Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 @ naiv_dim & 1980: Αν θέλετε να συνεχίσετε τον τσακωμό σας, μπορείτε να το κάνετε με pm. Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική σας αντιπαράθεση! :evil:
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 @ naiv_dim & 1980: Αν θέλετε να συνεχίσετε τον τσακωμό σας, μπορείτε να το κάνετε με pm. Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική σας αντιπαράθεση! :evil: σωστα εχεις δικιο απλα εγω παρασυρθηκα και του απαντησα του παιδιου. δικο μου λαθος. ε δεν ηταν και αντιπαραθεση παιχνιδακι ηταν παντως.
naiv_dim Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 @ naiv_dim & 1980: Αν θέλετε να συνεχίσετε τον τσακωμό σας, μπορείτε να το κάνετε με pm. Δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική σας αντιπαράθεση! :evil: ΟΚ.. αλλα το πρωτο δ επρεπε να το σβησεις..
vlachaquito Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Εγω παλι μεχρι τους φετινους τελικους, οποτε ακουγα μεταδοση της ΝΕΤ νομιζα οτι ο Ολυμπιακος επαιζε με τη Μικτη NBA!Με κυριους εκφραστες Χατζηγεωργιου και Σκουντη:" Ποπο αμυνα ο Παναθηναικος, τα χερια του Διαμαντιδη καταπινουν τη μπαλα, τι φταιει και χανει ο ΠΑΟ, τι πρεπει να κανει για να ξεφυγει, πώς διαχειριζεται ο Ομπραντοβιτς το υλικο του" κτλ Αντιθετα, εβγαζε πχ αντιστοιχη αμυνα ο ΟΣΦΠ:"δεν επιτρεπονται τετοια λαθη απο παικτες σαν το Διαμαντιδη" και κατι τετοια... Αυτο δεν ειναι τπτ...Ο μεγας Συριγος εχει το απολυτο γελιο, που οποτε ειχε παναθηναικο λες και βλεπαμε ντριμ τιμ με τζορνταν!!! Στην ίδια φάση είναι που πήγα να στείλω το τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση. Πολίτης: Κρίμα που το έχασε, ωραίο σουτ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε το παρατηρησα και εγω, λεω "τι λεει ο μ$#@%κας, πως γινετε ωραιο σουτ και να το χασει???" δεν μπορουν να βρουν καποιον να λεει τπτ το σωστο ρε παιδια, οποτε μιλανε αυτοι κλεινω πραγματικα την φωνη!! Αν θυμαμαι καλα τον καλυτερο σχολιασμο τον ειχα ακουσει απο τον Κακιουζη, αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο αγωνα..
KWSN_Men Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αν το κατέχω η όχι δε νομίζω ότι θα το κρίνεις εσύ.Στο κάτω κάτω τι είσαι?Κανένας προπονητής?Διάβασε τι λέω παρακάτω και χαλάρωσε.Άντε γιατί και εσύ γίνεσαι πολλές φορές οπαδός,γράφεις ό,τι σου κατεβαίνει και εκτίθεσαι όσο δε παίρνει. Προπονητής δεν είμαι αλλά δεν πρόκειται προφανώς να πάρω σοβαρά ότι λες για τη διαιτησία όταν παρακάτω λες τον Μπατίστ κρέας. Να σου το πω αλλιώς, τον Σχορτσιανίτη τον έχω πει βόδι, παιδοβούβαλο, χοντρό, λέω ότι κάνει 5 φάουλ σε μια φάση αλλά κρέας δεν τον έχω πει. Κάθεσαι και λες για το μπρος πίσω, το οποίο είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν. Σε 5 ριπλέι φαίνονται 2 χέρια σε έκταση, που φτάνουν στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μπορεί να είναι μόνο του Πεν που την ακούμπησε, μόνο του Βούγιανιτς ή και των δύο. Εσύ είσαι σίγουρος όμως. Από αυτά που λες λοίπόν, άλλον αγώνα έβλεπες.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αυτο δεν ειναι τπτ...Ο μεγας Συριγος εχει το απολυτο γελιο, που οποτε ειχε παναθηναικο λες και βλεπαμε ντριμ τιμ με τζορνταν!!! Δεν ξέρω για ποιον συρίγο λες.... αλλά αν μιλάς για τον φίλιππο συρίγο, θέλω να σου πω ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που στο παραδοσιακό σύνθημα "μαμιέται ο θρύλος κ ο πειραιάς", πήρε τη θέση του πειραιά ως "μαμιέται ο θρύλος,κ ο φούστης ο συρίγος"! Να σου υπενθυμίσω δε, ότι εξαιτίας των μονίμως αντιπαναθηναικών σχολίων του, έφαγε ξύλο από οπαδούς του παναθηναικού μέσα στο σεφ, σε παιχνίδι παναθηναικός-πανιώνιος,που διεκόπη λόγω επεισοδίων, και ότι στον 1ο τελικό που τόλμησε να πατήσει το πόδι του στο οακα, με τον παοκ,μετά από πολλά χρόνια που δεν είχε μεταδόσει εντός έδρας παιχνίδι, έφυγε από το γήπεδο -κατά δήλωση του ιδίου μάλιστα-, στις 1 το βράδυ! Το ότι τα τελευταία χρόνια (μετά την απόσυρση της κλίκας ιωαννίδη,κ τα μαχαίρια για το σκάνδαλο καραισκάκη) το έχει γυρίσει ψιλο αντικοκκαλικά, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Προπονητής δεν είμαι αλλά δεν πρόκειται προφανώς να πάρω σοβαρά ότι λες για τη διαιτησία όταν παρακάτω λες τον Μπατίστ κρέας. έλα, οκ, ο μπατίστ είναι κριάρι, ο διαμαντίδης κατσίκι, ο σισκάουσκας φλώρος, η μπελούτσι σαβούρα,ο καρεμπέ σαβουρογάμης,και όλα καλά!
