Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
οι αντικειμενικότατες και ανεξάρτητες φυλλάδες (στο βάθος όμως (στο πολύ βάθος) βαζελικές μέχρι το κόκκαλο

Προσεξε θα βρεις κανα μεδουλι....

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από Snoob

Καλώς τον. Τι σημαίνει αυτό που γράφεις; Για να καταλάβω, δηλαδή, scider, tzoni, κτλ, όχι τίποτε άλλο, γιατί βλέπω ότι πολύ το έχουμε συνήθεια το "με πνίγει το δίκιο, ανοίγω δεύτερο λογαριασμό".

Serpe 7, Leone Rosso 7, Ολυμπιακός είμαι. Ικανοποιήθηκες; Το ότι είμαι Ολυμπιακός, δε σημαίνει βέβαια ότι είμαι και οπαδός του Τσουκαλά, λ.χ. Να απολογηθώ και γι' αυτό;

Οι τσαμπουκάδες σου, έφαγαν σκούπα. Όσο για τις παιδιάστικες γενικεύσεις του στυλ "εγώ δεν έχω συνηθίσει τα ψέμματα και τις υποκρισίες όπως εσύ", τι να σου πω, με αποστόμωσες.

Μάλιστα, λοιπόν έχουμε και λέμε, είσαι ένας Ολυμπιακός που πιστεύει ότι οι 4 χαμένοι βαθμοί από τον Όφη στοιχίζουν στον βάζελο το CL (και όχι φυσικά οι ήττες από Ατρόμητο,Εργοτέλη και Ιωνικό (που να μην έπαιρνε και τους 10 βαθμούς με Ξάνθη,Πάοκ,Καλαμαριά και Πανιώνιο ξέρεις μωρέ τώρα καρατιές του Έμπεντε στον Ουέλιγκτον, γκολ offside του Σαλπ.στα 100 μέτρα ανύπαρκτα πεναλτάκια στο 85 και 90 κτλκτλκτλκτ με Βασσάρα,Φινοκαλιώτη, Μπερσή,Τερροβίτσα (που πήγε ο Δούρος ρε παιδιά?)κτλκτλκτλ), ότι ο Κορωνάκης πρέπει να πάει καρφί στον εισαγγελέα και όχι να περιμένει να τον καλέσουν (τελικά τον κάλεσαν ή όχι?),ότι δεν βλέπει την εκπομπή του Τάκαρου (διάβασε τι έγραψα σε post προηγούμενης σελίδας για αυτό, και την υπογραφή του φίλου σου antreaslam(ogiou),ότι χαρακτήρισα οπαδούς αντίπαλης ομάδας ανιστόριτους και καταχραστές ενώ στην ουσία μίλησα καθαρά στο 1ο πληθ.και είπα ότι εμείς δεν είμαστε ανιστόριτοι καταχραστές χωρίς να μιλησω καθόλου για τους οπαδούς του βάζελου (αλήθεια δεν μου το σχολίασες αυτό ακόμα από που το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα) κτλκτλ.

Τι να σου πω ρε διπρόσωπε Snoob (πιασάρικος τίτλος αυτός για ταινία έτσι, σκέφτεσαι να πρωταγωνιστήσεις πουθενά?) αν είσαι όντως Ολυμπιακός όπως γράφεις πρέπει να είσαι πολύ σπανιο είδος, αν όλοι οι γάβροι ήταν σαν και΄εσένα, οι βάζελοι θα μας είχαν πραγματικά λατρέψει.Τέλος, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου άρχισα τους τσαμπουκάδες από την 1η μέρα που γράφτηκα και όχι πριν 5 μέρες όταν έγινα ban.Εγώ δηλαδή που γράφτηκα στις 20ο Φεβρουαρίου σύμφωνα με εσένα άρχισα τους τσαμπουκάδες από τότε.Βρες μου λοιπόν τι ακριβώς είχα γράψει εκείνη την ημερομηνία αφού πιστεύεις ότι τότε έβριζα, γιατί αν θυμάμαι καλά την 1η μέρα που γράφτηκα ζήτησα συμβουλές από κάποια παιδιά για μερικές οθόνες, και εδώ μέσα στα topics των ομάδων μπήκα μόλις πριν 5 μέρες.Κατάλαβες τώρα ρε ψεύτη ή να στο κάνω πιο λιανά?

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από KaizerSoze

Προσεξε θα βρεις κανα μεδουλι....

