zaxoys Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Για μενα λοιπον εφοσον ο Ματσε ξεπερασει σωματικα τον τραυματισμο του, κανει κανονικα ολη την προετοιμασια το καλοκαιρι και παιξει και καμμια 15αρια επισιμα παιχνιδια, κατα 70% θεωρω οτι θα αποτελεσει βαρομετρο στην αποδοση του ολυμπιακου με το μπασκετ που εχει επιλεξει να παιζει ο Γκερσον.Περισσοτερο απολυτος απο αυτο το 70% δεν μπορω να ειμαι. Μόνο που ο Γκέρσον έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο και πιθανότατα θα φύγει αφού ο ΟΣΦΠ έχασε ήδη το κύπελλο , τον πέρασε και ο Άρης στην κανονική περίοδο και δύσκολα θα μπει στο final 4
Critter Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Μωρε ας φυγει. Και σε μια αμυντικη ομαδα δεν ειναι ολοι παιχτες διαμαντιδηδες. Ας παιζουν οι 4 καλη αμυνα και ας εχεις τον Ματσε να κουτσοπαιζει αμυνα αλλα να σπερνει στην επιθεση. Σου φτανει πιστευω. Γενικα ενα πολυβολο ταιριαζει σε πολλα σχηματα. Το ζητημα ειναι να ειναι υγιεις και σιγα σιγα το χερι του θα το βρει. Αν το βρει απλα ελπιζουμε να δεσει στην ομαδα.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 ΟΧΙ δεν μπορω να πω οτι θα πετυχει ή θα αποτυχει. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ΜΠΟΡΕΙ να πετυχει ή οτι ΜΠΟΡΕΙ να αποτυχει (το ιδιο με αλλη εκφραση). Απόλυτος δεν μπορω να ειμαι. Αφου εσυ θες να εισαι απόλυτος, μεινε απόλυτος. Τελευταια φορα Αν θες το καταλαβαινεις Αν δεν θες ΚΑΝΕΙΣ πως δεν το καταλαβαινεις(γιατι πιστευω οτι απλα κανεις "κυκλους" για να αποφυγεις να δωσεις δικιο στον αλλο) ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΣΤ που ειπα "ΘΑ γινει αυτο" Σε ολα τα ποστς λεω την ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ, σε κανενα δεν ημουν απολυτος. Και απλα ζητησα να λεει και ο αλλος τι πιστευει.
Critter Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Οταν λες αυτο : "Ή αυτό Ή βγες και πες θα πετυχει και αν αποτύχει να δεχτείς τις συνέπειες."...Σημαινει σε απλα λογια οτι καποιος πρεπει να πει οτι ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ή οτι ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Επομενως ειναι σαν να μην δεχεσαι ενδιαμεσες καταστασεις. Εν παση περιπτωση, ειτε δεν το διατυπωσες σωστα, ειτε δεν το καταλαβα εγω σωστα σημασια εχει τελικα εισαι και συ υπερ των εκτιμησεων. Επομενως δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσης. Κλεινοντας μενουμε στο οτι εγω θεωρω πως κατα παρα πιθανοτητα ο Ματσε θα πιασει και συ οτι κατα πασα πιθανοτητα + λιγο παραπανω οτι δεν θα πιασει. Απλα συμφωνα με αυτα που εχεις πει εγω θα μπορω να σου τι λεω ενω εσυ οχι . Περεπιπτοντος αυτος ο μλκς ο Βαν Μπαστεν, μεγαλο παλτο. Εκανε κι'αυτος κανα 2 καλες χρονιες και μετα τραυματιστηκε.
