Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά ρε μην κατδεχόταν ο Νέρι να παίξει ισότιμος με τους losers ΓκουμοΜπασινάδες.Με το Μεξικό θα παέι μουντιάλ.Με δαυτους δεν το νομίζω.

Εάν ήταν Έλληνας θα τον είχε στην 25άδα. Όπως και έχει, 20-25 ποδοσφαιριστές της Ελλάδας.

Οπως και Στολτίδη, Ζήκο κα..

Εάν ήταν Έλληνας θα τον είχε στην 25άδα.

Υπάρχει Ελληνας που ξέρει καλύτερη ντρίμπλα από τον Νέρι;Αντε ο Στέλιος αλλά μεγάλωσε και αυτός.

ΥΓ Γιατί σε σχέση με τον Στέλιο ο Τορο μου βγαίνει κατώτερος.Δε ξέρω αλλά το στυλ του δε μ αρέσει.Δεν έχει τη σιγουριά και τη φινέτσα του.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Σιγά ρε μην κατδεχόταν ο Νέρι να παίξει ισότιμος με τους losers ΓκουμοΜπασινάδες.Με το Μεξικό θα παέι μουντιάλ.Με δαυτους δεν το νομίζω.

Πρώτον, την κουβέντα που πάμε να κάνουμε την ξεκινάμε επειδή ο Καστίγιο φαίνεται να κάνει τσαλιμάκια στους Μεξικάνους. Οπότε το επιχείρημα με το Μουντιάλ φύλαξέ το μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Δεύτερον, σε παρακαλώ θερμά, άσε τα losers. Μην το πιάνεις τόσο επιθετικά το θέμα, θα γίνουμε πάλι μαλλιά-κουβάρια και μετά θα διαμαρτύρεσαι.

Δημοσ.
Δεύτερον, σε παρακαλώ θερμά, άσε τα losers. Μην το πιάνεις τόσο επιθετικά το θέμα, θα γίνουμε πάλι μαλλιά-κουβάρια και μετά θα διαμαρτύρεσαι.

αφού αυτοί συνέχεια μόλις έβλεπαν κόκκινο τρέμανε.Δεν είπα πως δεν είναι καλοί παίχτες.Αν δεν ήταν δε θα παίζαν εξωτερικό.

Δημοσ.
Και αναφορικά με τις προσωπικές επιθέσεις κτλ, γενικά επειδή είναι αθλητικά θέματα, ε δν περιμένει κανείς νομίζω να σας κάνουν ή να κάνετε καζούρα με το "φίλτατε". Αν κάτι σας ενοχλεί, ρηπόρτ.

Εγω παλι προτεινω να κλειδωθουν τα τοπικ των ομαδων γιατι ουτε σε αθλητικο επιπεδο προσφερουν κατι με τις συζητησεις και το στυλ απαντησεων που εχουν, ουτε κανουν καλο στην εικονα του φορουμ...

Δημοσ.

Aν και εκει αρχισουν τα μηνυματα με καζουρα, ειρωνιες, χλευασμους, χουντες, μνημοσυνα και διαιτησιες και σταματησουν να μιλανε για μπαλα, να κλειδωθει και αυτο, ναι!!

Δημοσ.

Γενικότερα είμαι υπέρ της απαγόρευσης αθλητικών θρεντ τα οποία αναφέρονται σε ομάδες. Δεν λέμε για τέννις και βόλλεϋ δωματίου, αλλά οπουδήποτε υπάρχει η έννοια του ανταγωνισμού το πράγμα στραβώνει. Και ας θυσιάσουμε και την Bayern, εδώ δε λυπηθήκαμε τον Rommel, σε μια ομάδα θα κολλήσουμε?

Δημοσ.

Tουλαχιστον, στο τοπικ της Bayern μιλανε για μπαλα. Στα τοπικ του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ συζητηση μονο για το μπασκετ μπορεις να κανεις και αυτη μιση. Για τη μπαλα, δεν εχω δει μια σωστη αλληλουχια μηνυματων εδω και 10δες σελιδες. Ολο οι ιδιες και οι ιδιες γκρινιες και μεμψιμοιριες και καζουρα χωρις τελος. ΕΛΕΟΣ!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Δε βλέπω να πήρατε αρκούντως χιουμοριστικά την παρέμβασή μου.

Να ξέρετε, φατσούλες δεν ποστάρω. Το πολύ-πολύ κανένα τέτοιο :) αλλά ως εκεί.

Εγώ νομίζω ότι μπορούν να γίνουν πολύ καλές συζητήσεις για το ποδόσφαιρο, αλλά θέλει λίγο κυνήγι για να στρώσει η κουβέντα.

Κι επειδή δε βλέπω να ανοίγει thread για κρίκετ, ας πορευτούμε με αυτό που έχουμε.

Δημοσ.
Δηλαδή να κλειδωθεί και το τόπικ της...Μπάγερν Μονάχου;

Αυτό είναι που πρέπει να κλειδωθεί. Έχουμε τον γερμανόφιλο τον mod και αφήνει όλους τους κάφρους εκεί μέσα να λένε ότι γουστάρουν!

Εγώ βάζω όμως.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

euro2004-champions.jpg

Σιγά ρε μην κατδεχόταν ο Νέρι να παίξει ισότιμος με τους losers ΓκουμοΜπασινάδες

Μέτρα losers αξιότιμε και πανέξυπνε...

Δημοσ.

λολ σορρυ νεο αλλαπιο γραφικη απαντηση δε θα μπορουσα να περιμενω.

γιατι ειναι σιγουρο οτι ολοι αυτοι πηραν το ευρο με την αξια τους και οτι αν ξαναπαιζαν τωρα θα το ξαναπερναν.λολ

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα το ειρωνικό στο "πήραν το euro με την αξία τους". Διαμαρτυρήθηκε κανείς για τίποτα και δεν το πήρα χαμπάρι;

Και ναι είχαν τύχη. So fucking what? Αν ήταν losers και δεν είχαν αρχίδια, συγνώμη αλλά άντε να έκαναν μια νίκη και να τελείωνε εκεί το πανηγύρι. Σαφώς και δεν λέει κανείς ότι επαναλαμβάνεται τέτοιο πράγμα ξανά. Αλλά όσο γραφική είναι η δικη μου απάντηση άλλο τόσο γραφικό και αντάξιο του εικονιζόμενου είναι να λέμε ότι όλα ήταν τύχη. Και όταν πλέον το λέμε μόνο και μόνο επειδή έτυχε ένα σεβαστό κομμάτι εκείνης της ομάδας ήταν νυν ή τέως παίχτες του Παναθηναικού ε τότε καταντάει και κομπλεξικό. Έτσι adi;

geor.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...