Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα σε παρακαλούσα να μου πεις που το είπα αυτό. Ένα σχόλιο για τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό κάνω.

Καταρχήν δειλιάζεις να το πεις στα ίσια και αυτό δε σε τιμά

Κατα δεύτερον αν εγώ βάλω λαγούς και κοτόπυλα στο τοπικ σου θα φάω μπαν με τη μία

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καταρχήν δειλιάζεις να το πεις στα ίσια και αυτό δε σε τιμά

Κατα δεύτερον αν εγώ βάλω λαγούς και κοτόπυλα στο τοπικ σου θα φάω μπαν με τη μία

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι μη μου ρίξεις κανένα μπουκέτο από αυτά που ρίχνεις στις κοπέλες σου (ποιες;;; ) και στους γκέι.

Για τους λαγούς και τα κοτόπουλα, δες τον scider/jonny/alsos/leone rosso από κάτω από το post σου.

Δημοσ.

τελικα καλυτερα να εκλεινε οριστικα αυτη τη φορα το μπλα μπλα

μονο κακο προκαλει στο τοσο αξιολογο τεχνολογικο forum

Δημοσ.

Μάλλον καλό θα ήταν να απαγορεύονταν αυστηρά οι διπλοί τριπλοί λογαριασμοί και να τιμωρούνται με οριστικό ban.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ Leone Rosso:

Να σου απαντήσω: πρώτο και κυριότερο, ό,τι δίκιο μπορεί να έχεις, το χάνεις με το "απροσάρμοστο καραγκιόζη".

Δεύτερο και επίσης σημαντικό, το τι ασυλία έχει ο συγκεκριμένος χρήστης, το μαρτυρούν τα διάφορα ban που έχει συγκεντρώσει στην πορεία του εδώ.

Γενικά, θεωρώ άδικο και απαράδεκτο ακόμη και ως υπαινιγμό (πόσω μάλλον ως ευθεία αμφισβήτηση) οποιαδήποτε κουβέντα για την αμεροληψία των moderators. Άδικο γιατί οι άνθρωποι αυτοί αποδεικνύουν καθημερινά την ανοχή τους σε φαινόμενα που τυπικά επισείουν ποινές και απαράδεκτο γιατί αντιβαίνει τους κανόνες που διέπουν το χώρο που μας φιλοξενεί. Αν έχεις αμφιβολία για το δίκαιο της απόφασης, μπορείς να στείλεις pm στον moderator του forum, στους super moderators, στον administrator ακόμη και να ρωτήσεις να μάθεις το πώς και το γιατί. Το να βρίζεις αόριστα ένα moderator δε βοηθά σε τίποτε.

Τώρα, αν εσύ ως Leone Rosso γίνεις ban, μπορώ να σου πω αρκετούς λόγους για τους οποίους θα συνέβαινε αυτό: διπλός κωδικός, συνεχιζόμενες ύβρεις, δημόσιος σχολιασμός αποφάσεων των moderators.

Γενικά, τα αθλητικά σηκώνουν πειράγματα, μπηχτές και καζούρες. Ως ένα σημείο όμως. Στο χέρι του καθενός είναι, όταν θεωρεί ότι θίγεται, είτε να απευθύνεται στους αρμόδιους για να επιληφθούν ή, αν δεν το κρίνει αρκούντως αντρίκιο αυτό, να τη λέει με τρόπο στο χρήστη που θεωρεί ότι τον έθιξε.

Ενημερωτικά και ειλικρινά φιλικά, τα μπινελίκια δε θεωρούνται "τρόπος".

Καλό βράδυ.

Δημοσ.
...

Πολύ περισσότερο θα με πειράξει να με πεις εσύ 'μαλάκα' παρά να πει διάφορα οποιοσδήποτε από τους γραφικούς που μαζεύονται εδώ.

Και τελικά, άτομο που σε τεχνολογικό forum βάζει στο nickname και το avatar πράγματα που σχετίζονται με ομάδες, ή πολύ μικρός είναι ή άμυαλος. Γνώμη μου.

Δημοσ.