Serpe_7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Παιδιά, να πω κάτι άσχετο που έχει λάβει χώρα τις τελευταίες μέρες και φυσικά αποκρύπτεται από τους πάντες?Μια μόνο λέξη : Κορωνάκης.Δεν ξέρω αν διαβάσατε την ανακοίνωση των οργανωμένων του Όφη και των κρητών, σχετικά με τα όσα αποκάλυψε ο Σήφης Κορωνάκης για το βαζελικό παράρτημα σε μια εκπομπή της Κρήτης.Ιδού λοιπόν σας την παραθέτω : Οι «snakes» θα συνεδριάσουν σήμερα Τρίτη και το βράδυ αναμένεται να εκφράσουν έμπρακτα την δυσαρέσκειά τους σε βάρος της διοίκησης. Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ αναφέρει: Ξεσηκωμό έχει προκαλέσει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ, η δηλώση-«βόμβα» του πρώην αρχηγού της ομάδας, Σήφη Κορωνάκη, για τον πρόεδρο της κρητικής ομάδας, Φανούρη Βατσινά, τον οποίο χαρακτήρισε...«υπάλληλο του Βαρδινογιάννη!». Εκατό οπαδοί του ΟΦΗ, βρέθηκαν, μάλιστα, χθες το βράδυ έξω από τοπικό κανάλι στο οποίο κ. Κορωνάκης έκανε τις δηλώσεις, με σκοπό να τον αποθεώσουν, ενώ σήμερα εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την ικανοποίηση και τη δικαίωση που νιώθουν για τα όσα κατήγγειλε δημοσίως ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της ομάδας. Οι «snakes» θα συνεδριάσουν σήμερα Τρίτη και το βράδυ αναμένεται να εκφράσουν έμπρακτα την δυσαρέσκειά τους σε βάρος της διοίκησης. Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ αναφέρει:«Μετά από περίπου 30 χρόνια σιωπής, μια φωνή από τα σπλάχνα της ομάδας μας ήρθε να ταράξει τα βαλτωμένα νερά της και να ξυπνήσει Ομιλητικές συνειδήσεις. Ο Σήφης Κορωνάκης, μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός, μην αντέχοντας τον παραλογισμό και την απάτη που γίνεται σε βάρος της ιστορίας της ομάδας, ξέσπασε και έγινε ο πρώτος άνθρωπος μέσα από την ομάδα που είπε την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομα τους. Είπε δηλαδή την αλήθεια, που εμείς οι οργανωμένοι φωνάζουμε χρόνια τώρα μέσα κι έξω από τα γήπεδα και η οποία μας έχει χαρακτηρίσει μέχρι και «εχθρούς του ΟΦΗ». Μια κλίκα 5 ανθρώπων αμαυρώνει την ιστορία του ΟΦΗ κοροϊδεύοντας τους χιλιάδες φιλάθλους του που με πόνο καρδιάς την βλέπουν να κατρακυλά και να εξευτελίζεται. Άνθρωποι που την υπηρέτησαν την αγάπησαν και την έκαναν κομμάτι της ζωής τους την βλέπουν να διοικείται από κάποιους Βατσινάδες - Ευαγγελόπουλους - Λιβαθηνούς και στα αποδυτήρια αντί να βρίσκονται ο Σαμαράς, ο Νιόπλιας, ο Σηφάκης, ο Μαχλάς και τόσα άλλα δικά μας παιδιά, βρίσκονται φουσκωτοί και μπράβοι για να μην φοβάται ο νέος «υποτιθέμενος» ιδιοκτήτης. Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι ο χρόνος τους πλέον τελείωσε και είτε με το καλό είτε με το κακό ήρθε η ώρα να αποχωρήσουν γιατί η ιστορία του ΟΦΗ δεν αντέχει άλλο την βρωμιά και τη σαπίλα τους. Τελικά ο χρόνος αποδεικνύεται ο καλύτερος κριτής για όλους μας. Ούτε ο καπνός ενός ψεύτικου, βρώμικου και υποκριτικού πούρου δε μπορεί πλέον να τον εμποδίσει να δείξει την αλήθεια. ΥΓ. ΣΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» Ανακοίνωση και από τους «Κρήτες»: Ανακοίνωση εξέδωσε κι ένας ακόμη σύνδεσμος φιλάθλων του ΟΦΗ, οι Κρήτες. Με την σειρά τους επιδοκιμάζουν τα όσα είπε ο Κορωνάκης και κάνουν λόγο για «κάθαρση». