Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο που λες ειναι οτι στην ουσια εχεις ενα,δυο,τρια γιωτομπαλα στην ομαδα και μαλιστα δεν εχεις κανει κατι ωστε να παρεις καλυτερους. Αυτο σου δινει την ψευδαισθηση οτι μου την ειπες "ειμαι καλυτερος αλλα με εκαψε ο Ανατολακης" αλλα καταληγεις να μου λες οτι εγω εχω καλυτερους απο τον Ανατολακη.Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εμεις λεμε ακριβως τα ιδια για τον Βυντρα ΧΩΡΙΣ να παραγνωριζουμε οτι καποιος φταιει που παιζει ο Βυντρα και οχι καποιος καλυτερος.

παντου υπαρχουν τετοιοι

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελα ρε καιζερ λες και ειναι δυνατον σε ελληνικη ομαδα ΟΛΟΙ οι παιχτες να ειναι ισαξιοι και παιχταραδες. Οι καλλες ελληνικες εχουν 5 αμπαλους, 6 μετριους, 5 καλουτσικους και 2 παιχταραδες. Λιγο αλλαζει αυτη η αναλογια απο ομαδα σε ομαδα, στην τελικη ομως ολλοι εχουμε απο ενα βυντρα, ενα τζιορτζοπουλο, ενα μπορχα......κτλπ.

Για μενα του ανατολακη ηταν απλα βλακεια και ατυχια, αλλα δεν μου φταιει αυτος. Ειχαμε κατοχη, ειχαμε φασεις αλλα ηταν ανικανοι να τις τελειοσουν. Το ματσακι πρεπει να το καθαριζεις απο νωρις γιατι με 5 αμπαλους στην 11δα κινδυνευεις ανα πασα στιγμη!

Δημοσ.
Κατά δεύτερον δεν νομίζω να έκανε σχολή ο Ρεχάγκελ.

εχετε δει πως παιζει ο Αρης στα εκτος του?? 8 αμυντικους και 2 επιθεση??η μηπως η κερκυρα αλλαζει?? και δεν λεω μονο στα παιχνιδια με τους μεγαλους αλλα και σε αυτα με τους μικρους παντα το ιδιο γινεται..

μια χαρα σχολη εκανε ο οτο, πλεον οι περισσοτερες ομαδες με το που θα ξεμυτισουν απο την εδρα τους ετσι κανουν...

Δεν πειράζει ρε αντικειμενικέ Εργοτελάρα, συμβαίνουν αυτά. Θα περάσει, δεν είναι τίποτα.

Βρε ουστ που θα μου πεις εμενα θα περασει...εγω κερδισα σημερα και σημαντικη νικη...δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χεστικα για τον γαβρο..

εχω πει την θεση μου σε αυτο το τοπικ, ουτε βγαινω να βρυσω κανενα ουτε να πανηγυρισω..οποτε ο γαβρος σερνετε το γραφω οποτε παιζει καλα το γραφω επισης..

Δημοσ.

Συγχαρητήρια:

* Στο Νίνη...για το ποδοσφαιρικό του ήθος και στην πολιτισμένη του αντίδραση να δίνει το χέρι του σε περιπτώσεις κόντρας/φάουλ κοκ. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, γεγονός που δεν το αποδίδω μονάχα σε προπονητικές νουθεσίες, αλλά πρώτιστα στο χαρακτήρα του.

* Σε εκείνους που φρόντισαν να τον χειροκροτήσουν κατά την έξοδό του, αποδεικνύοντας πως δεν είναι όλοι καφροειδή κι αναγνωρίζουν ορισμένα πράγματα.

Σιχτίρισμα:

* Στους "σύνολο μείον μη καφροειδή" οπαδούς που έλουσαν με τα γνωστά ρατσιστικά μηνύματα το μικρό. Απέδειξαν κι αυτοί πως η ομάδα της μαλάκυνσης δεν έχει χρώμα. Εκεί μαζί τους κι όλα τα αντράκια που μπουρδελοποίησαν τον γηπεδικό χώρο με τα καπνογόνα.

