Serpe_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Κατ'αρχάς ποτέ δεν είπα εγώ ότι έχω σαν πρότυπο τον Τσουκαλά.Αν το λες αυτό πολύ απλά επειδή βλέπεις την υπογραφή του φιλαράκου σου antreaslam(ogiou) ως εκεί φτάνει η μαγκιά του και αυτό μόνο μπορεί να κάνει όταν το βουλώνει και αποστομώνεται στα προσωπικά μηνύματα, να σατιρίζει τον καθένα στις υπογραφές του και φυσικά να μην τρώει καμιά προειδοποίηση για profile infraction, ρε Snoob σκάσε μύτη να μας ενημερώσεις αν αναγράφεται πουθενά στους κανονισμούς και όρους χρήσης του insomnia ότι ο καθένας μπορεί να σατιρίζει άλλον χρήστη στην υπογραφή του και μάλιστα με λόγια που ειπώθηκαν (η πιο σωστά λέξεις που γράφτηκαν) σε προσωπικό μήνυμα.Αν απορείς τώρα εσύ για αυτό που του είχα γράψει, με τον φίλο σου τον antreaslam(ogio) είχαμε ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα για τα διάφορα σκάνδαλα στα μηνύματα που είχαμε ανταλλάξει, εγώ του το έγραψα αυτό λέγοντας ότι θα είχα πολλά περισσότερα επιχειρήματα να του πω σχετικά με τα σκάνδαλα και την απάτη της ομάδας του αν ήξερα όλα αυτά που ξέρει ο Τσουκαλάς και όπωε του είπα δεν είναι μόνο τα λουλούδια, οι ανθοδέσμες, οι επιταγές, τα κύπελα με το νόμισμα κτλκτλκτλ, είναι πολλά περισσότερα που ακόμα δεν ξέρω, όσο ζω όμως μαθαίνω.Και αν μην τι άλλο και ο Τσουκαλάς και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της 7 ο Αλέκος, ο Φίλιππας κτλ αυτά τα γνωρίζουν καλύτερα από όλους, ίσως για αυτό τους απεχθάνεστε τόσο πολύ, επειδή σας τα υπενθυμίζουν συνέχεια.Κατάλαβες τώρα φίλε 1980, μην βγάζεις έτσι βιαστικά συμπεράσματα για τους άλλους κοιτώντας την υπογραφή ενός ύπουλου συμφεροντολόγου, εμένα δεν με ξέρεις καθόλου ως άτομο και με κρίνεις από μια υπογραφή.Ας σου στείλει ο φίλος σου ο Αντρέας τα μνμ που του έστειλα και μετά μιλάς, γιατί βλέπεις από όλα αυτά που του έγραψα αυτός διάλεξε την εύκολη λύση για με κοροϊδέψει, όπως σου είπα και πριν όμως ως εκεί φτάνει η μαγκιά του. Αρχικό μήνυμα από omnislashρε σεις πότε με το καλό θα δικαστεί ο μορίς για την κλωτσία στο Τζόλε;(Υπενθυμίζω ότι μόνο για τη φανέλα έφαγε 2) Πότε επιτέλους θα γίνει το δικασιμο της περίπτωσης Ευθυμιάδη;Συμφωνα με τον ΚΑΠ η κρατική ομάδα έπρεπε να πέσει κατηγορία γιατί παράγοντας της γρονθοκόπησε διαιτητή; Γκούχου, γκούχου, εμμμμ....να ξέρεις μωρέ...εεεεε άστο καλύτερα μην προσβάλλεις την κρατική βασιλογαλαζοαίματη ομάδα των τριφυλλοφόρων ρε omni, υπάρχει πιο τίμια ομάδα στον κόσμο από αυτήν.Σουτ λοιπόν, εδώ μέσα απαγορεύεται να μιλάμε για τέτοια, ακου εκεί να υποβιβαστεί η κρατική ομάδα... :mrgreen: Βλέπω πάντως ότι quote σαν και αυτά εύκολα τα προσπερνάτε για να μην τα σχολιάσετε καθόλου, έτσι δεν είναι?Η εύκολη λύση όμως φίλε μου είναι να κρατάς από τα λόγια του άλλου μόνο αυτά που σε συμφέρει και όχι πολλές φορές την ουσία.