KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Αυτό που λέω εγώ είναι οτι όταν κάποιος θέλει να πάρει το πρωτάθλημα πρέπει να το κάνει στηριζόμενος στα δικά του αποτελέσματα.Aμα ηταν ετσι ρε αδελφε φετος επρεπε να το ειχα παρει εγω απο εμας τους 3, 3/4 εκανα.Φυσικα και πρεπει να κοιτας την παρτη σου αλλα δεν ειναι συναγωνισμος, ειναι διαγωνισμος.Δηλαδη δεν αρκει να κερδιζεις, πρεπει να χανουν και η αλλοιΑπό τη στιγμή που σας δώθηκε η ευκαιρία 2 φορές να μας νικήσετε,να πάρετε το πρωτάθλημα και δεν τα καταφέρατε περιμένετε να σας βοηθήσει μια ομάδα που όλη τη χρονιά σχεδόν σερνότανε? Περιμενα να το παλεψει. Δεν το πιστευα οταν ακουγα ραδιοφωνο και διαβαζα εφημεριδες. Και σας και τους ΑΕΚτζηδες με το "Γαυροι, αδελφια κτλ", χαλαρα το πιο ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στην ιστορια της ΑΕΚ. Και οταν στο 10' ειναι 2-0, ε ενταξει ρε συ, ουτε ο Απολλωνας δεν εχανε 2-0 στο 10'. Να σου θυμίσω και κάτι πιο πρόσφατο.Τη χρονιά 2004-2005 προτελευταία αγωνιστική παίζουν χωρίς θεατές στη Λεοφώρο παο-αεκ.Ο παο είναι πρώτος και με νίκη ουσιαστικά κατακτά το πρωτάθλημα αφού την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον οφη στο Ηράκλειο.Παρόλαυτα δεν καταφέρνετε να κερδίσετε την αεκ με αποτέλεσμα να σας προσπεράσαει ο Ολυμπιακός και την τελευταία αγωνιστική να πάρει το πρωτάθλημα στο Καυτατζόγλειο.Πολύ απλά εκείνη η ομάδα του παο δεν μπορούσε,δεν είχε την ικανότητα να κερδίσει εκείνο το ματς.Ναι μεν και η αεκ δεν ήταν αδιάφορη αφού κυνηγούσε το Τσ.-Λιγκ αλλά όταν θες να πάρεις πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις την ικανότητα να τα καθαρίζεις. Τι σχεση εχουνε τα 2 ματς???Περα απο αυτο που ενισχυει την αποψη μου δηλαδη πως η ΑΕΚ καλα εκανε και κυνηγησε το ΤΛ παρα να μας χαρισει το Πρωταθλημα για να μην το ξαναπαρετε εσεις?? Ετσι και ο Ολυμπιακός τότε στη Φιλαδέλφεια ακόμα και αν κυνηγούσε κάτι σε εκείνο τον αγώνα πάλι θα έχανε. Μονο σου το λες...
castrinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εδω θα τρελαθουμε τελειως.Οι παικτες της αεκ επεφταν κατω για να μην γινει σφαγη....Ελεος πια...Τι δηλαδη σας ειδαν οι φιλαθλοι και σας σεβαστηκαν και για αυτο δεν μπηκαν μεσα...Και αν θυμασαι αρχησαν να πεφτουν μετα το γκολ του Νινιαδη.Δηλαδη πριν ηταν καλος ο ποντικης και χαλασε μετα το μπαλακι? Και μιας και αναφερθηκε οτι η ιστορια οτι γραφει δεν ξεγραφει ειναι καπως παραλογο να το λενε βαζελοι αυτο το πραγμα... Η αδικημενη ιστορικα αεκ οταν πριν λιγα χρονια παιζαμε το πρωταθλημα τελευταια αγωνιστικη πηρε δυο πεναλτι ετσι για τα ωραια ματια του Τσαρτα και το αποτελεσμα βεβαια ειναι γνωστο.Δεν μπορει ρε φιλε να σηκωνω 9 κουπες στις 10 και να ειμαι μια ζωη ευνοημενος.Κατι εχω παραπανω απο σας.... Προσωπικα πιστευω οτι το παιχνιδι τοτε το εδωσε ο ολυμπιακος στην αεκ για να παρει το πρωταθλημα αλλα αυτο εχει να κανει με την κοντρα μου με το βαζελο και οχι με την συμπαθεια μου προς την αεκ.Και τις εποχες που ο βαζελος ειχε το πανω χερι δεν μου ειχε ριξει και λιγο κυνηγητο?Παραλιγο μεχρι και ο Βαρδινογιαννης να με αγοραζε και τωρα φαντασεστε που θα ημουν.Οποτε η ουσια ειναι οτι εχω χειροτερα παθηματα απο τον βαζελο εν αντιθεσει με ενα πρωταθλημα που το δωσα αλλου. Το θεμα ειναι οτι με φιλοσοφιες σαν και αυτες που εχουμε ορισμενοι απο εμας,με διοικησεις σαν και αυτη της αεκ και ομαδες σαν και αυτες που ειναι κατω απο την 4η θεση του πινακα πρωταθλημα δεν θα φτιαξουμε ποτε...
