Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβάμαι μήπως αυτή η μεγαλομανία που μας έχει πιάσει στο τέλος μας στοιχίσει.Άκου εκεί έχουμε στο περίμενε τον Τόμασον.Δηλαδή λίγος μας πέφτει?Αλλά ναι,ξέχασα,τι να κλάσει και ο Τόμασον μπροστά στην ΚΟΜΠΡΑ!:lol:

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να ρωτησω εγω κατι??

Γιατι εχουμε φαγωθει ολοι για επιθετικο??

Εκει ποναμε πραγματικα??

Με Κωνσταντινου και καστιγιο??

Αληθεια δεξι χαφ ποιον εχουμε?

Αμυντικο χαφ στη θεση του τουρε?

Αμυντικο στη θεση του μπαρμπαγιωργου??

Αριστερο μπακ??

10αρι??

Α ρε γαματος προγραμματισμος και φετος.

Δημοσ.

σωστος

η ομαδα περα απο Νικοπολιδη Τοροσιδη Σεζαρ Πατσα Στολτιδη Κωσταντινου Καστιγιο δεν εχει κατι αλλο για πρωτη εντεκαδα

Δημοσ.
να ρωτησω εγω κατι??

Γιατι εχουμε φαγωθει ολοι για επιθετικο??

Εκει ποναμε πραγματικα??

Με Κωνσταντινου και καστιγιο??

Αληθεια δεξι χαφ ποιον εχουμε?

Αμυντικο χαφ στη θεση του τουρε?

Αμυντικο στη θεση του μπαρμπαγιωργου??

Αριστερο μπακ??

10αρι??

Α ρε γαματος προγραμματισμος και φετος.

Φίλε θα διαφωνήσω.Επιθετικό θέλουμε οπωσδήποτε.Δεν είναι δυνατόν να έχει βάλει φέτος η ομάδα 62 γκολ και από αυτά μόλις τα 24 να είναι από επιθετικούς!Και του χρόνου χωρίς το Ριβάλντο,που αν και μέσος ήταν ο πρώτος μας σκόρερ,θέλουμε επιθετικό και μάλιστα πολύ καλό.Ο Κωσταντίνου με τον Καστίγιο δεν φτάνουνε με τίποτα.Για αριστερό μπακ προορίζετε ο Ζεβλάκοφ αφου 3 μύρρια για Σπυρόπουλο δεν δίνει με τίποτα,για άμυνα,10αρι,αμυντικό χαφ όπως βλέπεις ψάχνοντε.Τώρα για δεξί χαφ,καθαρόαιμο παίκτη γραμμής οπως ήταν ο Γιαννακό δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Δημοσ.

ενταξει, διαφωνουμε.

Εγω ειμαι της αποψης οτι τους επιθετικους τους κανουν τα χαφ και αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα, κρατα μιχαλη και νερι και βαλτα για θεσεις που μας χρειαζονται περισοτερο

Δημοσ.

Να χωθώ και 'γω και να πω ότι δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν φρόνιμο να στηριχθείς σε Κωνσταντίνου και Καστίγιο μόνο, όταν ο πρώτος έχασε το τελευταίο τρίμηνο-τετράμηνο με σοβαρό τραυματισμό. Δεν ξέρεις δηλαδή σε τι κατάσταση θα είναι του χρόνου.

Ωστόσο, όταν ο Ετό του Ισημερινού, η κόμπρα του Αμαζονίου, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ γης και παραδείσου, βρει τον εαυτό του, όλα αυτά θα αλλάξουν.

Δημοσ.

τι ψαχνετε τωρα, οσο προχοραμε με τον τακαρο στον παγκο δεν προκειται να δουμε προκοπη και τον ροναλντινιο να παρουμε. Η ομαδα επαιξε χειροτερη μπαλα με τον λεμονη, απο οτι με τον σολιντ, μα πολυ χειροτερη και χωρις σημαδια ευνοικα. Αρα προπονητικα ο τακαρος παιζει να ναι κα χειροτερος απο παλιοτερα, οταν ο τζολε και ο γιανακοπουλος στα νιατα τους ριξανε μια 6ρα στην λεβερκουζεν (αυτοι, οχι ο τακης)

Κατα 2ρον ειναι καραβλαχος και δεν εμπνει ιχνος σεβασμου, ουτε εχει την καριερα που θα εμπνευσει σεβασμο. πως ειναι δυνατον να φερεις τον μακελελε και τον ρεκομπα να τους κουμανταρει ο λεμονης. Απιστευτα πραγματα.

3ον του ειπε ο κοκαλλης θα ξοδεψουμε φετος 3-4 εκατομμυρια στο συνολο, και αρχισε ο τακαρος να κανει προτασεις σε ολη την ευρωπη μπας και φιλοτιμηθει κανεις και ερθει με τα μισα λεφτα και βγαλε. Σχεδιασμος μηδεν, ρεαλιστικοι στοχοι μηδεν, σκαουτινγκ μηδεν, ευρεση ελπιδοφορον παιχτον ανυπαρκτη.