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μια κινέζικη παροιμία λέει: Ποτέ μη συζητάς σοβαρά με κάποιον που περιφρονείς, είναι προτιμότερο να επιδιώκεις απλά να τον εκνευρίζεις. Σε αυτό το πνεύμα, σου απαντώ. Θα πέσει την ίδια μέρα που θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός (αν πρόσεξες χρησιμοποιώ το όνομα της ομάδος και όχι κοσμητικά επίθετα) τα λεφτά στην Τράπεζα Κρήτης, ενώ καλείται σε απολογία ο αρχιδιαιτητής για να εξηγήσει τι εννοούσε όταν έλεγες 'Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλαιω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούν'. Την ίδια μέρα που θα πάει ο Σώκρατες στη Μόσχα για να διαπραγματευθεί για τον Ντούντου χωρίς να φοβάται για εντάλματα σύλληψης κτλ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ενημερωτικά, επειδή με κάλεσε με το κομψό "ρε συ Snoob σκάσε μύτη" o φίλος με το διπλό λογαριασμό, να πω ότι από συζητήσεις που έχουν γίνει, ναι, επιτρέπεται να έχεις quote άλλου χρήστη. Δεν επιτρέπεται, όμως, να το συνοδεύεις με εκφράσεις του στυλ "δείτε τι υποστηρίζει ο καραγκιόζης". Κάνεις το quote και το αφήνεις στην κρίση των χρηστών. Κατά τα λοιπά, θα μου επιτρέψετε να μη συμμετάσχω σε αυτή τη συζήτηση γιατί πάλι βλέπω ένα γύρο ban κερασμένους από τους μεροληπτικούς διαχειριστές και λέω να μην πάρω.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ενημερωτικά, επειδή με κάλεσε με το κομψό "ρε συ Snoob σκάσε μύτη" o φίλος με το διπλό λογαριασμό, να πω ότι από συζητήσεις που έχουν γίνει, ναι, επιτρέπεται να έχεις quote άλλου χρήστη. Δεν επιτρέπεται, όμως, να το συνοδεύεις με εκφράσεις του στυλ "δείτε τι υποστηρίζει ο καραγκιόζης". Κάνεις το quote και το αφήνεις στην κρίση των χρηστών. Κατά τα λοιπά, θα μου επιτρέψετε να μη συμμετάσχω σε αυτή τη συζήτηση γιατί πάλι βλέπω ένα γύρο ban κερασμένους από τους μεροληπτικούς διαχειριστές και λέω να μην πάρω. Σα συνταγματολόγο-φορουμολόγο σε κάλεσε δηλαδή; Παρεπιπτόντως, έχω τόσο καλή διάθεση τις τελευταίες μέρες που δε μου τη χαλάει κανένας τόσο πολύ για να απαντήσω και να πάω για μπάνιο. Οπότε αναμένω απαντήσεις.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Σα συνταγματολόγο-φορουμολόγο σε κάλεσε δηλαδή; Δεν ξέρω ως τι με βλέπει. Επειδή μου απηύθυνε το λόγο, απάντησα. Θα προτιμούσα, ειλικρινά, τις απορίες αυτές να τις έστελνε με pm στους moderators. Αλλά μιας και ρώτησε, είπα να απαντήσω. Του είχα πει και στη μετενσάρκωσή του ως κόκκινο λιοντάρι αλά ματριτσιάνα πως ό,τι δίκιο έχει, το χάνει με τον επιθετικό τόνο που υιοθετεί. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το προφίλ του ενήλικο άτομο είναι, οπότε πράττει όπως κρίνει καλύτερα. Απλό.
Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Ok μετα την ευθυμη νοτα, γυρναμε στα του Ολυμπιακου! Λετε θα παρουμε τελικα τον Ντουντου; Πολυ τραβαει ρε γμτ...
Mika Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 καλα σημερα επεσε στα χερια μου μια sportday και τα δα ολα! εχουμε και λεμε... ο ολυμπιακος θα παρει Ντουντου , Ρομπερτο Καρλος , Ζιλμπερτο , Ζε Ρομπερτο (μαλιστα η εφημεριδα ελεγε οτι τον θελει και η Μιλαν αλλα την μπλοκαρει ο ολυμπιακος) και δανεικο απο τη Ρεαλ τον Ρομπινιο!! παλι καλα που δεν ανοιξα κανα φως των σπορ γιατι θα εγραφε για πακετο Ροναλντινιο και Ετο και θα μ'εστελνε κανονικα
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Σε δουλειά να βρισκόμαστε και φύλλα να πουλάμε. Θυμάσαι το πανηγύρι με τη "μεταγραφή" Σαβιόλα; Ένα τέτοιο πράγμα.
