Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάμε άλλη μια φορά,απλές μέθοδοι κατανόησης....

τι έχει στερήσει ο όφη από τον παο, σε ταχύρυθμα τμήματα:

1)φέτος,την έξοδο στο τσου λου

2)πριν κάποια χρόνια,την έξοδο στο ουέφα

3)μια απο τις μεγαλύτερε ήττες στην ιστορία του Παο εντός έδρας,που τον οδήγησε κ σε μεγάλη κρίση (2-5)

4)ένα πρωτάθλημα ,λίγα χρόνια πιο πριν

δεν είναι αρκετά νομίζεις για...παράρτημα? κάτι ακόμα... μπορείς να μου θυμίσεις πόσους βαθμούς έχει κόψει από τον οσφπ στο καραισκάκη?

τι?αααα,ΚΑΝΕΝΑΝ ε?σε 11 χρόνια, 11-0-0, με 33-2 γκολ?ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ε?

κ γιατί δίνεις βαση στον κορωνάκη,κ όχι στον πχ νιόπλια,που έλεγε ότι υπήρχε διπλό πάθος στα αποδυτήρια όταν παίζαμε εναντιον του παο,εξαιτίας των φημών?

κ ακόμα,μπορείς να μου θυμίσεις γκέλες που να σου έχουν κοστίσει (όχι όταν όλα έχουν κριθεί),με ξάνθη,προο, ιωνικό,παναχαική?

(ή να μιλήσουμε για τις συναλλαγές με ξάνθη,για τα τρίτα που κατέβασε στο τελευταίο της παιχνίδι με εσάς,ενώ είχε ήδη πουλήσει 2 παιχτες της ,κατά τύχη σε εσάς,για την απόρριψη πρότασης από άλλες ομάδες για τον τοροσίδη,γιατί τον είχε υποσχεθέι στον οσφπ,κλπ)!

ΥΓ:ο κάθε κορωνάκης,αν έχει απίδια,να βγει να μιλήσει οσο βρίσκεται στην ομάδα,κ όχι όταν τον διώχνουν

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Διάβασε και εσύ ο ίδιος όλες αυτές τις αστειότητες που έγραψες και μετά αναλογίσου τι εντυπώσεις αφήνεις στους ίδιους τους Παναθηναϊκούς που ξέρουν την αλήθεια σχετικά με αυτό το θέμα και που δεν τους ταϊζουν κουτόχορτο.Πιστεύεις πραγματικά ότι αυτή η γελοία δικαιολογία περί των δύο ισοπαλιών και το 2-5 φτάνει και επαρκεί για να δικαιολογήσεις στο ξαναλέω 30 χρόνια βρωμιάς και απάτης με το παράρτημα του Βαρδινογιάννη?Αυτό το πράγμα το έχουν παραδεχθεί στο παρελθόν παίκτες, παράγοντες ακόμα και προέδροι (πρόσφατο παράδειγμα ο Κορωνάκης, λιγότερο πρόσφατο ο Μαχλάς πέρυσι που δήλωσε ότι οι Βαρδινογιάννηδες δεν έχουν φύγει από τον Όφη).Μήπως ξεχνάς να μου πεις τα τελευταία 20 χρόνια πόσα διπλά έχετε μέσα στην έδρα του παραρτήματος?Και τι ήταν αυτή η κοτσάνα που πέταξες ρε άνθρωπε θα έπρεπε ο Όφη να έχει κόψει βαθμούς από εμάς για να μην θεωρείται παράρτημά σας?ΡΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΕΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΌΤΙ Ο ΌΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ???!!!!!

