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. Πες μου λοιπον..Τι ειναι αυτο που βρισκεται τοσο αστειο και υπερβολικο, και σας ενοχλει στο "αδελφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε;" ενω ακουγονται οπως ειπα χιλιαδες μαλακιες εντος των γηπεδων. Και στο κατω κατω τι σχεση εχει αν ειναι ηρωες ή οχι.. Το συνθημα λεει.."αδελφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε" δεν κανει λογο για ηρωισμο, τραμπουκισμο, θεοποιηση ή τετοιου ειδους μαλακιες.. Απλα εξιδανικευει την εικονα καποιων αδικοχαμενων ανθρωπων τοσο δυσκολο ειναι να το χωνεψετε; Η απλα δεν θελετε; Ειναι σοβαρο πραγμα να επιμενει καποιος σε αυτη την αποψη;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά δν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το υπόλοιπο ποστ, το καταλαβαίνω, διαφωνώ, γούστα κτλ. Απλώς το "δικαιούνται μιας ιδεολογικής μεταχείρισης" δν καταλαβαίνω.

Δημοσ.
Βασικά δν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για το υπόλοιπο ποστ, το καταλαβαίνω, διαφωνώ, γούστα κτλ. Απλώς το "δικαιούνται μιας ιδεολογικής μεταχείρισης" δν καταλαβαίνω.

Δεν σου εχει τυχει ποτε στην ζωη σου να εξιδανικευσεις μια κατασταση ενα γεγονος ενα προσωπο, υπο την ψυχολογικη φορτιση ή την αναγκη να θυμασαι καποια πραγματα με ιδανικο τροπο; Εαν οχι λυπαμαι ειλικρινα ή λες ψεμματα ή δεν νοιωθεις..

Και περαν αυτου.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ σας πειραζει οταν ακουγονται ενα σωρο μαλακιες εντος γηπεδων ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ και για αστεια πραγματικα θεματα και οχι για τον αδικο χαμο καποιων παιδιων;

Ενα συνθημα ειναι και εχετε βγαλει τον πιο κυνικο και κυριολεκτικο χαρακτηρα σας για να το σχολιασετε .. Δλδ ειναι να μην τρελλαινεσαι πλακα μου κανεις, εχετε καταλαβει οτι εξαντλειτε τα ορια της σοβαροτητας;

Δημοσ.

Ε ναι μου έχει τύχει πολλές φορές να εξανιδανικεύσω κάποιο άτομο ή κάποια κατάσταση, αλλά δν θυμάμαι να φώναζα ποτέ "Χριστίνα εσύ με οδηγείς". Και οκ, είμαι κυνικός -αν και σταμάτα αυτό το "εσείς", δν ξέρω καλά καλά τι σχήμα έχει η μπάλα- αλλά εσύ δν βρίσκεις υποκριτικό να φωνάζετε θετικά συνθήματα, συναισθηματικά φορτισμένα για τα παλικάρια αυτά μόνο κ μόνο επειδή ήταν ολυμπιακοί? Αν δν έχει σημασία αυτό αλλά μόνο το ότι πέθαναν, γτ δν φωνάζετε "Νεκροί του Στάλινγκραντ, εσείς μας οδηγείτε"?

Μην ακούω τώρα για συναισθηματισμούς και τιμή των νεκρών, είναι φανερό πως οι νεκροί σας είναι 2 ταχυτήτων, οι λουξ γαύροι και οι απλοί άσημοι πεθαμένοι.

Δημοσ.

Ρε λουσι δυο πραγματα θα σου πω γιατι οντως ξεφυγε τρομερα το θεμα και νομιζω οτι απλα σπαταλαμε τζαμπα σαλιο.. Εαν επιμενω ειναι επειδη αναφερεσε/νται σε νεκρους και τπτ παραπερα.. Λοιπον

Ε ναι μου έχει τύχει πολλές φορές να εξανιδανικεύσω κάποιο άτομο ή κάποια κατάσταση, αλλά δν θυμάμαι να φώναζα ποτέ "Χριστίνα εσύ με οδηγείς".