* Στο Σωκράτη...μόνιμος θαμώνας του αναθέματος. Όχι επειδή η ομάδα έχασε. Άλλωστε θα μπορούσε να είχε νικήσει, σε ένα παιχνίδι με ευκαιρίες που υπό άλλες συνθήκες δε χάνονται. Απλώς είναι ο οραματιστής αυτής της σπουδαίας δεκαετούς ομάδας και του αξίζει το ανάθεμα ολοκληρωτικά.

Δημοσ.

* Στο Νίνη...για το ποδοσφαιρικό του ήθος και στην πολιτισμένη του αντίδραση να δίνει το χέρι του σε περιπτώσεις κόντρας/φάουλ κοκ. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, γεγονός που δεν το αποδίδω μονάχα σε προπονητικές νουθεσίες, αλλά πρώτιστα στο χαρακτήρα του.

Εντάξει, από τη στιγμή που λέει ευχαριστώ όταν του δίνουν νερό, φαίνεται ότι το παιδάκι είναι διαμαντάκι. Αν μείνει έτσι, ακόμα και μαρκάρισμα για κόκκινη να κάνει, θα είμαι σίγουρος ότι το έκανε καταλάθος.

Από την άλλη, να πω για τον άλλο πρωτάρη σε ντέρμπι, του Τοροσίδη, που προσπαθούσε σε όλο το παιχνίδι να πουλήσει Ολυμπιακοφροσύνη. Λες και έβλεπα το Γκονζάλες.

Δημοσ.
Υπήρχε αλήθεια κανένας λογικός , Η πρόσφατη ιστορία της ομάδας σας, δείχνει οτι περισσότερες πιθανότητες έχετε να πάρετε τα κρίσιμα ματς εκτός έδρας, παρά εντός. Έχετε καταφέρει να μην κερδίσετε σχεδόν κανένα ματς απο τα δύσκολα, τα τελευταία δύο χρόνια.

παραεισαι ασχετος εσυ...την πρωηγ.σεζον ειμασταν αηττητοι σε κυπελλο+ πρωταθλημα απο αεκ/παο

Alsos δεν είναι τίποτα ρε συ. Θα περάσει. Πολλές φυτικές ίνες, baby oil πριν από κάθε κένωση, μαξιλαράκι στην καρέκλα.

κατι θα ξερεις απο αυτα για να τα προτεινεις τοσα χρονια ε?:mrgreen: :oops: :twisted:

---

περι νινη...αλβανος ειναι? τον 16αρη σας τον βαλατε να παιξει κ uefa :P εφοσον δεν εχετε κανεναν αλλο πιο εμπειρο... στο σημερινο ντερμπυ το μονο π εκανε ειναι να φαει 2 περασματα απο πανω του με τον καστιγιο κ να την βγαλει πλαγια.κ να ανταλαξει κ φανελες με τον ριβαλντο.

Δημοσ.
κατι θα ξερεις απο αυτα για να τα προτεινεις τοσα χρονια ε?:mrgreen: :oops: :twisted:

---

περι νινη...αλβανος ειναι? τον 16αρη σας τον βαλατε να παιξει κ uefa :P εφοσον δεν εχετε κανεναν αλλο πιο εμπειρο... στο σημερινο ντερμπυ το μονο π εκανε ειναι να φαει 2 περασματα απο πανω του με τον καστιγιο κ να την βγαλει πλαγια.κ να ανταλαξει κ φανελες με τον ριβαλντο.

Ξέρω από το μπασκετάκι τόσα χρόνια. Και αυτό προτείνω πάντα.

Κατά τα άλλα, για το Νίνη, τόσο πολύ σας έχει πειράξει, που ακόμα από την επόμενη μέρα που εμφανίστηκε, βρήκατε τον Αλβανό Μαραντόνα. Για τις 2 φορές που πέρασε τη μπάλα από πάνω του ο Καστίγιο, να σου θυμίσω την κατάληξη της φάσης. Του κάνει καθαρό τέκλιν, πετώντας τον κάτω. Και μετά του δίνει το χέρι για να σηκωθεί. Το αντίθετο δε θα γίνονταν ούτε στα όνειρα του Αλέφαντου.

Το μαξιλαράκι στην καρέκλα μην ξεχάσεις!

Δημοσ.

xxaaxxa αλλαξες αθλημα στην συζητηση?ή μηπως θες να παμε κ στα αλλα αθληματα?