Και εγώ να σου κάνω μια άλλη ερώτηση, όταν ένας νταβατζής με μια πόρνη έχουν στήσει πολύ καλά μια επιχείρηση δεκαετίες ολόκληρες, κάθε χρόνο θα επαναλαμβάνουν την ίδια ιστορία με κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί?Δεν θα στήσουν λίγο το παραμυθάκι ανά πενταετία τουλάχιστον για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου τους.Τώρα αν δεν θεωρείς την ανακοίνωση των οργανωμένων του Όφη και των Κρητών (που δεν ήταν και η μοναδική όλα αυτά τα χρόνια) αξιόπιστο επιχείρημα, πήγαινε εσύ ο ίδιος να μιλήσεις με οπαδούς του για να σου πουν οι ίδιοι ποιος ακριβώς είναι ο καημός και ο πόνος τους σχετικά με την ιδιοκτησία της ομάδας τους όλα αυτά τα χρόνια.

Και συγνώμη που πριν προκάλεσα και έβρισα, αλλά δεν αντέχω σε τέτοια ζητήματα που και εσείς οι ίδιοι κατάβάθος πιστεύω ότι ξέρετε την αλήθεια, να ακούω τέτοια πράγματα από κάποιους που προσπαθούν να δικαοιλογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Δημοσ.

προσωπικά στα απίδια μου για το τι λένε οι οπαδοί του οφή,μια που δεν έχουν παρουσιάσει αποδείξεις! δυστυχώς, ο όφη συνεχίζει να είναι στην Α κατηγορία, κ εσείς να μας σπάτε τα συκώτια!

τώρα...Δε μου είπες,τα δικά σας παραρτημάτα,πόσους βαθμούς σας έχουν κόψει,σε κομβικά σημεία? (τέλος πάντων,δεν συνεχίζω,για να σου αναφέρω για το πέναλτυ οτυ καραπιάλη στη φιλαδέλφεια,για κουκουλα-τεβεκελη-παπουτσέλη-παπαδάκο-ευθυμιάδη,νίκου,τσαγκαράκη κλπ, απλά σε ρωτάω, για τα παραρτήματα του οσφπ...)!

ΥΓ1:αξιόπιστο επιχείρημα,είναι αυτό που αποδεικνύεται. δυστυχώς, παρότι πιστεύω στην ύπαρξη παράγκας,δεν μπορώ να πω ότι η γνώμη μου είναι η απόδειξη ότι η παράγκα υπάρχει...

ΥΓ2:αν ο παο ήθελε πράγματι να μην επαναλμβάνει την ίδια ιστορία κάθε φορά, γιατί επιλέγει να κάνει τις γκέλες του όταν κρίνονται στόχοι, κ όχι όταν είναι χαλαρός? (όπως άλλες ομάδες...γκουχου γκουχου)!

Δημοσ.

Δικά μας παραρτήματα???!!!χαχαχχαχχααααααααααααα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: καλό πολύ καλό αυτό με έκανες και γέλασα.Πίστεψέ με ότι έτσι και ο Ολυμπιακός είχε ένα παράρτημα όλα αυτά τα χρόνια σαν και εσάς και ξεκίναγε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα με+6 βαθμούς, εσείς θα είχατε κινήσει γη και ουρανό για να το κάνετε γνωστό στους πάντες και παράλληλα θα το αναφέρατε συνέχεια όπου και αν βρισκόσασταν και θα το είχατε κάνει σημαία σας.Και είναι κρίμα γιατί πάνω που είχαμε αρχίσει να πιάνουμε μια σοβαρή συζήτηση πάλι έριξες το επίπεδό της.

Και για μένα πάντως θα ήταν πολύ κουραστικό να θυμηθώ όλα αυτά τα χρόνια τις πράσινες αβάντες, τα Δούρεια πρωταθλήματα, τις Βασσάρειες εξόδους στο CL (στα έχω γράψει όλα αυτά έτσι?, ασχέτως αν εσύ δεν δέχεσαι με τίποτα να το δεχτείς) και τους Μπερσήδες και Φινοκαλιώτηδες.Και σχετικά με αυτό που λες για τις γκέλες που σας στοίχισαν εξόδους στο CL και ουέφα μήπως έχεις σκεφτεί ότι ίσως να υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που έγινε αυτό φέτος (δεν λέω περισσότερα γιατί το θέμα αυτό σηκώνει μεγάλη κουβέντα και το ένα θα φέρει το άλλο και θα γίνει ψιλομπάχαλο, αν θέλεις να ξαναεπικοινωνήσουμε με προσ.μνμ)Απλώς μου φαίνεται πολύ περίεργο που για σένα την έξοδο στο CL στην στέρησε το παράρτημά σου και όχι ο Ιωνικός, ο Εργοτέλης και ο Ατρόμητος που σε ξεφτίλισαν στην ίδια σου την έδρα.

