Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γραψω και γω την αποψη μου

Εχω πει αρκετες φορες οτι ο παο εχει καλυτερο υλικο απο τον ολυμπιακο.

Απο κει και περα ομως.

Δε μπορω ρε γμτ να καταλαβω αν ο παο ηταν τραγικα κωλοφαρδος η απλα επαιξε πολυ εξυπνα.

Δε μπορω επισης να καταλαβω τι δουλεια εχουν στην ομαδα κατι αστειοι τυπου Παντος,Μπαρμπαγιωργης,Μαριτς,Οκκας κοκ.

Δε μπορω να καταλαβω γιατι εφοσων ο Ριμπο και ο τζολε ηταν καθαρα ανετοιμοι μπηκαν και επαιξαν.

Η ηττα ειλικρινα δε με πειραξε.Μεταξυ μας χεσμενο το εχω το πρωταθλημα.

Και για ολους τους καλοθελητες που θα πουν "α ο κωλοτουμπας εχασε και απαξιωνει το πρωταθλημα" να σας θυμησω οτι και πριν 2-3 βδομαδες ελεγα τα ιδια.

Εχω βαρεθει τοσα χρονια να περνω πρωταθλημα.

Δε θελω πλεον πρωταθλημα μπουχτησα,θελω μπαλα.

Αυτα,αδερφια

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Υπήρχε αλήθεια κανένας λογικός Ολυμπιακός που ΔΕΝ φοβόταν ή ΔΕΝ περίμενε το διπλό; Πέρα απο το οπαδηλίκι και το φανατισμό, λογικό εξάλλου μιας και πρόκειται για ΤΟ ντέρμπυ κάθε χρόνο, Η πρόσφατη ιστορία της ομάδας σας, δείχνει οτι περισσότερες πιθανότητες έχετε να πάρετε τα κρίσιμα ματς εκτός έδρας, παρά εντός. Έχετε καταφέρει να μην κερδίσετε σχεδόν κανένα ματς απο τα δύσκολα, τα τελευταία δύο χρόνια. Πάντως, απο τη στιγμή που μπήκε ο Τζόλε, το διπλό το κλείδωσα μέσα μου. Μέχρι τότε, είχατε περισότερη ζωντάνια, και εμείς δεν είχαμε δώσει ουσία στις προσπάθειές μας. Απο το Τζόλε και μετά, έγινε η φάση του πέναλτι, το σούτ του Ίβανσιτς και το γκόλ. Σας αποδιοργάνωσε όλο το κέντρο, ανασταλτικά. Ο άνθρωπος, δε μάρκαρε στα ντουζένια του. Θα μαρκάρει στα τελειώματά του;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειδικά σήμερα, εγώ δεν είδα καμία τύχη από πλευράς ΠΑΟ. Ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες του (μία δώρο από τον Εμπέντε) δεν τις αξιοποίησε, κοιμήθηκε στο τέλος (δεν είναι η πρώτη φορά, αν και τη συγκεκριμένη το έπαθε επιτιθέμενος και όχι αμυνόμενος όπως στην Ευρώπη) και έχασε.

Να υπολογίσουμε και το πέναλτι που και καθαρό ήταν και δε δόθηκε.

Τύχη θα είχε ο ΠΑΟ αν είχε 4 δοκάρια ο Ολυμπιακός. Αν τρεις παίχτες σουτάρουν μύτο από τη μικρή περιοχή πάνω στον πεσμένο Εμπέντε, αυτό δεν είναι θέμα τύχης, φρονώ.

Πολύ κακή νοοτροπία από τον κόσμο είδα σήμερα στο γήπεδο και σχόλια μικρόψυχα (από τους γνωστούς οπαδούς-σχολιαστές-προπονητές), αλλά ακόμη και σε φόρουμ που με είχαν συνηθίσει σε άλλη ποιότητα και κριτική σκέψη.

