Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαλακία, θα μπορούσε απλά να ανεβάσει ?0.10 τις ασπιρίνες και να πάει στα 3 ματσάκια το πρωτάθλημα, να ξεκουράζονταν και οι παίκτες περισσότερο. Θα του το προτείνω του χρόνου!

@adi32: πραγματικά, πιστεύεις ότι συμφωνεί μαζί σου;

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ερώτημα που θα έπρεπε να κάνεις είναι άλλο. adi32, το πιστεύεις πραγματικά αυτό που λες;

Πολύ φοβάμαι ότι η απάντηση θα είναι 'ναι'.

Δημοσ.

To θαύμα δεν έγινε.Δεν νοιώθω καμία πίκρα παρά το ότι χάσαμε από το μισητό αντίπαλο.Αυτό που πάνω από όλα με ενδιαφέρει είναι να βλέπω τους παίκτες του Θρύλου να παλέυουν και να δίνουν οτι έχουν.Αυτό έκαναν και στα 5 παιχνίδια και είμαι περήφανος για αυτούς.Νομίζω οτι ξεπέρασαν τις δυνάμεις τους.

Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα της ευρώπης,τους φτάσαμε στο 5ο παιχνίδι και θα μείνω για πάντα με την απορία τι θα είχε συμβεί αν είχε δοθεί εκείνο το φάουλ στο τρίτο παιχνίδι.

Το πήρε δίκαια ο βάζελος αλλά μπορούμε και εμείς πλέον να ελπίζουμε βάσιμα σε ένα καλύτερο μέλλον.Ίδωμεν.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ....

Δημοσ.

Άρρωστε, συμφωνώ με τα περισσότερα που λες, αλλά εκτός του ότι δε θέλω να μπω στη λογική του τι έγινε πριν το φάουλ στον Πεν, πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το 4 παιχνίδι θα ήταν ίδιο;

Δημοσ.
Άρρωστε, συμφωνώ με τα περισσότερα που λες, αλλά εκτός του ότι δε θέλω να μπω στη λογική του τι έγινε πριν το φάουλ στον Πεν, πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το 4 παιχνίδι θα ήταν ίδιο;

Φυσικά και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος,εκ του αποτελέσματος μιλάω.Όταν πχ έχεις χάσει ένα πρωτάθλημα στην ισοβαθμία δικαιούσε να πεις "αν μου είχε δώσει το πέναλτι στο μεταξύ μας ντέρμπι 4 αγωνιστικές πριν το τέλος θα είχα περισσότερους βαθμούς."Δεν ξέρεις βέβαια αν οι τελευταίες αγωνιστικές είχαν εξελιχθεί το ίδιο αλλά δικαιούσε εκ του αποτελέσματος να το σκεφτείς.

Δεν αξίζει να ασχολούμαστε όμως με τη διαιτησία.Ήσασταν καλύτεροι,το πήρατε και τέλος.

Δημοσ.

Κατ αρχας μπραβο στον Ολυμπιακο,μια ανετιμη ομαδα η οποια με μισο Ματσιγιαουσκας ,Σκορτσιανιτη 300 κιλα,Πεν για τρελοκομειο και λοιπους σε μια μετριοχαλια χρονια πηγε τον αγωνα στα 5 παιχνιδια.Του χρονου να δειτε τι εχει να γινει.

Και ξεκιναμε

Σφαγιαστικη διαιτησια στη τριτη περιοδο.Οποιος δε το ειδε αυτο για μενα defacto ειναι ασχετος.

Ποιος ξερει τι ειπε ο παυλος στο ημιχρονο στους διαιτητες.

Χρησιμοποιωντας τακτικες δεκαετιας 90 στις οποιες δινουμε μια τεχνικη ποινη στο πρωτο ημιχρονο για το "ονορε" και υστερα σου πηδαμε τα βαρδουλα τις οποιες χρησιμοποιουσε και ο Ολυμπιακος επι Ιωαννιδη,γινεσε ρομπα ξεκουμπωτη.

Βεβαια δε περιμενεις απο παναθηναικους να δουν αυτα,αν και πολλους που ρωτησα χτες το παραδεχτηκαν.

Δημοσ.

kwsn εχω την εντυπωση οτι εισαι λιγο γιωτας.(σορρυ κιολας)

μα τωρα ειναι σοβαρα πραγματα να καθεσε να χαλας τη ζαχαρενια σου για λογους πραγματικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ?

ο ολυμπιακος στα 3 απο τα 5 ματς ηταν ισαξιος του παο αν οχι καλυτερος σε μερικα, στα αλλα χειροτερος, και εχασε τον τιτλο ΤΕΛΟΣ.

Δημοσ.

Μαλακίες.

Ποια διαιτησία σε πήγε από το -4 στο -13 στην 4η περίοδο; Ποια σφυρίγματα;

Οι διαιτητές ήταν ηλίθιοι, έκαναν λάθη εκατέρωθεν. Και στο Β' ημίχρονο έκαναν λάθη εις βάρος και των δύο. Αλλά πραγματικά πιστεύω ότι απλά ήθελαν να τραβήξουν την προσοχή, τελείως ηλίθια σφυρίγματα. Αφού έκανες φάουλ κατά συρροή ρε μάστορα, τι θες, να σου σφυρίζουν ένα παρά ένα; Δύο τεχνικές για τον Ιτούδη και καμία στον Ελληνιάδα είναι απίστευτο και όμως πραγματικό. Αυτά για τη διαιτησία και τέλος από μένα. Εδώ δεν μιλάει ο Γκέρσον και μιλάει ο κάθε πικραμένος.

Η ομάδα σας θέλει δουλειά ακόμα, αλλά μονάδες υπάρχουν, και μιλάω κυρίως για Βασιλόπουλο, Μπουρούση που τελικά εκτός από ταλέντο έχουν και τσαγανό (ειδικά ο δεύτερος).

Βέβαια αν γυρίσει ο V-span πάλι θα ανέβετε ένα σκαλοπάτι και θα ανέβουμε δύο (:-)) αλλά ο εγχώριος ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Βέβαια, από κει και πέρα το χάος, ας πούμε ο 3ος Άρης είναι για τα πανηγύρια, θέλουν και οι άλλες ομάδες ενίσχυση...

ΥΓ: Το "Μαλακίες" πήγαινε στον Greg7vas και προφανώς όχι στον αξιότιμο κύριο revil.

Δημοσ.
Επειδή εγώ είμαι άσχετος, θα μπορούσες να μου πεις πώς ακριβώς αδικήθηκε ο Ολυμπιακός;

Tι δε καταλαβαινεις? Ο ολυμπιακος στη 3η περιοδο απαγορευοταν να παιξει αμυνα.

Σε δυσαναλογια με τις πρωτες 2 περιοδους,εδιναν καθε επαφη φαουλ.Ο ΟΣΦΠ συμπληρωσε τα 5 φαουλ τα 2 πρωτα λεπτα.Σας ειναι εμφανες αυτο ή οχι?

Δε λεω οτι ο παο δε θα νικουσε αλλα αυτο που εγινε στη 3η περιοδο ηταν εξωφθαλμο για τα δικα μου ματια. Ciao Ciao

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...