Οχι αλλα μπορει να της ειπες "εισαι τελεια εισαι απιστευτη εισαι απο αλλο πλανητη"(λεμε τωρα).. Αυτο τι σημαινει οτι ειναι τελεια και προπαντων αυτο που λες ειναι μαλακια γιατι ολοι ξερουμε οτι δεν ειναι τελεια; Καταλαβαινεις λοιπον γιατι κολλαω στην μαλακισμενη κυριολεξια;

Και οκ, είμαι κυνικός -αν και σταμάτα αυτό το "εσείς", δν ξέρω καλά καλά τι σχήμα έχει η μπάλα- αλλά εσύ δν βρίσκεις υποκριτικό να φωνάζετε θετικά συνθήματα, συναισθηματικά φορτισμένα για τα παλικάρια αυτά μόνο κ μόνο επειδή ήταν ολυμπιακοί? Αν δν έχει σημασία αυτό αλλά μόνο το ότι πέθαναν, γτ δν φωνάζετε "Νεκροί του Στάλινγκραντ, εσείς μας οδηγείτε"?

Μην ακούω τώρα για συναισθηματισμούς και τιμή των νεκρών, είναι φανερό πως οι νεκροί σας είναι 2 ταχυτήτων, οι λουξ γαύροι και οι απλοί άσημοι πεθαμένοι.

E μα ρε ανθρωπε ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ εδω εισαι λαθος δεν το καταλαβαινεις;..

Ο καθεις αναφερετε με λατρεια στους ανθρωπους που εχει κοντα του διπλα του συναναστρεφεται συμμεριζεται πιστευει ανηκει και οτι αλλο θες.. Το νοημα το επιασες νομιζω.. Δεν ζητησα εγω απο εσενα να ερθεις στο μνημοσυνο, ποσο μαλλον να νοιωσεις κατι που καποιοι σκατογαυροι νοιωθουν για τους δικους τους νεκρους..Ακολουθως απο την αλλη θα ημουν ψευτης αν εβγαινα και ελεγα οτι νιωθω σαν Ρωσος προλεταριος/επαναστατης στο παραδειγμα που εφερες για τον χαμο των ανθρωπων αυτων.. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΜΕ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ που το κανουν γιατι το νιωθουν, γιατι σεβομαι τον πονο τους ή απλα τον σεβασμο τους για αυτο το γεγονος.. Ουτε σχολιαζω το πως μπορει να εκφραστουν για τους νεκρους τους.. Ειναι αστειο δεν το καταλαβαινεις; Αυτο που ζηταω δλδ και απαιτω ειναι σεβασμος στους νεκρους και να μην λεγονται κυριολεκτικες παπαρολογιες του κωλου σε ενα τοσο ευαισθητο θεμα..

Δημοσ.
Και παλι και παλι μεχρι να δουμε αν θα βγει νοημα απο αυτα που λετε..

Γιατι επιλεκτικο quoting ρε Lucifer; το νοημα βγαινει αν το διαβασεις ολο το post μου.. Σε εχω για πολυ λογικο..

Ωραια ρε φιλε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ. Πες μου λοιπον..Τι ειναι αυτο που βρισκεται τοσο αστειο και υπερβολικο, και σας ενοχλει στο "αδελφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε;" ενω ακουγονται οπως ειπα χιλιαδες μαλακιες εντος των γηπεδων. Και στο κατω κατω τι σχεση εχει αν ειναι ηρωες ή οχι.. Το συνθημα λεει.."αδελφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε" δεν κανει λογο για ηρωισμο, τραμπουκισμο, θεοποιηση ή τετοιου ειδους μαλακιες.. Απλα εξιδανικευει την εικονα καποιων αδικοχαμενων ανθρωπων τοσο δυσκολο ειναι να το χωνεψετε; Η απλα δεν θελετε; Ειναι σοβαρο πραγμα να επιμενει καποιος σε αυτη την αποψη;

Θα με συγχωρήσεις πού πετάγομαι έτσι..απρόσκλητος αλλά είναι έωλος ο ισχυρισμός σου.Πας να δώσεις μιά ιδιότητα σε κάποια άτυχα παιδιά πού δεν τούς ταιριάζει καί δεν θα την ήθελαν φαντάζομαι, αν ήξεραν τι τούς ήταν γραφτό.Αυτό κάποιους άλλους εξυπηρετεί εκμεταλευόμενοι την θεωρία της μάζας.

