iliasb00 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Δημοσ. 3 Απριλίου 2007 Πιθανά links για να δείτε live από το Ιντερνετ το Ταου-Ολυμπιακός σήμερα εδώ: http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=688&pid=8941&st=15entry8941
Sinclair Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Βλεπω το μπασκετακι παλι bye bye final four, 0-2 την Πεμπτη και παμε για αλλα. Αυτο που μου την σπαει ειναι οτι περυσι με "χειροτερη" ομαδα παραλιγο να κανουμε το "μπραφ" με την Μακαμπι. Δυστηχως η ομαδα φετος με αυτην της την παροιμιωδη ασταθεια δεν με προδιαθετει οτι μπορει να πετυχει κατι καλο Μακαρι να διαψευστω αλλα του χρονου χρειαζεται διατηρηση του ελληνικου κορμου και κανα δυο γερες προσθηκες (Ζησης) και καλυτερες επιλογες στους Αμερικανους...Αληθεια ρε παιδια αυτον τον Πεν τον ειδε κανεις χτες το βραδυ ;;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Το μόνο θετικό από το χτεσινό παιχνίδι σε ομαδικό επίπεδο είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο η Ταού δεν κατάφερε να πάρει μη αναστρέψιμη διαφορά. Που σημαίνει, θεωρητικά πάντοτε, ότι εντός έδρας, με τον κόσμο κοντά στην ομάδα και καλύτερη απόδοση από δυο-τρεις παίκτες (βασικά Ντόμερκαντ και Άκερ, με βοήθειες από τους ψηλούς) παίζεται ο αγώνας, αρκεί να μην τους αφήσουν να ξεφύγουν. Στα επίσης θετικά (σε ατομικό επίπεδο) ο δυναμισμός του Ζίζιτς και το ξύπνημα (σχετικό, αργά ήρθε) του Ντόμερκαντ. Ρεαλιστικά, ο Ολυμπιακός πάει για την ισοφάριση (υπό προϋποθέσεις) και ελπίζει ότι στο τρίτο παιχνίδι το άγχος θα μεταφερθεί στην Ταού. Το θέμα είναι ότι οι επιθέσεις συνεχίζουν να γίνονται πάνω σε άμυνα και οι δύο παίκτες πάνω στους οποίους θα "χτιζόταν" η ομάδα δεν...ο μεν Ματσιγιάουσκας θέλει καιρό να επανέλθει (για Ελληνικό final-4, ίσως), ο δε Σχορτσιανίτης ήταν και πάλι τραγική φιγούρα.
KaizerSoze Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=81292 Αγωγή εναντίον της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσαν στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά τρεις αστυνομικοί ζητώντας αποζημίωση της τάξης των 800.000 ευρώ για όσα συνέβησαν στο δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο λόγος για τον οποίο οι τρεις αστυνομικοί κινήθηκαν νομικά εναντίον της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, διά του πληρεξούσιου δικηγόρου τους κ. Λευτέρη Παπαδημητρίου, ήταν επειδή το προσωπικό ασφαλείας της εταιρείας, όχι μόνο δεν συνεργάστηκε με τις Αρχές αλλά επιχείρησε να απελευθερώσει οπαδό της ομάδας που είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε επεισόδια στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης οι ενάγοντες αποδίδουν ευθύνες και στο προσωπικό ασφαλείας, ισχυριζόμενοι ότι δέχτηκαν επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν, κάτι που αναφέρουν και στα επίσημα έγγραφα. Ακόμα τονίζουν ότι μετά την είσοδο των αθλητών και των παραγόντων στα αποδυτήρια, εντελώς ξαφνικά και αναίτια οι οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων, εκτοξεύοντας εναντίον τους σπασμένα καθίσματα και κιγκλιδώματα, τα οποία αποσπούσαν από τις κερκίδες. Τέλος επισημαίνουν ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθη από την Αστυνομία ένας οπαδός του Ολυμπιακού, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην επίθεση. Τον συλληφθέντα προσπάθησαν να ελευθερώσουν υπάλληλοι που ανήκαν στο προσωπικό ασφαλείας της ΚΑΕ της ομάδας και φορούσαν διακριτικά γιλέκα. Πάντως ο νομικός σύμβουλος των Πειραιωτών, Κ. Χατζηγρηγοριάδης, τόνισε ότι δεν γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Μπραβο ρε, ωραιοι ειστε, συγχαρητηρια
