Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασχετο, βγηκαν και ειπανε οτι ο κοκκαλης θα δωσει 8/10 εκ. για μεταγραφες, τα οποια θα περιλαμβανουν και τους μισθους των παικτων..

Δεν θα σχολιασω το ποσο, που ειναι αστειο οταν θες κοντα 10 παικτες, αλλα με το φτωχο μου το μυαλο σκεφτομαι κατι αλλο..

Οι αποδεσμευσεις των μπαμπανγιτα-καφε-καψη-ανατολακη-λεμενς-ριβαλντο-γεωργατος-ουαντου-μπουλουτ (ελπιζω να μην ξεχασα κανενα) συν την μειωση αποδοχων σε νικοπολιδη/τζολε, ποσα χρηματα εξοικονομισαν στον προεδρο??

Οχι, γιατι εμενα μου βγαινουν 8-9 εκ.... συμπτωση ρε παιδι μου....

Τελικα πρεπει να δωσεις πολλα λεφτα για να εισαι προεδρος του γαβρου...

Υ.Γ. ουπς, ξεχασα και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ συμβολαιο του νορβηγου, το οποιο αντικατασταθηκε με τον τακαρο....

Δημοσ.

Αν γινόταν το φάουλ κάτω απο το καλάθι σε προσπάθεια για σουτ, να το σφύριζε. Το non-call στο Ελλάδα - Γαλλία το 2005 ήταν καλό πάντως!

Δημοσ.

Non call εννοούμε την αρχή να μη σφυρίζεται κάτι στα τελευταία δευτερόλεπτα που θα κρίνει το ματς. Χαζομάρα μου φαίνεται εμένα, αλλά έχει και τα θετικά του. Συνήθως ο καθένας κρίνει με βάση το συμφέρον της ομάδας του πάντως.

Δημοσ.

Ο καθένας το εγκρίνει όποτε τον συμφέρει.Ας κάνει ο Πεν αύριο φάουλ στο Διαμαντίδη sta 3 δεύτερα στερώντας από το βάζελο το πρωτάθλημα και να δούμε μετά ποιοί βάζελοι να υπερασπιστούν το non-call.

Δημοσ.
Ο καθένας το εγκρίνει όποτε τον συμφέρει.Ας κάνει ο Πεν αύριο φάουλ στο Διαμαντίδη sta 3 δεύτερα στερώντας από το βάζελο το πρωτάθλημα και να δούμε μετά ποιοί βάζελοι να υπερασπιστούν το non-call.

Εγω

Σοβαρα σου μιλαω και τοπα και στο αλλο τοπικ. Για να τελειωνουμε με την διατησια. Αν εχω ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ την διαιτησια ως φιλοξενουμενος εγω δεν θα μιλησω.

Δειτε το ματς σφαιρικα, αν πιαστουμε απο λεπτομεριες γιατι να μην φωναζω εγω για το φαουλ του Τσαρτσαρη που στο παω στο +3(με Βουγιανιτς μονο του στον αιφνιδιασμο) και στο τελειωνω στην ουσια(και μην πειτε που το ξερεις γιατι στην ουσια με το φαουλ του Πεν που ξερεις τι θα γινοταν?Εγινε στα 3,κατι δευτερολεπτα, ειχατε 48% στις βολες, ο Πεν ειχε ηδη χασει 1-2 σε προηγουμενες βολες και ειχα και επιθεση και μαλιστα απο το κεντρο-αφου ειχα 1 ταιμ αουτ,μην το παμε λοιπον με αυτη την λογικη)

Προσωπικη αποψη για το non-call, εφοσον επιτρεπει την συνεχιση φασης(αληθεια, οταν στο -1 στο ΣΕΦ ο Πεν κλεβει, του κανει φαουλ ο Βουγιανιτς νομιζω αλλα αφηνει :-D:-DΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ:-D:-D και το παει στο -3 εκει γιατι δεν ειπατε τιποτα για το φαουλ? ) και δεν κρινει το αποτελεσμα(πχ αν το εβαζε ο Ντομερκαντ ποιος θα μιλαγε για το φαουλ) καλο ειναι να υπαρχει. Διοτι αν σφυριξεις εκει φαουλ της λεπτομεριας, θα σου αναλυουν ολοι την αλλη μερα ολο τον αγωνα φαση-φαση. Ενταξει, αμα ο αλλος παει να το βαλει κατω απο το καλαθι και τον σρπωξουν, η αμα τον εβγαζε εξω και επρεπε να δωσει φαουλ ή απεξω υπερ μας ε προφανως θα το εδινε

Δημοσ.
Εγω

Σοβαρα σου μιλαω και τοπα και στο αλλο τοπικ. Για να τελειωνουμε με την διατησια. Αν εχω ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ την διαιτησια ως φιλοξενουμενος εγω δεν θα μιλησω.

