omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αλήθεια, τη συζήτηση (ο Βούδας να την κάνει) που οδήγησε στα ban, τη διάβασες, ή διαμαρτύρεσαι λόγω κεκτημένης ταχύτητας; Τη διάβασα δεν διέκρινα κάτι κακό η προσβλητικό.Αν πεις έναν κλέφτη "κλέφτη" είναι προσβολή; Ελπίζω να τον ξεφορτώσαμε για τα καλά πλέον. Ε αγαπητοί mods; Αν δε σου αρέσει κάποιος τον κάνεις ignore όπως εγώ.Δε θα λέμε ότι θέλεις εσύ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Τη διάβασα δεν διέκρινα κάτι κακό η προσβλητικό.Αν πεις έναν κλέφτη "κλέφτη" είναι προσβολή; Προφανώς έχουμε διαφορετικά κριτήρια για το τι συνιστά προσβολή. Πάντως: Το να σε αποκαλέσω "φασίστα" και "γκαβό" θα το θεωρούσες τιμητικό; Αυτό έπραξε ο κλώνος ήδη banαρισμένου χρήστη. Το βρίσιμο moderator πώς το χαρακτηρίζεις; Το άνοιγμα νέων λογαριασμών ενώ υποτίθεται ότι εκτίεις ποινή αποκλεισμού; Επίσης, έχε υπόψη σου ότι έπεσε σκούπα. Οπότε, εσύ τώρα διαβάζεις την "ευπρεπισμένη" εκδοχή.
omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ απλά θα πω πως κάποιες φορές εκνευριζόμαστε...:twisted: Οχι χωρίς λόγο.Αλλά ρε γμτ πάντα εμείς τρώμε ban οι άλλοι όχι. Πχ σε ερώτηση χρήστη τι έχει κάνει ο Παναθηναικός εγώ απάντησα ότι είπαν πανω κατω και τα παιδιά και ο edge μου είπε πως δε θα σε ανεχτούμε άλλο(δημόσια όχι pm).αυτό είανι που με προβληματίζει.Πως επειδή κάποιοι δεν τους αρέσουν αυτά που λέμε βρίσκουν τρόπους για να μπανάρουν κάποιους.Ενώ στα δικά τους βρίζουν όσο θέλουν τον κόκκαλη εμείς εδώ τσιμουδιά για κανέναν...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Εγώ απλά θα πω πως κάποιες φορές εκνευριζόμαστε...:twisted: Οχι χωρίς λόγο.Αλλά ρε γμτ πάντα εμείς τρώμε ban οι άλλοι όχι. Κι εγώ θα σου απαντήσω πως είτε εκνευρίζεσαι δικαιολογημένα, είτε όχι, η βρισιά είναι βρισιά. Για διάβασε τι έγραψα εγώ και αν δικαιολογούταν ο κύριος να με βρίσει με τον τρόπο που με έβρισε (και βέβαια, δεν έφαγε ban γι' αυτό, το βρισίδι έπεσε με τον καινούργιο λογαριασμό, το ban είχε έρθει νωρίτερα). Αυτό το "πάντα εμείς τρώμε ban οι άλλοι όχι" να το πεις στους γνωστούς Παναθηναϊκούς LLNeo, KaizerSoze και στον 1980. Ο τελευταίος, βέβαια, κωλύεται να σου απαντήσει επειδή οι προκατηλειμμένοι mods τον τιμώρησαν κι αυτόν. Για ξεκάρφωμα, φαντάζομαι... Γενικά, το βρίσκω άκομψο να κατηγορείς για μεροληψία τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τη διατήρηση μιας κάποιας τάξης σε ένα δύσκολο χώρο όπως το μπλα-μπλα, αλλά προφανώς και εδώ έχουμε διαφορετική αντίληψη του θέματος.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 3)το 1908 ...ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ παναθηναϊκός που να φοράει πράσινα και να έχει σήμα το τριφύλλι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ! To 1878 υπηρχε κλαμπ με ονομα Μαντσεστερ Γιουναιτεντ? Η απαντηση MHN μπεις στο λινκ αν δεν θες να ξυπνησεις αποτομα
Leone_Rosso7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αρχικό μήνυμα από SnoobΑλήθεια, τη συζήτηση (ο Βούδας να την κάνει) που οδήγησε στα ban, τη διάβασες, ή διαμαρτύρεσαι λόγω κεκτημένης ταχύτητας; Επίσης, έχε υπόψη σου ότι έπεσε σκούπα. Οπότε, εσύ τώρα διαβάζεις την "ευπρεπισμένη" εκδοχή. Καταλαβαίνεις ότι γελάει ο κόσμος μαζί σου με αυτά που γράφεις?Από την μια λες στον omnislash να διαβάσει αυτά που έχουν ειπωθεί και από την άλλη παραδέχεσαι μόνος σου ότι υπήρξε σκούπα για όλα αυτά (καλά εδλω μιλάμε για μεγάλη σκούπα όχι αστεία)Και για ναχουμε καλό ερώτημα γιατί έσβησε τα δικά σου τα λογάκια που με ανάγκασαν να σε αρχίσω στα μπινελίκια? Αν για μην τρώμε ban πρέπει να γίνουμε βάζελοι και να γράφουμε αυτά που σας συμφέρουν, τότε να μας τοπείτε ρε παιδί μου να μην τολμήσουμε να σας ξαναθίξουμε την ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ ιστορία σας