Δημοσ.
Υπήρχε αλήθεια κανένας λογικός Ολυμπιακός που ΔΕΝ φοβόταν ή ΔΕΝ περίμενε το διπλό; Πέρα απο το οπαδηλίκι και το φανατισμό, λογικό εξάλλου μιας και πρόκειται για ΤΟ ντέρμπυ κάθε χρόνο, Η πρόσφατη ιστορία της ομάδας σας, δείχνει οτι περισσότερες πιθανότητες έχετε να πάρετε τα κρίσιμα ματς εκτός έδρας, παρά εντός. Έχετε καταφέρει να μην κερδίσετε σχεδόν κανένα ματς απο τα δύσκολα, τα τελευταία δύο χρόνια. Πάντως, απο τη στιγμή που μπήκε ο Τζόλε, το διπλό το κλείδωσα μέσα μου. Μέχρι τότε, είχατε περισότερη ζωντάνια, και εμείς δεν είχαμε δώσει ουσία στις προσπάθειές μας. Απο το Τζόλε και μετά, έγινε η φάση του πέναλτι, το σούτ του Ίβανσιτς και το γκόλ. Σας αποδιοργάνωσε όλο το κέντρο, ανασταλτικά. Ο άνθρωπος, δε μάρκαρε στα ντουζένια του. Θα μαρκάρει στα τελειώματά του;

δηλαδη εγω που ειμαι παναθηναικος και περιμενα χ ειμαι παραλογος?

Δημοσ.
δηλαδη εγω που ειμαι παναθηναικος και περιμενα χ ειμαι παραλογος?

Εσύ όχι, άσχετα αν εγώ το είχα πει παλιότερα οτι το περιμένω. :mrgreen:

Εμείς όμως ξέρουμε την ομάδα μας και έχουμε τις όποιες λογικές αμφιβολίες. Στη δική τους περίπτωση όμως, έχουν κάνει θεσμό να μη μπορούν να πάρουν δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο δύσκολος αντίπαλος. Αν θυμηθείς και πέρισυ, ευκολότερα μας κέρδισαν στο ΟΑΚΑ, παρά στο Καραϊσκάκη, και ήμασταν τότε πραγματικά για τα μπάζα.

Δημοσ.
Εσύ όχι, άσχετα αν εγώ το είχα πει παλιότερα οτι το περιμένω. :mrgreen:

Εμείς όμως ξέρουμε την ομάδα μας και έχουμε τις όποιες λογικές αμφιβολίες. Στη δική τους περίπτωση όμως, έχουν κάνει θεσμό να μη μπορούν να πάρουν δύσκολο παιχνίδι στην έδρα τους, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο δύσκολος αντίπαλος. Αν θυμηθείς και πέρισυ, ευκολότερα μας κέρδισαν στο ΟΑΚΑ, παρά στο Καραϊσκάκη, και ήμασταν τότε πραγματικά για τα μπάζα.

απλα επαθαν οτι εμεις στο μπασκετ νομιζω. μας υποτιμησαν. και απλα ο μπαρμπα

γιωργος απεδειξε γιατι φωναζουν ολοι οτι με γερους δεν πας μπροστα.

Δημοσ.

Εμείς στο μπάσκετ την πάθαμε μία φορά. Εδώ μιλάμε για εμάς, την ΑΕΚ, τη Σαχτάρ, τη Βαλένθια, τη Λυών, τη Ρόζεμποργκ... αν ξέχασα κανέναν πρόσθεσε. Αυτό δεν λέγεται αρνητικό ρεκόρ. Αλλιώς λέγεται, αλλά δεν το γράφω γιατί θα γίνει της Χιροσίμα μετά.

Δημοσ.
Εμείς στο μπάσκετ την πάθαμε μία φορά. Εδώ μιλάμε για εμάς, την ΑΕΚ, τη Σαχτάρ, τη Βαλένθια, τη Λυών, τη Ρόζεμποργκ... αν ξέχασα κανέναν πρόσθεσε. Αυτό δεν λέγεται αρνητικό ρεκόρ. Αλλιώς λέγεται, αλλά δεν το γράφω γιατί θα γίνει της Χιροσίμα μετά.

καλα πολλους ξεχασεις την μιση ευρωπη δηλαδη αλλα θα σου πουνε και αυτοι οτι

το παιζεις μαγκας με ξενες πλατες. τεσπα το θεμα ειναι οτι εσπασε η προπαγανδα

του σοκρατες που κραταγε τους γαβρους τοσα χρονια με το οτι μας κερδιζε

συνεχεια μεσα στην εδρα του.

Δημοσ.

Ποια προπαγανδα του σωκρατες ρε παιδια?

Τι λετε?

Μαλλον μιλατε αποκλειστικα για την 7 ε?

δε θα αναφερω οτι δεν εχουμε χασει απο την αεκ στο καραισκακη γιατι δεν ειναι αυτο το ποιντ του φιλου.

