Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ένα παραμύθι: (...) Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Αλλαγή του avatar τώρα στη μουτσούνα του Hans Christian Andersen
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Eίχα σκοπό να κάνω καζούρα στον blueviper αλλά διάβασα όλα αυτά τα κλάματα και αισθάνομαι άσχημα. Εξάλλου σε ένα πρωτάθλημα που θεωρείται παρωδία απ' όλους το μόνο που απομένει είναι τα ντέρμπυ, όταν τα χάνεις κι αυτά είναι να σε κλαίνε οι σκύλοι. Ειδικά όταν ισχυρίζεσαι ότι έχεις παιχταράδες. Παρότι ο ΠΑΟ παίζει τα ντέρμπυ χωρίς τον κανονισμό του πέναλτυ, η καλύτερη ομάδα φαίνεται μέσα στο γήπεδο και ούτε γερο-Ρίμπο είδα, ούτε καραφλο-Τζόρτζεβιτς, τον μυτάρα τον βιαστή είδα στο καλύτερο και πιο γλυκό σημείο: στο 90' Η καλύτερη δικαιοσύνη του θεού της μπάλας, μιας και ο Ανατολάκης θα έπρεπε να είχε αποβληθεί μαζί με το πέναλτυ. Αλλά παραδόξως παρά τις αλητείες που έχει κάνει σε όλα τα ντέρμπυ, ουδέποτε έχει αποβληθεί. Αντίθετα θυμίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει αποβληθεί ένας παίχτης που δεν είχε αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του, ούτε στην Ελλάδα ούτε και αλλού: ο Ρενέ Χένρικσεν. Έκατσε κάτω και ο Αντωνάκης με τον κώλο και έδειχνε με το χέρι που περίμενε την μπάλα. Πάλι διασκεδάσαμε, και μέχρι να βγούνε τα φρέσκα κουλούρια τα μυρωδάτα, πάρτε την υπερομάδα σας να την κάνετε αφίσες, γιατί έχει να πέσει το δούλεμα της αρκούδας μέχρι του χρόνου. ΜVP του αγώνα: Καζναφέρης. Έχασε και το πριμ. Πρόσωπο του αγώνα: Μυταράς με την μεγάλη μύτη και την μεγάλη....
adi32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77200 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77199 εγω παντως αν ειχε κανει αναλογη εμφανιση η ομαδα μου και ειχε κερδισει στο Σταδιο δε θα εβγαινα να κανω καζουρα
blueviper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Σε βρίσκω λίγο ανέμπνευστο Αιγέα. Τραβηγμένη από τα μαλλιά η καζούρα, σε βαθμό μάλιστα τέτοιο που να αυτοακυρώνεται μέσα στην υπερβολή της. Η υπεροψία της νίκης τα προκαλεί αυτά τα συμπτώματα, ακόμα κι όταν αμφότεροι οι συμμετέχοντες ήταν για την εμποροπανήγυρη. Στ' αλήθεια ομως...πραγματικά αισθάνεσαι συνώνυμο διαστημικής ομάδας ή απλώς η δύναμη του πικαρίσματος έχει αγγίξει κόκκινο (εκ των πραγμάτων);
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Ωραίες "αναλύσεις". Αφού ρε καραμήτρα Χελάκη ο Ολυμπιακός είναι τόοοοοσο καλύτερος που με τους "βαδιστές" και τους "γέροντες" βάζει κάτω τον φοβισμένο Παναθηναϊκό, τι σκατά τη ζητάς την ανανέωση; Α, ναι, ξέχασα. Για την "ευρωπαϊκή" πορεία. Όσο για τον άλλο τον Χριστόγλου, που ξεκινάει με το "τους λυπήθηκαν", τι να πεις. Ο Εμπέντε, προφανώς, παίζει διακοσμητικό ρόλο και τα τσεκούρια οι αμυντικοί που βάραγαν μύτα πάνω στην καρδάρα του Πιερ το έκαναν επειδή τον λυπόταν. Και για το πέναλτι, γαργάρα. Και μετά, όταν γράφω εγώ για καλαμοφόρους είμαι κακός...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Επειδή σε τυχών αγώνες με Γιουβέντους, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα κλπ ξέρω ότι ακόμη και σε περίπτωση νίκης δεν μπορείς να ισχυριστείς πως έχεις διαστημική ομάδα, ξέρω ακριβώς ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας που μπαίνει και παίρνει το αποτέλεσμα. Άλλοι την έχουν την "διαστημική ομάδα", όχι τώρα, εδώ και πολλά χρόνια. Το γεγονός είναι ότι βγάζει γέλιο η όλη κατάσταση και μόνο οι φίλτατοι γαύροι δεν έχουν καταλάβει. Υ.Γ Παραλληλισμούς του γηπέδου Καραϊσκάκη με το γήπεδο της Τούμπας, δεν προσπάθησα να κάνω. Εξάλλου εσείς πληρώσατε εισητήριο για να δείτε 35' καθαρής μπάλας. Εγώ το είδα από την ΝΕΤ.