δεν το ειπα ειρωνικα αν ειναι αλβανος απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω αν ειναι.

σ ειπα για το μαξιλαρακι μην επαναλαμβανεσαι...

Δημοσ.
xxaaxxa αλλαξες αθλημα στην συζητηση?ή μηπως θες να παμε κ στα αλλα αθληματα?

δεν το ειπα ειρωνικα αν ειναι αλβανος απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω αν ειναι.

σ ειπα για το μαξιλαρακι μην επαναλαμβανεσαι...

Ωραία, ας πάμε και στο ποδόσφαιρο. Πόσα γκολ βάλατε φέτος στον Παναθηναϊκό; Πόσους βαθμούς πήρατε;

Μη μου πει για άλλα χρόνια, φρέσκα κουλουράκια. Αν θες, βρες ένα άθλημα να πεις κάτι φέτος.

Δημοσ.

συγχαρητηρια λοιπον στον ολυμπιακο που εδειξε παλι τη γεναιοδωρια του και ΧΑΡΙΣΕ αλλους τρεις βαθμους στον βαζελο.ευτυχως που το'χουμε σιγουρο το 11ο.

Δημοσ.
πραγματικα αδικο.....

what???? Εχασα επαφή....

Αδικο?σωστά!!! έπρεπε μετά τον ΜΗ καταλογισμό πέναλτυ,να δωθεί επιθετικό φάουλ στον σάλπι,κίτρινη στον παπ για πλασέ εκτός πλαισίων του τερματοφύλακα μέλους,να δωθεί ο έμπεντε στην κου-κλουξ-κλαν,κ τότε,θα ήταν λίγο πιο δίκαιο!

ΥΓ:μάζεψε την.....αντικειμενικότητά σου,γιατί θα την πατήσεις...

Ακριβώς.

Όλοι οι Ολυμπιακοί το ρίξανε σε κωλοφαρδίες, σε 'έλα μωρέ, δε με πειράζει, το -8 έχει σημασία κτλ'.

Ο μεγάλος Ολυμπιακός, σε 4 ντέρμπι με τον δεύτερο και τον τρίτο, έκανε ρεκόρ 1-1-2. Στη νίκη του πήρε τους βαθμούς με καραγκιοζιλίκια και στην ισοπαλία όλη η Ελλάδα εκτός από τους ίδιους μίλησε για διαιτησία. Φυσικά, οι ήττες ήταν αποτέλεσμα ατυχίας και μόνο.

ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα....αλλά όπως βλέπεις δεν μπορεί να τα κατανοήσει πολύς κόσμος εδώ μέσα τουλάχιστον!

Ποια η διαφορά του Νίνη που ακόμα και όταν του έκαναν τάκλιν έδινε το χέρι με τον Τοροσίδη που πουλούσε Ολυμπιακοφροσύνη;

Αλήθεια, τι διαφορά είχε η φάση του Κώτσιου που πήρε κόκκινη και 4 αγωνιστικές και του Καστίγιο που πήρε κόκκινη με μία αγωνιστική και του Μάριτς που πήρε την κιτρινούλα μόνο;

Ειδικά σήμερα, εγώ δεν είδα καμία τύχη από πλευράς ΠΑΟ. Ο Ολυμπιακός έκανε τις ευκαιρίες του (μία δώρο από τον Εμπέντε) δεν τις αξιοποίησε, κοιμήθηκε στο τέλος (δεν είναι η πρώτη φορά, αν και τη συγκεκριμένη το έπαθε επιτιθέμενος και όχι αμυνόμενος όπως στην Ευρώπη) και έχασε.

Να υπολογίσουμε και το πέναλτι που και καθαρό ήταν και δε δόθηκε.

Τύχη θα είχε ο ΠΑΟ αν είχε 4 δοκάρια ο Ολυμπιακός. Αν τρεις παίχτες σουτάρουν μύτο από τη μικρή περιοχή πάνω στον πεσμένο Εμπέντε, αυτό δεν είναι θέμα τύχης, φρονώ.

Πολύ κακή νοοτροπία από τον κόσμο είδα σήμερα στο γήπεδο και σχόλια μικρόψυχα (από τους γνωστούς οπαδούς-σχολιαστές-προπονητές), αλλά ακόμη και σε φόρουμ που με είχαν συνηθίσει σε άλλη ποιότητα και κριτική σκέψη.

