vlachaquito Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 απο ντουντου σε κουρουμτζι και ενσαλιβα.... Ασχετο και κουρουμτζι και ενσαλιβα?? δεν παιζουν στην ιδια θεση???
Aρρωστος 7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 απο ντουντου σε κουρουμτζι και ενσαλιβα....Ασχετο και κουρουμτζι και ενσαλιβα?? δεν παιζουν στην ιδια θεση??? Σιγά το πρόβλημα,εδώ πήραμε και Ρομπέρτο Κάρλος και Σπυρόπουλο,και Πέτριτς και Παντιάνι. Μην ακούτε τις φυλλάδες ότι μπορούν κάνουν για νο πουλάνε φύλλα.
adi32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος θα χρησιμοποιηθούν από τον Τάκη Λεμονή για να δώσει ευκαιρίες στους παίκτες με ελάχιστο έως… μηδαμινό χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν παιχτε ασο το Αιγαλεω
revil Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 το οτι δεν εχει απαντησει κανεις για το σημερινο αγωνα με χαροποιει απιστευτα. ετσι οπως πρεπει. η πληρης απαξιωση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Τι να απαντήσεις, τι να σχολιάσεις; Πάλι καλά που δεν το δώσανε τον άσσο. Μάλλον σκέφτηκαν ότι και να τον έδιναν δε γινόταν τίποτε, οπότε τσάμπα θα πήγαινε και η ξεφτίλα. Μου αρέσει που ο Σερ δίνει ευκαιρίες στους δύο τελευταίους αγώνες. Εγώ προτείνω να δώσει ευκαιρίες στα φιλικά. Ή στο οικογενειακό διπλό.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Μια από τα ίδια,χάλια.Ευτυχώς που και οι όλλοι δύο σέρνονται γιατί με τέτοιες εμφανίσεις αν παο,αεκ ήταν λίγο καλλύτεροι θα βγαίναμε εύκολα τρίτοι.
omnislash Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλά κάποιο κοιμούνται στην ομάδα μέσα φαίνεται.Εδώ έγινε η κλοπή του αιώνα στη Λάρισα και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα (Πετράκης και σία).ο Δώνης έκανε ότι ήταν δυνατόν αλλά οι τυρόγαλοι έπαιζαν και μια κατηγορία χτες.Μαζί με το Δώνη ο διαιτητής που δεν έδωσε δυο ξεκάθαρα πέναλντι στη λάρισα γιατί αν νίκαγε η Λάρισα τώρα δε θα χε το μυαλό της με την Κέρκυρα.οι απόγονοι του βαλιστσοφορυ παράγοντα ζουν και βασιλεύουν.Τ ακούτε κύριοι της σούπερ λίγκα; Τώρα την αλητεία της ΕΠΟ που θελει λέει για τις ανάγκες της να διαθέσει 5000 στην αθηνα.Γιατί πολλοί Ολυμπιακοί και 44ικοί θέλουν να δουν τον αγώνα.Ουστ
Mika Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Καλά κάποιο κοιμούνται στην ομάδα μέσα φαίνεται.Εδώ έγινε η κλοπή του αιώνα στη Λάρισα και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα (Πετράκης και σία).ο Δώνης έκανε ότι ήταν δυνατόν αλλά οι τυρόγαλοι έπαιζαν και μια κατηγορία χτες.Μαζί με το Δώνη ο διαιτητής που δεν έδωσε δυο ξεκάθαρα πέναλντι στη λάρισα γιατί αν νίκαγε η Λάρισα τώρα δε θα χε το μυαλό της με την Κέρκυρα.οι απόγονοι του βαλιστσοφορυ παράγοντα ζουν και βασιλεύουν.Τ ακούτε κύριοι της σούπερ λίγκα; Τώρα την αλητεία της ΕΠΟ που θελει λέει για τις ανάγκες της να διαθέσει 5000 στην αθηνα.Γιατί πολλοί Ολυμπιακοί και 44ικοί θέλουν να δουν τον αγώνα.Ουστ Πεσ τα χρυσοστομε... Πετρακη ξυπνα! το μονο προβλημα που εχεις να αντιμετωπίσεις ειναι οτι ο Δωνης ξεχασε το Μουρινιο που κρυβει μεσα του και του βγηκε κατι απο Βασιλη Δανιηλ! Για ολα φταει η Αθηνα και οι αλητες της ΕΠΟ