antreaslam Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 κ κάποια ακόμα κομμάτια,από το σημερινό άρθρο του -δηλωμένου γάβρου- πανούτσου.. Αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι αδύνατον να μην ξέρει, ή τουλάχιστον να μην υποπτεύεται, τους αρχηγούς στα επεισόδια, που δεν ξεκίνησαν σήμερα αλλά εδώ και χρόνια. Ο Νικολαΐδης λέει ότι έδωσε 50 και του μένουν άλλοι τόσοι, στον Παναθηναϊκό στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με την Αστυνομία, αλλά στον Ολυμπιακό το μόνο που έχουν κάνει είναι να δίνουν δικηγόρους για να υπερασπίζουν τους χούλιγκαν στα δικαστήρια. Αλήθεια. Ο Ολυμπιακός είναι περισσότερο ένοχος από κάθε άλλη ομάδα για την άρνησή του να συνεργαστεί με την Αστυνομία στο καθάρισμα της κερκίδας. Αλλά και ο Παναθηναϊκός την εποχή των επεισοδίων στην Αλεξάνδρας εξαφάνισε τις ταινίες από τις κάμερες και ο ίδιος ο Νικολαΐδης πέρυσι νοίκιαζε το «Ιεράπετρα» για να διοργανωθεί το ταξίδι του αίσχους στην Κρήτη. Ο Αλέφαντος έλεγε «Γιατί ο Δούρος δεν βγαίνει στο τηλέφωνο;» και σήμερα όλοι οι Ολυμπιακοί ξέρουν ότι η ομάδα τους αδικήθηκε ενώ είναι αμφίβολο ότι θυμούνται δεύτερη, εκτός της αποβολής του Ζιοβάνι, φάση. ακόμα κ οι μεγαλύτεροι δημοσιοκάφροι, επιτέλους είδαν την προστασία του θείου στα μπουμπούκια που έχει πάρει ως υπαλλήλους! ΥΓ: κ κάτι άσχετο. άσχετα από τα πανό προχθες στο οακα,κ αν συμφωνεί κάποιος ή όχι, το πιο σωστό ήταν αυτό που ρωτούσε "ως πότε θα εκμεταλλεύονται ακόμα το βιντεο του μιχάλη οι δημοσιοκάφροι"... ΥΓ2:όλα τα οπαδικά "κινήματα" των ομάδων θέλουν κάθαρση,αλλά η θύρα εφτά ακόμα παραπάνω~! ΥΓ3:οι τακτικές με τους σεκιουριτάδες στο σεφ,είναι γνωστές από εποχές ξανθού... απλά,για λίγο καιρό όταν έφυγε ο ξανθός,ξεχάστηκαν,κ τον κατηγόρησνα για μαφιόζο(!!!)!!!!!!! ΥΓ4:επίσης,στα σημερινά άρθρα, αναφέρεται ότι η μοναδική παε που βάζει δικηγορους για την απελεύθέρωση οπαδών...guess who?
VISMA Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ωραία μας τα μετεφερες ευχαριστουμε ... κάτι αλλο εχεις να πεις ? ή βολευτηκες με το γεγονος οτι ο μεγαλος αντιπαλός σου φταίει για ολα όσα συμβαινουν γυρο σου?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δε βλέπω να σχολιάζει κανείς το σημερινό παιχνίδι με την Ταού, οπότε ας πω δυο πράγματα: Και πάλι, σύστημα μηδέν. Γιούργια στα παγούρια, ηρωϊκές επελάσεις, εμπνεύσεις της στιγμής, σουτ πάνω σε άμυνες κτλ., κτλ. Κοινώς, αδούλευτη ομάδα. Δικαίως ήρθε ο αποκλεισμός. Στα θετικά (τέτοια ώρα, τέτοια λόγια) η διάθεση που έδειξε ο Ματσιγιάουσκας (φανερά ανέτοιμος, αλλά με στοιχεία ηγέτη), η δύναμη του Ζίζιτς (σε σοβαρή άμυνα, κι όχι στο Πίνικο σκορποχώρι, μπορεί να αποτελέσει γερή μονάδα) και το ότι δεν το παράτησαν το παιχνίδι, τουλάχιστον με την έννοια ότι έτρεξαν. Ο κόσμος, κάπου ήθελε να ξεσπάσει και από ένα σημείο και μετά (όταν πρώτο-νόμισε πως είχαν χαθεί όλα και όταν προς το τέλος βεβαιώθηκε πως χάθηκαν όλα) γιούχαρε κάθε αλλαγή του Γκέρσον. Ανούσια πράγματα. Διπλά ανούσια γιατί έγιναν κάτι κουφά στο τελευταίο γιουρούσι (μαζί με ένα δίποντο που χρεώθηκε τρίποντο), κάτι πήγε να παίξει (λέμε, τώρα) και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες. Ο Σχορσιανίτης παρών-απών ως συνήθως, οι Αμερικανοί ολίγοι και πάλι, οι Έλληνες παραγκωνισμένοι. Καλούμαστε να πιστέψουμε είτε ότι οι παίκτες είναι όλοι τους ανεπίδεκτοι μαθήσεως, είτε ότι ο Πίνι δεν τους έστρωσε σε κανένα σημείο της χρονιάς. Δε νομίζω πως οι τραυματισμοί θα αποδειχτούν ικανό άλλοθι για τον Ισραηλινό, οπότε η καινούργια χρονιά θα είναι και πάλι χρονιά "χτισίματος".
