Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Κατσε να παιξει ο Μπραβο αριστερα πισω, γιατι ακουω οτι τον προοριζει για σεντερ μπακ και ετοιμαζονται να μου πεσουν τα μαλλια... Αυτό τον φόβο τον έχω και εγώ με βάση αυτά που ακούγοντε.Απλά δεν νομίζω να είναι τόσο άμπαλοι που να προτιμήσουν για αριστερό μπακ το Ντομί από τον Ραούλ Μπράβο. Ακόμα και η μαλακία έχει τα όριά της.
zaxoys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Λέτε να πάρει δρόμο ο Σέζαρ?Ίσως να θέλουν να τον γειώσουν για να πάρουν 1 μεγάλο όνομα να παίζει μαζί με Άντζα http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=54200 Τι ανωμαλία τους έχει πιάσει κα ιθέλουν και τον Ντραγκουντίνοβιτς ο οποίος είναι ακριβώς σα τον Μπράβο δλδ μπακ που παίζει κατ 'ανάγκη στόπερ
FilipposMD Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Για να ξεκουράζει τον Μπράβο στα παιχνίδια πρωταθλήματος και να μην κουραστεί η ομάδα παίζοντας συνέχεια πρωτάθλημα-Τσουλού μέχρι τον Μάιο! Καλό, πώς σας φάνηκε;
vlachaquito Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/160202.html ο αντικαταστατης του ζιζιτς...ξερει κανεις κατι για τον κυριο???
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δε μπορώ να πω ότι τον ξέρω... Αλλά τα πρώτα δεδομένα δείχνουν ότι ψώνισε από το πανέρι ο Γκέρσον...
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Εκτος αν ειναι σταχτη στα ματια για καποιον αλλο καλυτερο, το να διωξεις το πιο αξιοπιστο ψηλο σου φετος (ο μονος που ειχε θεση στην ομαδα απο την αρχη εως το τελος) για να φερεις καποιον με 6,5π και 5ρ που εχασε το 25% της περσυνης χρονιας λογο μηνισκου και οι Γκριζλις απλα τον αφησαν ελευθερο τοτε...
naiv_dim Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 τελικα τον πηραμε.. O Λόρενς Ρόμπερτς είναι ο εκλεκτός του Πίνι Γκέρσον για τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουρντ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ισραηλινού τεχνικού και ουσιαστικά είναι αυτός που «έφαγε» τη θέση του Αντριγια Ζίζιτς στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με τους Πειραιώτες, οι οποίοι το μεσημέρι της Πέμπτης ανακοίνωσαν επίσημα την μεταγραφή, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του contra.gr. "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Λόρενς Ρόμπερτς. Ο απόφοιτος του Μισισίπι Στέιτ και επί μια διετία παίκτης των Μέμφις Γκρίζιλις, συμφώνησε να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. πηγη: contra
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ρε πουστη μου διωχνεις τον πιο σταθερο σου ψηλο για να παρεις καποιον που στη τελικη δε ξερεις αν θα πιασει η οχι κ αν καν θα προσαρμοστει στην Ευρωπη? ελεος
Ic3m@N Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Φίλος... επειδή ο Πίνι έχει πολύ καλή παράδοση στο να φέρνει καλούς Αμερικανούς...ας περιμένουμε να τον δούμε... άλλωστε οπωσδίποτε ο Ζίζιτς ήταν και είναι πολύ συμπαθής και σταθερός στο παιχνίδι του..αλλά όπως και να το κάνουμε δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο... και στην τελική από το να διώξουν τον Σειμπούτις καλύτερα που έφυγε ο Ζίζιτς...
naiv_dim Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 η μαλακια τους η μεγαλη ειναι οτι τον εδιωξαν, κρατα τον ρε κ αστον στο παγκο.. αλλα απο την αλλη τωρα, με Μαυροκεφαλιδη κ αυτον εδω τωρα συν αυτους που εχουμε καποιος επρεπε να παρει ποδι..
