vlachaquito Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Συμφωνα με σημερινες δηλωσεις του νερι, λοιπον μονο οι υπογραφες για την μεταγραφη του στην βαλενθια..15 εκ γεμιζουν τα ταμεια (δεν λεω ποιανου)και αν αυτα τα λεφτα μπουνε στα ταμεια του γαβρου, τοτε το μεταγραφικο παζαρι του ολυμπιακου ξεκιναει απο την αρχη.. Γιατι με αυτα τα λεφτα, κολοτσινι, μακελελε κλπ ειναι πια μεταγραφες ευκολες να γινουν (μια και μιλαμε για παικτες που εχουν δηλωσει οτι ερχονται Ελλαδα). Με λιγα λογια αν αυτα τα λεφτα επενδυθουν σωστα και δεν...μπουνε στις γνωστες τσεπες, ο γαβρος εχει την ευκαιρια να δημιουργησει μια καινουργια δυναστεια 10 χρονων στην Ελλαδα και να κανει μια μικρη υπερβαση στην ευρωπη... Υ.Γ. παει λενε και για 1 γκαριδο απο σοσιεδαδ, αριστερο μπακ, 20 χρονων βασικο στελεχως της εθνικης ελπιδων ισπανιας...
revil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ναι καλα κατι ειπες τωρα,αν γινει η μεταγραφη μετα θα λενε τα κλασικα μα η μεταγραφη δεν ηταν 15 μυρια μα απο αυτα τα λεφτα δωθηκαν καποια για να στειλουμε το νερι στην ισπανια δωθηκαν αλλα για να ποτιστει το γκαζον για να παρει την καινουρια φερραρι ο πετρακης.. Καθαρα 200000 πηραμε. Εγω ΔΕΝ θελω να φυγει ο νερι
dark_banishing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Και για τον τουρέ τόσα δεν ακούγονταν συνέχεια... ;
vlachaquito Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ρε παιδια για τον τοθρε τα πραγματα ηταν απλα, 4,5 πηραν, ομορφα και καθαρα, τα οποια μπηκαν στην γνωστη τσεπη....
punky Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Πάντως, ένας άλλος τρόπος να δεις τα πράγματα, λέει πως όταν σου δίνουν 15 εκατ. ευρώ για να πουλήσεις κάτι και δεν δεχτείς, είναι σαν να ξόδεψες 15 εκατ. ευρώ για να το αγοράσεις. Και δε νομίζω ότι ο Σώκρατες θα έδινε ποτέ τόσα λεφτά για μια μεταγραφή.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει 15εκ. η Βαλένθια. Δηλαδή με 10 δε θα δεχόταν ο Ολυμπιακός;
Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσει 15εκ. η Βαλένθια. Δηλαδή με 10 δε θα δεχόταν ο Ολυμπιακός; OXI δεν θα δεχόταν.Την Παρασκευή απέρριψαν πρόταση 9 εκατομμύρια από τη Σαχτάρ,που σημαίνει οτι θέλουν αρκετά παραπάνω.Ο Καστίγιο έχει ακόμα 3 ολόκληρα χρόνια συμβόλαιο,ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα άγχος να τον πουλήσει αφού λογικά η τιμή ενός 23 χρονου συνεχώς ανεβαίνει.Τον κοστολογεί όσο θέλει και όποιος ενδιαφέρεται τα δίνει. Αν αλήθέυει η πρόταση περί 15 εκατομμυρίων πρέπει να τον δώσουνε.Κάλλιστα μπορεί την επόμενη στιγμή να πάρει Κολοτσίνι-Μακελελέ ή κάποιο από αυτές τις παικτούρες της Μπόκα που βγήκαν σήμερα στην επίφάνεια.
