Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιτιθομαι οταν μου επιτιθονται..

ειρωνευομαι οταν με ειρωνευονται...ειναι πολυ απλο.. δεν ειμαι κανας τρελος να μπαινω εδω μεσα και να την λεω σε δυο τρεις συγκεκριμενους που εχουν και την καλυψη απο συγκεκριμενους mods..

αν κοπει το επιθετικο "μαγκιτικο" στυλακι απο ολους εδω μεσα τοτε θα το κοψω και εγω..

το οτι ειμαι λιγο "επιπολαιος" στις απαντησεις μου και βραζει το αιμα μου, δε με κανει λιγοτερο σοβαρο απο σενα... :)

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ειρωνευομαι οταν με ειρωνευονται...ειναι πολυ απλο

ναι αλλα ειρωνευεσαι και σε ασχετες στιγμες...και δεν μια-δυο

Δημοσ.
Τι έγινε ρε παιδιά, θα έρθετε στο Final Four για να μας πετάξετε έξω ή όχι τελικά;

θα ερθουν μωρε ενταξει αλλη μια 20αρα φαγανε.

Δημοσ.

Αρχίσαμε τις βλακείες παλι ε?? Και μετά σας πειράζουν οι tzoniδες και οι omnislash...

Ας γίνει και κανα σοβαρό σχόλιο πέρα από τα γνωστά ειρωνικά post που κάνει όποιος βρει ευκαιρεία....

Μας διέλυσε σήμερα η ΤΣΣΚΑ. Έδειξε ότι είναι άπαιχτη ομάδα και καλύτερα να της το δώσουν το εισιτήριο από τώρα να μην κουράζονται τα παιδιά... Πιστεύω θα περάσει ο Ολυμπιακός από τον όμιλο στη δεύτερη θέση φυσικά καθώς τα 2 από τα 3 παιχνίδια τα έχει ακόμα και χωρίς να παίξει κανένα τρομερό basket... Από εκεί και πέρα με μειονέκτημα έδρας απέναντι στην ΤΑΟΥ δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να έχει πολλές ελπίδες... Τουλάχιστον δεν είναι ΤΣΣΚΑ, αλλά και πάλι θα χρειατεί πολύ θράσος, τύχη και μυαλό για να μπορούν να ελπίζουν σε πρόκριση στο final4.. Δεν νομίζω πάντως να τα κατεφέρουν... Η φάση των 8 είναι ένας ρεαλιστικός και καθόλου αμελητέος στόχος... Αυτά...

Δημοσ.
Αρχίσαμε τις βλακείες παλι ε?? Και μετά σας πειράζουν οι tzoniδες και οι omnislash...

Ας γίνει και κανα σοβαρό σχόλιο πέρα από τα γνωστά ειρωνικά post που κάνει όποιος βρει ευκαιρεία....

Έχω πολύ καιρό να δώ κάποιον Ολυμπιακό να μιλάει σοβαρά εδώ μέσα. Ο Omnislash και ο scider/johny/alsos έχουν επικρατήσει και προφανώς σε αυτούς απευθύνομαι.

Δημοσ.

1.Νομίζω ότι μιλάω σοβαρά εγώ τις λίγες φορές που γράφω στα 2 εκτρώματα topic που λέγονται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...

2. ''Προσβάλεις'' εμένα όμως όταν μιλάς έτσι, γιατί πολύ απλά και εγώ Ολυμπιακός είμαι...

3. Δεν μπορείς να διεκδικείς μετά τίτλο σοβαρού φιλάθλου και τον αντίστιχη αντιμετώπιση, τουλάχιστον από μένα, γιατί πολύ απλά δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις και ο καθένας ''κρίνεται'' από αυτά που γράφει.

Φιλικά πάντα...

Δημοσ.
Έχω πολύ καιρό να δώ κάποιον Ολυμπιακό να μιλάει σοβαρά εδώ μέσα. Ο Omnislash και ο scider/johny/alsos έχουν επικρατήσει και προφανώς σε αυτούς απευθύνομαι.

και εγω ακριβως το ιδιο. ας περασει η τσσκα την περιμενουμε ανοιχτες αγκαλες.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που η Μπανταλόνα χάνει από την Παρτιζάν, η σημερινή ήττα είναι μάλλον ανώδυνη για τον Ολυμπιακό, μιας και η πρόκριση στο Top-8 δε δείχνει να κινδυνεύει.

