Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ γουστάρω που κάθομαι να δω αγώνα και μέχρι το τέλος έχω σπάσει ένα σορό αντικείμενα και κλαίω από τα νεύρα και την υπερένταση. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια παιχνίδια. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλό ή κακό για το Ελληνικό μπάσκετ γενικά.

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι καλό ή κακό για το Ελληνικό μπάσκετ γενικά.

γιατι να μην ειναι καλο????

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα θα διαφωνησω.

Και ο αρης εχει πολυ καλη ομαδα αλλα και ο πανιωνιος.

Θυμησου τους ημιτελικους του ολυμπιακου με τον αρη

Δημοσ.
Εξαρταται απο ποια πλευρα το βλεπεις.

Για μενα προσωπικα ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΟΣΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ, φετος θελω 3 τιτλους. Δεν με ενδιαφερει πως.

Μπραβο σας και μαγκια σας και ξερω πολλους Παναθηναικους που θα στεναχωρηθουν που τους χαλασατε το 3-0, εμενα δεν με νοιαζει φετος το επιμερους σκορ.

Ετσι μου αρεσεις.. Αντρικια λογια.. Τι εντυπωσεις και μαλακιες ή ταν ή θα πιταν...

Αν και για το δευτερο σκελος οπως πηγε η δουλεια μαλλον ευχαριστημενοι για το 2-2 πρεπει να ειναι εντελει και οχι δυσαρεστημενοι για την μη επιτευξη του 3-0..

Δημοσ.

Bασικα ειναι πως το νιωθει ο καθενας.

Αλλος θελει 3-0 για να την λεει στους γαυρους. Εγω ειμαι πρωτα Παναθηναικος και θελω τιτλους. 3-2? Εστω. Και στα χαρτια να το παρουμε, δεν με νοιαζει

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα να τη λες. Εμένα μου αρέσει η απόλυτη κυριαρχία.

Να σου το πω αλλιώς, είχα κάποτε τρελλή αγωνία να μείνουν οι Bulls με λιγότερες από 10 ήττες στην κανονική περίοδο.

Δημοσ.
Ετσι μου αρεσεις.. Αντρικια λογια.. Τι εντυπωσεις και μαλακιες ή ταν ή θα πιταν...

Αν και για το δευτερο σκελος οπως πηγε η δουλεια μαλλον ευχαριστημενοι για το 2-2 πρεπει να ειναι εντελει και οχι δυσαρεστημενοι για την μη επιτευξη του 3-0..

ανεβα στο οακα ρε κυρια μητσο.... σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες. τα εχεις

χασει ολα φετος .επεσε κλαμα στο καμπ νου?

Δημοσ.
ανεβα στο οακα ρε κυρια μητσο.... σε περιμενω με ανοιχτες αγκαλες. τα εχεις

χασει ολα φετος .επεσε κλαμα στο καμπ νου?

Τωρα που το λες επειδη εχω καιρο να περασω απο τον συνδεσμο αν βρω εισητηριο θα ανεβω σιγουρα..

Τωρα για την Barca τι να σου πω; Αφου εδωσαν το πρωταθλημα σε εασς, καλα να παθουν δεν περιμενα τελευταια αγωνιστικη για να δω τι θα γινει..Aς το επερνε καλυτερα η Σεβιλλη που εχει την δευτερη καλυτερη ομαδα στην Ισπανια πισω απο εμας.. Για εμας το πρωταθλημα ειχε χαθει με την Betis.. Scratch that.. Το πρωταθλημα ειχε χαθει απο την αρχη της χρονιας..Ιδανικοι αυτοχειρες σε μια απαραδεκτη χρονια για το επιπεδο της Barca..

Ειδα ειχε ερθει και ο Tom Cruise και ο πουστ.. ο Nadal ε; :lol:

Τελικα τπτ δεν ειναι τυχαιο και οι 2 μου ειναι γενικως πολυ αντιπαθητικοι.. Εχθες ειδα ενα επιπλεον λογο..

Δημοσ.

επειδή τουλάχιστον στις δικτυακές φυλλάδες, δεν έχω βρει πουθενά φωτογραφίες ή αναφορές για τα 2 πανό που κρεμάστηκαν, κάποιος που να ξέρει το ακριβές περιεχόμενό τους?

ΥΓ: που έχετε κρύψει τον όμνι,οεο?

Δημοσ.

ναι,αυτά,και ένα 'άλλο που έλεγε κάτι για τα γεγονότα στη λαυρίου κ κάτι για μαχαίρια.

ΥΓ:η αλήθεια βρίσκεται στις δικογραφίες???

ΥΓ2:είναι ΤΡΟΜΕΡΑ αστείο στην ελλάδα,να μιλάνε οπαδοί για νοοτροπία ουλτρας....

Δημοσ.
Τωρα που το λες επειδη εχω καιρο να περασω απο τον συνδεσμο αν βρω εισητηριο θα ανεβω σιγουρα..

Τωρα για την Barca τι να σου πω; Αφου εδωσαν το πρωταθλημα σε εασς, καλα να παθουν δεν περιμενα τελευταια αγωνιστικη για να δω τι θα γινει..Aς το επερνε καλυτερα η Σεβιλλη που εχει την δευτερη καλυτερη ομαδα στην Ισπανια πισω απο εμας.. Για εμας το πρωταθλημα ειχε χαθει με την Betis.. Scratch that.. Το πρωταθλημα ειχε χαθει απο την αρχη της χρονιας..Ιδανικοι αυτοχειρες σε μια απαραδεκτη χρονια για το επιπεδο της Barca..

Ειδα ειχε ερθει και ο Tom Cruise και ο πουστ.. ο Nadal ε; :lol:

Τελικα τπτ δεν ειναι τυχαιο και οι 2 μου ειναι γενικως πολυ αντιπαθητικοι.. Εχθες ειδα ενα επιπλεον λογο..

ελα ελα.... ελατε τωρα που γυρναει... δεν μας το εδωσε κανενας το πρωταθλημα απλα σε πηγα καβαλα τα εχουμε πει αυτα.

Δημοσ.

Βασικά η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols, αλλά τέλος πάντων.

Και καλά, για να το γράψουν το πανό χρειάζονται 5 ανόητοι. Όλοι οι υπόλοιποι που τα κρατάνε, πόσο βλακέντιοι μπορεί να είναι; Τέλος πάντων, ελπίζω να μην γίνει κώλος το 5ο ματς. Θα είναι κρίμα για τη σειρά.

Μιλάμε, αν δεν ρίξει μια ταπάρα σε κάθε ματς ο Διαμαντίδης δε γίνεται! Αν και, με το να τον κρατάει 40 λεπτά μέσα ο Ομπράντοβιτς, θα τον σκάσει τελείως! Άσχετο, αλλά ο Ντικούδης γιατί παίζει τόσο λίγο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...