Αλήθεια γιά τις οικογένειες αυτών των παιδιών ασχολήθηκε ποτέ κανείς καί πως βίωσαν αυτό το τραγικό γεγονώς.Είχαν την συμπαράσταση τού Ολυμπιακού με κάθε τρόπο ή απλά ο Ολυμπιακός αρκέστηκε σε ένα συλλυπητήρια καί να ζήσετε να τούς θυμόσαστε?

Δημοσ.
Θα με συγχωρήσεις πού πετάγομαι έτσι..απρόσκλητος αλλά είναι έωλος ο ισχυρισμός σου.Πας να δώσεις μιά ιδιότητα σε κάποια άτυχα παιδιά πού δεν τούς ταιριάζει καί δεν θα την ήθελαν φαντάζομαι αν ήξεραν τι τούς ήταν γραμμένο.Αυτό κάποιοους άλλους εξυπηρετεί εκμεταλευόμενοι την θεωρία της μάζας.

Αλήθεια γιά τις οικογένειες αυτών των παιδιών ασχολήθηκε ποτέ κανείς καί πως βίωσαν αυτό το τραγικό γεγονώς.Είχαν την συμπαράσταση τού Ολυμπιακού με κάθε τρόπο ή απλά ο Ολυμπιακός αρκέστηκε σε ένα συλλυπητήρια καί να ζήσετε να τούς θυμόσαστε?

Δεν παω να δωσω καμια ιδιοτητα σε κανενα.. Εκφραζω την αποψη μου και την λυπη μου για τον αδικο χαμο καποιων ανθρωπων. Και εδω μεσα εκφραζω την λυπη μου για την κυνικοτητα που επιδεικνυεται σε ενα τετοιο ζητημα..Και οχι δεν συμπαρασταθηκα ποτε προσωπικα σε κανενα απο τα μελη των οικογενειων τους, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα αποτελεσω τον ελαχιστο φορο τιμης προς αυτους με το να παραστω στο μνημοσυνο τους. Βαζω και εγω ενα μικρο λιθαρακι στην αιωνια μνημη τους, που φανταζομαι οτι αρκει και περισσευει και γεμιζει με υπερηφανια τις οικογενειες τους. Το αν ο ΟΣΦΠ ή αρκετοι απο τους οπαδους του ΟΣΦΠ εχουν συμπαρασταθει και βοηθησει τις οικογενειες τους αστο να το ξερουμε καλυτερα εμεις. Δεν εκανες καν τον κοπο να διαβασεις μια δυο σελιδες πισω τι παρεθεσε ενας φιλος, προφανως το μονο που σε ενδιεφερε ηταν να σχολιασεις το "τρομερο" αυτο συνθημα της οικογενειας του ΟΣΦΠ.. Και για το αν καποιοι εκμεταλλευομενοι της ψυχολογια της μαζας προσπαθουν να εκμεταλλευτουν καταστασεις νομιζω οτι ειναι το πιο αστειο του ισχυρισμου σου. Κατσε αναλογισου το λιγο.. Οποιος τρωει κουτοχορτο το τρωει και τις υπολοιπες 364 ημερες του χρονου, και με πλειστους αλλους τροπους..

Δημοσ.
που φανταζομαι οτι αρκει και περισσευει και γεμιζει με υπερηφανια τις οικογενειες τους.

FATALITY.

