Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτο που προσπαθω να πω εγω νεο ειναι οτι επειδη οι συγκεκριμενοι παιχτες στο ευρο ηταν κολοφαρδοι-ικανοι-μαγκες-γουινερς δε σημαινει οτι στην υπολοιπη καριερα τους οι περισοτεροι απο δαυτους δεν ηταν και δεν ειναι λουσερς.

Δημοσ.

Χμμμμμμ και απο που ακριβώς τεκμαίρεται αν είναι losers? Απο το πόσα πρωταθλήματα έχουν πάρει; Διότι αν αυτό εννοείς τότε μάλλον θα πρέπει να σου ξαναδώσω μια γραφική κατά την άποψη σου απάντηση για το συγκεκριμένο τεκμήριο...

Δημοσ.

Μα με σένα ειδικά συνήθως βγάζω άκρη (έστω και στο ότι δε συμφωνούμε) και γι' αυτό και κάπως με ξένισε η αρχική σου απάντηση...

Δημοσ.

απλα στο συγκεκριμενο θεωρω οτι ειχε δικιο ο αλλος.δε θυμαμαι και ποιος ειναι.

τι να πας πει μωρε τωρα ο Χαριστεας?Ο Βρυζας?Ο Ζαγορακης ακομα ακομα?Ο Τακαρος ο Φυσσας?Και να στο κανω πιο λιανα?

Πηραμε το ευρο οκ μαγκια μας.Πηγαμε και χασαμε στην Αλβανια ρε συ αν εχουν το θεο τους.

Αληθεια υπαρχει αλλη χωρα που σαν πρωταθλητρια ευρωπης να μην πηγε μουντιαλ?

Και τι μου λες για πρωταθληματα ρε νεο?

Ξεχνας που αυτοι πηγαινανε για 3 αποτελεσματα και φερανε το τεταρτο στη ριζουπολη?

Δημοσ.
Αληθεια υπαρχει αλλη χωρα που σαν πρωταθλητρια ευρωπης να μην πηγε μουντιαλ?

Λολ ναι η Δανία αν θυμάμαι καλά...

Ξεχνας που αυτοι πηγαινανε για 3 αποτελεσματα και φερανε το τεταρτο στη ριζουπολη?

Την ξέρεις την απάντηση. Δεν ήταν αυτοι losers, αλλά ο Φιλιππίδης μαλάκας και ο Βαρδινογιάννης μπινές και τρισάθλιος που έστειλε την ομάδα με αρχηγό την Αμαλία Κυπαρίσση (που να φυτρώσουν κυπαρίσσια στα κουφάρια τους)

• Super Moderators
Δημοσ.

Φυσικά, αφού έγινε μέλος.

Μα, κάτι ερωτήσεις.

Λοιπόν, δείτε εδώ ένα πολύ ωραίο άρθρο για τον εγνωσμένης αξίας προπονητή Τάκη "Σερ" Λεμονή και την κατάσταση στον Ολυμπιακό όπως την προβλέπει ο Σπυρόπουλος.

Και, μια πρώτη υποψία επιβεβαίωσης των υποψιών του Σπυρόπουλου εδώ, με τα πρώτα τσαλίμια του Ντούντου.

Δημοσ.

Ρε παιδια, αφου τα εχουμε πει..Ντουντου κτλ ξεχαστε τα. Μην ξεχνατε οτι και για τον Ζε Ρομπερτο μεχρι και οτι εχει ερθει να υπογραψει ειχανε πει περισυ οι εφημεριδες και τελικα μειναμε με την ψ στο χερι.

Ειναι δυνατον παιχτης της εθνικης Βραζιλιας σε τετοια ηλικια να ερθει στον ολυμπιακο? Και βλεποντας και μερικα βιντεακια στο youtube κτλ πραγματικα καταλαβα οτι ειναι παιχτουρα.

Επισης εχετε καταλαβει οτι ειναι ακομα Μαρτιος? Γιατι να βιαστει ο παιχτης να υπογραψει σε μια ομαδα σαν τον ολυμπιακο οταν εχει τουλαχιστον 2 μηνες ακομα περιθωριο να περιμενει μια καλυτερη προταση?

Ας ειμαστε λοιπον λιγο σοβαροι και μη χαφτουμε οτι μας πασαρουν οι δημοσιογραφοι.

Δημοσ.
Ρε παιδια, αφου τα εχουμε πει..Ντουντου κτλ ξεχαστε τα. Μην ξεχνατε οτι και για τον Ζε Ρομπερτο μεχρι και οτι εχει ερθει να υπογραψει ειχανε πει περισυ οι εφημεριδες και τελικα μειναμε με την ψ στο χερι.

Ειναι δυνατον παιχτης της εθνικης Βραζιλιας σε τετοια ηλικια να ερθει στον ολυμπιακο? Και βλεποντας και μερικα βιντεακια στο youtube κτλ πραγματικα καταλαβα οτι ειναι παιχτουρα.

Επισης εχετε καταλαβει οτι ειναι ακομα Μαρτιος? Γιατι να βιαστει ο παιχτης να υπογραψει σε μια ομαδα σαν τον ολυμπιακο οταν εχει τουλαχιστον 2 μηνες ακομα περιθωριο να περιμενει μια καλυτερη προταση?

Ας ειμαστε λοιπον λιγο σοβαροι και μη χαφτουμε οτι μας πασαρουν οι δημοσιογραφοι.

1) Ο Ριβαλντο πως ηρθε τοτε?Μην αποκλιεις τιποτα ακομα, οπως ειπες ειναι νωρις, πολυ νωρις. Οκ και εγω δεν το πιστευω οτι ενας παικτης της εθνικης Βραζιλιας θα προτιμουσε τον Ολυμπιακο απο καποια αλλη ομαδα.

2) Ετσι...

Δημοσ.
1) Ο Ριβαλντο πως ηρθε τοτε?Μην αποκλιεις τιποτα ακομα, οπως ειπες ειναι νωρις, πολυ νωρις. Οκ και εγω δεν το πιστευω οτι ενας παικτης της εθνικης Βραζιλιας θα προτιμουσε τον Ολυμπιακο απο καποια αλλη ομαδα.

Ρε συ, ο Ριβαλντο δεν ηταν 24 οταν ηρθε. Εδω μιλαμε για 24 χρονων. Πιο πολυ θα πιστευα οτι θα ερθει ο Ρομπερτο Καρλος παρα ο Ντουντου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έλα ρε, πιστεύετε τις φήμες που γράφουν οι εφημερίδες; Πώς σας χαϊδεύει έτσι ο Κόκκαλης βρε παιδί μου. Εγώ δύο χρονιές έχω παρακολουθήσει τη μεταγραφολογία και έχω αντιληφθεί ότι για τον Ολυμπιακό ειδικά γράφονται 30 μπαρούφες και ισχύει η μία.

Ειδικά μόλις ακούσει για προπονητή τον Λεμονή, θα τρέξει ο Ντουντου (σου λέει, κάτι καλό ετοιμάζουν αυτοί εκεί, ας πάω).

edit:

Check this out! Έχει απόλυτη σχέση με το θέμα μας!

http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/147240.html

(η δήλωση του Αλέφαντου, όλα τα λεφτά!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...