Τέλος ποτέ δεν είπα εγώ ότι τις προσωπικές μου απόψεις προσπαθώ να τις επιβάλλω στους άλλους και να τις θεωρώ πραγματικότητα μόνο και μόνο επειδή έτσι πιστεύω, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα ρε φίλε δεν πρόκειται απλώς για μια προσωπική άποψη, τι να κάνουμε.

Δημοσ.

φίλε serpe7 αν ο παναθηναικός είχε εντός έδρας με τον όφη 20 νίκες 0 ισοπαλίες 0 ήττες όπως εσείς αυτό θα ήταν ένα καλό πάτημα για το οτι είναι παράρτημα. Το οτι με εσάς έχει τέτοιο 'ρεκορ' αλλα με τον παναθηναικό έχει κάνει και κάτι κηδείες ωραίες ωραίες αποτελεί μια καλοστημένη μηχανή παραπλάνησης του κοινού!

γιατί το συντηρείται αυτό απο τη στιγμή που αν σε καλέσει πχ εσένα ο εισαγγελές (ή οποιονδήποτε άλλο 'εικάζει') να καταθέσει στοιχεία θα του δώσεις (θα του δώσει) ένα ωραιότατο μηδενικό!

ΥΓ: Και κλασσικά βέβαια οτι όταν δε βγήκαμε ουεφα λόγω όφη ΔΕ θέλαμε να βγούμε ουέφα, υπήρχε 'λόγος'

όταν δεν πήραμε το πρωτάθλημα λόγω όφη ΔΕ θέλαμε να το πάρουμε υπήρχε 'λόγος'

τώρα πχ που δε βγαίνουμε ΤΣΟΥΛΟΥ ΔΕ θέλουμε να βγούμε υπάρχει 'λόγος'

Δημοσ.

ουτε με τα παραρτηματα μπορειτε να παρετε βαθμους..τοσο χαλια ειστε φετος..

"Αρνητικό ρεκόρ στην 46χρονη ιστορία του στην Αʼ Εθνική συνιστά για τον Παναθηναϊκό το 1,38 γκολ που σημειώνει στην έδρα του φέτος."

η χειροτερη χρονια σας και φερατε 2 ισοπαλιες..wow! ε και νομιζετε οτι ετσι σβηνονται ρε τοσα χρονια τσατσιας?

τωρα οτι αλλο λετε για παραμυθες και κουραφεξαλα απο το ενα μπανουν και απο το αλλο βγαινουν..

Δημοσ.

τι να αποδειξω?

ολοι εχουν ματια και βλεπουν..αστο μια ζωη πισω απο το δαχτυλο σας θα κρυβεστε και μιλατε μονο για τις εντυπωσεις..

κατι σαν το πραγματικο ετος ιδρυσης σας ενα πραγμα..

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από andrip

φίλε serpe7 αν ο παναθηναικός είχε εντός έδρας με τον όφη 20 νίκες 0 ισοπαλίες 0 ήττες όπως εσείς αυτό θα ήταν ένα καλό πάτημα για το οτι είναι παράρτημα. Το οτι με εσάς έχει τέτοιο 'ρεκορ' αλλα με τον παναθηναικό έχει κάνει και κάτι κηδείες ωραίες ωραίες αποτελεί μια καλοστημένη μηχανή παραπλάνησης του κοινού!