blueviper Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Συνυπογράφω τα όσα -θεωρώ- εύστοχα κατέγραψε ο Snoob. Δεν ξέρω αν αποτελεί σαπάκι ο Μάτσας, αλλά τουλάχιστον το παληκάρι επέδειξε ένα μίνιμουμ ενθουσιασμού και πάθους, σε αντιδιαστολή με κάτι άλλους ετοιμοπόλεμους. Αυτή τη στιγμή δεν νοείται ομάδα ως σύνολο με αρχή, μέση και τέλος, αλλά μερικά παληκάρια που κάνουν δεήσεις την προηγουμένη στον Κύριο να φροντίσει να είναι κάποιος σε ατομική ετοιμότητα, για να κουβαλήσει και τους υπόλοιπους όπως όπως.
xalara87 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 καλα ελεος με την κατασταση στο μπασκετ 1) απιστευτα λάθη του Γκερσον .δικη μου αποψη να φυγει. (οπως ειπε και ο φιλος πριν) δεν εχουμε συστημα παρτε την μπαλα και σουταρετε.... 2) να σηκωθούν να φυγουν και οι αμερικανοι δεν ειναι δυνατον οταν τους καπνησει να πεζουν . ιδικα στην αμυνα ελεος δεν μαρκαρουν καθολου. 3) ο βασιλοπουλος αλλού ηταν σημερα οι μονοι που πρεπει να μεινουν ειναι ο ματσε , ο ζιζιτς και ο μπουρουσης και ο σοφοκλης αν χασει κιλα ::γεματο αστυνομια το γηπεδο απεξω , εκει που ναι η 7 ηταν ψιλο άδειο τους εβαλαν μεσα ? λολ
littlelouievegos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ελα ρε παιδια ενταξει δεν χρειαζοταν να ερθει η σημερινη μερα για να το καταλαβουμε.. Αυτο φανηκε απο το μισο κιολας του πρωτου ομιλου μας.. Ο ανθρωπος (Γκερσον) ειναι μυρωδιας οπως αποδειχθηκε.. Λυπαμαι που κανω τον μετα Χριστον προφητη αλλα ετσι ειναι πως να το κανουμε..Run and gun my a$$ με τον ανυπαρκτο που μπλεξαμε τοσο λαθος καναμε ολοι μας δυστυχως.. Ειχε γινει ηρωας στο ισραηλ με μια ομαδαρα και 2 πιλοτους που τον κανανε ηρωα (τον ανθρωπο κομπιουτερ Γιασκεβιτσιους και αργοτερα τον παικταρα Parker) αλλα και πολλους αλλους που ειχε ολα αυτα τα χρονια με τα λεφτα των εβραιων και την ευνοικη διαιτησια που του παρειχαν.. Και αν σε καποια πραγματα εχει ελαφρυντικα οπως ομολογουμενως η πολλες φορες κακιστη διαιτησια απενατι μας, οι ελλειψεις λογω τραυματισμων και ιδιως του Ματσε, και το γεγονος οτι δεν του βγηκε ουτε ο Ντομερκαντ που εκανε τρελλη χρονια περισυ με την Εφες ουτε ο Πενν σαν point guard, σε αλλα δεν το ξεπλενει ουτε ο Νειλος.. 1. Ανυπαρκτη περιφερειακη αμυνα και γενικως ανυπαρκτη αμυνα. Οι παικτες ενω προσπαθουν σκληρα στην αμυνα και φαινεται αυτο, ειναι φανερο οτι δεν εχουν ενα πλανο βασικο πανω στο οποιο πρεπει να δουλεψουν.. Δλδ πως θα γινουν οι αλληλοκαλυψεις και ειδικα κατω απο το καλαθι πως θα βγουν τα matchup και πως θα παιχτει σωστα η καλυψη στο mismatch..Και το κυριοτερο πως θα καλυψουν τα guards και οι forwards την περιφερεια για να μην βγαινουν ελευθερα σουτ.. Επισης αυτα τα γαμημενα τα block out δεν δουλευουν στον ΟΣΦΠ; Ωρες ωρες η ρακετα μας θυμιζει ιεροδουλη που μπαινοβγαινει μεσα της ο καθε καβλ.. Και καλα θα μου πει καποιος basket ειναι συμβαινουν αυτα.. Συμφωνω.. Συμβαινουν μια στο τοσο ή καποιες φορες σε ενα ματς.. Αλλα οταν συμβαινουν συνεχεια αυτο σημαινει ελλειψη πλανου αμυντικου στο οποιο φταιει ο προπονητης.. 