N1ghtW0lf Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ρε συ, ο Ριβαλντο δεν ηταν 24 οταν ηρθε. Εδω μιλαμε για 24 χρονων. Πιο πολυ θα πιστευα οτι θα ερθει ο Ρομπερτο Καρλος παρα ο Ντουντου. Ααα καλα, νομιζα πως αναφεροσουν αδερφε μου στον Ζε Ρομπερτο... Έλα ρε, πιστεύετε τις φήμες που γράφουν οι εφημερίδες; Πώς σας χαϊδεύει έτσι ο Κόκκαλης βρε παιδί μου. Εγώ δύο χρονιές έχω παρακολουθήσει τη μεταγραφολογία και έχω αντιληφθεί ότι για τον Ολυμπιακό ειδικά γράφονται 30 μπαρούφες και ισχύει η μία. Ειδικά μόλις ακούσει για προπονητή τον Λεμονή, θα τρέξει ο Ντουντου (σου λέει, κάτι καλό ετοιμάζουν αυτοί εκεί, ας πάω). edit: Check this out! Έχει απόλυτη σχέση με το θέμα μας! http://www.contra.gr/Columns/Paparazzi/147240.html (η δήλωση του Αλέφαντου, όλα τα λεφτά!) Γαματο μιλαμε, δεν ξερω αν χωραει στο 4-3-3 ο Ροναλντινιο :mrgreen:
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω αν παρατήρησες και την τελευταία τελευταία γραμμή, όπου εκεί κρύβεται όλο το μυστικό
revil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ο Aντωνάκης στην Ριζουπολη ήταν λουζερ και τώρα ειναι γουινερ? Ρε καιζερ ελεος. ΚΑΙ ο Αντωνακης στη ριζουπολη ηταν λουζερ.και ακομα ειναι για μενα οπως και ο λυμπεροπουλος.απλα ταυτοχρονα ξερουν να κανουν τη δουλεια τους. παντως μου κανει εντυπωση ετοιμοι να την πειτε στους αλλους ειστε ρε.
KaizerSoze Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ρε καιζερ ελεος.ΚΑΙ ο Αντωνακης στη ριζουπολη ηταν λουζερ.και ακομα ειναι για μενα οπως και ο λυμπεροπουλος. Okκ,δεκτον, πασο. Απλα ελπιζω να διατηρησεις την ιδια αποψη την αλλη βδομαδα που θα σηκωσει 3 πρωταθλημα.
revil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Σου εχω φανει κολοτουμπας δλδ? να λεω τωρα αυτο και αυριο το αλλο?
Freakster Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Λοιπόν, δείτε εδώ ένα πολύ ωραίο άρθρο για τον εγνωσμένης αξίας προπονητή Τάκη "Σερ" Λεμονή και την κατάσταση στον Ολυμπιακό όπως την προβλέπει ο Σπυρόπουλος. Και, μια πρώτη υποψία επιβεβαίωσης των υποψιών του Σπυρόπουλου εδώ, με τα πρώτα τσαλίμια του Ντούντου. Ενταξει ας παει στην Ιντερ του Μανσινι, δε παιζει θεμα, ουτως ή αλλως για τα οικονομικα γινονται ολα. Αλλα δε φταιει ο Λεμονης για την κατασταση στον Ολυμπιακο και ειμαι σιγουρος οτι μονο αυτος θελει να αλλαξει καποια πραγματα εκει..
