johnyboy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Για τον καστιγιο που εγραψα πιο πανω λεω πως ειναι γαιδουρια η χωρα που σε αναβασε ποδοσφαιρικα να την απαρνιεσε τοσο πολυ.ειναι λογικο να παει στο μεξικο αλλα να μην μιλαει ετσι για την χωρα που ζει και που βγαζει το ψωμι του.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Κόψτε μωρέ λίγο τα πυρακτωμένα οπαδικά γυαλιά...κάνουν τζιζ τα ρημάδια! Αν ήσουν στη θέση του, θα προτιμούσες πραγματικά να επανδρώσεις μια ομάδα που δε βρέθηκε καν στο προηγούμενο Μουντιάλ ή μία άλλη που στα 4 τελευταία έχει δώσει συνεχώς παρόν και συνολικά έχει βρεθεί 13 φορές από το '30 σε αυτό; Και μόνο ως ιστορική αξία και βάρος φανέλας, το Μεξικό απέχει παρασάγγας από την Ελλάδα. Άσε που και στατιστικά να το πάρεις, θα πρέπει να πέσουν καμιά δεκαριά φούρνοι ταυτόχρονα, για να ξαναδείς σύντομα κάποια σπουδαία επιτυχία της εθνικής μας...ελέω πολλών παραγόντων. Τρώει ψωμάκι στην Ελλάδα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να είναι και μαλάκας ο άνθρωπος. Ποιος ποδοσφαιριστής δε θα προτιμούσε να συμμετέχει σε μια εθνική που διαθέτει απείρως περισσότερες ευκαιρίες για να παρουσιάζεται σε μεγάλες διοργανώσεις; Μήπως ένας ποδοσφαιριστής με μηδενικές φιλοδοξίες; Ξεκινώντας με την υπόθεση ότι ο Καστίγιο έχει φιλοδοξίες, νομίζω ότι αυτές θα εξυπηρετούνταν καλύτερα από την εθνική Ελλάδας (ή οποιαδήποτε μεσαίου βεληνεκούς Ευρωπαϊκή εθνική ομάδα). Μικρότερος ανταγωνισμός, πιο σίγουρη θέση, μικρότερη κόπωση συνολικά. Ευκολότερο να ξεχωρίσει. Εδώ, για να πάει και να σκουπίσει τραυματίας τον πάγκο του Μεξικού σε ένα φιλικό που ο Σοφός Ούγος θα προτιμούσε να ξεχάσει, φορτώθηκε με δύο υπερατλαντικά. Εντωμεταξύ, κοντεύει να κλείσει τα 23. Τη μεγάλη μεταγραφή αν την κάνει, πρέπει να την κάνει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Μετά, το πράγμα ζορίζει. Οι ξένοι, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο Ολυμπιακός, αν σου δώσουν παίκτη 27-28 χρονών, αυτός είναι χρυσή μετριότητα. Τον έχουν κόψει από τα 25-26 που του έδωσαν τις ευκαιρείες του. Όπερ μεθερμηνευόμενον για το Νέρι ότι, ή θα λάμψει στο επόμενο Μουντιάλ, ή την έκατσε. Το Euro μπορεί να μην έχει τη λάμψη του Μουντιάλ, αλλά δίνει ευκαιρίες για καλές μεταγραφές. Τσέχοι, Βούλγαροι, Πολωνοί, Ρώσοι, Ουκρανοί. Το θέμα είναι ότι στα μεγάλα παιχνίδια ο Νέρι...λίγα πράγματα. Θα δείξει. Προσωπικά, προτιμώ χίλιες φορές να παίξει στις εθνικές ομάδες ο Νίνης, παρά ο Νέρι. Όχι, βέβαια, ότι θα με πείραζε αν έπαιζε και ο Καστίγιο. Πάντως, για να κλείσω όπως ξεκίνησα και επειδή οι προβλέψεις έχουν αξία όταν γίνονται νωρίς, εγώ τον βλέπω να τη βγάζει στον Ολυμπιακό μέχρι τα 28-29 και μετά μεταγραφή σε κανένα Βέλγιο ή Πορτογαλία. Μπράγκα, λ.χ.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ στο όλο -άκυρο- συγκριτικό Νίνη-Καστίγιο, είναι αν πχ ο Κρις Καλατζής είναι πιο Έλληνας από τον Νίνη για τον άλφα ή βήτα λόγο. Γιατί απ' ότι διαβάζω τον έχετε βγάλει σχεδόν αλλοδαπό λαθρομετανάστη. Ούτε αυτός ούτε και οι γονείς του δηλώνουν Αλβανοί απ' ότι ξέρω. Σωτήρη το λένε το παλικάρι όχι Αχμέτ.
