Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ήταν προφανές ότι η ασυλία καί ατιμωρησία στον Καστίγιο κάποτε θα σταματούσε.Η στάση της διαιτησίας απέναντί του τον έκανε θρασύ καί προκλητικό.Ξέρει πολύ μπάλα αλλά ο χαρακτήρας του θα σταθεί εμπόδιο στην καρριέρα του καί εδώ είμαστε να το δούμε.Όταν έχει μονίμως σουφρωμένη φάτσα ένας άνθρωπος ο οποίος δεν φαίνεται να γελά καί πολύ συχνά σημαίνει ότι έχει βαρύ χαρακτήρα.Μην ξεχνάτε ότι τα είχε βάλει στην προπόνηση με τον Τουρέ καί πήγε ο προστάτης Ρίμπο να καθαρίσει καί παραλίγο να γίνει της Τροίας στού Ρέντη.Ο Καστίγιο μού μοιάζει περισσότερο σαν χούλιγκαν τού Ολυμπιακού παρά παίκτης του.Γι αυτό κουβαλάει όλη αυτή την έπαρση καί την αλαζονεία τού μέσου οπαδού τού Ολυμπιακού.

Κάντε μιά σύγκριση στο χαρακτήρα τού Νίνη καί τού Καστίγιο καί θα δείτε τεράστιες διαφορές.Αν τα μπουκάλια στην Τούμπα πού έφαγε ο Νίνης τα έτρωγε ο Καστίγιο θα υποδυόταν ότι πέθαινε κάτω καί ακόμη δεν θα είχε σηκωθεί.Εδώ ο Ρίμπο αν θυμάστε το ματς της Βραζιλίας με την Τουρκία πού έφαγε σούτ από Τούρκο στα πόδια καί έπιασε το πρόσωπό του γιά να τιμωρηθεί ο Τούρκος!Καί αν θυμάστε δέχτηκε την επίπληξη της φίφα γιά το θέατρο.Αλλά είπαμε.Δεν παίζει ρόλο η ηλικία γιά να είναι κανείς άντρας με όλη τη σημασία.

ο καστιγιο μου θυμιζει κατι μεξικανικες ταινιες που ειναι κατι ρεμαλια με καπελα

και το μπουκαλι ουισκι στο χερι.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά, καθίστε να γίνει η έφεση πρώτα, και το συζητάμε.

Εντωμεταξύ, την είπανε οι Μεχικάνοι καλαμοφόροι και μαρκουτσοφόροι, λέει, του Ούγου του Σοφού, επειδή ο Ολυμπιακός (άριστα, κατά την άποψή μου), αρνήθηκε να τους παραχωρήσει τον Νέρι για ένα φιλικό εκτός ημερομηνιών FIFA.

Ακόμη δεν τον είδανε, σωτήρα τον βαφτίσανε.

Απλά, για να μη νομίζουμε ότι είμαστε οι μόνοι που κρεμόμαστε από την SLK του Ουρουγουανού Μεχικάνου.

Δημοσ.

ο καστιγιο κατα τη γνωμη μου, ειναι μεγαλυτερη παιχτουρα και θα επρεπε τοσα χρονια να τον εχουν κανει ελληνα για να παιζει με την ελλαδαρα...

αλλα πρεπει να προσεξει παρα πολυ το χαρακτηρα του και τα νευρα του γιατι αν συνεχισει ετσι θα του κοστισει ακριβα...

Δημοσ.

τα νευρα του αν θυμαμαι καλα πηγανε περιπατο περυσι με κατι σφαλιαρες που εφαγε απο εναν συμπαικτη του δεν θυμαμαι ποιον. κολοπαιδαρας ειναι τιποτα παραπανω. οτι ειναι παιχταρας ειναι.

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι θα έφερνε ποτέ ο Ρεχάγκελ τέτοιο κωλόπαιδο στην Εθνική Ελλάδος. Και αν το έκανε κάποιος άλλος, είμαι σίγουρος ότι θα έκανε περισσότερο κακό στην ομάδα παρά καλό. Παίζουν κι άλλα πράγματα ρόλο σε μια ομάδα και το ποδόσφαιρο που αποδίδει από τις 2-3 ντρίπλες ενός και μόνο παίχτη.

Δημοσ.

εγω θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη απο τους φιλους του ολυμπιακου γιατι

νοιωθω οτι καναμε καταχρηση του τοπικ τους ολα τα βαζελια σημερα.

