Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πως γουστάρω αυτούς που γράφουν ούτε καν για να μας "αποχαιρετήσουν" αλλά για να μας πουν ότι απαξιούν να ασχοληθούν καν μαζί μας.

Το λογικό κενό το αντιλαμβάνονται ή υπεράνω, άραγε;

Δημοσ.
Αν αναφέρεσαι στον Καραμανλή, ζει στο πριβέ προάστιο της Ραφήνας. Σε αντίθεση με άλλους λαοπρόβλητους που είχαν σπίτια στο Καστρί και στο δεύτερο γάμο περάσανε σε ταπεινά "κωλόσπιτα" (που έλεγε και ο μακαρίτης ο Ευάγγελος) στην Εκάλη. Τώρα που το θυμήθηκα, ξέρεις τη διεύθυνση του "μεγαλύτερου τεχνοκράτη της Ελλάδας";

Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλά ελεος :twisted:

ναι και έχει απαγορέψει τους γάμους στο εκκλησάκι δίπλα γιατί τον ενοχλούν.Και στην τελική πες μου μια μέρα που να κόλλησε ενσημα ο Καραμανλής.Το κόττερο ποπυ έχει πως το πήρε;Ξέρεις;

Μπορεί να είσαι ηλίθιος, βλάκας, πορωμένος, ή απλώς αγνός (και κυρίως αγάμητος*) μαλάκας και ως εκ τούτου να μη μπορώ να ελπίζω σε σοβαρή απάντηση αλλά ειλικρινά θα ήθελα να επεκταθείς λίγο εδώ...

Τον οΤΕ τον πληρώνεις εσύ και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του ελληνικού λαού.Τα λεφτά αυτά μέσω της διαφήμισης αυτής πάνε στην ΠΑΕ ΠΑΟ.Ιδιοκτήτης αυτής της ΠΑΕ είναι η μοτορ οιλ.Συμπέρασμα το ελληνικό κράτος πληρώνει την μοτορ όιλ."Ακροδεξιέ":mrgreen:

και κυρίως αγάμητος*

Ναι είναι επιχείρημα αυτό εγώ τουλάχιστον δεν έχω στο αβαταρ μου σαν 15χρονο τη Μόνικα.

Δημοσ.

Τουλάχιστον στην απίθανη περίπτωση που του κάθονταν, ήξερε τι να την κάνει... :mrgreen:

Το επιχείρημα πάντως για τον ΟΤΕ σπάει κόκκαλα πάλι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλά ελεος :twisted:

ναι και έχει απαγορέψει τους γάμους στο εκκλησάκι δίπλα γιατί τον ενοχλούν.Και στην τελική πες μου μια μέρα που να κόλλησε ενσημα ο Καραμανλής.Το κόττερο ποπυ έχει πως το πήρε;Ξέρεις;

Ουδεμία πρεμούρα έχω να υπερασπιστώ τον Καραμανλή ή τον κάθε ανεπάγγελτο πολιτικό. Πάντως, επειδή υποψιάζομαι ότι εσύ ξέρεις πως το πήρε, πες μου να μάθω και εγώ. Και πες μου κι από πού το έμαθες.

Αλλά, μην ακούω ιστορίες για Λαό και Κολωνάκι (τις οποίες κατά την προσφιλή σου συνήθεια έκανες γαργάρα και ακόμη να μου πεις ποιοι πρωθυπουργοί ζούσανε και ζούνε σε κάτι Καστριά, Εκάλες και Κολωνάκια) γιατί και η αφέλεια πρέπει να έχει ορισμένα όρια.

Αυτό, ως προέκταση της τρισμέγιστης αφέλειας (η οποία συντηρείται τεχνηέντως από διάφορα κέντρα) ότι στο Λιμάνι χωράνε μονάχα "λαϊκά παιδιά" ή δεν ξέρω εγώ τι.

