revil Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 εεεεεεεεεεεμ αρα ερχεσε στα λογια μου. μενουμε εδω που ειμαστε και παρακαλαμε για κανα τουρε κανα καστιγιο και που και που κανα ριμπο και γκαλετι
vlachaquito Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δεν ειναι αδικια...ουτοπια ειναι. Μιλας για την 5-6-7 της Πρεμιερ Λιγκ...ξερεις ποσα λεφτα παιρνει μια Αγγλικη ομαδα οταν ανεβαινει απο την 2η κατηγορια στη 1η; ΠΕΝΗΝΤΑ εκ ευρω! εμ λαθος, 90 εκ. Σε ενα φοβερο αρθρο του σωτηρακοπουλου ειχε πει οτι ο τελικος των πλευ/οφ ανοδου στην πρεμιερ ειναι ο αγωνας που δινει τα περισσοτερα χρηματα στον κοσμο, σχεδον τα διπλασια απο τον τελικο του τσαμπιονς.. Τι λετε για το θεμα πωλησης του νερι?? Κατα την γνωμη μου, αν τα λεφτα που λενε ειναι αληθινα και αν (λες αν) ο σοκρατες τα ξαναδωσει και δεν τα βαλει στην τσεπη του (γκουχουγκουχου τουρε) τοτε να τον δωσει...τετοια λεφτα δεν θα στα ξαναδωσουν, και μπορεις να κλεισεις κολοτσινι-τομασσον μεσα σε 5 λεπτα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 εμ λαθος, 90 εκ. Σε ενα φοβερο αρθρο του σωτηρακοπουλου ειχε πει οτι ο τελικος των πλευ/οφ ανοδου στην πρεμιερ ειναι ο αγωνας που δινει τα περισσοτερα χρηματα στον κοσμο, σχεδον τα διπλασια απο τον τελικο του τσαμπιονς..Τι λετε για το θεμα πωλησης του νερι?? Κατα την γνωμη μου, αν τα λεφτα που λενε ειναι αληθινα και αν (λες αν) ο σοκρατες τα ξαναδωσει και δεν τα βαλει στην τσεπη του (γκουχουγκουχου τουρε) τοτε να τον δωσει...τετοια λεφτα δεν θα στα ξαναδωσουν, και μπορεις να κλεισεις κολοτσινι-τομασσον μεσα σε 5 λεπτα... Σωστα εχεις δικιο...90 μυριακια! Οσο για τον Καστιγιο...ΑΜΑ οπως λες και εσυ ειναι να επενδυθουν τα λεφτα απο τη πωληση του σε μεταγραφες εννοειται πως ναι. Αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε επαναληψη των οσων γινανε με τον Τουρε...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 εεεεεεεεεεεμ αρα ερχεσε στα λογια μου.μενουμε εδω που ειμαστε και παρακαλαμε για κανα τουρε κανα καστιγιο και που και που κανα ριμπο και γκαλετι Την περίπτωση να βελτιώσουμε γενικώς το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο μια (ή τρεις) ομάδες, την έχει σκεφτεί κανείς σας; Πώς νομίζετε δηλαδή ότι εξελίχθηκαν τα πράγματα στην Αγγλία; Αγόραζε συνεχώς μια ομάδα όποιο ταλέντο έβγαινε;
Steven Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ε και τι να κάνουμε δηλαδή? Να αγοράζει ο Κόκκαλης παίχτες και για τη Λάρισα? Άμα μια ομάδα ή 2 πάνε πολύ καλά και είναι σταθερές σε υψηλό επίπεδο τότε θα αναγκαστούν και οι υπόλοιπες να επενδύσουν! Εγώ είμαι 1000% κατά του να πουλήσουμε τον Castillο. Ειδικά φέτος που θα πλαισιωθεί απότι φαίνεται με αρκετά καλούς παίχτες, αμα κάνει καλή χρονιά φέτος θα μπορέσουμε να πάρουμε πολύ περισσότερο χρήμα... Αλλά έλεος γενικά...