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Καταλαβαίνεις ότι γελάει ο κόσμος μαζί σου με αυτά που γράφεις?Από την μια λες στον omnislash να διαβάσει αυτά που έχουν ειπωθεί και από την άλλη παραδέχεσαι μόνος σου ότι υπήρξε σκούπα για όλα αυτά (καλά εδλω μιλάμε για μεγάλη σκούπα όχι αστεία)Και για ναχουμε καλό ερώτημα γιατί έσβησε τα δικά σου τα λογάκια που με ανάγκασαν να σε αρχίσω στα μπινελίκια? Αν για μην τρώμε ban πρέπει να γίνουμε βάζελοι και να γράφουμε αυτά που σας συμφέρουν, τότε να μας τοπείτε ρε παιδί μου να μην τολμήσουμε να σας ξαναθίξουμε την ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ ιστορία σας Προσπάθησε να καταλάβεις τι είπα στον omnislash: τον ρώτησα ΑΝ διάβασε τα όσα ειπώθηκαν. Μου απαντάει ναι. Εγώ, πάλι, νομίζω ότι δεν τα διάβασε (γιατί αν ήταν online την ώρα που λέγατε περί λαίλαπας κτλ, υποψιάζομαι ότι θα είχε συμμετάσχει) και του εξηγώ ότι αυτά που βλέπει είναι η συμμαζεμένη κατάσταση. Ακόμη και εδώ, η μετενσάρκωσή σου, ο Leone, αποδεικνύει το ύφος σου. Για να μην τρως ban, σε συμβουλεύω να γράφεις πιο ήπια και να μη βρίζεις. Όποιος δε συμφωνεί μαζί σου δεν είναι de facto φασίστας. Ούτε γκαβός. Επίσης, καλό θα ήταν να δέχεσαι τις τιμωρίες και να μην ανοίγεις δεύτερους λογαριασμούς. Α, επίσης, συγγνώμη αν σου χαλάω το σενάριο όπως το έχτισες στο μυαλό σου, αλλά δεν είμαι Παναθηναϊκός. Υ.Γ. Ποια δικά μου λογάκια σε ανάγκασαν να με αρχίσεις στα μπινελίκια; Ότι γράφηκες χθες στο φόρουμ και άρχισες να ρίχνεις δόλωμα για καυγά, να μιλάς για φασίστες και πράσινα άλογα; Το ξαναλέω και τώρα, δεν έχω πρόβλημα: για να πουλάς ηθική υπεροχή, θα πρέπει να φέρεσαι έτσι από την αρχή. Μπήκες εδώ, άρχισες τους τσαμπουκάδες και μετά το παίζεις υπεράνω; Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Και φάνηκε ποιος πουλάει δήθεν πολιτισμό και στην πρώτη κόντρα αρχίζει τα βρισίδια. Μαθήματα ηθικής, φίλτατε, από ανθρώπους που ξεδιάντροπα παραβιάζουν τους κανονισμούς του χώρου που τους φιλοξενεί, δε δέχομαι.
omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Snoob αυτοί που παίζανε με τους ναζί φιλικά επί κατοχής τι ήταν;Αντίσταση κάνανε;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 omnislash, Αφού σε συγχαρώ για τη μοναδική σου ικανότητα να πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο, θα σου προτείνω να απευθύνεις το ερώτημά σου στον paredwse ή στον The Edge. Θυμήσου, απλά, ότι αρκετοί από τους θαμώνες αυτού του χώρου έχουν αποδείξει κατ' επανάληψη ότι αδυνατούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν και μεγάλο ταλέντο στη δημιουργία πολλαπλών κωδικών.
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Απλώς μια ερώτηση. Lucie και ο νέος κλώνος είναι διασκεδαστικά ηλίθιος όπως ο προηγούμενος ή αυτός θα bannaριστεί;
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 To 1878 υπηρχε κλαμπ με ονομα Μαντσεστερ Γιουναιτεντ? Η απαντηση MHN μπεις στο λινκ αν δεν θες να ξυπνησεις αποτομα Και ούτε καν στην ίδια περιοχή έτσι;
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Καταλαβαίνεις ότι γελάει ο κόσμος μαζί σου με αυτά που γράφεις?Από την μια λες στον omnislash να διαβάσει αυτά που έχουν ειπωθεί και από την άλλη παραδέχεσαι μόνος σου ότι υπήρξε σκούπα για όλα αυτά (καλά εδλω μιλάμε για μεγάλη σκούπα όχι αστεία)Και για ναχουμε καλό ερώτημα γιατί έσβησε τα δικά σου τα λογάκια που με ανάγκασαν να σε αρχίσω στα μπινελίκια? Αν για μην τρώμε ban πρέπει να γίνουμε βάζελοι και να γράφουμε αυτά που σας συμφέρουν, τότε να μας τοπείτε ρε παιδί μου να μην τολμήσουμε να σας ξαναθίξουμε την ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ ιστορία σας Σχετικά με τα σχολιάκια σου και το avatar σου:
omnislash Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Τι να πω τώρα. :confused: Το αφήνω να το επιληφθούν οι mods. (Για κάποιους ανήξερους ο χρήστης kwsn θεωρεί πως όλοι οι Ολυμπιακοί είναι μπάσταρδοι:evil: ).Λοιπόν ....
LL_NEO Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Όχι δα. Εγώ βλέπω μόνο μια φωτογραφία με πλοία. Μάλλον μπερδεύτηκε απο το τόπικ των εξοπλισμών....
KWSN_Men Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Θα σε παρακαλούσα να μου πεις που το είπα αυτό. Ένα σχόλιο για τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.