geovard Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ στο όλο -άκυρο- συγκριτικό Νίνη-Καστίγιο, είναι αν πχ ο Κρις Καλατζής είναι πιο Έλληνας από τον Νίνη για τον άλφα ή βήτα λόγο. Γιατί απ' ότι διαβάζω τον έχετε βγάλει σχεδόν αλλοδαπό λαθρομετανάστη. Ούτε αυτός ούτε και οι γονείς του δηλώνουν Αλβανοί απ' ότι ξέρω. Σωτήρη το λένε το παλικάρι όχι Αχμέτ. Συμφωνώ απόλυτα.Πείτε μου την καταγωγή τού Νίνη όχι την υπηκοότητα.Σύμφωνα με τις απόψεις ορισμένων οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες,οι επαναπατρισμένοι από την πρώην Σοβιετική Ένωση δεν είναι Έλληνες κ.λ.π Μήπως ό Νίνης είναι πιό Έλληνας από μερικούς άλλους? Αλλά αμά ο άλλος ανοίγει το στόμα του απλώς γιά να πεί κάτι κι ότι νάναι οι πιθανότητες να πεί βλακεία είναι πολύ μεγάλη.Άντε να υποστηρίξουμε όλοι το παιδί γιατί αύριο μεθαύριο θα πρέπει να τον χειροκροτούμε με την Εθνική γιά όσες πιθανόν χαρές θα μας προσφέρει.
Powerline Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 γιατι το λες ?εχουμε παει και 1 φορα στα 80 χρονια σε μουντιαλ και μαζεψαμε 10 ποιος δε θαθελε τετοια τυχη? Πόσες φορες πιστεύεις θα πήγαινε το Μεξικό, αν έπρεπε να παίξει προκριματικά με Γερμανία ή Αγγλία ή Γαλλιά ή Ισπανία ή Ολλανδία ή.... Ανάποδα τώρα, πόσες φορές θα μαζεύαμε δεκάρες, αν μας δινόταν η δυνατότητα να παίξουμε σε δέκα αντι ενός Μουντιάλ; Τη μοναδική φορά που πατήσαμε σε Μουντιάλ, το "ψήσιμο" των παιχτών σε διεθνείς αγώνες, με οτι συνεπάγεται αυτό, ήταν απο ελάχιστο εως μηδενικό. Η διαφορά, δεκα χρόνια μετά ήταν εμφανής. Κάτι οι παίχτες που ήδη έπαιζαν έξω, κάτι οι πορείες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ σε champions league και uefa εκείνη την εποχή, το ψήσιμο σε διεθνείς αγώνες, για το σύνολο της ομάδας, ήταν πολύ μεγαλύτερο. Και η διαφορά στην εικόνα που άφησε η ομάδα, τεράστια. Αν παίζαμε σε κάθε δεύτερο μουντιάλ, σίγουρα θα είχαμε καλύτερη τύχη απο τη δεκάρα σε τρείς αγώνες.