Σε όποιο site και να μπεις γράφουν όλοι οι ηλίθιοι δημοσιογράφοι διθυράμβους... 1 παιχνίδι έκανε το παλικάρι, και τον έχουν πουλήσει ήδη στην Chelsea. Χαλαρώστε λίγο... Άμα δείξει διάρκεια για ένα χρόνο το καταλαβαίνω...αλλά με ένα παιχνίδι έχουν πέσει τα τσιμέντα.... Κλασσική Ελλάδα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Την περίπτωση να βελτιώσουμε γενικώς το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο μια (ή τρεις) ομάδες, την έχει σκεφτεί κανείς σας; Πώς νομίζετε δηλαδή ότι εξελίχθηκαν τα πράγματα στην Αγγλία; Αγόραζε συνεχώς μια ομάδα όποιο ταλέντο έβγαινε; Την περιπτωση αυτο που λες να μην γινεται γιατι αλλη αγοραστικη δυναμη εχει η αγορα της Αγγλιας και αλλη αυτη της Ελλαδας την εχεις σκεφτει;
punky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Την περιπτωση αυτο που λες να μην γινεται γιατι αλλη αγοραστικη δυναμη εχει η αγορα της Αγγλιας και αλλη αυτη της Ελλαδας την εχεις σκεφτει; Πολύ σωστό αυτό. Από την άλλη, αν είχες ένα ποδόσφαιρο που όχι απλά βλεπόταν αλλά είχε ποιότητα, διακυμάνσεις και σασπένς μπορούσες να το πουλήσεις και εκτός συνόρων. Γιατί υποψιάζομαι ότι ο μεγάλος οικονομικός τροφοδότης για τις ομάδες κολοσσούς, δεν είναι τα εισιτήρια. Αλλά τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα προϊόντα που πουλάνε. Δεν υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψεις εξωτερικό και να μη σε αγγαρέψουν οι φίλοι σου να τους φέρεις μπλουζάκια, τασάκια και ένα σωρό παραφερνάλια. Εδώ πόσοι τουρίστες παίρνουν φανέλα του Διγκόζη?
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 ακριβως τι συγκρινουμε τωρα ? εδω ο βαζελος με τοσους οπαδους και τοσο πλουσιο προεδρο και παει να το κλεισει το μαγαζι και ζηταμε να ενισχυθουν ομαδες με 1000 εισιτηρια ? Ο Κοκκαλης (παρα τα 100 αλλα κακα) εχει δειξει με τους παικτες που φερνει κατα καιρους οτι ειναι ο μονος που ριχνει χρημα
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Όταν ο Καστίγιο συνάντησε τον Πελέ... http://www.contra.gr/Soccer/America/CopaAmerica/Mexico/158752.html
DukeM Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Μην συγκρίνετε μόνο αυτό που μας συμφέρει, τα μπάτζετ δλδ. Βρείτε μου μια ομοιότητα του Αγγλικού πρωταθλήματος με το Ελληνικό (πέραν του ότι στους αγώνες παίζουν 22 παίκτες ) και μετά ας μιλήσουμε για μπατζετ. Και αυτά τα απίστευτα τρελά λεφτά υπάρχουν μόνο Αγγλία. Αν θυμάστε μια δήλωση του Γκατούζο πριν κανά μήνα τα έχωνε στους Αγγλους, ότι δεν έχουν ποιοτική εθνική γιατί δεν έχουν καλούς παίκτες. Απλά με τόσο χρήμα που πέφτει στην Αγγλία όλοι εκεί πάνε τα τελευταία χρόνια. Γιαυτό έχουν καλές ομάδες σε συλλογικό επίπεδο, αλλά εθνική χάλια. Κάποιος ας φέρει τον Κολοτσίνι plzzz, δώστε στην Λα Κορούνια 5εκ ? ρε γμτ...τα διπλάσια κάνει ο παίκτουρας...
