Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι το παιδι εχει προβλημα..και ολοι εσεις ειστε τα "μυαλα", εχετε δικιο και ολοι οι αλλοι απλα δεν επιτρεπετε ναι εχουν τις αποψεις τους...

Δημοσ.
Ποιά ομάδα υπέγραψε με την ΕΡΤ πρώτη;

Και οι τρεις.Λογικό είναι να παρει τον Θρύλο γιατί έχει περισσοτερους οπαδούς.

Ποιάς ομάδας το γήπεδο μπήκε καταχρηστικά στον φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων παίρνοντας τη θέση της Φιλαδέλφειας;

Το οποίο το έκανε με δικά του λεφτά ο πρόεδρος και δεν του ανήκει καν.Ναι πήρε δάνειο τι να κάνουμε κατακριτέο και αυτό;

Ποιάς ομάδας ο πρόεδρος συνεργάζονταν (άντε, τώρα επεκτάθηκε) σχεδόν αποκλειστικά με το ελληνικό δημόσιο;

Kαλά βρες μου μια εταιρεία που να κατασκευάζει ρουτερς στην Ελάδα εκτός από την intracom.Η μοτορ οιλ φέτος έβγλαε 137,8 εκ ευρώ.Το αντιλαμβάνεσαι:confused:

Ποιά ομάδα ελέγχει το παρασκήνιο τόσα χρόνια;

Δεν ξέρω.Εχεις εσυ αποδείξεις;

Σε ποιάς ομάδας τα παιχνίδια συνοστίζονται οι πολιτικοί για να βρεθούν δίπλα στον Πρόεδρο;

Πέρσι ποιανής ομάδας το χαρτατετό σήκωνε ο πρωθυπουργός της χώρας;ο πρώτος που ασχολείται με μπάλα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, υποψιάζομαι ότι άμα ο Καραμανλής ήταν Ολυμπιακός, μπορεί στις πορείες να υπήρχε μια λιγότερη βροντερή φωνή.

Το ότι υπέγραψαν και οι τρεις "πρώτες" είναι θεσπέσιο. Το ότι και οι τρεις τα μασάνε από την ΕΡΤ, τραγικό.

Δημοσ.

Παράθεση:

Σε ποιάς ομάδας τα παιχνίδια συνοστίζονται οι πολιτικοί για να βρεθούν δίπλα στον Πρόεδρο;

Πέρσι ποιανής ομάδας το χαρτατετό σήκωνε ο πρωθυπουργός της χώρας;ο πρώτος που ασχολείται με μπάλα;

ΕΛΑ ΝΤΕ???

Δημοσ.
Κοιτα να κατεβουμε μαζι...

ναι ρε χαλαρα,θα το κανονισουμε.

edit : το πρωι που μου εστειλες ημουν στη δουλεια τωρα ειδα το μηνυμα 6,00 η ωρα.

Δημοσ.
Και οι τρεις.Λογικό είναι να παρει τον Θρύλο γιατί έχει περισσοτερους οπαδούς.

Πρώτο πήρε τον Ολυμπιακό, και μετά το κράξιμο πήραν και τον Παναθηναϊκό (γιατί στην Ελλάδα η λογική είναι αν κάποιος ευννοείται, δεν σταματάμε να τον βοηθάμε αλλά τα δίνουμε και στους άλλους για να το βουλώσουν).

Το οποίο το έκανε με δικά του λεφτά ο πρόεδρος και δεν του ανήκει καν.Ναι πήρε δάνειο τι να κάνουμε κατακριτέο και αυτό;

Δεν ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά στη Θρύλος ΑΕ αν θυμάμαι καλά, που κύριος μέτοχος της είναι ... ναι, όσο κι αν σας φαίνεται σοκαριστικό, ο Κόκκαλης. Τώρα, με τι χρήματα του, που το μισό το εξόπλισε με έξοδα του 2004, μάλλον θεωρούμε ότι για τον Κόκκαλη τα δικά του δικά του, τα δικά τους πάλι δικά του.