1980 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 έλα, οκ, ο μπατίστ είναι κριάρι, ο διαμαντίδης κατσίκι, ο σισκάουσκας φλώρος, η μπελούτσι σαβούρα,ο καρεμπέ σαβουρογάμης,και όλα καλά! μονο μην σε παρει ειδηση ο αλλος....σοβαρα τωρα υπαρχει ανθρωπος που εχει αποκαλεσει σαβουρα την μονικα?
tomypapa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Παιδιά να ξεκαθαρίσω ευθύς εξαρχής ότι είμαι γάβρος. Εκτός αυτού βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι μπάσκετ έπαιζα για 15 χρόνια σε ομάδα, είμαι 1.95 και πάντα στα νιάτα μου έπαιζα ψηλός. Ο Μπατίστ μόνο κρέας δεν είναι. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης για την Ευρώπη αλλά πολύ μέτριος για NBA. Το πως κάρφωσε το τρίποντο της ισοφάρισης δείχνει ότι είναι πολύ κοντρολαρισμένος παίχτης. Σαν ψηλός βέβαια δεν συγκρίνεται με τον Σοφο γιατί πολύ απλά δεν έχει την δύναμη για να τον παίξει ένας με έναν. Για την ακρίβεια κανείς δεν την έχει στην Ευρώπη και απλά στηρίζονται στην ομαδική άμυνα για να τον κλείσουν. Αν ρίξει τα κιλά του και μάθει να παίζει να πασάρει σωστά τότε θα αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα πρόβλημα, αφού δεν θα μπορεί για παράδειγμα ο παίκτης που παίζει τον Ματσιγιάουσκας να τον αφήσει για να βοηθήσει στο μαρκάρισμα του Σόφο. Αν αποκτήσει δε και ο Βασιλόπουλος πιο αξιόπιστο σουτ και κυρίως πιο γρήγορο τότε το συγκεκριμένο πρόβλημα μεγαλώνει. Ο Μπουρούσης μην λέμε και αηδίες, ένας παίκτης που βάζει 4/4 τρίποντα σε ένα παιχνίδι δεν είναι τυχαίο. Για το χθεσινό ματς εγώ δεν πρόκειται να πω τίποτα για διαιτησίες για τον απλό λόγο που ο Άκερ δεν έμαθε το πιο απλό πράγμα που μαθαίνουν στο NBA. Στον αιφνιδιασμό πάντα καρφώνεις την μπάλα, ειδικά αν έχεις την αλτικότητα του Άκερ. Τώρα τα υπόλοιπα απλά είναι θέμα τύχης και μεγαλύτερης εμπειρίας των παικτών του Παναθηναικού. Απλά όπως πήγε το παιχνίδι δημιουργήθηκε η εντύπωση στους παίκτες του Ολυμπιακού ότι το ματς θα το έπαιρναν και στις πιο σημαντικές φάσεις τους πήρε ο ύπνος. Απλά είναι τα πράγματα, αν είχαν την στοιχειώδη εμπειρία και υπομονή τότε το ματς θα ήταν κόκκινο Και για να πω και κάτι για τα υπόλοιπα ματς, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα καταλήξει στον Παναθηναικό γιατί πολύ απλά αν δεν πάρεις αυτό το ματς τότε οι αντίπαλοι θα έχουν ξυπνήσει και δεν θα σε αφήσουν να τους ξαναπιάσεις στον ύπνο. Δυστυχώς αλλά δεν το βλέπω να πηγαίνει τόσο εύκολα καν στον 5ο τελικό για να είμαι και πιο ακριβείς.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ο Μπουρούσης μην λέμε και αηδίες, ένας παίκτης που βάζει 4/4 τρίποντα σε ένα παιχνίδι δεν είναι τυχαίο. Πολυ καλο ο σουτ ο Μπουρουσης δεν λεω αλλα απο τον σεντερ σου περιμενεις αλλα πραγματα οπως να ποσταρει και να γεμιζει τη ρακετα κατι που κανει μονο ο Σοφοκλης. Αληθεια γιατι ο Γκερσον δεν παιζει με Σοφο και Στακ στην ιδια πενταδα. Ο Στακ εχει εξαιρετικο σουτ απο τα 6κ25 και εφοσον γινει η παγιδα στο Σοφο μπορει ανετα να περιμενει στο τριποντο.