Στο ξαναείπα σε άλλη ευκαιρία ότι με τις διαχωριστικές γραμμές που τραβάς, ζεις σε άλλες εποχές. Και τα έχεις μπερδέψει, μωρ' αδερφέ μου πολύ. Όξω οι Αλβανοί, ούστ ο στρατός, 1100 ευρά καθαρά και άγχος 0, οργασμός για να συλλάβει η γυναίκα, ζήτω το ΔΠ αλλά μη μας φάνε τις θέσεις οι ΤΕΙτζήδες και μόνος κοινός παρονομαστής, μάντεψε ποιος;

Η ημιμάθεια και το βόλεμα.

Δημοσ.

KWSN_Men ξεκολα ολη την ωρα να την λες στον αλλο.. οταν συμμετεχεις σε μια συζητηση χρησιμοποιησε επιχειρηματα και ασε τις φτηνες ειρωνιες ετσι γινεσαι ΚΑΙ κουραστικος.. ΚΑΙ βαρετος.. ΚΑΙ ιδιος με τον αλλο...

Δημοσ.
Μπα, μία συνηθισμένη ένεση ποιότητας στους απολίτιστους που γράφουν εδώ.

Μια ενσταση προς τριτους να μην νομιζουν οτι ειμαστε και μαλακες ητανε αλλα την πηρες οπως σε βολευε..

Τελοσπαντων σταματαω οπως υποσχεθηκα τελευταιο ποστ ηταν αυτο..

• Super Moderators
Δημοσ.

Να εξηγήσω κάτι, γιατί μάλλον διάβασες εσύ αυτό που σε βόλευε και προσπέρασες την ουσία (το προηγούμενο μήνυμά μου):

Προσωπικά, να μπω να πω σε μια συζήτηση για να πω "είστε κατωτάτου, ούτε να σας φτύσω" το βρίσκω τουλάχιστον παράλογο. Αυτό βλέπω ότι έκανες εσύ.

Διαφωνείς με τον χειρισμό των μηνυμάτων από τους υπεύθυνους; Στείλε pm. Ούτε χωράφια έχω να χωρίσω μαζί σου, ούτε καμιά σκασίλα να υπερασπιστώ οποιονδήποτε άλλο που συμμετέχει σε μια κουβέντα.

Απλό.

Δημοσ.
Μια ενσταση προς τριτους να μην νομιζουν οτι ειμαστε και μαλακες ητανε αλλα την πηρες οπως σε βολευε..

Τελοσπαντων σταματαω οπως υποσχεθηκα τελευταιο ποστ ηταν αυτο..

ρε μητσο μας χαλασες το κεφι ρε.

Δημοσ.

Τον οΤΕ τον πληρώνεις εσύ και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του ελληνικού λαού.Τα λεφτά αυτά μέσω της διαφήμισης αυτής πάνε στην ΠΑΕ ΠΑΟ.Ιδιοκτήτης αυτής της ΠΑΕ είναι η μοτορ οιλ.Συμπέρασμα το ελληνικό κράτος πληρώνει την μοτορ όιλ."Ακροδεξιέ":mrgreen:

Πλεον υπαρχουν και αλλες εταιριες, οπως forthnet, on, vivodi, tellas. Επομενως δεν ειναι αναγκαιο ολοι να πληρωνουν ΟΤΕ. ΟΜΩΣ, ΔΕΗ ειναι μια, δεν σου δινει η Vivodi ρευμα.Προσεξε τωρα γιατι θα σουρθει δυσκολο

Στον λογαριασμο της ΔΕΗ που πληρωνουμε ΟΛΟΙ-και περισσοτεροι απο τον ΟΤΕ- υπαρχει η ΕΡΤ. ΠΟΙΑ απο τις 3 του κεντρου δειχνει η ΕΡΤ? Τον Ολυμπιακο. Αρα ποιος πληωρνει τον Ολυμπιακο εδω και 2 χρονια?Ολοι οι Ελληνες?Και τι τα κανει ο Κροκους? Οπλικα συστηματα για το Ανατολικο Μπλοκ

Συγχαρητηρια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...