2. Ανυπαρκτο συστημα στην επιθεση.. Αυτο που ο Mr Pini Pink Martini ΚΑΛΕΙ RUN AND GUN δεν παιζεται με αυτο τον τροπο και κυριως οχι με αυτους τους παικτες.. Τα μεταξωτα βρακια κοινως θελουν και μεταξωτους κωλους που στην περιπτωση μας μεταφραζεται σε παικτες εγνωσμενης αξιας για να το κανουν ή στην αλλη περιπτωση σε αμιγως αθλητικα κορμια που μπορουν να παιξουν απο point guard μεχρι power forward που λεει ο λογος και να δουλεψεις με αυτους.. Επισης ακομα και στο run and gun υπαρχουν συστηματα της προκοπης ετσι ωστε να γινουν σωστα τα γρηγορα Pick and rolls τα split outs και γενικα ολα αυτα που εχει στο μυαλο του ο παπαρας που μπλεξαμε.. Και εγω θελω να παιξω οπως παιζουν οι Spurs ή οι απιστευτοι Λιθουανοι πριν καποια χρονια ή ακομα και η ακριβοπληρωμενη all star Maccabi του για μια σειρα ετων..Αλλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα πρεπει να αναλογιστεις οτι συμφωνα με το υλικο που εχεις πρεπει να πραττεις και ολας.. Γιατι για αυτο υπαρχει ο προπονητης κατα ενα μεγαλο ποσοστο σε μια ομαδα.. Ακομα και αυτο να ειχε κατα νου και δεν του βγηκαν οι παικτες, και κατ επεκτασην και το επιθετικο συστημα που ειχε υπ'οψιν του, και επρεπε να συμβιβαστει,και να αλλαξει τα πλανα και τα συστηματα της ομαδας, και να τα προσαρμοσει στο υπαρχον υλικο.. Δλδ κατα την γνωμη μου στην προκειμενη ενα πιο στρωτο basket επιθετικα με συστηματα υπαρκτα. Δεν ειναι τυχαιο φετος οτι οσες φορες παιζαμε εναντιον αμιγως αμυντικων ομαδων πνιγομασταν σε μια κουταλια νερο και μας διεσυραν... Και εστω πες στην επιθεση μεγαλο μερος για την οργανωση παιζει το point guard (ο μεγας πενν αστο για του χρονου) στην αμυνα μπορουσε να κανει πιο πολλα.Παικτες εχει για να το βλεπαμε αυτο αμυντικα.. Αλλα μονοι τους δεν μπορουν να λειτουργουν σαν ολοκληρωμενη ομαδα, μονοι τους ευλογα λειτουργουν σαν σκορποχωρι.... Ειδατε εσεις τπτ τετοιο καθ' ολη την διαρκεια της χρονιας; .. Παπαρια μεντολες.. Τεσπα γιναμε ολοι προπονητες αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ απο χιλιομετρο ρε πουστη μου ελεος.. Excuse my "ρε" Επειδη δεν τον βλεπω να φευγει η αλεπου, εχει χοντρες ακρες τουλαχιστον ας ελπισουμε οτι θα υπαρξει αναλογο budget με το φετινο απο τους απο διοικουντες και του χρονου μπας και δουμε τπτ, που δεν το βλεπω εδω ειμαστε μια απο τα ιδια ισως λιγο καλυτερα του χρονου.. Μακαρι να διαψευστω αλλα δεν το βλεπω.. Επι τη ευκαιρια συγχαρητηρια στον ΠΑΟ για την προκριση και ευχομαι ολοψυχα να το σηκωσει γιατι αν δεν ειναι η καλυτερη ειναι σιγουρα στις 2-3 καλυτερες της Ευρωπης..
