revil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Αν παντως τωρα κανει κινησεις αναλογες με τον ντουνου που ακουγεται μιλαμε για πολυ καλα πραγματα. αλλα μαλλον θα παραμεινει και αυτος ενας ζε ρομπερτο ενας ροναλντο ενας σκιλασι ενας χουαν ενας ενας ενας...
adi32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 οι οπαδοι του Ολυμπιακου δεν εχουν αναγκη απο κανενα να τους βαλει μυαλο και ιδαιτερα απο ομαδες υποδεεστερες που δεν εχουν ουτε το 1/5 των τιτλων και πολυ πιο ασχημο παρελθον διοικησεων
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Αν παντως τωρα κανει κινησεις αναλογες με τον ντουνου που ακουγεται μιλαμε για πολυ καλα πραγματα.αλλα μαλλον θα παραμεινει και αυτος ενας ζε ρομπερτο ενας ροναλντο ενας σκιλασι ενας χουαν ενας ενας ενας... Η ομάδα του Ντούντου ζητάει 5 εκ. ευρώ. Χώρια το συμβόλαιο του παίκτη. Οπότε μάλλον το ξεχνάτε. οι οπαδοι του Ολυμπιακου δεν εχουν αναγκη απο κανενα να τους βαλει μυαλο και ιδαιτερα απο ομαδες υποδεεστερες που δεν εχουν ουτε το 1/5 των τιτλων και πολυ πιο ασχημο παρελθον διοικησεων Φίλε μου έχεις πρόβλημα.
adi32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 κρατηστε τις κρισεις για τους εαυτους σας καληνυχτα και ονειρα γλυκα
LL_NEO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ρε adi ήμαρτον να μιλάνε τώρα και για επίπεδο προέδρων οι Ολυμπιακοί είναι ολίγον τι κωμικοτραγικό. Τουλάχιστον οι ΑΕΚτζήδες έκραξαν τον Ψωμιάδη (που στην τελική χρήματα του ελληνικού δημοσίου δε θυμάμαι να έχει κλέψει). Εσείς τι κάνατε; Συλληλητήριο για τον Κοσκωτά.
adi32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 εμεις εχουμε στειλει τον αγυριστο κατι τυπους σαν τον νταιφα το σαλιαρελη το μπανασακη.............. εσεις εχετε 40 χρονια τον ιδιο και τις μαριονετες του οσο για τους αεκτζηδες ειχαν αρκετα μπουμπουκια τροχαναδες μελισανιδηδες καραδες ψωμιαδηδες απο κει και περα νομιζω οτι δεν ειναι θεμα των φιλαθλων να καθονται να λενε και να απολογουνται για το τι κανει καθενας στις επιχειρησεις του υπαρχει δικαιοσυνη και οποιος θελει καταφευγει εκει και καταγγελει κλεψιες απατες κατασκοπιες και οτι θελει εμενα με ενδιαφερει η ενδυναμωση και το καλο της ομαδας μου και κοιταω αν ο προεδρος την ενισχυει αν με δουλευει θα τον κραξω (οπως εχω κανει παραπανω) για τα υπολοιπα το λογο εχει η δικαιοσυνη
LL_NEO Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 εμεις εχουμε στειλει τον αγυριστο κατι τυπους σαν τον νταιφα το σαλιαρελη το μπανασακη..............
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ο καταδικασμένος και ετοιμοθάνατος αντιπρόεδρος τι κάνει; Αλήθεια, η υπερομάδα των 5 θαλασσών και των 2 ηπείρων αγκομαχάει λίγο με την Παρτιζάν ή μου φαίνεται;
adi32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 στο γεντικουλε είναι και σε χαιρεταει ε ναι μονο το βαζελο παιζουμε για πλακα
KWSN_Men Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Πάντως ρε φίλε για 35+ είσαι πολύ αρρωστάκι. Μια φορά να κάνεις σοβαρή συζήτηση χωρίς οπαδισμό δε σε έχω δει.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Ο Βερνίκος ακόμη σχολιάζει την πατάτα του Ανατολάκη. Τι γκιόζης...
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 εμεις εχουμε στειλει τον αγυριστο κατι τυπους σαν τον νταιφα το σαλιαρελη το μπανασακη.................. οσο για τους αεκτζηδες ειχαν αρκετα μπουμπουκια τροχαναδες μελισανιδηδες καραδες ψωμιαδηδες Μου αρεσει που κανεις και συγκριση... Και εχουν δικιο που λενε πως χωρις οπαδισμο δεν εχεις μιλησει ποτε...παντα με κοκκινα γυαλια μιλας... Αλλα η διαφορα μεταξυ των προηγουμενων διοικησεων του Ολυμπιακου και της ΑΕΚ ξερεις ποια ειναι? Της ΑΕΚ, δεν φαγανε λεφτα ουτε απο το δημοσιο ουτε απο τον λαο, φαγανε λεφτα απο το ταμειο της ομαδας, χρεωνοντας την ιδια... Ενω του Ολυμπιακου χρεωσαν ολοκληρο κρατος κλεβοντας απο αυτο και απο τον λαο, βλεπε Κοσκωτας με τραπεζα Κρητης (αυτη δεν ηταν?) Αλλα το πραγματικο αστειο ξερεις ποιο ειναι? Μιλατε σαν βλακες για το αρθρο 44 που μπηκαμε εμεις (που το κατακρινω εγω, αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα) για να μειωθουν τα χρεη της ΠΑΕ προς τριτες εταιριες (ΕΝΙΚ-ΝΕΤΜΕΝΤ) και παιχτες (που στους παιχτες η ΠΑΕ ελεγε πως θα τους ξεχρεωνε κανονικα παρολο την ρυθμιση που μπορει να γινει), ενω και σε εσας εγινε ρυθμιση χρεων, σας βρηκε η τοτε κυβερνηση προεδρο τον Κοκκαλη που ηταν ανερχομενος τοτε, και του εδωσε την ΠΑΕ χωρις να χρειαστει να αγορασει μετοχες. Και αν ειχε ο Ολυμπιακος τοτε ψαγμενους δικηγορους θα μπορουσαν και αυτοι να τον βαλουνε στο αρθρο 44, γιατι το συγκεκριμενο αρθρο υπαρχει απο το 1984 ή 1987... Οι αναφορες σου οτι στειλατε διαφορους προεδρους σας στον αγυριστο μονο γελοιες, αστειες και ακυρες μπορουν να χαρακτηριστουν... Originally Posted by adi32 οι οπαδοι του Ολυμπιακου δεν εχουν αναγκη απο κανενα να τους βαλει μυαλο και ιδαιτερα απο ομαδες υποδεεστερες που δεν εχουν ουτε το 1/5 των τιτλων και πολυ πιο ασχημο παρελθον διοικησεων η ιστορια δεν μετριεται μονο με τιτλους. Πηρες τα τελευταια 10 χρονια 9 τιτλους, το θεμα ειναι πως τους πηρες για να μετρανε, αλλα αυτο για εσενα δεν εχει σημασια.Δεν σε νοιαζει καν...για εσενα εχει σημασια οτι τους πηρες...
adi32 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 μπράβο τίμιοι βιοπαλαιστές ζήτω ο Χατζηχρήστος και ο Αυλωνίτης αυριο κιολας παω να αλλαξω ομαδα δεν αντεχω τον κακο Κοκκαλη
Str Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2007 ουτε ιστορια ελληνικου κινηματογραφου δεν ξερεις μηπως ψαχνεις το ονομα Ξανθοπουλος????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.