απλά μαζεύω χρήσιμα ποστ,με τα οποία συμφωνώ,για να μην γράφω τα ίδια...

alsos...δεν μας άξιζε λες ε? πως το κρίνει κάποιος αυτό?από ευκαιρίες?από διατησίες? από το αποτέλεσμα? Αν είχε δώσει το πέναλτυ,θα μας άξιζε? Ή μήπως,δε θέλεις να μιλήσεις για τη διαιτησία κ εσύ,κ "ίσως "...τον έσπρωξε?

Δημοσ.

καλο ειναι να βλεπουμε λιγο περα απο τη μυτη μας και περα απο τα αποτελεσματα

χτες επαιζε μια ομαδα (οπως λενε οι βαζελοι) γερικη με 3 τραυματιες με ανυπαρκτο προπονητη εναντιον μιας ευρωπαικης νεαρης ομαδας με προπονηταρα

το θεαμα ποιο ηταν

μια ομαδα να περναει 2 φορες τη σεντρα με γιομες του Γκουμα και να βαζει ενα γκολ απο πουλημα της μπαλλας και η αλλη με κακο ποδοσφαιρο να κανει 6 κλασικες ευκαιριες για γκολ και να εχει κατοψη 70-30

χειροτερη ομαδα παντως δεν εχει περασει απο το καραισκακη φετος

παρολαυτα καταφεραμε και χασαμε

δεν πειραζει συγχαρητηρια παντως

• Super Moderators
Δημοσ.
καλο ειναι να βλεπουμε λιγο περα απο τη μυτη μας και περα απο τα αποτελεσματα (...)

παρολαυτα καταφεραμε και χασαμε (...)

Σε αυτό το πλαίσιο, φαντάζομαι ότι ο Ηρακλής, λ.χ., στο Καραϊσκάκη ήταν καλύτερος από τον ΠΑΟ (ναι, ξέρω, ο Ηρακλής πάει για Β' και ο Παναθηναϊκός για CL. Την υπερβολή σχολιάζω...)

Άντε να δεχτώ στον πρώτο αγώνα ήταν αυτογκόλ και τους "χάρισε" τη νίκη ο Ολυμπιακός.

Χθες, με ποιον τρόπο τους "χάρισε" τη νίκη; Κλέψιμο μπάλας (πρωτοφανές, δεν έχει ξαναγίνει) πάσα σε αμαρκάριστο, πλασέ στον τερματοφύλακα, γκολ.

Το "χάρισμα" πού ακριβώς συνίσταται; Στα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού που έβγαζαν μόνο τον Ολυμπιακό και οι ευκαιρίες πηγαίναν στράφι; Στο πέναλτι που δεν έδωσε ο Κασναφέρης;

Έλεος με τα παυσίπονα. Μια το μπάτζετ, μια το "χάρισμα". Να υποθέσω ότι και στο Κύπελλο τη "χάρισε" την πρόκριση στον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός;

Το έγραψα και προηγουμένως (μπορεί στο άλλο thread): μετά το χθεσινό χάρισμα, μια νέα εποχή φιλίας και συνεργασίας ανατέλλει για τα δύο αδελφά σωματεία.

Δημοσ.

Το να μην παραδεχομαστε την ηττα μας, ή να προσπαθουμε να τη μειωσουμε την επιτυχια του ΠΑΟ ειναι τουλαχιστον μικροπρεπεια.

Τουλαχιστον με αυτο το σκεπτικο κινουμαι εγω. Παιξατε, παιξαμε, κερδισατε, χασαμε, με γεια σας με χαρα σας.

Ερχεται το τρενο της ανανεωσης, ας ανεβουμε σε αυτη τη σταση τουλαχιστον.

ΥΓ. Και οι ειρωνιες ομως των αντιπαλων ειναι μικροπρεπειες.

