Leone_Rosso7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αρχικό μήνυμα από Snoob...είπε ο άνθρωπος που μέσα σε 40 post κατάφερε να χαρακτηρίσει συλλήβδην τους οπαδούς μιας άλλης ομάδας κομπλεξικούς, ανιστόριτους και καταχραστές Ούτε τα σαράντα, ούτε τα 2000 μηνύματα με νοιάζουν. Να μην ακούω μονάχα μεγαλοστομίες για δημοκρατικότητες και μορφώσεις από κυριολεκτικά χθεσινούς που επιχειρούν μετά από flame να το παίξουν υπεράνω. ...ντάξει; Επειδή εκτός από φασίστας είσαι και γκαβός, διάβασε εδω να δεις τι γράφεται στην αρχή : Αρχικό μήνυμα από Serpe_7Εμείς όμως δεν είμαστε κομπλεξικοί, ανιστόριτοι και καταχραστές Δεν είδα να χρησιμοποιείτε το 2ο πληθυντικό αλλά το 1ο. ΚΑι δες τώρα τι έγραψε ο βάζελος ο φιλαράκος σου για άλλον χρήστη : Αρχικό μήνυμα από 1980[σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες 24 ωρες την μερα εφτα ημερες την εβδομαδα. αλλο να κανεις λαθος εκτιμηση απο ενθουσιασμο και αλλο να γραφεις καραγκιοζηλικια. και μην ξεχνας οτι εισαι εδω για να διασκεδαζει ο λουσιφερ στο ειπε καταμουτρα. εισαι εδω για λογους διασκεδαστικους αρα γελωτοποιος και /QUOTE] Μπορείς να κρίνεις και μόνος ποιος είναι ο φασίστας και ποιος όχι, ένας πανίβλακας moderator που δεν μπορεί να ξεχωρίσει το 2ο από το 1ο πληθυντικό και βγάζει συμπεράσματα επειδή έτσι γουστάρει αυτός?ή ένας άλλος που μιλάει τόσο πρόστυχα και χυδαία με αυτόν τον τρόπο?Εμεις βλέπεις δεν έχουμε αβάντες εδώ πέρα γάβρους μοντς.για να κάνουν στους άλλους ότι τους υποδείξουμε ή για να κάνουν banned έτσι φασιστικά όποιον βάζελο γουστάρουν επειδή τους έχουν τσούξει τόσο πολύ τα posts τους.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Επικό post. Ο "βάζελος φιλαράκος μου" αυτή τη στιγμή φίλτατε υβριστή είναι ban, όπως και το alter ego σου. Αφού λοιπόν κατάλαβες ότι εκτός από φασίστας είμαι και γκαβός, να σε συγχαρώ για άλλη μια φορά για τη μετριοπάθειά σου και να σου ευχηθώ καλή συνέχεια στο παραλήρημά σου.
paschalia Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εμεις βλέπεις δεν έχουμε αβάντες εδώ πέρα γάβρους μοντς.για να κάνουν στους άλλους ότι τους υποδείξουμε ή για να κάνουν banned έτσι φασιστικά όποιον βάζελο γουστάρουν επειδή τους έχουν τσούξει τόσο πολύ τα posts τους. Ναι οκ . Μεχρι κ εγω επεσα κατω απο τα γελια τωρα . (( Συγνωμη για το ποστ αλλα δεν αντεξα .))
omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω.Γιατί στα ποστ του ΠΑΟ μπορεί ο καθένα ςνα λέει ότι ο Κοκκαλης ήταν μέλος της Στάζι, ότι ο Ολυμπιακός πληρώνει τους διαιτητές , ότι έχει παραρτήματα τη μισή (αν όχι όλη) την Α εθνική ότι δεν έχει πάρει τίμια κανένα πρωτάθλημα χωρίς κανένα στοιχείο και να τους αφήνουν(και καλά κάνουν μεταξύ μας) και όταν πει κάποιος κατι για τον ΠΑΟ αμέσως τρώει ban.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Χε. Αβάντες από αντιολυμπιακούς. Admins και super mods είναι Ολυμπιακοί, αλλά αβάντες έχουν οι Παναθηναϊκοί. Ελπίζω να τον ξεφορτώσαμε για τα καλά πλέον. Ε αγαπητοί mods;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω.Γιατί στα ποστ του ΠΑΟ μπορεί ο καθένα ςνα λέει ότι ο Κοκκαλης ήταν μέλος της Στάζι, ότι ο Ολυμπιακός πληρώνει τους διαιτητές , ότι έχει παραρτήματα τη μισή (αν όχι όλη) την Α εθνική ότι δεν έχει πάρει τίμια κανένα πρωτάθλημα χωρίς κανένα στοιχείο και να τους αφήνουν(και καλά κάνουν μεταξύ μας) και όταν πει κάποιος κατι για τον ΠΑΟ αμέσως τρώει ban. Συνομωσία των δεξιών Παναθηναϊκών. Αλήθεια, τη συζήτηση (ο Βούδας να την κάνει) που οδήγησε στα ban, τη διάβασες, ή διαμαρτύρεσαι λόγω κεκτημένης ταχύτητας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.