Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Λιντς είναι αγγλική ομάδα.

για να μην προλάβει κανά εξυπνοπούλι και πετάξει πως και η Λίντς έφτασε στα ημιτελικά του ΤΣλ και τώρα δεν είναι στην Premier League.Δε με πιάνεις..

Η παρομοίωση Θεοδώρας και Δέσποινας Στυλιανοπούλου-Παπαδοπούλου τρομερή.

Γυναίκες ηγεμόνων και οι δυο.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βρε συνολυμπιακοί τι ασχολείστε με μπάσκετ δν κατάλαβα;Μπαίνετε και σεις στην παγίδα των βάζελων

Η οποια να υποθεσω ειναι "μην ασχολειστε μονο με αθληματα που να νικατε"???(αν και φετος στα χαλια που εχω σε κερδισα και στην μπαλα 2 φορες)

Δημοσ.

και γω στα χαλια που εχω σε κερδισα στο οακα και μαλιστα σε ενα αθλημα που 9/10 κερδιζει ο καλυτερος.και?

εντιτ : τελικα την εχουμε δει πολυ γαμαουα στην ελλαδα, αν χασουμε πρεπει να καταστραφει το συμπαν.

Οποιος ειδα τον ΥΠΕΡΑΓΩΝΑ λιβερπουλ γουεστχαμ καταλαβαινει απολυτως τι λεω

Δημοσ.
και γω στα χαλια που εχω σε κερδισα στο οακα και μαλιστα σε ενα αθλημα που 9/10 κερδιζει ο καλυτερος.και?

α. Με την διαφορα οτι σε εχω ήδη 2-1 στις νικες, και μαλιστα και οι 2 σπιτι σου, ενω στην μπαλα δεν με εχεις κερδισει

β. Απο σενα ειδικα περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Προφανως εγω δεν ειπα σε κανενα Παναθηναικο "Μην ασχολειστε με μπαλα", εκει κολλαγε το ποστ μου.ΣΥΝ οτι ηθελα να του πω οτι αν θελει να πεσουμε σε τοση καφριλα που γιαυτα που πριν 2 μηνες ακουγαμε για την Αυτοκρατορια που αντεπιτιθεται τωρα γυρισαμε "Μην ασχολειστε με μπασκετ,μονο μπαλα", και παλι φετος σε εχω 2χ2 (ενω για μπασκετ δεν μπορεις να πεις κατι αντιστοιχο, ετσι? )

Δημοσ.

καλα γ...σετο αυτο που ηθελα να πω εγω ηταν κατι τελειως διαφορετικο.

Οτι ο αθλητισμος ειναι αθλητισμος.εχασα απο σενα.και?Εχασες στο μπασκετακι.και?Λες με εχεις κερδισει 2 φορες,και?

Το λεω και στο απο πανω μηνυμα,η λιβερπουλ εχασε απο τη γουεστχαμ.Αν σου πω οτι ηταν για να κερδισει 5 με 6-0 τι θα μου πεις?

Εγω γενικα ειμαι σε αλλη φαση αυτο τον καιρο.

Εφοσων ο ολυμπιακος δε με γεμιζει ουτε στο μπασκετ ουτε στο ποδοσφαιρο ας χανει,χεστηκα.

Τωρα για το οτι περιμενες κατι καλυτερο,τι να κανουμε ρε καιζερ ο καθενας εδω μεσα λεει τη μλκια του.get used to it.

Δημοσ.
Τωρα για το οτι περιμενες κατι καλυτερο,τι να κανουμε ρε καιζερ ο καθενας εδω μεσα λεει τη μλκια του.get used to it.

Ποιος εισαι εσυ και τι έκανες τον revil

Δημοσ.

κατσε ρε καιζερ,κατσε γιατι μαλλον εσυ ποιος εισαι και τι εκανες τον καιζερ.

γραφω ολοκληρη μαλακια,και συ σχολιαζεις το ποιο ακυρο.

anyway γραφω κατι με το οποιο δε συμφωνεις.τι παει να πει περιμενες κατι καλυτερο?και σε τι δε συμφωνεις σε αυτο που εγραψα?

πρεπει εγω να κατσω να σκασω επειδη απλα εσυ "περιμενες κατι καλυτερο"?

Γαμη..το δεν ασχολουμε παλι,μαλακια μου.συνεχιστε την κουβεντουλα σας.

Δημοσ.
κατσε ρε καιζερ,κατσε γιατι μαλλον εσυ ποιος εισαι και τι εκανες τον καιζερ.

anyway γραφω κατι με το οποιο δε συμφωνεις.τι παει να πει περιμενες κατι καλυτερο?και σε τι δε συμφωνεις σε αυτο που εγραψα?

κατσε ρε ρεβιλ,κατσε γιατι μαλλον εσυ ποιος εισαι και τι εκανες τον ρεβιλ.

Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχει κανείς που έκλεισε εισιτήρια για το Final Four και δεν τα θέλει πια;

(Αν και χλωμό, δεν χάνω και τίποτα...:-))

Δημοσ.
Καλα ρε , ο χοντρος εφαγε τοσο που πηγε νοσοκομειο???Αν ειναι δυνατον!!!

σκωληκοειδητιδα δεν εχει?

Δημοσ.
να δηλωθω και εγω σαν ολυμπιακος που ειμαι.:-D

υπογραφή από τον πρόεδρο κ τον δήμαρχο του πειραιά έχεις? είσαι μέλος?

αν όχι,τότε δεν είσαι γαβρος,δεν έχεις τα απαραιτητα πιστοποιητικά!!!

(αστειεύομαι)!

Δημοσ.

μας εχει κανει αλογακια η λαρισα. Δεν θυμαμαι να εχω δει χειροτερο ολυμπιακο στη ζωη μου απο το 1το μισαωρο που παιζει στη λαρισα!! Μακαρι να φαει μια 5ρα, να χασουμε και το πρωταθλημα μπας και φυγουν καμια 15ρια παιχτες μαζι με το sir takis. Αλλα χανει και η βλαμενη η αεκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...