Δημοσ.
καλο ειναι να βλεπουμε λιγο περα απο τη μυτη μας και περα απο τα αποτελεσματα

χτες επαιζε μια ομαδα (οπως λενε οι βαζελοι) γερικη με 3 τραυματιες με ανυπαρκτο προπονητη εναντιον μιας ευρωπαικης νεαρης ομαδας με προπονηταρα

το θεαμα ποιο ηταν

μια ομαδα να περναει 2 φορες τη σεντρα με γιομες του Γκουμα και να βαζει ενα γκολ απο πουλημα της μπαλλας και η αλλη με κακο ποδοσφαιρο να κανει 6 κλασικες ευκαιριες για γκολ και να εχει κατοψη 70-30

παρολαυτα καταφεραμε και χασαμε

δεν πειραζει συγχαρητηρια παντως

Ένα παραμύθι:

Παίζει στο Champions League του χρόνου ο Ολυμπιακός στους ομίλους με μια ομάδα τύπου Χέρενφεϊν. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για δύο αποτελέσματα. Ο Sir Takis κατεβάζει την ομάδα πολύ κλειστή πίσω με τον Καστίγιο και τον Παππά μπροστά για να εκμεταλλευτούν την ταχύτητά τους. Ξέρει ότι η τύπου Χέρενφειν ομάδα είναι μεγαλούτσικη σε ηλικία και όσο περνάει η ώρα με μηδέν παθητικό τόσο πιθανότερο να κάτσει και το διπλό. Ο Ριβάλντο που χόρεψε τους αντίπαλους στον προηγούμενο αγώνα είναι εκτός αποστολής. Η τύπου Χέρενφεϊν έχει κατοχή της μπάλας, αλλά το παιχνίδι είναι κάκιστο, φτάνει ο αγώνας προς το τέλος του και η Χέρενφεϊν κυκλοφορεί τη μπάλα γύρω γύρω, έχει τη μπάλα στα πόδια της για 27 λεπτά και ο Ολυμπιακός 20. Οι λίγες ευκαιρίες της τύπου Χέρενφεϊν προκύπτουν μία από τσαφιές του Σέζαρ, μία από τσαφιές τους Νικοπολίδη. Εύκολα ή δύσκολα κυριώς Ανατολάκης και Νικοπολίδης τις καθαρίζουν όλες. Στο δεύτερο ημιχρόνιο (sic) ο διαιτητής (γνωστό κοράκι της UEFA για ειδικές αποστολές) δε δίνει πέναλτυ. Ο Ολυμπιακός αναπτύσεται κυρίως με γιόμες του Ζέζαρ και του Ανατολάκη αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικές με τον Κωνσταντίνου στον πάγκο. Στο 89 όμως, ο Παππάς κλέβει τη μπάλα από ένα κουρασμένο παλικάρι της τύπου Χέρενφεϊν και δίνει στον Καστίγιο που με ωραία κίνηση στέλνει τον πολύπειρο αντίπαλο τερματοφύλακα από τη μια και τη μπάλα από την άλλη.

Ο παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης, κρυφοχουντοβάζελος όταν ο Παππάς πέρνει τη μπάλα αναφωνεί 'τώρα αρχίζουν τα δύσκολα', προφανώς ξεχνώντας ότι τον ακούει όλη η Ελλάδα. Ο άλλος κρυφοβάζελος στο στούντιο λέει ότι ο Νέρι δεν το ήθελε το πλασέ απλά κόλησε το πόδι του στο χορτάρι και η μπάλα πήγε τυχαία μέσα. Όλοι οι αναλυτές της χουντοτηλεόρασης μιλάνε για τυχερό παιχνίδι κτλ. Την άλλη μέρα οι φιλο-Ολυμπιακές εφημερίδες μιλάνε για θρίαμβο και λένε ότι έληξε επιτέλους η γκίνια, οι 'αντικειμενικές' ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε για 2 αποτελέσματα και πήρε το καλύτερο, η Ηχώ μιλάει για κωλοφαρδία, η Ώρα λέει ότι ήταν στημμένο.

Αλλά όλα αυτά δεν έχουν σημασία για το σκεπτόμενο φίλαθλο του Ολυμπιακού. Η μπάλα που είδε δεν του άρεσε αλλά χάρηκε πολύ για το αποτέλεσμα γιατί φεύγει το απωθημένο τόσων χρόνων, γιατί βλέπει στο πρόσωπο του Sir Takis βρέθηκε ένας σοβαρός προπονητής, γιατί με διορθωτικές κινήσεις το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...