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ρε οτι και ναλες, εκατσα εγω να χασω για να μην παρεις εσυ πρωταθλημα?Οχι,οποτε ασε τα παραπλευρα ψευτοεπιχειρηματα γιατι δεν περνανε
castrinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ρε οτι και να λες παντα απο κατω θα σαι...Πολυ κατω ομως...Και να σου ξαναπω οτι τα δικα μου χρονια τοτε ηταν πετρινα,τα δικα σας μαλλον ειναι απο μπετον.Γερη κατασκευη...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Περίοδος 1978-1979. Τελική βαθμολογία: ΑΕΚ 56 βαθμοί Ολυμπιακός 56 βαθμοί. Ο παο 5ος με 38 βαθμούς. Η Αεκ παίρνει το πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός λόγω διαμαρτυρίας δεν κατεβαίνει στο μπαράζ. Στον αγώνα αεκ-παο το τελικό αποτέλεσμα είναι 2-1. Αν είχατε κερδίσει θα είχε πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα....... Κάτσατε και χάσατε ή απλά έτυχε να μην μπορείτε να κερδίσετε στη Φιλαδέλφεια?????
KaizerSoze Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ετσι μπραβο. Γυρνα το στο γαιτανακι γιατι προφανως δεν εχεις τι να απαντησεις... Οσο για τα χρονια απο μπετον και απο σκυροδεμα, αφου μονος σου παιζεις, δεν εχω διοικηση και δεν εχω παικτες. Να καθομαι να στεναχωριεμαι γιατι? Αφου οι Βαρδινογιανναιοι το εχουν εγκαταληψει το αθλημα, παιξε μονο σου με τον Ντεμη και οποιος κερδισει βγαινει πρωταθλητης Περίοδος 1978-1979.Τελική βαθμολογία: ΑΕΚ 56 βαθμοί Ολυμπιακός 56 βαθμοί. Ο παο 5ος με 38 βαθμούς. Η Αεκ παίρνει το πρωτάθλημα γιατί ο Ολυμπιακός λόγω διαμαρτυρίας δεν κατεβαίνει στο μπαράζ. Στον αγώνα αεκ-παο το τελικό αποτέλεσμα είναι 2-1. Αν είχατε κερδίσει θα είχε πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα....... Κάτσατε και χάσατε ή απλά έτυχε να μην μπορείτε να κερδίσετε στη Φιλαδέλφεια????? Εικονα του ματς εχεις? Διοτι και σεις στην Φιλαδελφεια χασατε 3-1.Σαν σκορ ηταν φυσιολογικο. ΟΜΩΣ επειδη εγω δεν τα διαβαζω απο κανενα σαιτ αλλα τα εζησα, θυμαμαι τα αρθρα στην πρωτη σελιδα στο ΦΩΣ οτι "Να μην πανηγυρισουν στο Καραισκακη(εκει παιζαμε τελευταιο ματς λογω τιμωριας του ΟΑΚΑ)" και θυμαμαι ποσο ευκολα χασατε Εσυ μου λες για ενα ματς που πιθανοτατα δεν εχεις ζησει μεταξυ της 1ης ομαδας με 56 βαθμους, της 5ης με 38 βαθμους στην εδρα της 1ης και τελικο αποτελεσμα 2-1 (ουτε καν 3-1) δηλαδη και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ και ΚΥΡΙΩΣ δεν με πειραζει οτι χασατε, το πιο πιθανο ηταν, με πειραζει οτι "Να μην το παρουν στο Καραισκακη", το "Γαυροι αδελφια" και παρτο 2-0 στο 10'
1980 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Προσωπικα πιστευω οτι το παιχνιδι τοτε το εδωσε ο ολυμπιακος στην αεκ για να παρει το πρωταθλημα αλλα αυτο εχει να κανει με την κοντρα μου με το βαζελο και οχι με την συμπαθεια μου προς την αεκ. δεν ξερω αν συνηδητοποιεις οτι αυτο ειναι ακομα χειροτερο. δεν σου μιλησε κανεις για το σημερα και οτι τα 10 πρωταθλημα που εχεις παρει ειναι ολα προιον ευνοιας. γιατι ανακατευεις την τραπουλα? εδω μιλαμε για ενα συγκεκριμενο περιστατικο. επισης η ταυτοτητα μιας ομαδας, οπως και ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου φαινετε στις δυσκολες καταστασεις οπως αυτη που διανυατε τοτε. αυτο για καποιον που ανεφερε την φραση "αλλες εποχες" για να δικαιολογησει το γεγονος.