το μονο που θα πω ειναι οτι ολη αυτη η συζητηση σας πιστευω οτι δεν οδηγει καπου.

Τι νομιζετε δλδ οτι ειστε εσεις?

Τα ιδια μπαζα με μας με τη διαφορα οτι εχετε πιτσιρικαδες,και αυτο σας κανει καλυτερους στα δικα μου ματια.

Δημοσ.

Όλο και κάτι θα βρεθεί να βγάλει το γραφείο προπαγάνδας. Πρέπει να ανανεώσουν κάποια στιγμή τη συνδρομή τα μέλη. Θα ξαναθυμηθούν την εποχή του Γουέμπλεϊ (30τόσα χρόνια μετά, ακόμα τους καίει), θα βγεί ο παπούς στο Μάτζικ να μιλάει πάλι για γενναίους λεβέντες και ποταπούς τριφυλλοφόρους, θα ανακατέψει λίγο στο μπλέντερ ότι σκοτεινό είχε η σύγχρονη Ελληνική ιστορία με μπόλικη πράσινη μπογιά, και έτοιμο το κοκτέϊλ. Μονορούφι θα το κατεβάσει η φανατίλα. Όχι οτι δεν έχουμε και εμείς τους δικούς μας αντίστοιχους, αλλά τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε τόσο ευκολόπιστοι.

Revil δεν είπα οτι χάσατε απο τη Άεκ, αλλά πες μου, σε όσα παιχνίδια ανέφερα, πόσες νίκες κάνατε;

Δημοσ.
Ποια προπαγανδα του σωκρατες ρε παιδια?

Τι λετε?

Μαλλον μιλατε αποκλειστικα για την 7 ε?

δε θα αναφερω οτι δεν εχουμε χασει απο την αεκ στο καραισκακη γιατι δεν ειναι αυτο το ποιντ του φιλου.

το μονο που θα πω ειναι οτι ολη αυτη η συζητηση σας πιστευω οτι δεν οδηγει καπου.

Τι νομιζετε δλδ οτι ειστε εσεις?

Τα ιδια μπαζα με μας με τη διαφορα οτι εχετε πιτσιρικαδες,και αυτο σας κανει καλυτερους στα δικα μου ματια.

ειπα εγω οτι ειμαστε καλυτεροι? μια στραβη εκανε ο γερος και κερδισε ο ενας απο τους δυο πεθαμενους. απλα ειναι λογικο να χαιρομαι που σε κερδισα μεσα στην εδρα σου.

Δημοσ.

λογικο να χαιρεσαι.. μια φορα στα 12 χρονια γινεται και αυτο.. απλα δεν σας αξιζε.. η κωλοφαρδια του βαζελου και κλασικα ο ανατολακης μαγεψε αλλη μια φορα..!

Δημοσ.
λογικο να χαιρεσαι.. μια φορα στα 12 χρονια γινεται και αυτο.. απλα δεν σας αξιζε.. η κωλοφαρδια του βαζελου και κλασικα ο ανατολακης μαγεψε αλλη μια φορα..!

ε δεν παλευσε ρε φιλε τι να σου πω. παλι τα ιδια θα αρχισουμε?

Δημοσ.

Revil δεν είπα οτι χάσατε απο τη Άεκ, αλλά πες μου, σε όσα παιχνίδια ανέφερα, πόσες νίκες κάνατε;

δεν ειναι αυτο το ποιντ του φιλου.

νομιζω σε καλυπτει αυτο.

Ο ολυμπιακος δεν εχει ομαδα.Ειναι πολυ απλο.

Απο την σημερινη 11αδα ας πουμε οι παιχτες που αξιζαν να φορανε τη φανελα ειναι

Νικοπολιδης

Σεζαρ

Τοροσιδης

Στολτιδης

Ριμπο

Καστιγιο

6 παιχτες απο τους 11.

ειπα εγω οτι ειμαστε καλυτεροι?

οχι δε το ειπες εσυ.

Εγω το ειπα.

σας κανει καλυτερους στα δικα μου ματια.
Δημοσ.

Alsos δεν είναι τίποτα ρε συ. Θα περάσει. Πολλές φυτικές ίνες, baby oil πριν από κάθε κένωση, μαξιλαράκι στην καρέκλα.

Και λίγο ξυδάκι. Με τις υγείες σου.

Σοβαρά μιλώντας, συμφωνώ με τον revil.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...