Ic3m@N Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δεν γινόταν να μην φύγει καθώς η ομάδα δεν μπορεί να έχει όσους ξένους θέλει...και το να μείνει μόνο για την Ευρωλίγκα μάλλον δεν θα το δεχόταν ο παίχτης... πολύ φοβάμαι πάντως ότι του χρόνου θα τον βλέπουμε στα πράσινα...δυστυχώς... (το μόνο που με κάνει να αισιοδοξώ είναι ότι δεν έχουν θέση για άλλον ξένο προς το παρόν)
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Φίλος... επειδή ο Πίνι έχει πολύ καλή παράδοση στο να φέρνει καλούς Αμερικανούς.. Ντομερκαντ,Πενν,Ακερ,Στακ Ποιος απο αυτους αξιζε τα λεφτα που επαιρνε ρε συ? Εκτος αυτου βεβαια ο Αγγελοπουλος ειπε οτι θα τριβουμε τα χερια μας το καλοκαιρι. ΜΑΚΑΡΙ να παρουμε παιχτες παγκοσμιους απο δω και περα αλλα οι μεχρι τωρα μεταγραφες( που η καλυτερη μας ειναι ο γυρισμος του Σεμπα ελεος) δε μου φτιαχνουν και τοσο το κεφι
Ic3m@N Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλά ο Στακ είχε έρθει πριν τον Πίνι...αλλά ο Ντόμερκαντ μια χαρά ήταν... και ο Άκερ φοβερό ταλέντο...δεν μπορείς να ξέρεις από πριν αν θα σου βγει και καλός χαρακτήρας...αλλά από ταλέντο δεν μπορείς να πεις... ο Πέν... απλά δεν είχε σωστό ρόλο στην ομάδα...εμένα μ'άρεσε ο Πεν απλά δεν είναι για να σου οργανώνει το παιχνίδι... αν είχε έναν καλό οργανωτικό άσσο μπροστά του...τότε θα βλέπαμε τις πραγματικές δυνατότητές του...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ρε πουστη μου διωχνεις τον πιο σταθερο σου ψηλο για να παρεις καποιον που στη τελικη δε ξερεις αν θα πιασει η οχι κ αν καν θα προσαρμοστει στην Ευρωπη?ελεος Revil ο Ρομπερτς ειναι πολυ καλος παιχτης...τη 1η του χρονια στο ΝΒΑ ειχε μεσο ορο 14 ποντους! Και ειναι μολις 25 χρονων! Αμα προσαρμοστει στο Ευρωπαικο μπασκετ θα ειναι πραγματικα σπουδαια μεταγραφη και σιγουρα απειρες φορες καλυτερος του Ζιζιτς ο οποιος μπορει να ηταν σταθερος οπως λες αλλα στα μεγαλα παιχνιδια ηταν αφαντος τοσο περυσι οσο και φετος!
revil Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καλά ο Στακ είχε έρθει πριν τον Πίνι...αλλά ο Ντόμερκαντ μια χαρά ήταν... και ο Άκερ φοβερό ταλέντο...δεν μπορείς να ξέρεις από πριν αν θα σου βγει και καλός χαρακτήρας...αλλά από ταλέντο δεν μπορείς να πεις... ο Πέν... απλά δεν είχε σωστό ρόλο στην ομάδα...εμένα μ'άρεσε ο Πεν απλά δεν είναι για να σου οργανώνει το παιχνίδι... αν είχε έναν καλό οργανωτικό άσσο μπροστά του...τότε θα βλέπαμε τις πραγματικές δυνατότητές του... Ο ντομερκαντ μια χαρα ηταν??? Που ας πουμε μπορουσε να σου βαλει σε ενα αγωνα 62 ποντους και σε 3 να αναρωτιεσαι αν υπαρχει η αν εχει φυγει απο την ομαδα?? Για τον Ακερ παω πασο εχεις δικιο.Αν και φοβερο ταλεντο,λες το Βασιλοπουλο,λες το Σεμπα, δε λες ομως τον ακερ. Οσο για τον Πεν. Μα συγνωμη ο Πινι για ασσο δε τον πηρε?? Δε φταιω εγω που δεν ειχε ασσο μπροστα του, ας το εβλεπε αυτο ο προπονητης του. Οσο για το στακ... Πως γινεται ρε φιλε μου τον καλυτερο παιχτη του αρη περσυ να τον βαζεις να παιζει 5 λεπτα το παιχνιδι? ΜΑ ΠΩΣ?? Revil ο Ρομπερτς ειναι πολυ καλος παιχτης...τη 1η του χρονια στο ΝΒΑ ειχε μεσο ορο 14 ποντους! Και ειναι μολις 25 χρονων! Αμα προσαρμοστει στο Ευρωπαικο μπασκετ θα ειναι πραγματικα σπουδαια μεταγραφη και σιγουρα απειρες φορες καλυτερος του Ζιζιτς ο οποιος μπορει να ηταν σταθερος οπως λες αλλα στα μεγαλα παιχνιδια ηταν αφαντος τοσο περυσι οσο και φετος! Κοιταξε ειλικρινα ΜΑΚΑΡΙ να βγει καλος παιχτης. Αλλα συγνωμη κιολας, δεν εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη στον προπονητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.