Δημοσ.
εγω θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη απο τους φιλους του ολυμπιακου γιατι

νοιωθω οτι καναμε καταχρηση του τοπικ τους ολα τα βαζελια σημερα.

Για να μην λεει ο omnislash μονο για τους δικους του...

Δημοσ.
Για να μην λεει ο omnislash μονο για τους δικους του...

ελα μωρε τωρα λες και εχουμε να χωρισουμε τιποτα με τις κολομαδες.

Δημοσ.

πες τα ρε 1980 λες και εχουμε τη ρεαλ και τη μπαρτσελονα.

στην τελικη αυτη παιρνουν τα εκατομυρια αυτοι τρωνε 4 απο την παρι και 7 απο τη γιουβε και μεις καθομαστε και σκαμε.καλοι μαλακες ειμαστε ολοι μας.

Δημοσ.
πες τα ρε 1980 λες και εχουμε τη ρεαλ και τη μπαρτσελονα.

στην τελικη αυτη παιρνουν τα εκατομυρια αυτοι τρωνε 4 απο την παρι και 7 απο τη γιουβε και μεις καθομαστε και σκαμε.καλοι μαλακες ειμαστε ολοι μας.

Σκάμε, γιατί ο Έλληνας μορεί να αλλάξει κόμμα, γυναίκα (το μόνο εύκολο), δουλειά, πόλη, αυτοκίνητο, ακόμα και θρησκεία. Την ομάδα του όμως δεν την αλλάζει με τίποτα! Είμαστε παθιάρης λαός, πως να το κάνουμε!

Δημοσ.

Αυτό που εννοεί ο Keyser είναι ότι γαμώ την τρέλα μου δεν εννοείται οπαδός του Παναθηναικού να αυτοαποκαλείται βαζέλι rant2.gif

Δημοσ.

Συμφωνα με αποκλειστικες πληροφοριες (ηπιε ο πατερας μου καφε με τον καραγεωργιου)ο προπονηταρας μας δηλωσε οτι αυτο το παιχνιδι δεν το χανουμε σημερα... ΠΑΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΑΡΑ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..... :D :D :D

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΓΚΕΣ AND MAY THE BEST WIN

Δημοσ.
Αυτό που εννοεί ο Keyser είναι ότι γαμώ την τρέλα μου δεν εννοείται οπαδός του Παναθηναικού να αυτοαποκαλείται βαζέλι rant2.gif

αυτο μας πειραξε τωρα. σιγα ρε παιδια λιγο αυτοσαρκασμος δεν χαλασε κανεναν ποτε. μπορω να πω και οτι ειμαι βαζελος , ξερω οτι εχει μια ταση χλευασμου η λεξη αλλα τωρα αυτο μας μαρανε.

Σκάμε, γιατί ο Έλληνας μορεί να αλλάξει κόμμα, γυναίκα (το μόνο εύκολο), δουλειά, πόλη, αυτοκίνητο, ακόμα και θρησκεία. Την ομάδα του όμως δεν την αλλάζει με τίποτα! Είμαστε παθιάρης λαός, πως να το κάνουμε!

κατα την δικη μου αποψη σκαμε γιατι υπαρχουν πολλα κοινωνικα προβληματα και

το χουμε ριξει στην μπαλα. στο εξωτερικο νομιζω οτι οι ανθρωποι πανε για δουνε

θεαμα και δεν ασχολουντε ουτε με διαιτητες, ουτε με επο ουτε με παραγκες ουτε

τιποτα απλα με την μπαλα. εδω ξερουμε καλυτερα τους διαιτητες και τους

παραγοντες απο τους παιχτες.

Δημοσ.

Βασικα μπορεις να λες οτι εισαι και μαλακας, εχει μια ταση χλευασμου η λεξη αλλα αυτο μας μαρανε...

Το θεμα ειναι οτι οταν μπαινεις σε τοπικ για ομαδες, να εισαι ετοιμος και συ και ολοι να μιλησετε για ομαδες,Ελληνικες, με το μικρολεπτομεριες περιεχει μια τετοια συζητηση. Αν αρχισουμε "Σιγα ρε, για μπαλα λεμε, και δεν εχουμε καμια Ρεαλ και καμια Μπαρτσα" τοτε καλυτερα να μην μπαινουμε, να παμε να μιλησουμε για σινεμα.Τεσπα, αρκετα σε αυτο το τοπικ, δεν θα προσθετω εγω ποστ στο γαυροτοπικ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...