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77200http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77199 εγω παντως αν ειχε κανει αναλογη εμφανιση η ομαδα μου και ειχε κερδισει στο Σταδιο δε θα εβγαινα να κανω καζουρα Με στεναχώρησαν οι κριτικές των υπαλλήλων, τι να σου πω... Πάρε και εσύ μια άλλη κριτική: http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=43282
adi32 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 ε ναι αυτη ειναι κριτικη και η καταληξη του ωραια να γινει ανανέωση στον Μουνιόθ για να μη χασετε κι αλλες τετοιες εμφανισεις μαλλον
KWSN_Men Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Όχι είναι κριτικές αυτές των υπαλλήλων, που μιλάνε για τύχες και λύπες, για πολύ καλή απόδοση του Ολυμπιακού αλλά ζητάνε ανανέωση υλικού. Σιγά μη στεναχωρούσαν το αφεντικό. Αρκετές πίκρες είχε από μόνος του εχτές.
slim_shady Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 χωσε μενδρινο, φακινο και ματσουκα Και Λουκινα!!!
john1987 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=77200εγω παντως αν ειχε κανει αναλογη εμφανιση η ομαδα μου και ειχε κερδισει στο Σταδιο δε θα εβγαινα να κανω καζουρα Ισα-ισα,εκει ειναι που θα εκανες καζουρα. Γιατι οταν παιζεις τοσο χαλια και νικας,ειναι ακομη πιο ταπεινωτικο για τον αντιπαλο. :mrgreen: Παντως,ευχομαι τετοιου ειδους εμφανισεις να μην τις συνεχισει ο Παο...Λιγο μπαλα δε βλαπτει ποτε!
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Εγώ κι άλλες χρονιές τον είδα να παίζει φοβερή μπάλα και μονότερμα σε ντέρμπυ (Κυράστας κλπ), αλλά τι να το κάνεις, η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ και φυσικά η νίκη. Τις καλές εμφανίσεις τις ξεχνάς γρήγορα. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η μυτάρα του Παπαδόπουλου. Και ειδκά στο 90 είναι ότι καλύτερο. Ρώτα και τους φίλους της Μπάγερν.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Αυτό που μένει στο τέλος είναι η μυτάρα του Παπαδόπουλου. Και ειδκά στο 90 είναι ότι καλύτερο. Ρώτα και τους φίλους της Μπάγερν. αΥΤο που μενει στο τελος ειναι οι τιτλοι... "το μεγαλύτερο όφελος του Ολυμπιακού στον 21ο αιώνα, δεν ήταν τα πρωταθλήματα που κατέκτησε, αλλά ότι κατάφερε -χωρίς επιπτώσεις- να «κάψει» την καλύτερη φουρνιά της Παιανίας, ακόμη και στα μάτια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού."
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Πίστεψέ με σαν παλαιό οπαδό, ο ΠΑΟ πήρε double που τα ξέχασα κιόλας. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η γενική εντύπωση. Και διάφοροι μετεωρίτες-Σαραβάκοι ασχέτως αποτελεσμάτων. Υ.Γ Και επειδή η μπάλα είναι δίκαια, η φουρνιά της Παιανίας πήρε την ολοκληρωτική ρεβάνς στο Euro 2004. Αυτοί οι τίτλοι είναι αυτοί που μένουν.
Alsos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 καλα μεινε εσυ με τη γενικη εντυπωση εμφανισεων πριν 30 χρονια και ασε εμενα να παιρνω κουπες..τις προτιμω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.