Andrip, ώρα είναι να μας πείτε ότι ο Όφη είναι παράρτημα του Ολυμπιακού, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.Αυτό να ακούσω από εσάς και πραγματικά δεν θα θέλω να ακούσω τίποτα άλλο.

Όσον αφορά για τις αποδείξεις που λες, παρά την καλοστημένη απάτη που βρίσκεται από πίσω και την αιώνια κρατική αβάντα που σας καλύπτει με τους αθλητικούς δικαστές σε αυτό το θέμα, κάποια στιγμή θα πληρώσετε πολύ ακριβά για αυτό το ζήτημα όχι απλώς με έναν Κορωνάκη που θα αποκαλύψει τα δικά του στοιχεία με ντοκουμέντα και φωτογραφίες (αλήθεια είδε κανείς σας το απόσπασμα από την θύρα 7 στην εκπομπή που εμφανίστηκε?) και που ο ίδιος θα ζητάει να τον καλέσει εισαγγελέας για να καταθέσει τα στοιχεία που έχει (πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό), αλλά με κάτι πολύ χειρότερο, θα το δεις και εσύ και θα με θυμηθείς.Προς το παρόν εγώ περιμένω να καλέσουν τον Κορωνάκη στην εισαγγελία για να καταθέσει τα στοιχεία που ο ίδιος είπε ότι έχει και που κάποια από αυτά τα πρόβαλε η εκπομπή των κρητικών στην οποία μίλησε (κάποιες ωραιότατες φωτογραφίες του Λιβαθηνού και του Βαρδή) (αλήθεια λέτε να τον έχουν καλέσει ως την επόμενη 10ετία?) και μετά το ξανασυζητάμε μπας και μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια άκρη και σας κάνουμε να το αποδεχτείτε.Πάντως να ξέρετε ότι ήδη είναι πολύ ύποπτο που δεν τον έχουν καλέσει ακόμα και θα είναι πολύ περισσότερο αν δεν τον καλέσουν καθόλου όπως προβλέπω να γίνεται.

Δημοσ.

'όλοι έχουν μάτια και βλέπουν' πωπω φοβερό επιχείρημα, αν σε καλέσουν καμια ώρα σε κανένα δικαστήριο και σου ποουν πως το γνωρίζετε κύριες ε η πιο κατάλληλη απάντηση είναι έλα μωρε όλοι έχουν μάτια και βλέπουνε ναουμ

πραγματικό έτος ίδρυσης όλοι γνωρίζουν είναι το 1980! οκ;

ΥΓ: λολ προφανώς δεν πάω να αποδείξω οτι είναι παράρτημα του ολυμπιακού, αλλα γιατί πχ όταν μια εμφανώς μεγαλύτερη ομάδα νικήσει τον ΟΦΗ πχ στο ηράκλειο (πολύ μικρότερη ομάδα) τότε αυτομάτως είναι παράρτημα αν το κάνουμε εμείς ενώ εσείς έχετε τα @@ και παίρνετε το διπλό

οοοοοοταν τους καλέσουν και οοοοοταν βγεί καμία απόφαση βλέπουμε. Μέχρι τότε απο τη στιγμή που κανένας δεν έχει στοιχεία γιατί τρελαίνεστε; οι θέσεις του στυλ ματια εχει ο κόσμος και βλέπει ελπίζω να καταλαβαίνετε οτι είναι αστείες

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάντως να ξέρετε ότι ήδη είναι πολύ ύποπτο που δεν τον έχουν καλέσει ακόμα και θα είναι πολύ περισσότερο αν δεν τον καλέσουν καθόλου όπως προβλέπω να γίνεται.

Το Αιγάλεω είναι παράρτημα του Ολυμπιακού. Εδώ, σας έχω μια φωτογραφία του Κοκαλιάρη με τον Θείο. Κύριε Εισαγγελέα, σας προκαλώ να με καλέσετε να καταθέσω τι άλλο έχω ακούσει και τι μου έχουν πει.

Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι το φαιδρό του "επιχειρήματος", ε;

Παρενθετικά, όποιος έχει στοιχεία (και όχι μπαρμπούτσαλα) πηγαίνει καρφί στον Εισαγγελέα, δεν περιμένει να τον καλέσει ο Εισαγγελέας. Ο οποίος, έχω τη φρικτή υποψία, δεν παρακολουθεί την εκπομπή του Τάκαρου.

Δημοσ.

1908 υπηρχε ο ΠΟΑ και φορουσατε κοκκινα.. αλλα η προπαγανδα της "πρασινης στρατιας" μια χαρα τα καταφερνει..

..ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός προήλθαν από συγχώνευση με παλαιότερα σωματεία, ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιεί το 1908, που ήταν το έτος ίδρυσης σωματείου από το οποίο προέρχεται ο ΠΑΟ. Αντίθετα, εμείς ξεκινάμε από την ίδρυση του Ολυμπιακού ακριβώς, όχι από τον Πειραϊκό Σύνδεσμο ή τους Φιλάθλους Πειραιώς. Γιατί τότε θα μιλούσαμε και εμείς για πολύ πιο πριν, για το 1899 ίσως. Ο... real Παναθηναϊκός υπάρχει από το 1926 και μετά..

κοψε το panatha.gr κανει κακο!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαχα! Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά στα "παρόμοια θέματα" με τον Ολυμπιακό, είναι τα Ανέκδοτα! Σας πήραν χαμπάρι βρε!

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από Alsos

τι να αποδειξω?

ολοι εχουν ματια και βλεπουν..αστο μια ζωη πισω απο το δαχτυλο σας θα κρυβεστε και μιλατε μονο για τις εντυπωσεις..

κατι σαν το πραγματικο ετος ιδρυσης σας ενα πραγμα..

Και μιας που ανέφερες και το μούφα έτος ίδρυσης με τις ροζ φανελίτσες παραθέτω από κάτω κάποιες εύλογες απορίες που έχω σχετικά με αυτό το ζήτημα :

Το 1908 ιδρύθηκε ένας σύλλογος με την ονομασία Πανελλήνιος Όμιλος Αθηνών.Το 1917 μετονομάστηκε σε Πανελλήνιος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος και το 1924 όπου είναι και το πραγματικό έτος της ίδρυσής τους πήρε την τελική του ονομασία και μετά από πολλές συγχωνεύσεις σε Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος.

Μήπως μπορεί κανένας σας να εξηγήσει πως είναι δυνατόν η ομάδα που ιδρύθηκε το 1908 που ΔΕΝ είχε το πράσινο χρώμα στις φανέλες, ΔΕΝ είχε το τριφύλλι ως έμβλημα του αυλλόγου και όπου ΔΕΝ αναγραφόταν πουθενά η ονομασία Παναθηναϊκός στην ληξιαρχική πράξη ίδρυσης του εν λόγω συλλόγου, να πρόκειται για την ίδια ομάδα που ιδρύθηκε το 1924???!!!!Όποιος βάζελος ξέρει την απάντηση ας κοπιάσει μπας και μου λύσει αυτήν την απορία?

Και για τον Ολυμπιακό θα ήταν πολύ εύκολο να οικειοποιηθεί το έτος ίδρυσης του Πειραϊκού Συνδέσμου που ιδρύθηκε το 1896 αν δεν κάνω λάθος, εφόσον στην πραγματική χρονιά ίδρυσής του το 1925 υπήρξε συγχώνευση και με αυτόν τον σύλλογο και πολλοί παίκτες του είχαν έρθει στον πειραιά.Εμείς όμως δεν είμαστε κομπλεξικοί, ανιστόριτοι και καταχραστές και έχουμε έναν τίμιο σύλλογο που ποτέ δεν είχε τις δικές σας αιώνιες κρατικές αβάντες σε αυτήν την πράσινη λαίλαπα και μαφία που μαστίζει τον τόπο από το 1924.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...