theos-7- Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 αυτο για καποιον που ανεφερε την φραση "αλλες εποχες" για να δικαιολογησει το γεγονος. το οτι ηταν μια τελειως διαφορετικη εποχη δεν μπορεις να το αμφισβητεις οπως δεν μπορεις να αμφισβητεις τις παρα πολυ καλες σχεσεις σε επιπεδο τοσο διοικητικο οσο και κοσμου που ειχαν εκεινη την εποχη ολυμπιακος και αεκ. επισης δεν προσπαθω να δικαιολογησω κανενα γεγονος, δε χρειαζεται καν να μπω σε τετοια διαδικασια.. δε γουσταρα ρε να παρει το πρωταθλημα ο βαζελος και να το πανηγυρισει στο γηπεδο μου και αφου περνουσε απτο χερι μου δε θα του τοδινα...τοσο απλα.. επισης η ταυτοτητα μιας ομαδας, οπως και ο χαρακτηρας ενος ανθρωπου φαινετε στις δυσκολες καταστασεις οπως αυτη που διανυατε τοτε. τι ακριβως φανηκε δλδ για την ταυτοτητα της ομαδας οπως λες? στην τελικη μηπως φανηκε κατι διαφορετικο απαυτο που φανηκε απτον αγωνα το δικο σας με την αεκ το 78-79 οπως σωστα ανεφερε ο Αρρωστος7 και που αφηνεις ασχολιαστο?????(γιατι αραγε?)
genius_13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Live streaming Aρης-Ολυμπιακος http://www.soccer-fans.gr/index.php?showtopic=763&st=0#entry14111
revil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 μαγκες ειμαι απιστευτα χαρουμενος που νικησαμε τον αρη. Η ομαδα δευτερη φορα φετος επαιξε καλο μπασκετ και νικησε σε μια πολυ δυσκολη εδρα. Ο Αρης εχει πολυ καλη ομαδα και αυτο δινει ακομα μεγαλυτερη αξια στη νικη μας. Χαιρομαι λοιπον που κερδισαμε και βγηκαμε αξια πρωτοι.
omnislash Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 και βγηκαμε αξια πρωτοι. Τι βγήκαμε; Αντε καλά τα πήγε η ομάδα δεύτερη βγήκε γιατί στο ΟΑΚΑ δε θα σ αφήσουν να παίξεις Πέρσι θυμάμαι είχε βγει 3-0.Φέτος πάμε για 3-2:mrgreen:
genius_13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Καλως ηρθατε στους τελικους..θα καλοπεράσετε καθως και φετος σας χρωστάμε κατι 8-) Μπραβο στον Αρη μονο αυτο 8)
revil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Τι βγήκαμε; Αστον τον παο ομνι ειναι εκτος συναγωνισμου. Στο πραγματικο ελληνικο πρωταθλημα βγηκαμε πρωτοι
Keydo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Η ομαδα δευτερη φορα φετος επαιξε καλο μπασκετ και νικησε σε μια πολυ δυσκολη εδρα. Δεν θα το έλεγα.. Ο χοντρός ( ) και ο Βασιλόπουλος κάνανε την βρώμικη δουλειά & απλά στο τέλος χαρίζε η μία ομάδα στην άλλη το ματς και κανείς δεν το ήθελε. Παίζοντας έτσι και στους τελικούς, το "σκούπισμα" θα είναι εύκολη υπόθεση πιστεύω.
tzinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 αν ο μαλακας ο γκερσον που σημερα εκανα απλα καλα την δουλεια του, αξιοποιουσε την ομαδα καλυτερα στα προηγουμενα παιχνιδια δεν θα φταναμε στα 5 παιχνιδια. Μασιγιαουσκας, σχορτσιανιτης, ντομερκατ ειχαν ελαχιστο χρονο στα προηγουμενα παιχνιδα, ποτε δεν εκανε σωστο ροτασιον, ωρες ωρες κοιμοταν, αφηνε τον χαριση να καταστρεφει επιθεσεις επειδη του κατσανε ορισμενα καλαθια, συνεχεια λαθος επιλογες στην επιθεση, χαζα λαθη, μηδαμινη κινηση και προβλημα να περασει η μπαλα στην ρακετα. Οποτε ανεβαζε λιγο την αμυνα ο αρης και επεζε και σκληρη αμυνα, μπλοκαρε ο ολυμπιακος. Με αυτο το νουμερο τον γκερσον ειναι κατορθωμα που φτασαμε τελικο, αλλα τι να το κανεις που θα μας βιασει ο βαζελος. Ετσι οπως τον διαχειρζετε τον ολυμπιακο ο γκερσον παμε για μεγαλες πιπες. Οχι οτι εχουμε ετσι και αλλοιος υλικο για να κερδισουμε αλλα θα μπορουσαμε να τους κοντραρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.