zaxoys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Συνέντευξη Ταραλίδη : Ποια είναι η τελευταία ανάμνηση που κρατάς από τον Ολυμπιακό; Είναι πολύ άσχημη, αφού στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με κατάκλεψαν. Κάποιοι οπαδοί με σήκωσαν ψηλά αλλά μου πήραν από την τσέπη το κινητό και μια χρυσή καδένα που φορούσα στον λαιμό μου. Συγκράτησα με δυσκολία τη βέρα μου και περίπου 700 ευρώ που είχα στην τσέπη μου. Μου τα είχε δώσει ο Στολτίδης για να του τα φυλάξω. loooooool http://www.sport24.gr/html/ent/511/ent.186511.asp Λιώσαμε στα γέλια σήμερα δεν τελείωσμε όμως - συνέντευξη Ντόμερκαντ : -Χένρι, τι σου λείπει περισσότερο απʼ όλα τώρα που κάνεις διακοπές; Ντόμερκαντ: Τα σουβλάκια! Απίθανο φαγητό. Όμως πλησιάζει ο καιρός που θα τα φάω πάλι. -Τι εννοείς; Θα παραμείνεις στην Ελλάδα; Ντ: Ναι! Θέλω να κατακτήσω του χρόνου ότι δεν πέτυχα φέτος! -Με ποια ομάδα; Ντ: Με τον Ολυμπιακό βέβαια. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα. -Μα ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύσει να σε κρατήσει τη νέα σεζόν… Ντ: Πλάκα μου κάνεις φιλέ; - Απλώς σου μεταφέρω όσα είδαν το φως της δημοσιότητας… Ντ: Είναι δυνατόν; (σ.σ. ακούγεται σοκαρισμένος και στεναχωρημένος) Κανείς δεν μου έχει πει τίποτα! Δεν ξέρω τίποτα. -Εδώ και τρεις μέρες έχει κυκλοφορήσει στον Τύπο ότι αποτελείς παρελθόν από την ομάδα. Ντ: Μήπως είναι φήμες που κυκλοφορούν μεταξύ των δημοσιογράφων; http://www.sportime.gr/xst/basket_inside.asp?article_id=53804
Steven Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Πραγματικά ελπίζω να μη τον πουλήσει... Θα κάνει μαλακία αμα τον δώσει... 1. Του χρόνου θα κάνει σίγουρα παραπάνω... 2. Επιτέλους έχουμε επιθετική γραμμή που βγάζει φωτιές... Άμα πάρουμε και έναν καλό μέσο θα κάνουν θαύματα εκει μπροστά...a.k.a. θα ανέβει ακόμα περισσότερο η αξία... 3. Ειδικά άμα περάσουμε Τσ.Λ. στην επόμενη φάση...του χρόνου θα έρχονται προτάσεις για 20 μύρια και βάλε... Άμα δεν θέλει να πληρώσει να πάρει τον κολοτσίνι ο Σωκ ότι και να γίνει δεν θα τον πάρει.. Λεφτά έχει..Δεν χρειάζεται τα 15 μύρια του Καστίγιο...
zaxoys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Απλά να υπενθυμίσω οτι ο Henry πουλήθηκε για 24 εκ , πόσα δλδ νομίζεις οτι μπορεί να φτάσει ο Καστίγιο ... οι τιμές έχουν πέσει πλέον ,μην ξεχνάς οτι συνεχίζει να παίζει στο υποβαθμισμένο ελληνικο πρωτάθλημα
revil Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 εχω την εντυπωση οτι δε πουληθηκε για 24 αλλα για 44
zaxoys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 24 Δες http://www.supersport.gr/default.asp?aid=126306 αλλά και http://www.transfermarkt.de/de/spieler/3207/henrythierry/transferdaten.html μιλάμε βέβαια για το ποσό που θα πάρει ο σύλλογος του και όχι αυτά που θα παίρνει ο ίδιος
zaxoys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μόλις έβαλε γκολ με πέναλτυ που κέρδισεο ίδιος ! Από την άλλη ίσως καταφέρει ο ΟΣΦΠ λόγω μεγάλης ζήτησης να τον χτυπήσει λίγο παραπάνω από 15 αλλά δύσκολο , πόσο δλδ πιά να ανέβει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.