Γιατί ρε Kaizer αμφιβάλλεις ότι η Goal, η Sporttime και (αποκορύφωμα) η SportDay είναι βαζελικές?Τώρα για τον χελάκη που είπε ο άλλος πριν τι να κάνω να κλάψω ή να γελάσω??!!Ο χελάκης ολυμπιακός.??Α ρε γέμισε ο τόπος ολυμπιακάρες.!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Από πού να πιάσω και πού να αφήσω το παραλήρημά σου...Κόκκινο Λιοντάρι της Θύρας 7...

Επειδή αρκετή ώρα σπατάλησα, ανεχόμενος τις αφελείς βρισιές σου και τα παιδαριώδη επιχειρήματά σου, θα αρκεστώ σε αυτό που επισήμανε ο επίσης "δήθεν" Ολυμπιακός blueviper:

Πας μη επταθυρίτης, α-γαυρος!
Δημοσ.
Γιατί ρε Kaizer αμφιβάλλεις ότι η Goal, η Sporttime και (αποκορύφωμα) η SportDay είναι βαζελικές?Τώρα για τον χελάκη που είπε ο άλλος πριν τι να κάνω να κλάψω ή να γελάσω??!!Ο χελάκης ολυμπιακός.??Α ρε γέμισε ο τόπος ολυμπιακάρες.!!!

Ε καλα, ναι ειπαμε, η κορυφή της πράσινης προπαγάνδας ειναι η Σπορτγκευ. Και μην σου πω ο Πανούτσος με τον Καρπετόπουλο ειναι Κοκνευ'ς

Δημοσ.
τον 2ο λογαριασμό δεν τον άνοιξα για να προσποιηθώ ότι είμαι κάποιος άλλος, αλλά επειδή θεώρησα την τιμωρία άδικη, χωρίς να έχω προσβάλει κανέναν προσωπικά.

Έεεεεετσι.

Δημοσ.

Ζίζιτς για πάντα στο Λιμάνι

Φέτος είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά συνολικά στη δίχρονη ερυθρόλευκη πορεία του, ο Άντρια Ζίζιτς έχει αποδείξει ότι αξίζει τα λεφτά του, το χειροκρότημα του κόσμου και την παραδοχή ότι είναι παίκτης για μεγάλη ομάδα. Γι' αυτό λοιπόν, Ζίζιτς για άλλα τρία χρόνια.

Ήταν αναμενόμενο πάντως. Στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι όχι μόνο από τον παίκτη, αλλά και από τον άνθρωπο Ζίζιτς. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, είναι συνεπέστατος και στην ΚΑΕ γνώριζαν πολύ καλά, ότι το μόνο που έπρεπε να κάνουν, ήταν να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του.

Την Τρίτη ο Κροάτης πέρασε από τα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του και τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας για τρία ακόμα χρόνια. Έχω περάσει δυο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό κι από την αρχή η πρόθεσή μου ήταν να μείνω εδώ. Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον κι απʼ άλλες ομάδες, αλλά εγώ είμαι τίμιος και για μένα προτεραιότητα είχε από την αρχή ο Ολυμπιακός. Η διοίκηση μου έδειξε πως με θέλει στην ομάδα κι αυτό με κράτησε στον Πειραιά".

Πάντως, τα αισθήματα είναι αμοιβαία και φαίνονται από τα παρακάτω λόγια του Ζίζιτς: "Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου θα τα περάσω στον Ολυμπιακό και θέλω πολύ να πανηγυρίσω πολλούς τίτλους με την ομάδα και τους φιλάθλους. Θα ήθελα πολύ να μείνω στον Ολυμπιακό και μετά το 2010 και γιατί όχι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Έχω αρχίσει και καταλαβαίνω ελληνικά, αλλά τώρα πρέπει να μάθω και να τα μιλάω γιατί θα βαρεθείτε να με βλέπετε".

ΠΗΓΗ: spor24.gr

Δημοσ.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Συνεχιζουμε λοιπόν με την αποκάλυψη του πραγματικού παο. Αυτής της ομάδας που ανέκαθεν επιζητούσε υψηλούς προστάτες προκειμένου να επιβληθεί στον ΟΣΦΠ προκειμένου να τον εξαφανίσει με κάθε αθέμιτο μέσο. Δεν είναι φίλοι μου προσωπικά τα κίνητρα από ένα σημείο και έπειτα , είναι το καθήκον του κάθε αγνού φιλάθλου να απομονώσει αυτό το καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού, είναι η άμυνά μας απέναντυ στο φαινόμενο που καλλιέργησαν σκοτεινά κέντρα αποφάσεων. Δείτε λοιπόν...