Kαλά βρες μου μια εταιρεία που να κατασκευάζει ρουτερς στην Ελάδα εκτός από την intracom.Η μοτορ οιλ φέτος έβγλαε 137,8 εκ ευρώ.Το αντιλαμβάνεσαι:confused:

Όταν ο ΟΤΕ στην ISDΝ γραμμή σου βάζει μόντεμ της intracom τι να πω. Ή τι να πω για το Ξυστό και το Πάμε Στοίχημα, τι να πω για τον Σαλελέ που από πρόεδρος του ΟΠΑΠ έγινε έμμισθος υπάλληλος του αδέκαστου και κυνηγημένου από το κράτος προέδρου του Ολυμπιακού;

Δεν ξέρω.Εχεις εσυ αποδείξεις;

Εκτός από τις δηλώσεις του Θωμά στον Φίλαθλο όταν πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό ότι πήγε στον Κόκκαλη για να προστατέψει την ομάδα, τις κασέτες του Τριανταφυλόπουλου και αυτά που βλέπει όλη η υπόλοιπη ελλάδα εκτός από εσάς κάθε εβδομάδα, όχι, δεν έχω αποδείξεις.

Να συμφωνήσω ότι είναι έτσι. Άρα επι μιας οκταετίας όπου πρωθυπουργός ήταν βουλευτής Πειραιά και Ολυμπιακός τι γινότανε; Πάλι σας κυνηγάγανε;

Και μια τελευταία απορία - αφού έχετε τέτοια υπερομάδα που παρά την προσπάθεια ενός ολόκληρου κρατικού μηχανισμού να σας εμποδίσει, πήρατε τα 10 από τα 11 τελευταία πρωταθλήματα, γιατί κάθε χρόνο κατά τον Οκτώβρη-Νοέμβρη βρίζετε Κόκκαλη, Λούβαρη και παίχτες, και αλλάζετε τους προπονητές; Δεν είστε ικανοποιημένοι με τα όσα καταφέρνει μια ομάδα που την πολεμά όλος ο κόσμος;

Δημοσ.

Δε βαριεσται ρε μαγκες ολο τα ιδια και τα ιδια?

Για το μπασκετ omni ειπα θα δουμε μαγαλο παιχνιδι, δεν ειπα οτι θα νικησουμε κιολας ;)

Δημοσ.
να γίνει ένα καλό παιχνίδι κι να μην είναι πρωταγωνιστής αυτός που είναι κάθε Κυριακή

Τάδε έφη ο σωφέρ.Το Ρίμπο μάλλον εννοούσε:twisted:

Πρώτο πήρε τον Ολυμπιακό, και μετά το κράξιμο πήραν και τον Παναθηναϊκό (γιατί στην Ελλάδα η λογική είναι αν κάποιος ευννοείται, δεν σταματάμε να τον βοηθάμε αλλά τα δίνουμε και στους άλλους για να το βουλώσουν).

Εσύ αν ήσουν ΝΕΤ και ήθελες το κέρδος που θα τα έδινες;

Τώρα, με τι χρήματα του, που το μισό το εξόπλισε με έξοδα του 2004, μάλλον θεωρούμε ότι για τον Κόκκαλη τα δικά του δικά του, τα δικά τους πάλι δικά του.

Εχεις αποδείξεις τι συζητάμε τότε;

Όταν ο ΟΤΕ στην ISDΝ γραμμή σου βάζει μόντεμ της intracom τι να πω

μήπως του έρχονται πιο φτηνά από τα ξέν λόγω και μεταφορικών;Μήπως η κρατική εταιρεία διαφημιζόταν σε φανέλα των τριφυλοφφόρων;Μήπως τα λεφτά του ελληνικού λαού πηγαίναν στην μοτορ οιλ.Και μην ακούσω περί 50-50 .