vlachaquito Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Καλά κάποιο κοιμούνται στην ομάδα μέσα φαίνεται.Εδώ έγινε η κλοπή του αιώνα στη Λάρισα και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα (Πετράκης και σία).ο Δώνης έκανε ότι ήταν δυνατόν αλλά οι τυρόγαλοι έπαιζαν και μια κατηγορία χτες.Μαζί με το Δώνη ο διαιτητής που δεν έδωσε δυο ξεκάθαρα πέναλντι στη λάρισα γιατί αν νίκαγε η Λάρισα τώρα δε θα χε το μυαλό της με την Κέρκυρα.οι απόγονοι του βαλιστσοφορυ παράγοντα ζουν και βασιλεύουν.Τ ακούτε κύριοι της σούπερ λίγκα; Τώρα την αλητεία της ΕΠΟ που θελει λέει για τις ανάγκες της να διαθέσει 5000 στην αθηνα.Γιατί πολλοί Ολυμπιακοί και 44ικοί θέλουν να δουν τον αγώνα.Ουστ ρε παιδια εγω ειμαι χαζος (πολυ πιθανον) η απλα ξεχασα τα ελληνικα μου γιατι δεν καταλαβα απολυτος τπτ απο αυτα που ειπε ο νεαρος.. κανα explain παιζει???
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 1) Δεν κατάλαβα; Τι έγινε με το Δώνη; 2) Omnislash μάζεψε και λίγο τα λόγια σου. Άκου τυρόγαλοι. Δε θα το έλεγα σε άλλον (αντιθέτως το πιο πιθανό είναι να γελούσα), αλλά επειδή έχεις ξαναπεί πράγματα και ξέρω ότι δεν τα λες στην πλάκα, συγκρατήσου.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Καλά τώρα και εσύ, σε έθιξε ο ομνισλας... ;p Καλά δε με έπιασαν και οι αϋπνίες, αλλά δε μίλησα μια, δύο, την τρίτη άρχισε να μου τη δίνει λίγο. Δηλαδή άμα σε λέει ο Άβερελ Ντάλτον βλάκα συνεχώς, δε θα παρεξηγηθείς λιγουλάκι;
Lucifer Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ε κοίτα, ίσως θυμάσαι πως ούτε εγώ είμαι στην απ' έξω αναφορικά με τους Λαρισαίους και ειδικά τις Λαρισαίες, αλλά είναι ο όμνι. Όπως και να 'χει, όμνι εφ' όσον ενοχλούν, κόψε μια τους χαρακτηρισμούς.
omnislash Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Εντάξει αν πεις έναν κλέφτη κλέφτη θα παρεξηγηθεί το πιάσα. Οσο για τον Εργοτέλη λέω δυο πραγματάκια.Οτι ο διαιτητής και ο Δώνης έκαναν ότι είναι δυνατόν για να δώσουν το ματς στην κρατική ομάδα (αυτή που σε μονοπωλιακή αγορά είχε διαφήμιση της μονοπωλιακής εταιρείας) για να παίξει με άγχος η Λαρισα στον τελικό.Αλλιως θα ήταν να είχε σωθεί αλλίως τώρα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Γιατί ακριβώς να το κάνει αυτό ο Δώνης; ΥΓ. Και κάποιοι είναι μαλάκες αλλά δεν τους το λέει κανένας όπως θα πρόσεξες. Οπότε άσε και εσύ τον κλέφτη ήσυχο. Δε μιλάμε στο καφενείο για να μπορώ να σου απαντήσω όπως θέλω και τι γνώμη έχω εγώ για τους Αθηναίους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.