vlachaquito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 παντος στο ημι εχει πεταξει 2 μπαλλακια...α ρε σαμπανιες που ανοιγει ο σωκρατες σημερα...
Steven Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 @zaxous Δεν έχει σημασία που παίζει... Οι μεγάλες ομάδες μας έχουν δείξει ότι ξέρουν πολύ καλά τι παίρνουν και 17 χρονών στα τσικό να είναι... Συγκρίνεις ασύγκριτα πράγματα... Τα λεφτά που δώθηκαν για τον Henry δεν πρόκειται να τα πάρει ποτέ πίσω η Barca...Άσε που σε 3 άντε το πολύ 4 χρόνια θα αποσυρθεί ο παίχτης (τουλάχιστον απο την barca). Να μου τον σύγκρινες με τον Torres ok.. Γιατί ο Castillo είναι μικρός, δεν λεω ότι ειναι torres αλλά έχει μεταπωλητική αξία σε 3-4 χρόνια μπορεί να πουληθεί για 30 μύρια οπότε άμα πραγματικά είναι πραγματικά τόσο καλός όσο πιστεύουν οι ισπανοί κλπ αξίζει να πάρουν το ρίσκο να δώσουν τόσα λεφτά.... Απλά πράγματα....Του κάνει καινούριο συμβόλαιο ο Κωκ και τελείωσε... Χτυπάει και μια ρήτρα στα 30-35 μύρια και όποιος θέλει έρχεται να κάνει πρόταση μετα....
genius_13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Τα 3 πρωτα γκολ του αγωνα Μεξικο-Παραγουάη >http://rapidshare.com/files/41801845/mexico_uruguay_copa_america.rar
vlachaquito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 To ξερω οτι ειναι λιγο ασχετο, αλλα για μια ακομη φορα αυτα που λεω επιβεβαιωνονται... http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=53961 Ασχετο, νομιζετε οτι η μεταγραφη του ταραλιδη εγινε με τα λεφτα του "χαλακια" βατσινα?? Γιατι καποιο πουλακι μου σφυριξε οτι αν παει καλα θα ανηφορησει ολος τυχαιος προς παιανια....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 OXI δεν θα δεχόταν.Την Παρασκευή απέρριψαν πρόταση 9 εκατομμύρια από τη Σαχτάρ,που σημαίνει οτι θέλουν αρκετά παραπάνω.Ο Καστίγιο έχει ακόμα 3 ολόκληρα χρόνια συμβόλαιο,ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα άγχος να τον πουλήσει αφού λογικά η τιμή ενός 23 χρονου συνεχώς ανεβαίνει.Τον κοστολογεί όσο θέλει και όποιος ενδιαφέρεται τα δίνει. Νομίζω ότι της Σαχτάρ ήταν 8εκ. Άλλο τα 8 και άλλο τα 10. Επίσης άλλο να τα δίνει η Σαχτάρ και άλλο η Βαλένθια γιατί παίζει μεγάλο ρόλο η διάθεση του παίχτη να γίνει η μεταγραφή. Και εννοείται ότι δεν κάνεις καλό στην ομάδα να τον κρατήσεις με το ζόρι. Πάντως συμφωνώ με κάποιους ότι η τιμή δεν πρέπει να ανεβαίνει άλλο από τη στιγμή που ο παίχτης αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιθέτως η γνώμη μου είναι ότι θα πέσει όσο δεν μετακομίζει στο εξωτερικό, γιατί χαλάει ο παίχτης όσο προπονείται στην Ελλάδα και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του (εννοώ σοβαρά παιχνίδια). Άμα γίνει 25 χρονών και ακόμα δεν έχει παίξει σε σοβαρό πρωτάθλημα, μετά δεν μπορείς να τον πάρεις και να τον φτιάξεις. Τώρα που είναι νωρίς πρέπει. Εμένα ήδη μου φαίνεται πολύ ψηλή η τιμή δηλαδή. Περιμένω ν' ακούσω να ολοκληρώνεται η μεταγραφή, γιατί αλλιώς είμαι λιγουλάκι δύσπιστος απέναντι σ' όλη αυτή την ιστορία.
Ic3m@N Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αφεντικό ο παίχτης είναι από 16 χρονών στην Ελλάδα... όσο ήταν να χαλάσει...έχει ήδη χαλάσει νομίζω... η προσφορά αν όντως ισχύσει είναι πάρα πολύ καλή...αν και νομίζω ότι αν συνεχίσει έτσι του χρόνου θα μπορούσαμε να πάρουμε πολύ περισσότερα... όπως και νάχει πολύ δύσκολα θα τον κρατήσουμε του χρόνου... Το θέμα ειναι να επενδυθούν σωστά τα χρήματα γιατί αν όντως πάρουμε 15 εκ. τότε μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτή την υπόθεση... (ή στην χειρότερη θα βγει κερδισμένη η τσέπη του Σώκρατες )
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αφεντικό ο παίχτης είναι από 16 χρονών στην Ελλάδα... όσο ήταν να χαλάσει...έχει ήδη χαλάσει νομίζω... Δεν εννοούσα σαν χαρακτήρας. Εννοώ σαν ποδοσφαιρικές ικανότητες. Από 16 μέχρι 22 δεν είναι κακό να είσαι στον Ολυμπιακό (όχι ότι καλύτερο, αλλά όχι και καταστροφικό). Μιλάμε φυσικά για παίχτη επιπέδου που θέλει να γίνει όνομα σε ομάδες τύπου Βαλένθια, έτσι; Μέχρι εκεί υπάρχουν ακόμα κάποιες δυνατότητες ανάπτυξης. Μετά τα 25 αρχίζει να χαλάει το γλυκό και να μην υπάρχει ο χρόνος να αποκτηθεί η πείρα που χρειάζεται ώστε να σου εμπιστευθεί ο προπονητής θέση σε μια 11άδα για αγώνα ημιτελικό ή τελικό τσουλου (γιατί τέτοιους στόχους έχει η Βαλένθια και δεν είναι απίθανο να τους πετύχει κάποια στιγμή). Τον Καστίγιο συγκεκριμένα τον βοηθάει ο χαρακτήρας του, γι' αυτό πιστεύω ότι επενδύουν πάνω του οι άνθρωποι της Βαλένθια. Άσε που ταιριάζει πολύ στο στυλ παιξίματος της ομάδας (έχει ήδη από δεξιά έναν πολύ γρήγορο τριπλαδόρο, δε μπορώ να θυμηθώ τ' όνομα του).