Εκτός από τις δηλώσεις του Θωμά στον Φίλαθλο όταν πρωτοπήγε στον Ολυμπιακό ότι πήγε στον Κόκκαλη για να προστατέψει την ομάδα

Λογικό είναι γιατό ο πιστολέρο καραδοκούσε και είχε κάνει τη διατησία τσιφλίκι του.Εμείς με Λιτοφτσενκο ,Ντέταρι Προτάσοφ και έπαιρνε ο Δημόπουλος τα πρωταθλήματα.Συν ότι είχαμε τη μισή εθνική ελλάδος.Και πριν κανένα τρολλάκι μιλήσει του θυμίζω πως τότε ο βάζελος δεν έιχε ξένους όπως Ρίμπο ,ΖΙο Καρεμπέ ,Καστίγιο ,Τζόλε κτλ.γιατί θα αρχισετε πάλι τα περί euro.

Άρα επι μιας οκταετίας όπου πρωθυπουργός ήταν βουλευτής Πειραιά και Ολυμπιακός τι γινότανε; Πάλι σας κυνηγάγανε;

Ναι αλλά δεν ασχολείτο με μπάλα.

γιατί κάθε χρόνο κατά τον Οκτώβρη-Νοέμβρη βρίζετε Κόκκαλη, Λούβαρη και παίχτες, και αλλάζετε τους προπονητές; Δεν είστε ικανοποιημένοι με τα όσα καταφέρνει μια ομάδα που την πολεμά όλος ο κόσμος;

Οχι γιατί παίζουμε με ανύπαρκτους.

Λοιπόν, υποψιάζομαι ότι άμα ο Καραμανλής ήταν Ολυμπιακός, μπορεί στις πορείες να υπήρχε μια λιγότερη βροντερή φωνή.

Τώρα μην αρχίσουμε κοινωνιολογική ανάλυση αλλα οι ... του Κολωνακίου δε χωράνε στο λιμάνι

Δημοσ.

Προς όλους τους φανατισμένους γαύρους, βάζελους και χανούμηδες. Αφιερωμένη η κάτωθι φωτό:

665210_b.jpg

Προσέξτε τα γελάκια...

ΟΚ. Τώρα μπορούμε όλοι να συνεχίσουμε απερίσπαστοι8) 8) 8)

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά δεν ασχολείτο με μπάλα.

Πού χρόνο για μπάλα ο "μεγαλύτερος τεχνοκράτης της Ελλάδας" ωρέ;

Τώρα μην αρχίσουμε κοινωνιολογική ανάλυση αλλα οι ... του Κολωνακίου δε χωράνε στο λιμάνι

Αν αναφέρεσαι στον Καραμανλή, ζει στο πριβέ προάστιο της Ραφήνας. Σε αντίθεση με άλλους λαοπρόβλητους που είχαν σπίτια στο Καστρί και στο δεύτερο γάμο περάσανε σε ταπεινά "κωλόσπιτα" (που έλεγε και ο μακαρίτης ο Ευάγγελος) στην Εκάλη. Τώρα που το θυμήθηκα, ξέρεις τη διεύθυνση του "μεγαλύτερου τεχνοκράτη της Ελλάδας";

Κατά τα λοιπά, είσαι ελεύθερος να βαυκαλίζεσαι ότι εν έτει 2007 ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα του λαού και άλλα τέτοια τερπνά.

Δημοσ.
Μήπως τα λεφτά του ελληνικού λαού πηγαίναν στην μοτορ οιλ.

Μπορεί να είσαι ηλίθιος, βλάκας, πορωμένος, ή απλώς αγνός (και κυρίως αγάμητος*) μαλάκας και ως εκ τούτου να μη μπορώ να ελπίζω σε σοβαρή απάντηση αλλά ειλικρινά θα ήθελα να επεκταθείς λίγο εδώ...

*τουλάχιστον θα ήξερες πως γεννιούνται τα παιδιά αν και πρέπει να ομολογήσω ότι το γεγονός ότι δεν πιστεύεις στον πελαργό κλονίζει λίγο τα πιστεύω μου...

Δημοσ.

Και αυτο ειναι αμεροληπτη συμπεριφορα απο τους Mods που κανουν την παλαβη..

Χαχαχαχ.. Ελεος ρε πουστη μου.. Tι το ψαχνω θα μου πεις.. εγω παντως εχω τελειωσει με αυτο το συγκεκριμενο subforum του Insomnia που θυμιζει ghetto..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...