Η ΤΣΣΚΑ είναι πραγματικά σπουδαία ομάδα, με αυτοματισμούς, πιεστική άμυνα, και τον Παπαλουκά να οργιάζει...

Δημοσ.

Παντως φανηκε για αλλη μια φορα οτι η ομαδα εχει πολυ δρομο ακομα για να γινει πραγματικα μεγαλη και εδω που τα λεμε εκτος ΠΑΟ δεν εχει κανει αλλη μεγαλη νικη...Τι να πεις αλλο εκτος απο υπομονη και στηριξη στην προσπαθεια που εχει ξεκινησει.

Δημοσ.
Ας βρεθουν πρωτα σοβαροι παναθηναικοι εδω μεσα..οπου να μπορουν να κανουν πλακα χωρις να μπαινουν στην ειρωνια κ που δεν αναπαραγάγουν ότι ακουν κ τους συμφέρει, ξεχνώντας ή αγνοώντας ότι δεν τους βολεύει . . . . σου βαζω δυσκολα ε?

και ναι ρε φιλε τοχουμε πει 10000 φορες ειμαι ο scider.. και δεν εχω πολλαπλους λογαριασμους..το scider ειναι banned για παντα για λογους που δεν ξερω και δε με ενδιαφερουν να μαθω.ενω αλλοι σουλατσαρουν ατιμωρητοι... αν σε φτιαχνει να λες και να γραφεις συνεχεια το ονομα μου εγω παο πασο... μονο μην με ονειρευεσαι κιολας χαχαχα

Λολ το να μας λες απροκάλυπτα ότι παρανομείς και ταυτόχρονα να κάνεις και συστάσεις δε θυμίζει τίποτα άλλο παρά θείο Κρόκους...

Λοιπόν έχουμε και λέμε. Έφαγα ένα banάκι 2ήμερο επειδή είπα μαλάκα τον omniflash. Σωστό; Σωστότατο και καλά μου έκανε ο Lucie.

Όμως.

Έχουμε ή δεν έχουμε πει ότι δεν επιτρέπονται υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί για τις ομάδες άλλων; Πόσες φορές ο omniflash έχει χρησιμοποιήσει τον χαρακτηρισμό "ομάδα του δημοσίου" για την ομάδα μου; Άπειρες! Έχει τιμωρηθεί; Όχι. Στάνταρ όχι εκ προθέσεως αλλά απο αβλεψία (σκόπιμα δε χρησιμοποιώ τον όρο αμέλεια). Τι; Δεν περιέχει βρισιά; Και λοιπόν; Και γω μπορώ να σας πω "απόγονους του στόλου", "δραπετσωνογύφτους" κτλ κτλ εκφράσεις που ενώ δεν περιέχουν μέσα τους κάποια βρισιά είναι παρόλαυτά μειωτικοί και δικαίως μερικοί θα διαμαρτηρηθούν.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.

Εγώ σου λέω scider/johny ή όπως σκατά σε λένε ότι το κλίμα στο μπλαμπλα είναι χάλια επειδή δεν ξέρουμε οι παναθηναικοί να μιλάμε. Το θέμα είναι ότι προ της εμφανισεώς εσού και του omni, μια χαρά τα μιλάγαμε. Το κλίμα έχει εκτραχυνθεί τις τελευταίες 3-4 βδομάδες. Με λίγα λόγια.

Αν μπει το πληκτρολόγιο του omniflash (εξαιτίας αυτών που λέει) και του spooker No2 (παραδέχεται πολλαπλά account τι άλλο χρειάζεστε) εκεί που πρέπει, ΛΟΓΙΚΑ το ήπιο κλίμα στις συζητήσεις θα επανέλθει. Με αυτούς τους δυο εδώ, όσο και αν τους έχουμε για μαλάκες, κάποια στιγμή ΜΟΙΡΑΙΑ τσιμπάμε.

Δημοσ.

Ο χρήστης όμνισλας κάνει ήδη διακοπές.

Ο χρήστης σκίντερ χρησιμοποιεί εν γνώσει μας 2ο ακάουντ για λόγους που προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ διασκεδαστικούς.

Φυσικά αυτό δν σημαίνει πως έχει ανοσία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...