Serpe_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Αρχικό μήνυμα από SnoobΕνημερωτικά, επειδή με κάλεσε με το κομψό "ρε συ Snoob σκάσε μύτη" o φίλος με το διπλό λογαριασμό, να πω ότι από συζητήσεις που έχουν γίνει, ναι, επιτρέπεται να έχεις quote άλλου χρήστη. Δεν επιτρέπεται, όμως, να το συνοδεύεις με εκφράσεις του στυλ "δείτε τι υποστηρίζει ο καραγκιόζης". Κάνεις το quote και το αφήνεις στην κρίση των χρηστών. Αυτό το συμπέρανες από συζητήσεις που έχουν γίνει και όχι με το τι λένε οι κανονισμοί του forum???!! τον 2ο λογαριασμό δεν τον άνοιξα για να προσποιηθώ ότι είμαι κάποιος άλλος, αλλά επειδή θεώρησα την τιμωρία άδικη, χωρίς να έχω προσβάλει κανέναν προσωπικά. Αρχικό μήνυμα από SnoobΔιευκρινιστικά και μόνο, για την ακρίβεια των λόγων μας: οι ισχυρισμοί ενός ανθρώπου, δεν αποτελλούν αποδεικτικό στοιχείο. Όταν, μάλιστα, ο άνθρωπος αυτός έχει αποπεμφθεί πρόσφατα (πριν τις "αποκαλύψεις") η μαρτυρία του εξασθενεί. Οι τέσσερις πόντοι για το "ξεκάρφωμα" στοιχίζουν αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟ το CL. Εξαίρετο ξεκάρφωμα. Προτείνω, όταν βρίσκουμε μία πληροφορία που συνάδει με την κοσμοθεωρία μας, να την υποβάλλουμε σε ολίγη κριτική σκέψη για να δούμε αν τα γεγονότα επαλληθεύουν αυτό που θα θέλαμε να πιστεύουμε. Αρχικό μήνυμα από SnoobΠαρενθετικά, όποιος έχει στοιχεία (και όχι μπαρμπούτσαλα) πηγαίνει καρφί στον Εισαγγελέα, δεν περιμένει να τον καλέσει ο Εισαγγελέας. Ο οποίος, έχω τη φρικτή υποψία, δεν παρακολουθεί την εκπομπή του Τάκαρου. Αρχικό μήνυμα από Snoob...είπε ο άνθρωπος που μέσα σε 40 post κατάφερε να χαρακτηρίσει συλλήβδην τους οπαδούς μιας άλλης ομάδας κομπλεξικούς, ανιστόριτους και καταχραστές Ούτε τα σαράντα, ούτε τα 2000 μηνύματα με νοιάζουν. Να μην ακούω μονάχα μεγαλοστομίες για δημοκρατικότητες και μορφώσεις από κυριολεκτικά χθεσινούς που επιχειρούν μετά από flame να το παίξουν υπεράνω. ...ντάξει; Αρχικό μήνυμα από Snoob[Α, επίσης, συγγνώμη αν σου χαλάω το σενάριο όπως το έχτισες στο μυαλό σου, αλλά δεν είμαι Παναθηναϊκός/QUOTE] :confused: :mrgreen: Μόλις κατασταλλάξεις κάπου για το ποια ακριβώς είναι τα οπαδικά σου πιστεύω,τότε θα απαντήσω στις προσβολές σου.Αν έχεις πρόβλημα διχασμένης προσωπικότητας μπορώ να σου βρω καλούς ψυχολόγους που μπορούν να σε βοηθήσουν.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Αυτό το συμπέρανες από συζητήσεις που έχουν γίνει και όχι με το τι λένε οι κανονισμοί του forum???!! Από συζήτηση με moderator. Για περισσότερες πληροφορίες, προτείνω pm στους υπεύθυνους. Από όσο γνωρίζω, οι κανονισμοί δεν αναφέρουν ρητά τίποτε για τα quotes. τον 2ο λογαριασμό δεν τον άνοιξα για να προσποιηθώ ότι είμαι κάποιος άλλος, αλλά επειδή θεώρησα την τιμωρία άδικη, χωρίς να έχω προσβάλει κανέναν προσωπικά. Απαγορεύτεται η τήρηση πολλαπλών λογαριασμών. Το τι θεώρησες, λυπάμαι που σου το λέω, δε με ενδιαφέρει. Παρεμπιπτόντως, η