antreaslam Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 tomypapa,η πάσα στο μπάσκετ, είναι κυρίως θέμα εξυπνάδας και αντίληψης! αν αυτά τα δύο τα είχε ο σχορτσιανίτης,δε θα έπαιρνε 30 κιλά,μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την εθνική! Επίσης, ο μπατίστ παίζει 5αρι λόγω ελλείψεως ψηλών,ενώ ο παιδοβούβαλος είναι 5αρι,οπότε ούτως ή αλλως δε μπορείς να τους συγκρινεις τους δυο τους! Ακόμα,λόγω κιλών και όγκου, κάνει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ φάουλ, άσχετα αν του τα δίνουν ή όχι, ενώ είναι και πολύ απείθαρχος προς τον προπονητή του! γενικότερα, δεν τον θεωρώ παίχτη που μπορείς να στηριχτεί μια σοβαρή ομάδα επάνω του! (αν πχ πάει στον παοκ, μπορεί να βάζει 40 πόντους,αλλά μια σοβαρή , οργανωμένη ομάδα,δεν μπορεί να στηρίζεται στις καβλες ενός ανώριμου παιδοβούβαλου)! Ο μπουρούσης, πραγματικά είναι τρομερά βελτιωμένος , και μαγκιά του! (δεν είναι βέβαια μόνιμο το % του στο 80% στα τρίποντα,αλλά έχει κοντρολαρισμένο σουτ,και καλή ψυχολογία απεναντί μας)!. (του ανταπέδωσε και ο τσαρτσαρής μια τάπα από το σεφ που του χρωστούσε)! Θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα μου,ΟΧΙ για τα τρίποντα και το σκοράρισμα,αλλά γιατι σε 15 λεπτά συμμετοχής το πολύ,μπορεί να μου εγγυηθεί 5-7 ριμπάουντ,1-3 κοψίματα,και 3-7 πόντους. Περισσότερο από όλα,συμφωνώ με την τελευταία παραγραφο σου. (απλά δεν ξέρω ΑΝ πάει στον 5ο τελικό, έχω την εντύπωση ότι εκεί ο οσφπ θα έχει το ψυχικό πλεονέκτημα 45-55)!
tomypapa Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 tomypapa,η πάσα στο μπάσκετ, είναι κυρίως θέμα εξυπνάδας και αντίληψης!αν αυτά τα δύο τα είχε ο σχορτσιανίτης,δε θα έπαιρνε 30 κιλά,μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την εθνική! Δεν διαφωνώ αλλά στο μπάσκετ δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να παίξεις. Ο Σοφοκλής έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο και το μόνο που θέλει είναι δουλειά. Δεν είπα να πασάρει σαν τον Διαμαντίδη, απλά μόλις βλέπει ότι πάει για double team να δίνει στον ακάλυπτο. Ακόμα,λόγω κιλών και όγκου, κάνει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ φάουλ, άσχετα αν του τα δίνουν ή όχι, ενώ είναι και πολύ απείθαρχος προς τον προπονητή του!γενικότερα, δεν τον θεωρώ παίχτη που μπορείς να στηριχτεί μια σοβαρή ομάδα επάνω του! Το παιδοβούβαλος δεν το σχολιάζω, δεν νομίζω το καλοκαίρι να τον έλεγες έτσι. Τα φάουλ που λες, δεν ξέρω αν έχεις παίξει μπάσκετ, δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου Shaq που είναι παρόμοιο στυλ, αλλά σε διαβεβαιώ για κάτι χωρίς κανένα ίχνος οπαδισμού: Παίχτες σαν τον Σοφοκλή τους κάνουν πολύ περισσότερα φάουλ απότι κάνει αυτός. Και σου δίνω τους σαφής κανονισμούς για το επιθετικό φάουλ: >44.4 Νόμιμη θέση άμυνας. 44.5.1 Ένας αμυνόμενος παίκτης έχει αρχικά εδραιώσει νόμιμη αμυντική θέση, όταν: * Έχει μέτωπο προς τον αντίπαλό του & * Έχει και τα δύο του πόδια στο δάπεδο. 