ΤΟ 1968 Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ , ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΟΚ . ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ , ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ , ΕΠΟΠΤΩΝ , ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ...ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΤΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ....ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-0 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ , Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΓΑΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΒΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΒΙ , ΤΟΥ ΣΙΔΕΡΗ , ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΛΠ ΚΛΠ...ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

(Δεν λέω από που προέρχεται το απόσπασμα γιατί απαγορεύεται η διαφήμιση άλλων forums).

Δημοσ.

Συμφωνα λοιπον με τον Serpe_7 o ανθρωπος που διατηρει αυτο το site http://www.bam.gr/ ειναι Παναθηναικος και μεσω της εφημεριδας του Sportday ασκει προπαγανδα εναντια στην ομαδα του λιμανιου...

Δημοσ.

Ρε σεις αυτός ο Ασλανίδης δεν είναι ο γραμματέας Αθλητισμού της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως; Και βασικά εμένα στα @@ μου αν με αποκαλεί ο κάθε ομνιφλας οπαδό της χουντικής ομάδας. Απλώς έχω περιέργια να δω τι θα σκεφτεί (?!?!??!?!?!) τώρα για να το δικαιολογήσει.

Btw όσον αφορά τον serpe και τους λοιπούς διπλούς, τριπλούς κτλ κτλ κτλ, καλά να πάθει (όχι αυτός).

Δημοσ.

Ρε Mika ακόμα ξύπνιος είσαι, γιατί έχεις αϋπνίες?Δεν μίλησα εγώ για προπαγάνδα, επιμένω όμως σε αυτό που είχα πει, όλες οι φυλλάδες που το παίζουν ανεξάρτητες και αντικειμενικές, κατάβάθος είναι πράσινες και το ξέρεις και εσύ ο ίδιος πολύ καλά.Ειδικά η Goal και η Sporttime κατά καιρούς έχουν ξεπεράσει κάθε όριο βλακείας για την Sportgay ας μην μιλήσω καλύτερα, περισσότερο βρώμικη φυλλάδα δεν νομίζω να υπάρχει ατον πλανήτη όλο.Αν είναι να μιλήσουμε και για τις οπαδικές φυλάδες άστο καλύτερα, απλώς να σε ενημερώσω ότι οι 2 αεκτζίδικες ανήκουν κε πράσινο ιδιοκτήτη.Και το όριο της ξεφτίλας αυτοί οι πράσινοι ιδιοκτήτες το ξεπέρασαν

εκδίδοντας την Double που υποτίθεται ότι ήταν μόνο για ολυμπιακούς.Φαντάσου ένας νεοδημοκράτης να εκδώσει εφημερίδα για το πασόκ, το ίδιο παράλογο και γελοίο είναι.Όπου όμως μιλάει το χρήμα και το συμφέρον, παπαγαλάκια και συμφεροντολόγοι σαν και αυτούς μπορούν ακόμα να πουλήσουν και την ψυχή τους και δεν έχουν πρόβλημα να το παίξουν ολυμπιακάρες για να πουλήσουν.

Στην τελική δες και ό ίδιος με τα μάτια σου τι ακριβώς παίζεται όλo τον χρόνο.Να χάνει ο Ολυμπιακός 2-4 από την Valencia και την άλλη μέρα να ξεσαλώνουν όλοι : ρε κόκκαλη που πήγε το μπάτζετ?τι θα γίνει με τους βησσαρίωνες?γιατί δεν έκσνες μεταγραφές?Να ξεφτιλίζεστε εσείς από την Ζαπορίζια στην Πάτρα και την άλλη μέρα όλα ωραία και καλά έτσι?τότε δεν έχουμε κανένα τσιγκούνη τζίγκερ από καμία φυλλάδα,ούτε για το τι ποσά δίνει στον παναθηναϊκό, ούτε για το πόσο είναι συνολικά το μπάτζετ σας.Να περιμένει το κάθε λογής πρασινοκίτρινο λαμόγιο να φτάσει η 11η αγωνιστική για να μην πάρει ο Γεωργάτος μια 2η κίτρινη με τον Άρη και να βγαίνουν να στήνουν του κόσμου τα λαϊκά δικαστήρια και όταν την αμέσως επόμενη βδομάδα έχουμε το Όργιο των οργίων στο οακά με τον Κοντογιαννίδη να χαρίζει την νίκη στον βάζελο με 3-2 κατά της καλαμαριάς μη υποδεικνύοντας πασιφανέστατο πέναλτι στην καταριά του Εμπέντε πάνω στον Ουέλιγκτον (αλήθεια μήπως πληρφορήθηκε κανείς αν ζει ακόμα το παιδί μετά από αυτήν την αλά Μπρους Λη κίνηση?) και την άλλη μέρα όλα μέλι γάλα έτσι.Δεν βλέπουμε πια λαϊκά δικαστήρια σε φυλλάδες, ραδιόφωνα και κανάλια εντάξει μωρέ άνθρωπος είναι και ο Κοντογιαννίδης να μην κάνει και ένα λάθος?