Δειτε το ματς σφαιρικα, αν πιαστουμε απο λεπτομεριες γιατι να μην φωναζω εγω για το φαουλ του Τσαρτσαρη που στο παω στο +3(με Βουγιανιτς μονο του στον αιφνιδιασμο) και στο τελειωνω στην ουσια(και μην πειτε που το ξερεις γιατι στην ουσια με το φαουλ του Πεν που ξερεις τι θα γινοταν?Εγινε στα 3,κατι δευτερολεπτα, ειχατε 48% στις βολες, ο Πεν ειχε ηδη χασει 1-2 σε προηγουμενες βολες και ειχα και επιθεση και μαλιστα απο το κεντρο-αφου ειχα 1 ταιμ αουτ,μην το παμε λοιπον με αυτη την λογικη)

Προσωπικη αποψη για το non-call, εφοσον επιτρεπει την συνεχιση φασης(αληθεια, οταν στο -1 στο ΣΕΦ ο Πεν κλεβει, του κανει φαουλ ο Βουγιανιτς νομιζω αλλα αφηνει :-D:-DΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ:-D:-D και το παει στο -3 εκει γιατι δεν ειπατε τιποτα για το φαουλ? ) και δεν κρινει το αποτελεσμα(πχ αν το εβαζε ο Ντομερκαντ ποιος θα μιλαγε για το φαουλ) καλο ειναι να υπαρχει. Διοτι αν σφυριξεις εκει φαουλ της λεπτομεριας, θα σου αναλυουν ολοι την αλλη μερα ολο τον αγωνα φαση-φαση. Ενταξει, αμα ο αλλος παει να το βαλει κατω απο το καλαθι και τον σρπωξουν, η αμα τον εβγαζε εξω και επρεπε να δωσει φαουλ ή απεξω υπερ μας ε προφανως θα το εδινε

Δηλαδή με βάση αυτό το non-call δεν πρέπει να σφυρίζεται φάουλ μετά τα 10 δευτερόλεπτα,εκτός αν είναι φάουλ πάνω στο σουτ.Η φάση που λες στο σεφ δεν έχει καμία σχέση γιατί πολύ απλά δεν έκρινε το παιχνίδι αφού δεν έγινε στα 3 δεύτερα.Άσε που ο επιτιθέμενος ήταν σε ευνοικότερη θέση αφού τον είχε ξεπεράσει (οπότε δεν έχει νόημα να τιμωρηθεί ο αμυντικός με φάουλ)ενώ στη φάση του Πεν ο διαμαντίδης τον είχε βγάλει εκτός πορείας και είχε και συμπαίκτες του να συνεχίσουν το μαρκάρισμα.Ουσιαστικά δηλαδή με το φάουλ αυτό δεν επέτρεψε στον πεν να ολοκληρώσει την προσπάθειάτου.Με ποιά λογική δεν τιμωρείτε?Έλεος.Δεν μπορώ να διαννοηθώ οτι όντως υπάρχει τέτοιο πράγμα.Δηλαδή όποια ομάδα κατεβάζει μπάλα στα τελευαία δεύτερα και της γίνοντε διαρκώς φάουλ που δεν σφυρίζοντε πώς θα πλησιάσει στη ρακέτα για να κάνει σουτ υπό καλές προυποθέσεις?Θα πρέπει να παίξει με μακρινές μπαλιές?

Όσο για το 48% στις βολές δεν μου λέει τίποτα.Δώσε τις βολές και ας τις χάσει.Ο Πάσπαλιε είχε ρεκόρ καριέρας 85%και στον τελικό του Τελ-Αβίβ με Μπανταλόνα 30%.Τα ποσοστά δεν λένε τίποτα.Στη φάση του τσαρτσαρή έχεις δίκιο αλλά θυμάμαι και τη φάση του μάτσε που βγαίνει μόνος του για το +7,4΄πριν τη λήξη και το κοράκι ανακαλύπτει φάουλ.Λές να δούμε σφαιρικά το μάτς και έχεις δίκιο αλλά τι να κάνουμε που αυτή η τελευταία φάση που ήταν τόσο ξεκάθαρη μπορεί και να κρίνει όλο το πρωτάθλημα?Είναι σαν να μην σου δίνει καραμπινάτο πέναλτι στο 95΄.Τι θα πείς,δές το μάτς σφαιρικά?