Ρε πας καλά; Η μάνα παιδιού 18 χρονών είναι περήφανη επειδή μαζεύονται ένα τσούρμο αρκουδιαραίοι γαύροι (και επειδή μερικοί είναι και λίγο γκάγκα πάμε πάλι: είτε παναθηναικοί είτε αεκτζήδες) στο μνημόσυνο του νεκρού γιού της; Πως την είδες αλήθεια; Ότι πριν πάει ο κάθε πιτσιρικάς γήπεδο του δένει η μάνα το κασκόλ στο λαιμό και του λέει σα σύγχρονη σπαρτιάτισα "Ή ταν ή επι τας". Καλά κάνεις και πας στο μνημόσυνο αλλά μάλλον έχεις ξεχάσει ΠΟΥ ακριβώς πας...

Δημοσ.
FATALITY.

Ρε πας καλά; Η μάνα παιδιού 18 χρονών είναι περήφανη επειδή μαζεύονται ένα τσούρμο αρκουδιαραίοι γαύροι (και επειδή μερικοί είναι και λίγο γκάγκα πάμε πάλι: είτε παναθηναικοί είτε αεκτζήδες) στο μνημόσυνο του νεκρού γιού της; Πως την είδες αλήθεια; Ότι πριν πάει ο κάθε πιτσιρικάς γήπεδο του δένει η μάνα το κασκόλ στο λαιμό και του λέει σα σύγχρονη σπαρτιάτισα "Ή ταν ή επι τας". Καλά κάνεις και πας στο μνημόσυνο αλλά μάλλον έχεις ξεχάσει ΠΟΥ ακριβώς πας...

Εισαι αρρωστος. Μονο αυτο εχω εχω να πω οσο νωριτερα το κοιταξεις τοσο καλυτερα για σενα.. Δωσε αυτο το ποστ σου καπου να το κοιταξουν και να σου πουν το προβλημα σου. Τζαμπα σαλιο σπαταλαω για την παρτη σου και να σου εξηγησω οχι δεν θα καταλαβεις αλλα δεν θα νοιωσεις. Υπαρχει μεγαλη διαφορα..

Ελα μια φορα σε ενα μνημοσυνο και δες τις αντιδρασεις των γονεων αυτων οταν βλεπουν την συμπαρασταση ολων αυτων των "αρκουδαραιων" στο μνημοσυνο. Αλλα ειπαμε κοιτα το οσο ειναι νωρις τωρα που μπορεις..Τι συζηταω μαζι σου εχεις ξεφυγει τελειως λεμε..

Δημοσ.

littlelouievegos, τουλάχιστον προσπάθησε να μη μιλάς τόσο επιθετικά και με τόση απαξίωση. Είμαστε ένα κάρο άνθρωποι εδώ πέρα και μας έχεις βγάλει όλους άρρωστους, αναίσθητους κτλ κτλ επειδή δε συμμεριζόμαστε τα βαθιά σου συναισθήματα για ένα ατύχημα από τα χιλιάδες που έχουν συμβεί και με το οποίο το μόνο που σε συνδέει είναι ένα γαμ...νο παιχνίδι με μια μπάλα. ΕΛΕΟΣ. Ας γίνει και μια αυτοκριτική τέλος πάντων.

Και άμα λέω εγώ μετά ότι πρόκειται για κοινωνικό φαινόμενο που χρήζει αναλύσεως με λένε περίεργο...

Δημοσ.
l για ένα ατύχημα από τα χιλιάδες που έχουν συμβεί

χιλιαδες τετοια εχουν συμβει?

το προβλημα μας δεν καταλαβα που ειναι ακομα?

θελετε να μην γινεται μνημοσυνο?

σας πειραζει το συνθημα?

τι?

Δημοσ.

Εχω εδω κ αρκετες μερες που παρακολουθω την συγκεκριμενη συζητηση - οπως πολλοι αλλοι - κ θα ηθελα να ρωτησω κατι .

Τι ακριβως εννοειτε με το ''Αδερφια ζειτε , εσεις μας οδηγειτε'' ?

Σας οδηγουνε που ? Ο θανατος τους δεν εγινε για καποιο λογο , ουτε το επιδιωξαν .

Ηταν ενα τραγικο ατυχημα κ τπτ παραπανω .