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αισθανόμαστε την ανάγκη για πρώτη φορά από την ημέρα ιδρύσεως του συνδέσμου μας να αναγνωρίσουμε δημόσια το θάρρος και την πρωτοφανή τόλμη που επέδειξε το πρώην μέλος τη διοίκησης του ΟΦΗ και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για την δημόσια παραδοχή Τον όσων γνωρίζουν οι πάντες και δεν είχαν την δύναμη και το σθένος να βγουν και να καταμαρτυρήσουν ώστε να δοθεί το έναυσμα και η αφορμή για μια καλύτερη μέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας. Καλύτερη μέρα την οποία ονειρευόμαστε και περιμένουμε να έρθει. Ο κ Σήφης Κορωνάκης μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους παραδέχεται την σχέση ατόμων όπως ο κ Λιβαθηνός ,Παπαδοσπυριδάκης, Ευαγγελόπουλος , αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Περιμένουμε από τους ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. Διότι ο κόσμος του ΟΦΗ έχει απαίτηση να προχωρήσει ΚΑΘΑΡΟΣ και να φτάσει εκεί που του αξίζει. Ψηλά και όχι στο ΒΟΥΡΚΟ της ανυποληψίας στην οποία βρισκόμαστε. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΑΡΣΗ!!!». ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ : Με μήνυση απαντά ο Βατσινάς Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φανούρης Βατσινάς, αναμένεται να απαντήσει στις βαριές κατηγορίες με μήνυση κατά του κ. Κορωνάκη. Ο κ. Βατσινάς δεν θέλησε να αναφερθεί στα όσα επιπώθηκαν αλλά όπως τόνισε οι δικηγόροι του ετοιμάζονται να καταθέσουν τις σσχχετικές αγωγές. Οι εξελίξεις στο Νησί είναι ραγδαίες και αναμένονται επίσημες τοποθετήσεις από την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αντίδραση και από την μεριά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός :confused: :mrgreen: , καθώς ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός της κρητικής ομάδας προέβη σε βαριές αποκαλύψεις για την «πράσινη» διοίκηση και τη σχέση που τη διέπει με τον ΟΦΗ. «Ο Λιβαθηνός κάνει κουμάντο στον ΟΦΗ...», δήλωσε χαρακτηριστικά.
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δλδ να κάνουμε και το σταυρό μας που όντως παράρτημα μας έφαγε μόνο 4 πόντους φέτος έτσι;
Mika Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 που κολλανε ολα αυτα στο τοπικ του γαυρου αγνωστο... Εγω ξερω απο τα παραρτηματα παιρνεις 6 βαθμους το χρονο Αρα πιο πιθανο να ειναι παραρτημα του Παναθηναικου ο γαυρος
1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 που κολλανε ολα αυτα στο τοπικ του γαυρου αγνωστο... Εγω ξερω απο τα παραρτηματα παιρνεις 6 βαθμους το χρονο Αρα πιο πιθανο να ειναι παραρτημα του Παναθηναικου ο γαυρος διαβασε την υπογραφη του antreaslam και θα εχεις την απαντηση σου.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Οταν λες αυτο : "Ή αυτό Ή βγες και πες θα πετυχει και αν αποτύχει να δεχτείς τις συνέπειες."...Σημαινει σε απλα λογια οτι καποιος πρεπει να πει οτι ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ή οτι ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ. Επομενως ειναι σαν να μην δεχεσαι ενδιαμεσες καταστασεις. ΟΧΙ σημαινει οτι πρεπει να πει οτι ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι θα πετυχει ή αποτυχει.Απλο? Κλεινοντας μενουμε στο οτι εγω θεωρω πως κατα παρα πιθανοτητα ο Ματσε θα πιασει και συ οτι κατα πασα πιθανοτητα + λιγο παραπανω οτι δεν θα πιασει. Απλα συμφωνα με αυτα που εχεις πει εγω θα μπορω να σου τι λεω ενω εσυ οχι . DEfine πιασει... Να στο πω αλλιως, δεν πιστευω οτι μπορει να κανει αυτο που στηριζουν πανω του πολλοι, να ανεβασει την ομαδα ενα επιπεδο πανω μονος του. Αντε να σου παρει καποια ματς παραπανω. Και βασικα μολις εκανες εκτιμηση αρα και εγω μπορω να στην πω Περεπιπτοντος αυτος ο μλκς ο Βαν Μπαστεν, μεγαλο παλτο. Εκανε κι'αυτος κανα 2 καλες χρονιες και μετα τραυματιστηκε. Ε, πηρε και ενα EURO, εκανε και 4 χρονιες στην Μιλαν, κατι ειναι και αυτο.Και φυσικα δεν ηταν μονο 2. Αλλα με την σκληρη γλωσσα των αριθμων, μετα τους 2 χιαστους ε, οπως και να το παρεις δεν προσφερε πολλα ο Βαν Μπαστεν. Δηλαδη αμα το παρουμε ετσι, ο Αιλτον ξερω γω ειναι τρελη παικτουρα? Μην σου πω για το τι παικτουρα ειναι ο Κασανο.