Εγώ πιστεύω οτι το χάσαμε το ματς από δικές μας μαλακίες σε συνδυασμό με τις δικές σας ικανότητες.Δηλαδή ναι μεν ο Άκερ πάει χαλαρά στο λει-απ αλλά αυτό που κάνει ο διαμαντίδης ελάχιστοι το μπορούνε.Ναι μεν ο παπαμακάριος κοιμήθηκε και δεν πήρε το αμυντικό αλλά το τρίποντο που βάζει ο μπατίστ και στέλνει το όλο πράγμα μέχρι εκεί είναι πολύ δύσκολο και θέλει και φάρδος βέβαια.

Δημοσ.

By the way, ο Acker δεν παει για layup, αλλά για κάρφωμα αν το προσέξεις.

Και θα συμφωνήσω με τον Kaizer, με τέτοια διατησία στο ΣΕΦ, είμαι υπερευχαριστημένος.

Δημοσ.

διαιτησια κ διαιτησια ωραια το γαμ@@@αμε παλι.

μεχρι να τελειωσουν οι τελικοι(μεχρι αυριο δλδ) δε θα γραψω δε μπορω ξενερωνω να βλεπω να μιλατε ΑΚΟΜΑ για διαιτησια

Δημοσ.

εχει καταντησει αηδια με την διαιτησια και βλεπω οτι και εγω επηρεαζομαι και βλεπω φαντασματα μεσα στο γηπεδο. εδω σκεφτομουν να μπω μεσα να ριξω καντηλια στον διαιτητη. πρεπει να ξεκολησουμε απο αυτο το θεμα.

Δημοσ.
Δηλαδή με βάση αυτό το non-call δεν πρέπει να σφυρίζεται φάουλ μετά τα 10 δευτερόλεπτα,εκτός αν είναι φάουλ πάνω στο σουτ.

Οχι, λεω οτι εχουν δικιο που σαν φιλοσοφια δεν θελει να επηρεαζει ο διαιτητης το αποτελεσμα. Δεν τον σκοτωσε, τον εμποδισε να παει ευθεια, στα επομενα 3 δευτερολεπτα κανατε ενα αξιοπρεπες σουτ που αν εμπαινε σημερα θα γκρινιαζαμε εμεις για τον Τσαρτσαρη.

Η φάση που λες στο σεφ δεν έχει καμία σχέση γιατί πολύ απλά δεν έκρινε το παιχνίδι αφού δεν έγινε στα 3 δεύτερα.Άσε που ο επιτιθέμενος ήταν σε ευνοικότερη θέση αφού τον είχε ξεπεράσει (οπότε δεν έχει νόημα να τιμωρηθεί ο αμυντικός με φάουλ)ενώ στη φάση του Πεν ο διαμαντίδης τον είχε βγάλει εκτός πορείας και είχε και συμπαίκτες του να συνεχίσουν το μαρκάρισμα
.

Μπαρδον?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ???

Στην ουσια λοιπον μου λες οτι αν μια φαση δεν κρινει το παιχνιδι δεν χρειαζεται πιστη εφαρμογη των κανονισμων?Δηλαδη αφου δεν εγινε στο τελος του χρονου ή στο σουτ αλα τον εβγαλε εκτος πορειας χωρις να τον γκρεμισει ο Διαμαντιδης δεν χρειαζεται πιστη εφαρμογη?Δηλαδη συμφωνειθς μαζι μου?

Όσο για το 48% στις βολές δεν μου λέει τίποτα.Δώσε τις βολές και ας τις χάσει.Ο Πάσπαλιε είχε ρεκόρ καριέρας 85%και στον τελικό του Τελ-Αβίβ με Μπανταλόνα 30%.Τα ποσοστά δεν λένε τίποτα

Οχι δεν καταλαβες, πηγα να προλαβω-οχι εσενα, γενικα επειδη το ακουσα-οτι "Που ξερεις οτι θα κρινοταν το παιχνιδι αμα δεν εδινε φαουλ στον Τσαρτσαρη" και απαντησα οτι "Που ξερετε οτι θα ειχε ο Πεν 2/2 ή οτι δεν θα βαζαμε εμεις στα 3'' καλαθι".

Στη φάση του τσαρτσαρή έχεις δίκιο αλλά θυμάμαι και τη φάση του μάτσε που βγαίνει μόνος του για το +7,4΄πριν τη λήξη και το κοράκι ανακαλύπτει φάουλ

Μπες στο τοπικ του Παναθηναικου για να δεις και την λιστα με τα δικα μας παραπονα απο την διαιτησια και μαλιστα επειδη ειμαι και μετριοπαθης πιστευω οτι σας επαιξε υπερ 55-45 και οχι κατι 70-30 που λενε οι αλλοι.

