paschalia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 littlelouievegos εγω δεν ανηκω σε ομαδα , μπορεις να εξηγησεις γιατι με λες τραγελαφικη κ οτι δεν στεκω στα καλα μου που ρωταω το ιδιο πραμα ή αυτοι οι χαρακτηρισμοι πανε μονο σε ενα ατομο οποτε εγω να ειμαι ησυχη οτι εφοσον δεν ανηκω σε ομαδα αποκλειομαι αυτοματα απο το μενος σου ?
LL_NEO Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ρε φιλαρακι τα πραγματα ειναι απλα και ασε τις μαλακοειρωνειες σε αυτα ειμαι μανα μην το ξεκινησουμε.. Ωωωωωωωωωωωωωω Το συγκεκριμενο ζητημα με τσαντισε τρομερα γιατι οποιος πιανεται και σχολιαζει ενα τετοιο συνθημα προφανως εχει χασει τα ορια της πλακας και εχει μπει στα ορια του τραγελαφικου Ποιος ακριβώς έκανε πλάκα και με τι; Και επειδή κάποιος πέταξε τη μαλακία περί αόριστης έννοιας με την οποία λέμε τα συνθήματα και οι υπόλοιποι την πήρατε αμπάριζα και νομίζετε ότι κάτι βρήκατε. Όταν λέμε ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 / ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ εννοούμε έστω και μεταφορικά ότι ο Παναθηναικός παίζει έστω και μεταφορικά σημαντικό ρόλο στη ζωή μας όπως για άλλους η θρησκεία, ή σε προχωρημένες περιπτώσεις δείχνει την εξίψωση του Παναθηναικού σε ιδανικό. Και γενικώς όλα τα συνθήματα ακόμα και αυτά με γαμήσια κτλ έχουν ένα μύνημα ΕΥΚΟΛΑ αντιληπτό απο όλους. Εξηγήστε μου το αντίστοιχα μεταφορικό μύνημα του "Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε¨plz... Μιλάμε για σύνθημα το οποίο ΣΥΝΗΘΩΣ χρησιμοποιείται για άτομα που έχουν εμπνεύσει με τις πράξεις συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι και θέλουν να ακολουθήσουν τα πατηματά τους. Το μεταφορικό λοιπόν του συγκεκριμένου συνθήματος στο Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς δεν έγκειται στο ότι πχ ο Παπανδρεόυ έγινε ζόμπι (ήταν πριν πεθάνει ) και κόβει βόλτες στη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά το γεγονός ότι με τις πράξεις του εμπνέει κόσμο (Ναι ΟΚ και άλλοι γουστάρουν τις κοπρολαγνίες οπότε μην επεκταθούμε στα του Αντρέα). Βρείτε μου λοιπόν το μεταφορικό του εν λόγω συνθήματος με τη δικιά σας χρήση έτσι για να διαφωτιστώ και εγώ... Τώρα αν στέκω ή όχι, ευχαριστώ πολύ ψυχίατροι του κώλου (και ξέρετε με τι περί απογόνων κάνει ρίμα αυτό ε?) αλλά δε θα πάρω πόρισμα απο εσάς...
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 ΟΚ, όχι άλλο σπαμ. Επιχειρήματα ή μπαν.
mandate Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 αφήστε τα αυτά και πείτε μας τι πιστεύτε για το Λεμονή
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Αν είσαι μάνα και πονείς, πες μου τι κάνει ο Λεμονής. Περίεργη υπόθεση. Ήρθε για λίγο και μετά να γίνει ΤΔ, τώρα υπέγραψε για άλλες δύο σεζόν. Μέχρι στιγμής πατάει στα πτώματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου και βγαίνει μάγκας (αν εξαιρέσουμε τη φόλα με τον ΠΑΣ) αλλά αυτά, δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει τι θα κάνει στην Ευρώπη.
littlelouievegos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ωωωωωωωωωωωωωω Ποιος ακριβώς έκανε πλάκα και με τι; Και επειδή κάποιος πέταξε τη μαλακία περί αόριστης έννοιας με την οποία λέμε τα συνθήματα και οι υπόλοιποι την πήρατε αμπάριζα και νομίζετε ότι κάτι βρήκατε. Όταν λέμε ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 / ΠΡΑΣΙΝΕ ΘΕΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ εννοούμε έστω και μεταφορικά ότι ο Παναθηναικός παίζει έστω και μεταφορικά σημαντικό ρόλο στη ζωή μας όπως για άλλους η θρησκεία, ή σε προχωρημένες περιπτώσεις δείχνει την εξίψωση του Παναθηναικού σε ιδανικό. Και γενικώς όλα τα συνθήματα ακόμα και αυτά με γαμήσια κτλ έχουν ένα μύνημα ΕΥΚΟΛΑ αντιληπτό απο όλους. Εξηγήστε μου το αντίστοιχα μεταφορικό μύνημα του "Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε¨plz... Μιλάμε για σύνθημα το οποίο ΣΥΝΗΘΩΣ χρησιμοποιείται για άτομα που έχουν εμπνεύσει με τις πράξεις συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι και θέλουν να ακολουθήσουν τα πατηματά τους. Το μεταφορικό λοιπόν του συγκεκριμένου συνθήματος στο Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς δεν έγκειται στο ότι πχ ο Παπανδρεόυ έγινε ζόμπι (ήταν πριν πεθάνει ) και κόβει βόλτες στη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά το γεγονός ότι με τις πράξεις του εμπνέει κόσμο (Ναι ΟΚ και άλλοι γουστάρουν τις κοπρολαγνίες οπότε μην επεκταθούμε στα του Αντρέα). Βρείτε μου λοιπόν το μεταφορικό του εν λόγω συνθήματος με τη δικιά σας χρήση έτσι για να διαφωτιστώ και εγώ... Τώρα αν στέκω ή όχι, ευχαριστώ πολύ ψυχίατροι του κώλου (και ξέρετε με τι περί απογόνων κάνει ρίμα αυτό ε?) αλλά δε θα πάρω πόρισμα απο εσάς... Χαχαχαχ.. Αχαχαχα Εγινε εγινε τωρα το πιασα.. Αχαχαχα.. Εγινε μεγαλε οτι πεις τωρα το πιασα οντως εισαι μια χαρα.. Αχαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.