revil Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Χοακιν. Αλλα και απο αριστερα εχει απιστευτο παιχτη τον βιθεντε. και επιθεση εχει τον μοριεντες και τον βιγια. με λιγα λογια παγκος κ παλι παγκος για το νερι
andrip Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 To ξερω οτι ειναι λιγο ασχετο, αλλα για μια ακομη φορα αυτα που λεω επιβεβαιωνονται... http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=53961 Ασχετο, νομιζετε οτι η μεταγραφη του ταραλιδη εγινε με τα λεφτα του "χαλακια" βατσινα?? Γιατι καποιο πουλακι μου σφυριξε οτι αν παει καλα θα ανηφορησει ολος τυχαιος προς παιανια.... πολλά πουλάκια ρε παιδί μου πολλά πουλάκια... και το πουλάκι αυτό λέγετε; αρβύλα; καλοκαίρι ξεκαλοκαίρι φοριέτε περισσότερο απο ποτέ...
vlachaquito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 πολλά πουλάκια ρε παιδί μου πολλά πουλάκια... και το πουλάκι αυτό λέγετε; αρβύλα; καλοκαίρι ξεκαλοκαίρι φοριέτε περισσότερο απο ποτέ... αστειατορας....εχεις παρατηρησει να πεταω αρβυλες?? η πληροφορια ερχετε απο ατομο πολυ κοντα στον οφη, ο οποιος ειναι γνωστος του πατερα μου...
andrip Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 δεν μπορώ να παρακολουθώ τι λέει ο ένας ή ο άλλος και δεν αμφισβητώ οτι στο είπε κάποιος. Δηλαδή όμως ζήλεψε ο βαδουλογιάννης τον ταραλίδη τόσα χρόνια και τον πληρώνει... γιατί τότε δεν τον παίρναμε κατευθείαν και να τον δίναμε δανεικό στον ΟΦΗ; Και μιας κι είπες οτι είναι άνθρωπος πολύ κοντά στον ΟΦΗ μια τέτοια κίνηση περιμένουν και την έχουν στημένη σα την ανακοίνωση που έβγαλαν για την ανταλλαγή τερματοφυλάκων, φαντάσματα
vlachaquito Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ο Παναθηναικος τοσο καιρο ψαχνει/εψαχνε για αμυντικο χαφ, και επειδη ο συγκεκριμενος δεν ειναι παικταρας αλλα ουτε και ο χειροτερος, ο βαζελουα κλασσικα πασσουλα στο υποκαταστημα για να ψηθει.. οσο για την κινηση των τερματοφυλακων, δεν την εχουν στημενη, απλα ΞΕΡΟΥΝ οτι τετοιες "ανταλλαγες" εχουν συνεχεια...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Το μόνο σίγουρο με αυτή την ιστορία του Καστίγιο είναι οτι κερδισμένος θα βγει ο Ολυμπιακός.Αν τον πουλήσει θα κερδίσει και σε λεφτά και αγωνιστικά αν γίνει σωστή διαχείρηση των χρημάτων και σε επίπεδο πρεστίζ.Αν πάλι μείνει με τη θέλησή του θα έχει στη σύνθεσή του έναν παικταρά. Πόσο θυμάμαι αυτές τις ημέρες τις κραυγές κάποιων που έλεγαν πέρυσι τέτοιο καιρό οτι ο Ολυμπιακός πρέπει να το ξεφορτωθεί αυτό το τσογλάνι και να τον αφήσει να πάει στην Τσίβας.Λές και το ποδόσφαιρο είναι γραφείο συνοικεσίων και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάμε είναι αν ο παίκτης είναι καλό και σωστό παιδί.Μπορώ να έχω στην ομάδα 11 αληταράδες σαν το Νέρι που να ζωγραφίζουν πάνω στο χόρτο?
Alsos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μπορώ να έχω στην ομάδα 11 αληταράδες σαν το Νέρι που να ζωγραφίζουν πάνω στο χόρτο? μη τα λες ετσι αποτομα γιατι πολλοι θα κανουν χαρακιρι εδω μεσα :mrgreen::mrgreen:
dark_banishing Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Καλά ο καστίγιο έχει λέει όρο στο συμβόλαιο και παίρνει το 25% από τα λεφτά της μεταγραφής του !?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.