προσβολή δεν είναι ανάγκη να είναι προσωπική για να τιμωρηθεί. Παράδειγμα για να σε διευκολύνω: "Ο Ολυμπιακός καλύτερα να φορέσει τα πάμπερς του Κοσκωτά παρά να μιλάει για κρατικοδίαιτες ομάδες". Εμπρηστικό μήνυμα. Τουτέστιν, προσβλητικό. Όποιος γουστάρει, πατάει το κουμπάκι με το θαυμαστικό στο κάτω μέρος του μηνύματος και με κάνει report. Φαντάζομαι ότι έχεις μπερδευτεί για το ποια ομάδα υποστηρίζω επειδή διέπραξα το προφανώς αδιανόητο για εσένα να καταγγείλω ως υποκριτή "ομοϊδεάτη" μου; Ντομάζ. Δε σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Γράφτηκες και από την πρώτη μέρα άρχισες τους τσαμπουκάδες. Το "φασίστας" το δούλευες ροδάνι. Και μετά, διαμαρτυρόσουν για το επίπεδο της κουβέντας. Αν αυτό δεν είναι υποκρισία, τι είναι; Μόλις κατασταλλάξεις κάπου για το ποια ακριβώς είναι τα οπαδικά σου πιστεύω,τότε θα απαντήσω στις προσβολλές σου.Αν έχεις πρόβλημα διχασμένης προσωπικότητας μπορώ να σου βρω καλούς ψυχολόγους που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αυτή η αηδιούλα με τη διχασμένη προσωπικότητα και τους καλούς ψυχολόγους θα μπορούσε να θεωρηθεί προσβολή. Άρα, αντικείμενο διαμαρτυρίας. Επειδή, όμως, δεν είμαι εγώ αυτός που άνοιξε δεύτερο λογαριασμό και ανερυθρίαστα το παραδέχεται, σε αφήνω να το σκεφτείς λίγο και περιμένω με ενδιαφέρον τις νέες συγκλονιστικές αναλύσεις σου.
Serpe_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Βλέπω ότι δυσκολεύεσαι να μου πεις ποια ομάδα ακριβώς υποστηρίζεις.Γιατί ρε Snoob τόσο πολύ ντρέπεσαι για αυτήν?Εγώ προσωπικά, βλέποντας έναν άνθρωπο να υποστηρίζει με νύχια και με δόντια το βαζελικό παράρτημα, να προσπαθεί να την πει μόνο στους Ολυμπιακούς και έπειτα να αλωνίζει στα βαζελικά topics και όλα να είναι μέλι γάλα χωρίς να προκαλεί κανέναν από αυτούς για όλα τα καραγκιοζιλίκα που λένε για εμάς, τότε το μόνο που μπορώ να υποθέσω για αυτόν είναι ότι ανήκει στα πιστεύω της κρατικοπράσινης ομάδας.Και επειδή είσαι και ψεύτης και με διαβάλλεις τόσο πολύ, οι κατά τη γνώμη σου τσαμπουκάδες έλαβαν χώρα μόλις πριν 5 μέρες όταν έφαγα το ban, αν έχεις πραγματικά πρόβλημα όρασης (εγώ όντως υβριστικά σε είχα αποκαλέσει γκαβό και τώρα αποδεικνύεται και στην πράξη) υπάρχουν ξέρεις και οφθαλμίατροι, στο λέω αυτό γιατί η ημερομηνία εγγραφής του καθενός φαίνεται κάτω από το avatar του και εσύ μου λες ότι άρχισα τσαμπουκάδες από την 1η μέρα που γράφτηκα???!!!!Τσ'εκαρε λίγο τα posts μου σε αυτές τις σελίδες και μετά πες μου που τους βρίσκεις του τσαμπουκάδες. Και το ποιος είναι υποκριτής φαίνεται από αύτά που γράφει και υποστηρίζει, εγω πιο πολύ θεωρώ υποκριτή κάποιον που υπερασπίζεται οπαδούς μιας ομάδας και έπειτα λέει ότι δεν ανήκει σε αυτήν, παρά κάποιον που παραδέχεται ότι άνοιξε 2ο λογαριασμό.Και αφού αυτή είναι η αλήθεια γιατί να μην το παραδεχτώ, εγώ δεν έχω συνηθίσει στα ψέματα και τις υποκρισίες όπως εσύ.