john1987 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 παντως μου κανει εντυπωση ετοιμοι να την πειτε στους αλλους ειστε ρε. Ρε συ revil,σε νομιζα για σκεπτομενο Ολυμπιακο.Δηλαδη με τετοιες δηλωσεις,δικιο δε θα εχουμε να στην πουμε? Ξεχνας που αυτοι πηγαινανε για 3 αποτελεσματα και φερανε το τεταρτο στη ριζουπολη? Δηλαδη,αμα βαζαμε πχ τον Γεωργατο και τον Ανατολακη κατω απο τις ιδιες συνθηκες τρομοκρατιας και αλητειας να παιζανε,επειδη εχουν το γονιδιο του πρωταθλητη,θα το παιρνανε το παιχνιδι ε?? Δηλαδη ο Αντωνακης(οσο και αν δεν το παω που ηρθε σε εσας),με τετοια καταξιωση σε επιπεδο συλλογικο και εθνικο ειναι loser? Εγω δε σου λεω,οτι ειναι μεγαλες προσωπικοτητες,ή ηγετες που θα παρουν την ομαδα στις πλατες τους (αλλιως δε θα ετρωγαν και 3 στη ριζουπολη),αλλα losers δεν ειναι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ενταξει ας παει στην Ιντερ του Μανσινι, δε παιζει θεμα, ουτως ή αλλως για τα οικονομικα γινονται ολα. Αλλα δε φταιει ο Λεμονης για την κατασταση στον Ολυμπιακο και ειμαι σιγουρος οτι μονο αυτος θελει να αλλαξει καποια πραγματα εκει.. Δεν ξέρω πού θα πάει ο Ντούντου. Τα link τα έδωσα γιατί συμφωνώ γενικά με το κλίμα του ρεπορτάζ και δεύτερο σε πολύ σύντομο διάστημα φαίνεται να επαληθεύεται. Τροφή για σκέψη και συζήτηση σε θέμα επίκαιρο. Για το Λεμονή, θα διαφωνήσω. Ο τρόπος που έχει κινηθεί ως τώρα μου δίνει την εντύπωση ότι συνεχίζει την ευγενή τέχνη της οπαδικής προπονητικής. "Πάμε γερά", "για τη φανέλα" και άλλα γλαφυρά. Εμπρός στο δρόμο του Θεϊκού Αλέφα. Κατόρθωσε να βγάλει την ομάδα έξω από το κύπελο με τις αλλοπρόσαλλες one-off "ευκαιρίες" που έδωσε σε σχολασμένους και με τη βούλα παίκτες, ενώ η ομάδα γενικά αποδίδει το ίδιο κουρασμένο και ανέμπνευστο ποδόσφαιρο που απέδιδε και επί ψυχρού μάγου. Ό,τι και να λέμε, δεν μπορεί να (ευελπιστείς ότι θα) έχεις παίκτες των 5 εκατομμυρίων ευρώ και προπονητή το Σερ. Πώς να το κάνουμε, είναι ασύμβατο. Πώς θα επιβληθεί ο Σερ στο Ζε Ρομπέρτο, ας πούμε; Με τι "κότσια" θα βγάλει έξω το Ριβάλντο αν δεν παίζει; Τι να πει στο Ντούντου; "Έλα να δεις τι τους μάθαινα στο Λεβαδειακό"; Τελικά, με τι "ειδικό βάρος" θα θέσει όρους και θα απαιτήσει μεταγραφές ο Τάκης Λεμονής; Αν του χρόνου πάρει ντάμπλ με τον Ολυμπιακό και περάσει από τη φάση των ομίλων, ποια ομάδα θα τρέξει να τον προσλάβει;
revil Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ρε συ revil,σε νομιζα για σκεπτομενο Ολυμπιακο.Δηλαδη με τετοιες δηλωσεις,δικιο δε θα εχουμε να στην πουμε? Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε???? Δε θα κατσω να εξηγησω τι ειπα.Βαριεμαι. Συνεχιστε την φοβερη συζητηση σας.Δε ξαναγραφω,αποχωρω απο το σπιτι του big brother.
