Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Αχαχ

Αχα

Χ

Αχ

Σχολια Σε 1 Βδομαδα Οταν Θα Εχω Ηρεμησει.....

Δημοσ.

Aν θυμαμαι καλα ο Vlahaquito ολυμπιακος ειναι. Το αβαταρ του εργοτελη πιο πολυ για ξεκαρφωμα το εχει. οποτε μαλλον στο σωστο thread εγραψε

Δημοσ.

ο Ολυμπιακος κακος σημερα απεναντι σε εναν ακομα πιο κακο Απολλωνα και σε κακους εποπτες

Το φετινο πρωταθλημα να δωθει σε Ριμπο και Νερι

μονοι τους το πηραν

Δημοσ.

Εγω παλι εχω ενθουσιαστει με τον προγραμματισμο για τη νεα σεζον.

Ρωταμε τον Ντουντου αν θελει να ερθει, δυο εβδομαδες τωρα και επισημες συζητησεις με την ομαδα του δεν εχουν αρχισει.

Και μιλαμε για ενα ατομο, ενω μας λειπουν 8. Τουλαχιστον.

• Super Moderators
Δημοσ.
Aν θυμαμαι καλα ο Vlahaquito ολυμπιακος ειναι. Το αβαταρ του εργοτελη πιο πολυ για ξεκαρφωμα το εχει. οποτε μαλλον στο σωστο thread εγραψε

Α, συγγνώμη, δε γνώριζα τέτοιες λεπτομέρεις.

Δημοσ.

Θα θελες...πραγματικα θα ηθελες..

Οσοι με ξερουν ξερουν καλα τι εργοτελης ειμαι..οταν τον νατσεσκι που σας εχωσε το γκολακι σημερα τον εβλεπα στα φιλικα και στις προπονησεις εσεις ακομα δεν ξερατε τπτ...

Εχω γραψει την συμπαθεια μου στον γαβρο λογο κοκκινοβαμμενης οικογενειας αλλα μεχρι εκει...

Σημερα ολοι αεροδρομιο χαχαχαχαχ

Και φυσικα και δεν γραφω στο θρεντ του παναθηναικου..ξερω ποια ειναι η ομαδα μου και ποιος ειναι ο παο...τι να κοροιδεψω???

Ασχετο, την κοκκινη χωρις ο παιχτης να κανει ουτε 1 φαουλ και χωρις να διαμαρτυθει πως την ειδατε???

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

• Super Moderators
Δημοσ.

Ρωτάς στο thread του Ολυμπιακού σχόλιο για το ματς του ΠΑΟ;

Οκ, άκουσε αυτό: εκτός από τον τύπο που αποβλήθηκε (τόσο "άδικα" που τον συνόδεψε με χριστοπαναγίες ο Καραγεωργίου στα αποδυτήρια), έπρεπε να είχε αποβληθεί και ο Χάτζι για την καρατέκα προσγείωση στο κεφάλι του Νίνη (πριν από την αποβολή του αδικημένου που έφυγε δύο μέτρα μπροστά από το τοίχος πριν εκτελεστεί το φάουλ).

Άντε, καλά πανηγύρια εύχομαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...