Critter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ΟΧΙ σημαινει οτι πρεπει να πει οτι ΠΙΣΤΕΥΕΙ οτι θα πετυχει ή αποτυχει.Απλο? Εγω ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΜΠΟΡΕΙ να ΠΕΤΥΧΕΙ . Δεν δεχεσαι το μπορει, κατι το οποιο εγω το δεχομαι. Ενταξει τι να κανουμε, εχω και λιγο διπλωματικη φυση... DEfine πιασει... Να στο πω αλλιως, δεν πιστευω οτι μπορει να κανει αυτο που στηριζουν πανω του πολλοι, να ανεβασει την ομαδα ενα επιπεδο πανω μονος του. Αντε να σου παρει καποια ματς παραπανω.Και βασικα μολις εκανες εκτιμηση αρα και εγω μπορω να στην πω Το "πιάσει" το εξηγησα πριν και ειπα οτι για μενα σημαινει οτι μπορει να γινει η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ορχηστρα του ολυμπιακου. Δεν ειπα οτι θα ανεβάσει όλη την ομαδα ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ επίπεδο αλλα αν η ομαδα αποκτησει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση στην επιθεση με εναν δεινό σκορερ, τοτε θα μπορει να δουλεψει καλυτερα στα ανοιγματα διαδρομων, στα block out, ακομα και στις επιστροφες. Τελος εγω εκτιμησεις εχω πει οτι κανω και κατηγορουσα εσενα λεγοντας σου οτι δεν κανεις εκτιμησεις αλλα το θεωρεις δεδομενο. Αρα δεν μπορεις να μου την πεις Ε, πηρε και ενα EURO, εκανε και 4 χρονιες στην Μιλαν, κατι ειναι και αυτο.Και φυσικα δεν ηταν μονο 2.Αλλα με την σκληρη γλωσσα των αριθμων, μετα τους 2 χιαστους ε, οπως και να το παρεις δεν προσφερε πολλα ο Βαν Μπαστεν. Δηλαδη αμα το παρουμε ετσι, ο Αιλτον ξερω γω ειναι τρελη παικτουρα? Μην σου πω για το τι παικτουρα ειναι ο Κασανο. H διαφορα ειναι οτι αν για παραδειγμα επαιρνε τοτε τον Βαν Μπαστεν ο ΠΑΟ μετα τον τραυματισμο του (κανει κατι τετοιες μεταγραφες ωρες ωρες), ο καθενας σαν εμενα θα επρεπε να λεει, ΗΤΑΝ παικταρας ο Βαν Μπαστεν και σεις τον πηρατε τωρα που ειναι κουλος και θα τον εχετε για παλτο. Σωστα μεχρι τωρα? Το ζητημα ομως ειναι οτι Βαν Μπαστεν επαθε ζημια που ηταν ανεπανορθωτη επομενως οπως και να εχει απο εκει περα ξεκιναγε η παλτοπεριοδος μεχρι την εξαφανιση του. Αρα θα ησασταν για γελια... Αντιθετα ο Ματσε περναει εναν τραυματισμο που θεραπευεται πληρως, ειναι ακομα πολυ μικρος και προφανως στην ΕΥΡΩΠΗ μπορει να βρει τον παλιο καλο του ευατο. Απο τι στιγμη που εχει αποδειξει οτι ειναι παικταρας, εχει ολα τα περιθωρια να το ξανακανει παίρνοντας προπονησεις και παιχνιδια στα ποδια του. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω να ακουω ανθρωπους να προκαταβαλουν την πορεια καποιου ενω αυτος εχει τις προδιαγραφες να τους διαψευσει και το ξερουν...
