Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φερε Μιλιτο, καποιον αμυντικο μεσο, καποιον απο τα δεξια και τρεις τεσσερις αμυντικους και δεσαμε!

Α, δεν ζητας και πολλα εσυ...:mrgreen:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Α, δεν ζητας και πολλα εσυ...:mrgreen:

Aν σκεφτεις ποσους ακουμε καθε μερα :mrgreen:

Εγω ζηταω το εν τριτο αυτων :mrgreen:

Αλλα υποπτευομαι οτι θα παρουμε τρια και σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Οπως ολες οι Ελληνικες ομαδες.. Ξηρασιαααααααα.......

Δημοσ.
Τον Ματσε την το κανατε ρε σεις που τον κρυψατε?

Ο ματσε λενε οτι θα παιξει μονο στα playoffs και στο final four αν παει ο ολυμπιακος.

Παντως μου προκαλει μεγαλη εντυπωση που τον αποκαλουνε οι βαζελοι λιθουανο τουριστα κτλ.

Τουριστας κατα τα αθλητικα δεδομενα ειναι ο παικτης που ΠΑΙΖΕΙ και δεν αποδιδει τα αναμενομενα.

Ο Ματσε ο ανθρωπος τραυματιστηκε. Λετε να το εκανε επιτηδες? Δηλαδη τον κατηγορειτε που τραυματιστηκε?Ελεος!

Ασχοληθητε με τον San Antonio Spurs Jastokas και τον "εβαλα 50 ποντους στο nba" Tony Delk και μετα μιληστε για τους τραυματιες τουριστες.

Δημοσ.
Ο ματσε λενε οτι θα παιξει μονο στα playoffs και στο final four αν παει ο ολυμπιακος.

Παντως μου προκαλει μεγαλη εντυπωση που τον αποκαλουνε οι βαζελοι λιθουανο τουριστα κτλ.

Τουριστας κατα τα αθλητικα δεδομενα ειναι ο παικτης που ΠΑΙΖΕΙ και δεν αποδιδει τα αναμενομενα.

Ο Ματσε ο ανθρωπος τραυματιστηκε. Λετε να το εκανε επιτηδες? Δηλαδη τον κατηγορειτε που τραυματιστηκε?Ελεος!

Ασχοληθητε με τον San Antonio Spurs Jastokas και τον "εβαλα 50 ποντους στο nba" Tony Delk και μετα μιληστε για τους τραυματιες τουριστες.

Όσο τουρίστας είναι ο Έκι ας πούμε.

Εγώ λέω πάντως να ασχοληθώ με το F4. Εσύ;

Δημοσ.

1. Τον λεμε ετσι αρχικα λογω εμφανισης

2. Τον λεμε ετσι κατα δευτερον διοτι εκανε 1 χρονια καλη ολη κι ολη στην Ταου-και μαλιστα χωρις να πιει νερο απο την πηγη- και μου τον εχετε βγαλει ισαξιο του Τζορνταν.

3. Εχεις δικιο, Λιθουανο σαπακι επρεπε να τον πουμε διοτι και στο ΝΒΑ στα μισα ματς τραυματιας ηταν.Οκ τωρα που τον ειπα σαπακι και οχι τουριστα?

Δημοσ.
Σας χαλασε λιγακι που του δωσατε 2.εκ Ευρω και κανει διακοπες.

ναι οντως ρε γαμωτο με τα 2 που του εδωσα μπορουσα ανετα να φτιαξω μια ακομα βιλλα.

2,5 ποντους μο οπως τοσοι και τοσοι αλλοι.

Σπανουλης,Φωτσης κλπ κλπ.

τι το διαφορετικο με αυτους που τους θεωρω εγω τουλαχιστον τρελα παιχτακια και μακαρι να ερχοντουσαν στον ολυμπιακο?

Δημοσ.
Εγώ λέω πάντως να ασχοληθώ με το F4. Εσύ;

Δεν μου κανει εντυπωση η αλλαγη θεματος οταν καταλαβαινουμε οτι λεμε μλκιες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...