Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ασχετο, την κοκκινη χωρις ο παιχτης να κανει ουτε 1 φαουλ και χωρις να διαμαρτυθει πως την ειδατε???

αυτο δεν ηταν.

Το ακριβως προηγουμενο ομως του Χατζι ηταν δευτερη κιτρινη και κοψιμο ποδοσφαιρου.Τον πιτσιρικα βρηκε να ψαρωσει ο μαγκας???

αντικειμενικα να τα λεμε

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτο δεν ηταν.

Το ακριβως προηγουμενο ομως του Χατζι ηταν δευτερη κιτρινη και κοψιμο ποδοσφαιρου.Τον πιτσιρικα βρηκε να ψαρωσει ο μαγκας???

αντικειμενικα να τα λεμε

πασο, ηταν πολυ σκληρο μαρκαρισμα..

παντως ο διαιτητης παρα το ατοπιμα της κοκκινης ηταν αρκετα καλος...για το οφσαιτ στο τελος τοθ μπουντιμιρ δεν θα το αναφερω, ο εποπτης στον κοσμο του..τουλαχιστον δεν εκρινε το αποτελεσμα..

Δημοσ.
Θα θελες...πραγματικα θα ηθελες..

Οσοι με ξερουν ξερουν καλα τι εργοτελης ειμαι..οταν τον νατσεσκι που σας εχωσε το γκολακι σημερα τον εβλεπα στα φιλικα και στις προπονησεις εσεις ακομα δεν ξερατε τπτ...

Εχω γραψει την συμπαθεια μου στον γαβρο λογο κοκκινοβαμμενης οικογενειας αλλα μεχρι εκει...

Σημερα ολοι αεροδρομιο χαχαχαχαχ

Και φυσικα και δεν γραφω στο θρεντ του παναθηναικου..ξερω ποια ειναι η ομαδα μου και ποιος ειναι ο παο...τι να κοροιδεψω???

Ασχετο, την κοκκινη χωρις ο παιχτης να κανει ουτε 1 φαουλ και χωρις να διαμαρτυθει πως την ειδατε???

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Πρόσεξε γιατί οι ομάδες πού νικάνε στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Παναθηναικό συνήθως πέφτουνε κατηγορία.

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού το γκολ σας ήταν offside !

Τώρα, γιατί γίνεσαι κακός και του χαλάς τη χαρά;

Τς, τς

Δημοσ.

Όποιος απόλαυσε χθες τον Μέσσι σίγουρα θα μελαγχολεί βλέποντας Ελληνική μπάλλα.

Έβαλε τρία γκολ στην Ρεάλ καί τα δικά μας τα παληκάρια δεν μπορούν να βάλουν ένα στον Εργοτέλη!

Δημοσ.

"Απλά τα πράγματα. Καθαρίζεις τους θεωρητικά ασθενέστερους, ελαχιστοποιείς τις γκέλες σου και παίρνεις τον τίτλο. Αλλιώς χάνεις από τον Ιωνικό, την Κέρκυρα,την ΑΕΚ, τον ΜΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη και κυνηγάς με τη γλώσσα έξω τους αντιπάλους σου."

Δημοσ.

Οι επόπτες στην Καλαμαριά ειδικά στο α πιώμένος πρέπει να ήταν.Μας έκοψε δυο σίγουρα γκολ.Δεν απόβαλλε ο διατητής τον τερματοφύλακα της Καλμαριάς αφού βγήκε και έπιασε με το χέρι την μπάλα εκτός περιοχής.Για μένα ο Νέρι πρέπει να παίζει αριστερά.

Τη μπαλία για το 2ο γκολ ο Ζλάκοφ ή ο Τόρο την έβγαλε;

Δημοσ.
"Απλά τα πράγματα. Καθαρίζεις τους θεωρητικά ασθενέστερους, ελαχιστοποιείς τις γκέλες σου και παίρνεις τον τίτλο. Αλλιώς χάνεις από τον Ιωνικό, την Κέρκυρα,την ΑΕΚ, τον ΜΠΑΟΚ και τον Εργοτέλη και κυνηγάς με τη γλώσσα έξω τους αντιπάλους σου."

Ξεχνάς την συνέχεια !

Δημοσ.

Επίσης στήνεις και το ματσάκι στο Καραϊσκάκη για να γουστάρεις.

Δημοσ.
Τη μπαλία για το 2ο γκολ ο Ζλάκοφ ή ο Τόρο την έβγαλε;

Ο Στολτιδης.

Επισης κατι που ακουσα.

Φωναζαν αυτοι που ειχαν παει στην καλαμαρια.

"Ειμαστε γαυροι απο τον πειραια"

Ομνισλας μαλλον δεν ειναι ολυμπιακοι.ξερεις σαν εμενα που το παιζω και καλα.

Δημοσ.
Επίσης στήνεις και το ματσάκι στο Καραϊσκάκη για να γουστάρεις.

μονο για κανα στημενο ειστε με λιγα λογια . ωραιοι yeah

Δημοσ.
μονο για κανα στημενο ειστε με λιγα λογια . ωραιοι yeah

Ενίοτε και για κανέναν στημένο στα 4 μέσα στο τηγάνι. Yeah biatch.

Τι έγινε ρε παιδιά, με ξένα κόλυβα κάνετε κηδείες φέτος ή μου φαίνεται;

Δημοσ.

μπα διασκεδαζουμε με την υπερομαδα και το διαστημικο ποδοσφαιρο "τσουκου τσουκου κλωτσα χτυπα".. ναστε καλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...