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 pw ρε μανια ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ...πηγαιντε στο τοπικ σας Ή ΣΤΟ βαζελοτοπικ αν θες να μαθεις για την τυχη κ τις απαντησεις...ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΚΕΙ ,ΕΔΩ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ποιος μιλησε για αντιολυμπιακους ρε φιλαρακο? Σου εκανα μια ερωτηση, αν δεν μπορεις να την απαντησεις για διαφορους λογους πες μου απλα οτι κολυεσαι. Αντ' αυτου μας λες να παμε σε αλλα τοπικ να γραψουμε, ε σορρυ θα σε φτυσω και θα συνεχισω να γραφω και εδω και οπου θελω γιατι κανω συζητηση με ηπιους τονους!
Powerline Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 @adi32 Έτερον εκάτερον... Αφήστε με να ονοιροπολώ! Και κάτι λιγάκι άσχετο. Τη χρονιά του Euro, είχα πάρει την Εθνική στο τότε Championship Manager (Football Manager πλέον), και, με μικρές διαφοροποιήσεις στη δομή των ομίλων, μου βγήκε ακριβώς το ίδιο τελικό αποτέλεσμα. Νίκη με 1-0 στον τελικό, με την Ισπανία αντίπαλο. Λες να κάνω το ίδιο, αν περάσουμε στα προκριματικά;
geovard Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Ο Καρπετόπουλος στην εκπομπή του στον sportfm είπε ότι ο Ολυμπιακός έχει σοβαρά προβλήματα πού δεν θα τα λύσει αν σταθεί ακόμη σε ένα πρωτάθλημα.Γιατί απλώς θα κουκουλωθεί μιά κατάσταση. Η ομάδα λοιπόν τού Ολυμπιακού σε δέκα σπουδαία ματς πού έδωσε σε Ελλάδα καί Ευρώπη δηλαδή έξι στο CL καί τέσσερα με ΑΕΚ ΠΑΟ είχε μιά καί μοναδική νίκη με την ΑΕΚ καί αυτή έγινε όπως έγινε.Μάλλον δεν έχει άδικο ε? edit: Ο Kage καί κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι το τόπικ τού Ολυμπιακού είναι ιδιόκτητο μερικών πού έχουν περισσότερα δικαιώματα από άλλους,άρα δικαιούνται μόνο αυτοί να ομιλούν.Έτσι εννοούν μερικοί την κουβέντα.Δεν έχουν καταλάβει ότι εδώ μπαίνουν επί το πλείστον ανήσυχοι καί δημοκρατικοί άνθρωποι γιά να ανταλλάξουν απόψεις.
N1ghtW0lf Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εχει δικιο ο καρπετοπουλος, αλλα δυστυχως δεν θα το καταλαβουν οι φιλοι του ολυμπιακου, γιατι απλα θα προτιμησουν να παρουν εναν ακομα τιτλο
Powerline Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 εχει δικιο ο καρπετοπουλος, αλλα δυστυχως δεν θα το καταλαβουν οι φιλοι του ολυμπιακου, γιατι απλα θα προτιμησουν να παρουν εναν ακομα τιτλο Αυτοί φταίνε; Ολόκληρο σύστημα χαϊδέματος αυτιών έχει στήσει ο Socrates τόσα χρόνια. Απο τη στιγμή που δεν έγινε χαλασμός με την τριάρα απο τη Μακάμπι, τότε ή την τεσσάρα πέρσι απο τη Ρόζενμποργκ, γιατί να γίνει τώρα που, θεωρητικά πάντα, είναι απλά "μία ανώδυνη ήττα", όπως θέλουν να πιστεύουν; Όπως έχω ξαναπεί πάντως, δεν θα εκπλαγώ, αν βρεθούν να τρέχουν τελευταία αγωνιστική, μήπως και βρεθούν δεύτεροι. Το έχουν κάνει θεσμό αυτό τα τελευταία δύο-τρια χρόνια.
KWSN_Men Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Τους φίλους Ολυμπιακούς δεν τους πείραξε καθόλου που έχασαν. Ο πρόεδρας πανευτυχής χοχοχο: Ο Sir Takis παρακολουθεί με ενδιαφέρον την εξέλιξη του αγώνα: Ο Ανατολάκης πανηγυρίζει μετά τη λήξη: Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τραγουδούν για την ομάδα τους:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.