revil Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 μα νομιζω πως τα 3 απο τα 4 εισητηρια ηταν γνωστα εδω και πολυ καιρο. το τεταρτο επαιζε σε μπαρτσα μαλαγα μακαμπι ολυμπιακο αναλογα με τις κληρωσεις. κατα τη γνωμη μου ο Γκερσον στη χρονια του στον ολυμπιακο(και με δεδομενο οτι πρωταθλημα δε βλεπουμε)ειναι αποτυχημενος. Περισυ με χειροτερη ομαδα πηγαμε αρκετα καλυτερα.Μερικες ερωτησεις εχω. 1)Ο Μακναμαρα που ειχαμε παρει στην αρχη γιατι δεν επαιξε ποτε? 2)Ο Μουλαουμεροβιτς δε μας εκανε για δευτεροτριτο ποιντ? 3)Ο Παπαμακαριος ο Χαρισης και ο Μπαρλος τι απεγιναν? 4)Ο Σειμπουτις μας χαλασε περισυ ετσι?? 5)Απο το Ματσε περιμεναμε σημερα να βγαλει τα καστανα απτη φωτια? 6)Ο Σχορτς ποτε θα καταλαβει οτι παιζει σε επαγγελματικη ομαδα και οχι στον ΑΟ γαλατσιου? Αυτα. Εμενα η επιθυμια μου ειναι μια και πιστευω οτι ΟΛΟΙ εδω μεσα θα το θελαμε. Παναγιωτης Γιαννακης μαγκες. Και αν τολμαει ο Ακερ(που θεωρω πολυ καλο παιχτη) ας μην παιξει αμυνα edit : Εντωμεταξυ μλκια μου, τι καθομαι και σχολιαζω τωρα ο ανθρωπος.Αλλωστε μετα τον πολεμο ολοι γινομαστε στρατηγοι. Απλα περιμενα πολλα περισοτερα απο τον Πινι
insomniaK Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Παιδιά, δε θέλω να σας πικάρω για να δείξω πόσο γαμάτη ομάδη έχουμε (ΠΑΟ είμαι), αλλά μου έκανε πολύ κακή εντύπωση η δήλωση του Ζίζιτς: «Συγχαρητήρια Ταού. Ήταν καλύτερη. Δεν είχαμε πολλή ενέργεια και αυτό φάνηκε. Είμαστε καλή ομάδα. Επόμενος στόχος μας το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης είναι δυνατές ομάδες, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Δε θυμάμαι πόσα χρόνια είχα να ακούσω παίκτη του ΟΣΦΠ να μιλάει ως τρίτος και να το πιστεύει. Και τις προηγούμενες χρονιές που ο Σωκρατες είχε γράψει το Μπάσκετ, κάνενας παίκτης δε βγήκε να κάνει τέτοια δήλωση... Η δήλωση αυτή πάει τον ΟΣΦΠ προ-Ιωαννίδη εποχές. Μου φαίνεται περίεργο που μετά από ένα καλό του παιχνίδι ο Ζίζιτς κάνει δηλώσεις loser και δε δηλώνει ξεκάθαρα πάμε για πρωτάθλημα χωρίς συγκρίσεις. Ελπίζω για το μπάσκετ να είναι κακή δήλωση ή μετάφραση ή μεταφορά και πραγματικά να μην είναι αυτή η ψυχολογία των παικτών...