Πραγματικά όμως θα πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος ξεφτίλας (δεν μιλάω για σένα) όλον τον χρόνο να προσποιείσαι ότι είσαι κάτι που δεν είσαι και να κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα στην ομάδα του Ολυμπιακού με τα πρωτοσέλιδα (πραγματικά πρέπει να την έχουν σπουδάσει αυτήν την τέχνη), και όταν έρχεται ο Μάιος και τα 2 καταλήγουν στον πειραιά να πανηγυρίζουν όλοι βγάζοντας αυτούς τους παχουλούς κόκκινους τίτλους (πω ρε ομαδάρα, κόκκινη θύελλα, θρυλική αυτοκρατορία,τυφώνας 34 πρωταθλημάτων) μόνο για να πουλήσουν.Εγώ σου λέω δες απλώς τι ακριβώς παίζεται και ποια ακριβώς είναι η μεταχείριση των ομάδων από αυτές τις σκατοφυλλάδες κάθε φορά που επέρχονται οι ήττες από την πλευρά και των 2 μας.Αν δεν σου φαίνεται τίποτα ύποπτο τι να σου πω, ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζεις.

Δημοσ.

Γ@μησε τα πολλη αυπνια σημερα

Να περιμένει το κάθε λογής πρασινοκίτρινο λαμόγιο να φτάσει η 11η αγωνιστική για να μην πάρει ο Γεωργάτος μια 2η κίτρινη με τον Άρη και να βγαίνουν να στήνουν του κόσμου τα λαϊκά δικαστήρια και όταν την αμέσως επόμενη βδομάδα έχουμε το Όργιο των οργίων στο οακά με τον Κοντογιαννίδη να χαρίζει την νίκη στον βάζελο με 3-2 κατά της καλαμαριάς μη υποδεικνύοντας πασιφανέστατο πέναλτι στην καταριά του Εμπέντε πάνω στον Ουέλιγκτον (αλήθεια μήπως πληρφορήθηκε κανείς αν ζει ακόμα το παιδί μετά από αυτήν την αλά Μπρους Λη κίνηση?) και την άλλη μέρα όλα μέλι γάλα έτσι.Δεν βλέπουμε πια λαϊκά δικαστήρια σε φυλλάδες, ραδιόφωνα και κανάλια εντάξει μωρέ άνθρωπος είναι και ο Κοντογιαννίδης να μην κάνει και ένα λάθος?

.

ε λοιπον πιο ωραιο πατημα δεν μπορουσες να μου δωσεις. και αυτο γιατι ακριβως εχω πολυ προχειρα τα εξωφυλλα των θεωρητικα αντικειμενικων εφημεριδων αμεσως μετα τους αγωνες που αναφερεις

ant1ui9.th.jpg

ant2zd2.th.jpg

ant3qr8.th.jpg

ant4jn7.th.jpg

Εγω λαικα δικαστηρια για το χερι του Γεωργατου δεν βλεπω... ισα ισα κατι για μαγους πρωταθλητες πελε λεει

Αντιθετα στο ματς με την Καλαμαρια την επομενη μερα μονο μελι γαλα οπως λες δεν τα βλεπω τα πραγματα... ανατροπες πεναλντυ και τα ρεστα

μηπως να αναθεωρησεις τα παραπανω?

Δημοσ.

δε μπορώ να μπαίνω πια συχνά,κ να ποστάρω,κ χάνω όλο το πανηγύρι!

πάντως ευχαριστώ πολύ που έμαθα ότι όταν αδικήσε,μπορείς να παραβιάζεις, ότι ο snoob,o blueviper,k o kandisky,δεν είναι πραγματικοί ολυμπιακοί,γιατί μπορούν να κριτικάρουν, ότι ο χελάκης είναι παναθηναικός, ότι ο μπάμπης είναι αντικειμενική πηγή,ότι το γκολ,η σπορτγκευ,η σπορτΧΛ,κ ο φίλαθλος είναι καθαρά παναθηναικές εφημερίδες, ότι επειδή είμαι παναθηναικός απαγορεύεται να ποστάρω εδώ μέσα, κλπ κλπ!!!

Μετά από όλα αυτά, είμαι καλύτερος άνθρωπος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...