punky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Γιατί δεν πέφτουν τρελά λεφτά στην Ιταλία και στην Ισπανία; Και τουλάχιστον οι Άγγλοι βγάζουν και παιχταράδες παγκοσμίου κλάσεως. Εμείς έχουμε βγάλει ποτέ τέτοιο ποδοσφαιριστή;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Τι κόλλημα έχετε φάει ρε παιδιά με το μπάτζετ και τα λεφτά; Οι παίχτες προπονούνται και γίνονται. Δεν τους πληρώνεις και αναβαθμίζονται. Τι είναι; Κανένα rpg; Ξεχνάτε και κάτι πολύ σημαντικό, ότι η Ελλάδα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με πολλές άλλες χώρες, ότι έχει εκπληκτικό κλίμα που βοηθάει την ενασχόληση πολύ κόσμου με τα σπορ. Και φυσικά (όπως και με κάθε τι) όταν ασχολείται πολύ κόσμος, θα ξεθάψεις και τα ταλέντα (γιατί εννοείται ότι πολύς κόσμος χάνεται, όταν δεν του δοθεί η ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει, και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο τα σπορ). Ιταλία και Ισπανία το εκμεταλλεύτηκαν αυτό. Εμείς γιατί δεν μπορούμε; Έτσι κι αλλιώς η απόδειξη γι' αυτό είναι ότι έχουμε πολλές επιτυχίες ως χώρα σε αθλήματα (μιλάω και για Ολυμπιακούς Αγώνες) εντελώς δυσανάλογες σε σχέση με το μέγεθος μας ως χώρα καθώς και την αγορά. Δηλαδή στο μπάσκετ πως καταφέραμε και κάναμε τόσο καλό πρωτάθλημα; Εκεί ξαφνικά υπήρχε αγορά; Ή μήπως βρήκαμε τίποτα πάμπλουτους (γιατί όπως είπαμε ο ένας δεν αρκεί ούτως ή άλλως) που επένδυσαν στην Ελλάδα (έτσι γενικώς); Λυπάμαι που θα το πω και θα προκαλέσω αντιδράσεις, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν προχώρησε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, είναι ο Κόκκαλης. Αν χανόταν μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, μακροπρόθεσμα θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα λόγω πιο υγιούς ανταγωνισμού.
theos-7- Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Λυπάμαι που θα το πω και θα προκαλέσω αντιδράσεις, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, ένας από τους βασικότερους λόγους που δεν προχώρησε το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, είναι ο Κόκκαλης. Αν χανόταν μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, μακροπρόθεσμα θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα λόγω πιο υγιούς ανταγωνισμού. Συμφωνω... Επισης λυπαμαι που θα το πω και θα προκαλέσω αντιδράσεις, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη, για τη φωτια στην παρνηθα και τον καυσωνα που περασε επισης φταιει ο κοκκαλης. Και αν χανοταν μια ομαδα σαν τον ολυμπιακο μακροπροθεσμα δε θα ειχαμε καυσωνες και πυρκαγιες... Δε μας χε...ς ρε νταλαρα που λεει και καποιος γνωστος...
revil Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 οντως τι γαματη λογικη. ειναι ρε παιδι μου καποιος ο οποιος βαζει λεφτα και εχει ξεφυγει απο τους υπολοιπους (σχετικα με την ελλαδα λεω τα λεφτα) ε γιατι να υπαρχει? Εβαλε λεφτα και εγινε λιγο καλυτερος απο τους αντιπαλους του?? ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Ρε φουστη μου εχει πολυ ζεστη αυτες τις μερες. Μηπως να κλεισει ο ολυμπιακος για να βαλει λιγο δροσια?? edit :Αν δε κανουμε λιγη πλακιτσα δε βγαινει. Παρολα αυτα ομως αυτο που εγραψε ο μανουελ πραγματικα ειχε πλακα.
adi32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2007 πολυ μεγαλο κακο εχει κανει εχουν ερθει Ριβαλντο Τζιοβανι Καρεμπε.... ολοι αυτοι εχουν υποβιβασει πολυ το πρωταθλημα των κουτσουρεδων και των νταραγκλιτσηδων ο Κοκκαλης εμποδιζει τις αλλες ομαδες να βγαλουν ταλεντα ναι να κλεισει ο Ολυμπιακος εξω εξω αισχος Ρουβα Ψινακη εισαστε αλητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.