Alsos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 τι θα γινει ρε snoob θα μας σκαλιζεις για πολυ ωρα την μυτη?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 τι θα γινει ρε snoob θα μας σκαλιζεις για πολυ ωρα την μυτη? Καλώς τον. Τι σημαίνει αυτό που γράφεις; Για να καταλάβω, δηλαδή, scider, tzoni, κτλ, όχι τίποτε άλλο, γιατί βλέπω ότι πολύ το έχουμε συνήθεια το "με πνίγει το δίκιο, ανοίγω δεύτερο λογαριασμό". Serpe 7, Leone Rosso 7, Ολυμπιακός είμαι. Ικανοποιήθηκες; Το ότι είμαι Ολυμπιακός, δε σημαίνει βέβαια ότι είμαι και οπαδός του Τσουκαλά, λ.χ. Να απολογηθώ και γι' αυτό; Οι τσαμπουκάδες σου, έφαγαν σκούπα. Όσο για τις παιδιάστικες γενικεύσεις του στυλ "εγώ δεν έχω συνηθίσει τα ψέμματα και τις υποκρισίες όπως εσύ", τι να σου πω, με αποστόμωσες.
Serpe_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Αρχικό μήνυμα από Mikaκαλα σημερα επεσε στα χερια μου μια sportday και τα δα ολα! εχουμε και λεμε... ο ολυμπιακος θα παρει Ντουντου , Ρομπερτο Καρλος , Ζιλμπερτο , Ζε Ρομπερτο (μαλιστα η εφημεριδα ελεγε οτι τον θελει και η Μιλαν αλλα την μπλοκαρει ο ολυμπιακος) και δανεικο απο τη Ρεαλ τον Ρομπινιο!! Ρε φίλε, ακόμα να πάρεις χαμπάρι ότι αυτές οι αντικειμενικότατες και ανεξάρτητες φυλλάδες (στο βάθος όμως (στο πολύ βάθος) βαζελικές μέχρι το κόκκαλο), συνεχώς θα γράφουν του κόσμου τα καραγκιοζιλίκια για δήθεν μεταγραφές του Κόκκαλη για να πουλήσουν φύλλα στους Ολυμπιακούς?Και φυσικά δεν θα τα γράψουν ποτέ για εσάς, γιατί πέρα από το ότι δεν τους πάει και τόσο να κοροϊδεύουν την ομάδα που οι ίδιοι υποστηρίζουν, πωλήσεις θα έχουν μόνο αν γράψουν για τον Ολυμπιακό, είτε θετικά είτε αρνητικά (και στις 2 περιπτώσεις).Ξέρουν όλοι ότι Ολυμπιακός είναι μισή Ελλάδα έτσι δεν είναι?Το κορυφαίο το είχα ακούσει από τον antreaslam(ogio) που μου είχε γράψει ότι οι παναθηναϊκοί είναι λιγότερο κορόιδα επειδή οι πωλήσεις της Derby και της αθλητικής είναι πολύ λιγότερες από τις αντίστοιχες του πρωταθλητή και του φωτός. :mrgreen: Και στην τελική να σου πω κάτι?Αν στο τέλος δεν παρθούν τα ονόματα που γράφονται, δεν θα κατηγορήσει κανένας την SportDay που έγραφε αυτά τα καραγκιοζιλίκια για να πουλήσει φύλλα, αλλά τον Κόκκαλη που δεν τους πήρε.Και σκέψου και το χειρότερο ενδεχόμενο για την ομάδα σου, αν ο Κόκκαλης τρελαινόταν και πήγαινε και έπαιρνε όλα αυτά τα ονόματα που γράφονται, έχεις σκεφτεί πόσα περισσότερα θα έπρεπε να δώσει για εσάς ο ταρίφας-σωφέρ? παλι καλα που δεν ανοιξα κανα φως των σπορ γιατι θα εγραφε για πακετο Ροναλντινιο και Ετο και θα μ'εστελνε κανονικα Όπως σε έστειλαν τόσο καιρό ο Giovanni,o Castillo,o Rivaldo,ο Ζέτεμπεργκ,ο Ζε Ελίας,ο Καρεμπέ, ο Ζάχοβιτς και τόσοι άλλοι, έτσι θα σε στείλουν σιγά-σιγά και αυτοί που θα παρθούν αργότερα.Προς το παρόν διάβασε τις φυλλάδες για να στέλνεσαι.
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 μα βαζελος ο μπαμπης ο χριστογλου? μα βαζελος και ο χελακης? τα λογια περιτευουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.