44.5.2 Η νόμιμη θέση άμυνας, εκτείνεται καθέτως προς τα επάνω από αυτόν (κύλινδρος), από το δάπεδο έως την οροφή. Μπορεί να σηκώσει τα χέρια και τα μπράτσα του επάνω από το κεφάλι του ή να πηδήξει κάθετα, αλλά, πρέπει να τα διατηρεί σε κάθετη θέση μέσα στον νοητό κύλινδρό του. 44.6 Φρούρηση παίκτη, που έχει τον έλεγχο της μπάλας. 44.6.1 Όταν γίνεται άμυνα σε παίκτη, ο οποίος έχει τον έλεγχο της μπάλας (την κρατά ή ντριμπλάρει), τα στοιχεία του χρόνου και της απόστασης δεν λαμβάνονται υπ' όψιν. 44.6.2 Ο παίκτης με την μπάλα, πρέπει να αναμένει ότι θα φρουρηθεί και πρέπει να είναι προετοιμασμένος να σταματήσει ή να αλλάξει κατεύθυνση οποτεδήποτε ένας αντίπαλος καταλάβει μία αρχικά νόμιμη θέση άμυνας μπροστά του, ακόμα κι αν αυτό γίνει σε κλάσμα δευτερολέπτου. 44.6.3 Ο παίκτης που φρουρεί (ο αμυνόμενος), πρέπει να εδραιώσει αρχικά νόμιμη θέση άμυνας, χωρίς να προκαλέσει σωματική επαφή, πριν καταλάβει την θέση του αυτή. 44.6.4 Μόλις ο αμυνόμενος παίκτης εδραιώσει αρχική νόμιμη θέση άμυνας, μπορεί να κινείται προκειμένου να φρουρεί τον αντίπαλό του, αλλά, δεν μπορεί να εκτείνει τα μπράτσα, τους ώμους, τους γοφούς ή τα πόδια του και κάνοντας αυτό, να προκαλεί επαφή εμποδίζοντας τον ντριμπλέρ να τον προσπεράσει. 44.6.5 Όταν κρίνουμε μία περίπτωση αμυντικού-επιθετικού σφάλματος, που εμπλέκεται παίκτης με μπάλα, ο Διαιτητής θα ακολουθεί τις παρακάτω αρχές: * ο αμυνόμενος πρέπει να εδραιώσει αρχική νόμιμη θέση άμυνας, έχοντας μέτωπο στον παίκτη με την μπάλα και τα δύο του πόδια στο δάπεδο, * ο αμυνόμενος παίκτης μπορεί να παραμένει ακίνητος, να πηδά κάθετα ή να κινείται πλάγια ή προς τα πίσω, με σκοπό να διατηρεί την νόμιμη θέση άμυνας, * όταν κινείται για να διατηρήσει την νόμιμη θέση άμυνας, το ένα ή και τα δύο πόδια μπορεί στιγμιαία να είναι εκτός δαπέδου, εφ' όσον κινείται πλάγια ή προς τα πίσω, αλλά, όχι εμπρός, προς τον παίκτη με την μπάλα, * η επαφή πρέπει να γίνει στον κορμό, στην περίπτωση αυτή, ο αμυνόμενος παίκτης θεωρείται ότι βρέθηκε πρώτος στο σημείο επαφής & * έχοντας εδραιώσει νόμιμη θέση άμυνας, ο αμυνόμενος μπορεί να περιστρέφεται μέσα στον κύλινδρό του, για να αποφύγει κάθε κτύπημα ή τραυματισμό. Αν λοιπόν δεις τα πράγματα αντικειμενικά, βάση κανονισμών κανείς δεν παίζει τον Σοφοκλή, νόμιμα, όταν ο Διαμαντίδης για παράδειγμα κρέμεται πάνω του... Εγώ στο λέω γιατί φιλαράκι την αγκωνιά και το ξύλο που έχω φάει κατά καιρούς από κοντύτερους αντιπάλους είναι πολύ περισσότερος από αυτό που έχω φάει από ψηλότερους ή ισοϋψεις. Υπάρχουν φάουλ και ιστορίες που γίνονται μέσα στην ρακέτα αδερφέ που δεν τα έχεις φανταστεί. Γι αυτό στο λέω πήγαινε ρώτα έναν προπονητή ή έναν διαιτητή off the record την γνώμη του και θα καταλάβεις. Όσον αφορά τον Μπουρούση που λέτε και οι δύο, εγώ δεν είπα ότι το μόνο που κάνει είναι ότι βαράει τρίποντα αλλά είχα απαντήσει σε κάτι παιδιά που έλεγαν για τύχη. Ο Μπουρούσης είναι πολύ βελτιωμένος και σε κάθε ματς παίρνει πάνω από 10 ριμπάουντ, αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του σε μια ομάδα που δεν μπορεί να πάρει ριμπάουντ ούτε με εισαγγελική διαταγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.