vlachaquito Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Παιδιά, δε θέλω να σας πικάρω για να δείξω πόσο γαμάτη ομάδη έχουμε (ΠΑΟ είμαι), αλλά μου έκανε πολύ κακή εντύπωση η δήλωση του Ζίζιτς: «Συγχαρητήρια Ταού. Ήταν καλύτερη. Δεν είχαμε πολλή ενέργεια και αυτό φάνηκε. Είμαστε καλή ομάδα. Επόμενος στόχος μας το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης είναι δυνατές ομάδες, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Δε θυμάμαι πόσα χρόνια είχα να ακούσω παίκτη του ΟΣΦΠ να μιλάει ως τρίτος και να το πιστεύει. Και τις προηγούμενες χρονιές που ο Σωκρατες είχε γράψει το Μπάσκετ, κάνενας παίκτης δε βγήκε να κάνει τέτοια δήλωση... Η δήλωση αυτή πάει τον ΟΣΦΠ προ-Ιωαννίδη εποχές. Μου φαίνεται περίεργο που μετά από ένα καλό του παιχνίδι ο Ζίζιτς κάνει δηλώσεις loser και δε δηλώνει ξεκάθαρα πάμε για πρωτάθλημα χωρίς συγκρίσεις. Ελπίζω για το μπάσκετ να είναι κακή δήλωση ή μετάφραση ή μεταφορά και πραγματικά να μην είναι αυτή η ψυχολογία των παικτών... Μαλλον παρερμηνευσες το σχολιο, εβαλε και τον αρη μεσα γιατι απλα ο γαβρος θα βγει τριτος και ο δρομος προς το πρωταθλημα περναει απο το αλεξανδρειο.. Οσο για τον γκερσον τα ειπαν οι προηγουμενοι..ουτε σε επιπεδο γυμνασιου τετοια λαθη.. Γιαννακης και το συγκεκριμενο μπατζετ θα κανανε τον γαβρο αχτυπητο πιστευω. Δεν του λειπουν παιχτες (σιγουρα η καλυτερη φροντ/λαιν στην ευρωπη)αλλα μαστορας να τους κανει ομαδα..
omnislash Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 1.Αληθεύει ότι ο μπουχέσας έκανε δήλωση πως αυτόν το σύλλογο θα το διαλύσω; 2.Αν έβγαζε η Θεοδώρα απομνημονεύματα για τον Ιουστινιανό θα την πιστεύαμε;Εννοείται πως ναι.Τη Δ΄σπινα γιατί δεν την πιστεύουμε δλδ; 3.Γιατί κανένας οπαδός της κρατικής ομάδας δεν συννελήφθη μέχρι τώρα;Μάλλον με ανθοδέσμες θα πήγαν αυτοί. 4.Η Θυρα 7 έχει κοντά 10000 μέλη Να υποθέσω πως όλοι αυτοί είναι δολοφόνοι και εγκληματίες.Αν όχι τότε γιατί κλείνει τους συνδέσμους.Ο Κεφαλλονίτης πως θα πηγαίνει γήπεδο; κ κάτι άσχετο. άσχετα από τα πανό προχθες στο οακα,κ αν συμφωνεί κάποιος ή όχι, Εσύ συμφωνείς δλδ στην εκδίκηση;:evil: Βρε συνολυμπιακοί τι ασχολείστε με μπάσκετ δν κατάλαβα;Μπαίνετε και σεις στην παγίδα των βάζελων ΥΓ Βρισκομαστε στο 2001 Είμαστε η Βαλένθια που έχουμε παίξει τελικό με Ρεαλ και ήμαστε στα ημιτελικά του CHL.Νικάμε τη Βίσλα Κρακοβίας 3-0 στη Βαλένθια.Είναι δυνατόν να χάσουμε 4-0 στη ρεβάνς; Υγ2 Ε δεν νομίζω οι ελληνικές ομάδες την περίοδο εκείνη να είχαν μεγαλύτερη υπόλειψη από τη Βίσλα; Yγ3 Η Λιντς ήταν αγγλική ομάδα.
KWSN_Men Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Η παρομοίωση Θεοδώρας και Δέσποινας Στυλιανοπούλου-Παπαδοπούλου τρομερή. Επίσης μου αρέσει η επιλεκτική ανάγνωση των ειδήσεων που κάνεις σχετικά με τις συλλήψεις. Συλλήψεις υπήρξαν μεταξύ οπαδών και των δύο ομάδων. Συλλήψεις για την δολοφονία, προφανώς μόνο μεταξύ των Ολυμπιακών. Η Λιντς είναι αγγλική ομάδα. Η Έβερτον; Έτσι για να περνάει και η ώρα μας ευχάριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.