ΕΙΔΙΚΑ μιας και επιασες τον Μασιγιαουσκας να μας πειτε το παιδι ποτε θα μπαινει, να του ετοιμαζουμε ενα λικερ, ενα φονταν, ενα ζεστο μπανιο γιατι αποτι φαινεται να τον μαρκαρεις απαγορευεται.Εδω στο ΣΕΦ ο Διαμαντιδης του κλεινει τον διακοπτη και το κορακι βρισκει φαουλ που δεν θα σφυριζε ουτε ο Ελληνιαδης

Λές να δούμε σφαιρικά το μάτς και έχεις δίκιο αλλά τι να κάνουμε που αυτή η τελευταία φάση που ήταν τόσο ξεκάθαρη μπορεί και να κρίνει όλο το πρωτάθλημα?Είναι σαν να μην σου δίνει καραμπινάτο πέναλτι στο 95΄.Τι θα πείς,δές το μάτς σφαιρικά?
Σορρυ φιλε αλλα αν δεν σου δινει καραμπινατο πεναλτυ στο 95' αλλα μεχρι τοτε εχεις μεινει μεσα στο ματς επειδη στον αντιπαλο εχει ακυρωθει γκολ που θα το εκανε 2-0 και θα τελειωνε ε δεν μιλας και απο πανω...
Εγώ πιστεύω οτι το χάσαμε το ματς από δικές μας μαλακίες σε συνδυασμό με τις δικές σας ικανότητες.Δηλαδή ναι μεν ο Άκερ πάει χαλαρά στο λει-απ αλλά αυτό που κάνει ο διαμαντίδης ελάχιστοι το μπορούνε.Ναι μεν ο παπαμακάριος κοιμήθηκε και δεν πήρε το αμυντικό αλλά το τρίποντο που βάζει ο μπατίστ και στέλνει το όλο πράγμα μέχρι εκεί είναι πολύ δύσκολο και θέλει και φάρδος βέβαια.

Μα σε αυτο δεν διαφωνησα ποτε, δεν ειπα οτι σας σκιζαμε και με την κωλοφαρδια και την διαιτησια ζουσατε. Λεω οτι το παιχνιδι κριθηκε σε καποιες λεπτομεριες, πηρατε καποια σφυριγματα που σας κρατησαν μεσα στο παιχνιδι αλλα αμα ειχε 2/2 ο Μπετσιροβιτς ας πουμε δεν θα μιλαγαμε καν γιαυτο το ματς σημερα.

Δημοσ.
Οχι, λεω οτι εχουν δικιο που σαν φιλοσοφια δεν θελει να επηρεαζει ο διαιτητης το αποτελεσμα. Δεν τον σκοτωσε, τον εμποδισε να παει ευθεια, στα επομενα 3 δευτερολεπτα κανατε ενα αξιοπρεπες σουτ που αν εμπαινε σημερα θα γκρινιαζαμε εμεις για τον Τσαρτσαρη.

Αξιοπρεπές?Από τα 8,5 μέτρα υπό πίεση?

Μπαρδον?

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ???

Στην ουσια λοιπον μου λες οτι αν μια φαση δεν κρινει το παιχνιδι δεν χρειαζεται πιστη εφαρμογη των κανονισμων?Δηλαδη αφου δεν εγινε στο τελος του χρονου ή στο σουτ αλα τον εβγαλε εκτος πορειας χωρις να τον γκρεμισει ο Διαμαντιδης δεν χρειαζεται πιστη εφαρμογη?Δηλαδη συμφωνειθς μαζι μου?

Δεν έγινε στο τέλος του χρόνου?Αν δεν κάνω λάθος 3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη έγινε η φάση.Δηλαδή τέλος του χρόνου πρέπει να θεωρούμε να γίνει φάουλ μετά την κόρνα?Κοίτα το φάουλ είναι για να τιμωρηθεί η παράβαση του αμυντικού.Αν είναι από το σφύριγμα του φάουλ να τιμωρηθεί ο επιθετικός άστο.Και τι πάει να πει απλά τον έβγαλε εκτός πορείας.Σε μια επίθεση των 5 δευτερολέπτων αυτό το "τον έβγαλε εκτός πορείας" στοιχίζει όλη την επίθεση.

Σορρυ φιλε αλλα αν δεν σου δινει καραμπινατο πεναλτυ στο 95' αλλα μεχρι τοτε εχεις μεινει μεσα στο ματς επειδη στον αντιπαλο εχει ακυρωθει γκολ που θα το εκανε 2-0 και θα τελειωνε ε δεν μιλας και απο πανω...

Είσαι υπερβολικός και μάλιστα πολύ.

Τέλος πάντων άκρη δεν βγαίνει σίγουρα,εγώ αυτό που κρατάω είναι το non-call και περιμένω να δώ ανάλογη εφαρμογή στο μέλλον.

ΜΠΡΑΒΟ[/size] στα παλληκάρια μας στο πόλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Μας έκαναν και πάλι υπερήφανους.Άλλη μια κούπα στον Πειραιά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...