Serpe_7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αρχικό μήνυμα από LL_NEOΔλδ να κάνουμε και το σταυρό μας που όντως παράρτημα μας έφαγε μόνο 4 πόντους φέτος έτσι; Αρχικό μήνυμα από Mikaπου κολλανε ολα αυτα στο τοπικ του γαυρου αγνωστο... Εγω ξερω απο τα παραρτηματα παιρνεις 6 βαθμους το χρονο Αρα πιο πιθανο να ειναι παραρτημα του Παναθηναικου ο γαυρος Ρε κακομοίρηδες, ακόμα γελάνε μαζί σας με την παραμύθα που συνεχίζετε να τρώτε, επειδή φέρατε φέτος 2 ισοπαλίες με το παράρτημά σας για τα μάτια του κόσμου μπορείτε έτσι απλά να διαγράψετε ένα σκάνδαλο βρωμιάς και μπόχας που κρατάει τώρα 30 ολόκληρα χρόνια και που ακόμα σε αυτό οι αθλητικοί δικαστές συνεχίζουν να κοιτάνε το ταβάνι και να σφυρίζουν κλέφτικα?Και για νάχουμε καλό ερώτημα τι δουλειά έχετε εσείς στα topic του Ολυμπιακού, αισθάνεστε την ανάγκη να έρχεστε εδώ κάθε φορά για ναα δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα?
antreaslam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ρε Serpe_7 , πάνω που είχαμε καταφέρει να ηρεμήσουμε σχετικά κ τον άλσος-σίντερ-τζόνι, κ τον ομνιλας,κλπ, πετάγεσαι πάλι βρίζοντας! ειρωνεύεσαι,κ ζητάς από οπαδούς του παο να μην γράφουν στο τόπικ "σου"... μόνο που ξεχνάς κάτι ! δεν είναι "σου"! εκτός αν διαλογο εννοείς, ότι συνδιαλέγεσαι μόνο με τους ομοίους σου,με αυτούς που έχουν ίδιες απόψεις με εσένα... τέλος πάντων,κάνε ότι θέλεις , μετά από λίγο,ή κανείς δε θα σου δίνει σημασία,ή θα σε πετάξουν εξω με τον τρόπο τους οι σοβαροί γάβροι από δω μέσα...
Serpe_7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Το ποιος είναι φασίστας εδώ μέσα, φαίνεται από αυτά που γράφει και φάνηκε στα μνμ που ανταλλάξαμε, άλλο να υπάρχει συζήτηση μεταξύ των δυο μας και άλλο να προσβάλλει ο ένας τον άλλο.Εγώ το έγραψα αυτό γιατί γράφει ο άλλος που κολάνε αυτά στο topic του γάβρου και ο ίδιος μπαίνει εδώ μέσα και ασχολείται με αυτά που γράφει ο καθένας, εσείς δεν έχετε δικά σας topic για να μιλήσετε?Εγώ παρέθεσα απλώς την ανακοίνωση των οργανωμένων του Όφη για αυτά που αποκάλυψε ο Κορωνάκης για το παράρτημά σας και πέσατε όλοι σας πάνω μου να με φάτε?Τόσο πολύ έτσουξε δηλάδή αυτό?Ή μήπως για σένα η δημοκρατία είναι να γράφονται μόνο αυτά που σε συμφέρουν?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ παρέθεσα απλώς την ανακοίνωση των οργανωμένων του Όφη για αυτά που αποκάλυψε ο Κορωνάκης για το παράρτημά σας και πέσατε πάνω σας όλοι να με φάτε? Διευκρινιστικά και μόνο, για την ακρίβεια των λόγων μας: οι ισχυρισμοί ενός ανθρώπου, δεν αποτελλούν αποδεικτικό στοιχείο. Όταν, μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός έχει αποπεμφθεί πρόσφατα (πριν τις "αποκαλύψεις") η μαρτυρία του εξασθενεί. Οι τέσσερις πόντοι για το "ξεκάρφωμα" στοιχίζουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟ το CL. Εξαίρετο ξεκάρφωμα. Προτείνω, όταν βρίσκουμε μία πληροφορία που συνάδει με την κοσμοθεωρία μας, να την υποβάλλουμε σε ολίγη κριτική σκέψη για να δούμε αν τα γεγονότα επαλληθεύουν αυτό που θα θέλαμε να πιστεύουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.