omnislash Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ρε συ revil,σε νομιζα για σκεπτομενο Ολυμπιακο.Δηλαδη με τετοιες δηλωσεις,δικιο δε θα εχουμε να στην πουμε? Ναι ρε συ ρέβιλ.Τα χουμε πει όποιος Ολυμπιακός δεν λέει πως ο Κόκαλης είναι πράκτορας της Στάζι πως πήραμε 10 πρωταθλήματα με τη διαιτησία και πως έχουμε τους χειρότερους παίκτες για μένα είναι μονόφθαλμος. ρε σεις πότε με το καλό θα δικαστεί ο μορίς για την κλωτσία στο Τζόλε;(Υπενθυμίζω ότι μόνο για τη φανέλα έφαγε 2) Πότε επιτέλους θα γίνει το δικασιμο της περίπτωσης Ευθυμιάδη;Συμφωνα με τον ΚΑΠ η κρατική ομάδα έπρεπε να πέσει κατηγορία γιατί παράγοντας της γρονθοκόπησε διαιτητή;
LL_NEO Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ρε συ σοβαρά τώρα και δίχως διάθεση να σου την πω. Πόσο χρονών είσαι;
Freakster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Πρόταση για Οκκά από Άντερλεχτ Αλλος που να κουναει μαντιλι; :razz: Βεβαια αυτος προτιμα πρεμιερσιπ, αλλα life sux, τι να κανουμε/
antreaslam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 απλά προς αποκατάσταση της αλήθειας,γιατί είδα να κατηγορείτε ο χρήστης άλσος,ότι διατηρεί πολλά ονόματα! ο χρήστης άλσος, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου, διατηρούσε μόνο τα ονόματα,alsos-tzoni-tzoni007-scider. το όνομα leone_rosso_7, ανήκει στον serpe_7 (που πιθανώς να έχει κ άλλο όνομα)! ευτυχώς που εκτός όλων των αλλών είναι κ βλάκες,κ δίνουν αφορμές να φάνε μπαν τα ψευδώνυμα που φτιάχνουν κάθε 3 κ λίγο! (ο όμνιλας, είναι ειδική κατηγορία ανθρώπου! αλλά τον θαυμάζω! ζει σε ένα δικό του κόσμο, όπου αυτο-αποθεώνεται για κάθε επιχείρημα που νομίζει ότι έχει, ενώ αυτο-χειροκροτείται σε κάθε υποτιθέμενη απόκρουση των "αντιπάλων" επιχειρημάτων, ενώ έχει καταφέρει να μην υποστηρίζεται από κανέναν, ακόμα κ αν ο ,.....κανένας,υποστηρίζει τα ίδια με τον όμνι)!
Serpe_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δεν έχω άλλο nickname εκτός από αυτό που ανέφερες.Που κολλάνε όμως αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έγραψες με όσα είχαν ειπωθεί πιο πριν, πάλι μεθυσμένος μπήκες στο forum για να γράψεις τις βλακείες σου??!!!Δεν ξέρω τι ακριβώς σου έχει κάνει ο omnislash ή διάφοροι άλλοι που αναφέρεις, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να μπαίνεις εδώ μέσα και να κατηγορείς τον οποιοδήποτε επειδή έτσι σου κάνει κέφι, αν θέλει ο καθένας να φάει ban ας κάνει ότι θέλει στην τελική, εσένα τι λόγος σου πέφτει?Ξέρεις πόσες φορές μπήκα στον πειρασμό να μπω στα topic σας και να σχολιάσω τα μπαρμπούτσαλα που γράφετε κάθε λίγο και λιγάκι, δεν το έκανα όμως ούτε ήρθα ποτέ να ενοχλήσω εσένα προσωπικά σε αυτά που γράφεις και να σχολιάσω οτιδήποτε.Φρόντισε όταν μπαίνεις εδώ μέσα να σέβεσαι τους άλλους σε ένα topic που υποτίθεται ότι αυτά που γράφονται και λέγονται δεν σε αφορούν Τώρα όσον αφορά τα επιχειρήματα, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει ένα πραγματικό επιχείρημα και τι οι ανούσιες και γραφικές μπούρδες που έχεις αποστηθίσει για να παπαγαλίζεις κάθε φορά νομίζοντας ότι είναι επιχείρημα.Και ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο από ένα και μονο post (σαν αυτό που έγραψες τώρα) να δημιουργηθεί μια μεγάλη παρεξήγηση, να ακολουθήσουν και άλλοι και μετά να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μπάχαλο και να μπαναριστούν οι μισοί.Για αυτό λοιπόν σε συμβουλεύω να το σταματήσεις από τώρα, εκτός αν αυτός είναι ο σκοπός σου από την αρχή, να διακόπτεται οποιαδήποτε συζήτηση έχει να κάνει με τα διάφορα θέματα μιας ομάδας όπως τα αγωνιστικά ή τα προπονητικά κτλ. και να καταλήγει σε προσωπικές μονομαχίες και ύβρεις, όπως την προηγούμενη φορά. Κατάλαβες τώρα ρε antreaslam(ogio)?Kαι μόλις βρεις τον δρόμο προς το μουσείο του βάζελου, στείλε ένα προσωπικό μηνυματάκι για να με ενημερώσεις και εμένα.
1980 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 ακομα δεν βγηκα απο μπαν νοιωθω ετοιμος για το τριτο αυτο τον μηνα. ε νησαφι πια. ημαρτον. πολλαπλοι λογαριασμοι και γελωτοποιοι , παρανοικοι χρηστες , ατομα που εχουν σαν προτυπο τον τσουκαλα. ΕΛΕΟΣ!!!!! ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.