Αυτοι πανε και κανουνε σκαουτινγκ στον τομασον, τον μακελελε και τον ντ αλλεσαντρο. Λες και χρειαζεται να παρακολουθησεις 10 παιχνιδια του καθενα για να καταλαβεις οτι αυτοι οι παιχτες πεζουν με μισο ποδι στον ολυμπιακο. Αντι να αφιερωνουν το σκαουτινγκ αλλου, κοιτανε τους ηδη γνωστους παιχτες. Μπας και ο γκουρου τακης ανακαλυψει αν εμαθε καινουρια τριπλα ο τομασον!

Τα τσακαλια ομως βρηκανε αξιοθαυμαστα ποδοσφαιρικα στοιχεια στον μπορχα που δεν κανει ουτε για ερασιτεχνικο νοτιας κρητης

Απο ολα οσα ακουγονται, αν υπαρχουν ιχνη αληθειας, εγω θα ηθελα πολυ τον wilhemson kai ton recomba. Τον 1το επειδη θεωρο οτι ειναι πολυ καλο δεξι χαφ, ταχυτατος, δεισδυτικος και εξυπνος και λειπει απο την ομαδα ενας τετοιος. Και τον ρεκομπα λογο βιτσιου, απλα τρελη μπαλαδοφατσα. Και ο πασανεν της βερντερ για την αμυνα θα ηταν πρωτος. Να μπορουσαμε να περναμε και γρηγορη μακο και σπυροπουλο, δεν ηθελα τιποτα αλλο φετος! Και εναν πατσατσογλου σαν τον χθεσινο και καλυτερο. Μακαρι να ναι καλα το παιδι.

Δημοσ.

Καλα ολοι οι αλλοι που ακουστηκαν.. Εμενα γιατι ο Ρεκομπα μου κανει για παλτουδια; 15 εμφανισεις, ενα γκολ φετος.. Ετσι διαβασα, διορθωστε με αν κανω λαθος.

Για παιχτουρα τον ειχα αλλα πριν πολυ καιρο. Θα δουμε.

Δημοσ.
Καλα ολοι οι αλλοι που ακουστηκαν.. Εμενα γιατι ο Ρεκομπα μου κανει για παλτουδια; 15 εμφανισεις, ενα γκολ φετος.. Ετσι διαβασα, διορθωστε με αν κανω λαθος.

Για παιχτουρα τον ειχα αλλα πριν πολυ καιρο. Θα δουμε.

ο ρεκομπα δηλωσε οτι δεν τον ενδιαφερει να παιξει εκτος ισπανιας ιταλιας απλα ητανε ευγενικος λεει σε ερωτηση ελληνα δημοσιογραφου. η αυτος ειναι κωλοτουμπας η ο δημοσιογραφος δουλευει στον πρωταθλητη. μαλλον κατι αναμεσα. ειναι καλος παιχτης παντως το κατεχει.

Δημοσ.

Ότι το κατέχει ναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν έκανε την καριέρα που θα μπορούσε. Γιατί να παίξει σούπερ τώρα;

Δημοσ.
Ότι το κατέχει ναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν έκανε την καριέρα που θα μπορούσε. Γιατί να παίξει σούπερ τώρα;

ε στην ελλαδα για πλακα θα επαιζε. βασικα ποιο πολυ εικονες του εχω απο την εθνικη ουρουγουαης ( αν δεν κανω λαθος και ειναι παραγουαη) και μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις. φετος νομιζω ηταν παγκιτης του φιγκο και τα ειχε παρει στο κρανιο αν θυμαμαι καλα. θεμα χαρακτηρα παντως πρεπει να ειναι που δεν εκανε μεγαλη καριερα το τοπι νομιζω το κατεχει.

Δημοσ.
Και ο Κονσεϊσάο το κατείχε αλλά μάλλον δεν έφτανε ούτε για την Ελλάδα.

παιζει και αυτο απο την θεωρια στην πραξη το χασμα........ ουδεις ξερει αλλα αφου δεν θα ερθει ετσι και αλλοιως. ειμαι πολυ περιεργος να δω ποιους θα παρει τελικα ο ολυμπιακος. τελικα η κανεις δεν γουσταρει να ερθει η πεφτει πολυ χοντρο δουλεμα με τους συνεργατες του κροκους.

Δημοσ.
τελικα η κανεις δεν γουσταρει να ερθει η πεφτει πολυ χοντρο δουλεμα με τους συνεργατες του κροκους.

Ή οι εφημεριδες δε ξερουν τι γραφουν.. :?

Δημοσ.
Ή οι εφημεριδες δε ξερουν τι γραφουν.. :?

το ιδιο λεμε στο δευτερο σκελος της προτασης μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...