οι moderators δεν ειναι θεοι και δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει και να τους σχολιαζουμε

δεν ξερω αν επαρκουν για το μπλαμπλα αλλα οι προσωπικες επιθεσεις και χαρακτηρισμοι πανε συννεφο εδω μεσα

απο τις 200 σελιδες αυτου του θεματος οι 180 ειναι προσωπικες επιθεσεις και η κουβεντα με τις παραγκες τους κατασκοπους τα παραρτηματα τα κουμπουρια και κατηγοριες για απατες κομπινες και τα ιδια και τα ιδια

προτεινω αν γινεται και μπορει καποιος να αναλαβει αμεσο σβησιμο ολων των ασχετων με τα αθλητικα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάποια ταύτιση IP για τον χρήστη Leonetetoio.

Ευτυχώς όμως, δεν χρειάζεται, αν έτσι είναι τα 3 πρώτα μηνύματα, έτσι θα είναι και τα 3 τελευταία.

Δημοσ.

Και αναφορικά με τις προσωπικές επιθέσεις κτλ, γενικά επειδή είναι αθλητικά θέματα, ε δν περιμένει κανείς νομίζω να σας κάνουν ή να κάνετε καζούρα με το "φίλτατε". Αν κάτι σας ενοχλεί, ρηπόρτ.

Δημοσ.

Αυτό που ακούγεται ότι ζήτησε 1 εκ. ευρό και εγγυήσεις ότι θα παίζει ισχύει; Μακάρι να μην τον πάρουν ποτέ στην εθνική. Δεν κολλάει με την νοοτροπία της. Θα μαλώνει συνέχεια με τους άλλους.

Δημοσ.

Και τελικά, άτομο που σε τεχνολογικό forum βάζει στο nickname και το avatar πράγματα που σχετίζονται με ομάδες, ή πολύ μικρός είναι ή άμυαλος. Γνώμη μου.

Εμένα πάλι μου τι σπάνε αυτοί που κρίνουν τους άλλους από το nickname και το avatar.

Γνώμη μου πάντα ! :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό που ακούγεται ότι ζήτησε 1 εκ. ευρό και εγγυήσεις ότι θα παίζει ισχύει; Μακάρι να μην τον πάρουν ποτέ στην εθνική. Δεν κολλάει με την νοοτροπία της. Θα μαλώνει συνέχεια με τους άλλους.

Λοιπόν, ο Γκαγκάτσης, σε συνέντευξή του που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, αφήνει τεράστια υπονοούμενα.

Επειδή η συνέντευξη είναι μακροσκελής, παρουσιάζω το επίμαχο σημείο:

"Στη συζήτηση ειπώθηκαν πράγματα για το πώς είναι το κλίμα, τι ακριβώς προσφέρει η Εθνική, τι ακριβώς είναι η Εθνική Ελλάδας. Ουδέποτε θα μπορούσε να γίνει αυτό. Η ΕΠΟ δεν αναμείχθηκε σε οικονομική συναλλαγή. Δεν θα μπορούσα ποτέ εγώ να προσβάλλω πρώτον τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως τον προπονητή της Εθνικής. Δεν θα μπορούσα να υπογράψω συμβόλαιο με κανέναν Καστίγιο ότι ο προπονητής θα τον είχε στην Εθνική ομάδα. Εγώ έκανα μια κουβέντα με τον προπονητή και μου είπε ότι είναι καλός παίκτης. Εάν ήταν Έλληνας θα τον είχε στην 25άδα. Όπως και έχει, 20-25 ποδοσφαιριστές της Ελλάδας. Από αυτούς διαλέγει βάσει της κρίσης του ποιοι θα είναι. Δεν μπορώ να υπογράψω συμβόλαιο με οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή αν θα κληθεί στην Εθνική και πολύ περισσότερο αν θα παίξει".

Λίγο καιρό πριν, παραμονές του πρώτου κύκλου φιλικών, όταν ο Καστίγιο είχε αποδεχτεί την πρόταση Σάντσες, ο προπονητής του Μεξικό είχε αρνηθεί ότι υπήρξε οικονομική συμφωνία για να παίξει εκεί ο Καστίγιο.

Απλά, ή δεχόμαστε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ή έχουν βρει τον Καστίγιο που έχει αποδείξει ότι τα τραβάει ο οργανισμός του και έπιασαν δουλειά οι δημοσιογράφοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...