Καταλαβαινω οτι η συναισθηματικη φορτιση κ η αισθηση που αφηνει το να πας στο μνημοσυνο ειναι κατι που δε περιγραφεται με λογια αλλα αυτο δε παει να πει οτι η απλη λογικη παει περιπατο 364 μερες το χρονο αναφορικα με το γεγονος ή το μνημοσυνο .

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάθε ιδεολογία χρειάζεται τους μάρτυρές της.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε τη στρατιωτική λογική που τροφοδοτεί και τροφοδοτείται από τον οπαδισμό. Η "Κόκκινη Στρατιά", η "Πράσινη Αρμάδα", η "Σομόν Ροδί Μεραρχία" και πάει λέγοντας. Πολεμιστές στον ιερό σκοπό της ομάδας. Οι Πράσινοι και οι Βένετοι, των Μεσαιωνικών Βυζαντινών.

Η ιστορία με τους ανθρώπους που πέθαναν τόσο βασανιστικά και άδικα εκεί, είναι ακριβώς ίδια με τους ανθρώπους που πέθαναν στη Ρικομέξ, με τους ανθρώπους που πέθαναν στο Σάμινα, με τους ανθρώπους που πέθαναν στο Γραμματικό.

Η διαφορά είναι ότι στο Καραϊσκάκη πέθαναν σε ένα πλαίσιο που προωθούσε το ιδεολόγημα των "νεκρών που μας οδηγούν".

Δημοσ.

Μα δε πεθαναν για τον Ολυμπιακο .

Πεθαναν εξαιτιας τριτου παραγοντα .

Με αυτη την λογικη θα επρεπε να γινει - για τους απανταχου ντισκοβιους - αναλογο συνθημα ( αν παρουμε σαν δεδομενο τις οχι κ λιγες φορες που εχει καταρρευσει στεγη ή εχει παρει φωτια κλπ το κτηριο στο οποιο στεγαζοταν η ντισκο κ τα θυματα που ειχαν παει για να χορεψουν κ σκοτωθηκαν)

Δημοσ.

1)επειδη κατι διαβασα πριν,η παε ολυμπιακος τοτε,το 81,ειχε στηριξει,οχι τοσο ψυχολογικα, οσο κυριως υλικα τις οικογενειες των θυματων.γιαυτο οι συγγενεις δινουν συνεχεια συγχαρητηρια στη λολα νταιφα,που παρεβρισκεται καθε χρονο εκει.

2) δεν ειστε ενα καρο ανθρωποι που εχετε αυτην την αποψη,2-3 εχετε μιλησει με τοση κακια για αυτο το θεμα και το παληκαρι,για μενα,μιλαει παρα πολυ χαλαρα σε ατομα που κατακρινουν κατι τετοιο...

3)οι μαναδες των παιδιων οπως ξαναπα,χαιρονται ειλικρινα που μας βλεπουν καθε χρονο εκει.γιαυτο και μας λενε παντα ευχαριστω...

4)αφου πιασαμε τοσο κυριολεκτικα τα συνθηματα κτλ ρε μαγκες να συνεχισω κιεγω..

τι εννοουμε για το αρθρο 16,δε θα περασει? απο που δλδ?

το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο? ποσο δυνατο?ποσα σηκωνει παγκο?

οι mad boys τι ειναι? συνδεσμος δαφνιου?

το σημα της αεκ? εκτρωμα της φυσης?ατιμες ορμονες?(χωρις να θελω να προσβαλλω.sorry αν τοκανα,απλα για να φερω παραδειγμα)

τι εννοουμε γαυροι? ζουμε στη θαλασσα κτλ?

υπαρχει ελληνικη λεξη ποσταρω????

τριφυλλαρα ομαδαρα ??? υπαρχει τετοια ομαδα???

τι εννοουμε γα..ται ο παο και η λεωφορος? θαθελα να δω τα γεννητικα οργανα που θα λαβουν μερος στη συνουσια...

πως μπορουμε και γα..με τα θεια?

τι εννοουμε μου επρηξες τα @@???? ποσο πρηζονται-μεγαλωνουν κατα μ.ο.???

δε συνεχιζω γιατι θα μας γινουν τσουρεκια....(να το δω κιαυτο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...